Kevin Panter (MN press)
Kevin Panter (MN press)

Kevin Panter: Prošle sezone nismo osvojili ništa, a to nam nije bio cilj, sada želim plej-of i F4 Evrolige

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.07.22. | 09:36

"Iskreno, najverovatnije je da ću se vratiti u Partizan, NBA je uvek moj cilj broj 1, ali srećan sam što sam u Partizanu, vratiću se i volim izazove sa kojima ćemo se suočiti ove godine."

Kevin Panter koji deo odmora između dve sezone provodi u Las Vegasu, gde se tradicionalno održava Letnja liga, uz razgovoru za grčku mrežu Nova sports pričao je o prethodnoj sezoni, ali i planovima za blisku budućnost. Dotakao se i saradnje sa Željkom Obradovićem.

Izabrane vesti

"Prošle godine nismo osvojili ništa. Očigledno, to nam nije bio cilj. Ipak, naš krajnji cilj je bio da se plasiramo u Evroligu, što smo i ostvarili. Imamo sada šansu da u Evroligi ostavimo dobar utisak. Mnogo sezona nismo se takmičili u Evroligi, čini mi se devet… Ne znam tačno… Ali bilo je previše. Dugo… Lično bih voleo da budem konkurentan i da to uradim na pravi način i da pokušam da osvojim nešto veliko…", rekao je Panter

Mnogo se pričalo da će tokom leta promeniti tim, odnosno da će da ode u NBA...

"Iskreno, najverovatnije je da ću se vratiti u Partizan, NBA je uvek moj cilj broj 1, ali srećan sam što sam u Partizanu. Vratiću se i volim izazove sa kojima ćemo se suočiti ove godine."

Preneo je sjajni šuter kakav je osećaj igranja u timu najtrofejnijeg ervopskog trenera Željka Obradović.

"Opijajuće je igrati za ovog trenera. Volim da igram za njega. Veliki čovek. Sviđa mi se način na koji trenira. Volim ga i ne bih ga menjao ni za šta. Srećan sam što igram za njega."

Partizan će u Evroligi igrati i protiv jednog od njegovih bivših timova - Olimpijakosa - koji je nedavno bio učesnik fajnal fora.

"Bili su veoma dobar tim prošle godine, gledao sam Evroligu. Očigledno su izgubili Dorsija, ali su zadržali okosnicu. Imaju dobre timske igrače. Sigurno će biti među favoritima za plej-of i fajnal-for. Poseduju mnogo iskustva i biće veoma težak protivnik."

Izneo je Panter i lične ciljeve u narednoj sezoni:

"Želeo bih da igram plej-of, dođem do fajnal fora i nastavim da budem među najboljim igračima Evrolige."


tagovi

Kevin PanterŽeljko ObradovićKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara