Komentari na vest

Karlik Džons zamutio vodu, Lamar Odom traži NBA ugovor za njega

A

Ako-

pre oko 2 meseca

Ovaj stvarno dodje u Partizan ima da budu punjeni, kao crvena punjena paprika🤣
0

0211

pre oko 2 meseca

Nemoguce, vidjen je danas u Zocovom zagrljaju
C

Crni Roko

pre oko 2 meseca

Ako ga i uzme neki tim iz Nba morace Partizanu da uplate 800.000 evra.
G

Gost90

pre oko 2 meseca

haha ma da bre, 8 miliona
@

@Crni Roko

pre oko 2 meseca

Ja sam cuo 1.8m :)
Г

Групни

pre oko 2 meseca

сада ће да се јаве муле из предграђа и њима знаним ексел таблицама објаснити да Партизан мора и да доплати ...
b

banence

pre oko 1 mesec

ZAR TI NEVIDIS U KAKVOM SU STRAHU CIGANI I NJIHOVI SATELITI...ROK ZA NBA JE PROSAO...A GOSP.ODOM MOZE SLEDECE GODINE DA DODJE NA DOGOVOR..DOTLE CE MALI SA 1Q VELICANSTVENIH DA VAS SATIRE U ARENI....
Š

ŠĆEPAN

pre oko 2 meseca

Nadam se da će ostati u Partizanu jer bi on bio starter u svakoj utakmici i sigurno bi imao minutažu oko 37 minuta jer je stvarno kvalitetan igrač a bilo koja ekipa u nba da ga uzme neće mu davati ni 6,evenualno najviše 8 minuta a to je za njega ništa.
b

banence

pre oko 1 mesec

NEBRIGAJ..POCELA JE CIGANSKA JAVNOST DA PALAMUDI...TESKO IM JE BRATE..SA KALINICEM I DOBRICEM SE IPAK NE IDE NA KRIV EVROPE...SVE JE OK..ALI U PAPUCAMA NA HIMALAJE NEMOZES...
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Dodjem ovde da citam komentare i da se smejem grobarima. Ova godina vas je tako udarila o dno dna da nema dalje, kakve sve prozivke trpite a mi se smejemo.. Samo je glupo kada vredjate, ali sta cete kada nemate nista za dobar argument udrzi sa uvredama. A ovi momci ovde sto vas prskaju stvarno vecina ima ogroman smisao za humor, sta sam sve procitao poslednja dva meseca na neke postove jos uvek postoji ogroman smeh.. Zivi i zdravi bili i ostali nam tako umazani. Sportski pozdrav..
m

mixM

pre oko 2 meseca

I ti ce izadjes na televizor, majke mi...
x

x122

pre oko 2 meseca

Sine,kad smo kod prskanja,koliko godina imas? Dodjes na vest o mozda buducem kosarlasu Partizana da napises kako se smejes kad se pomene metla,igokea,rumenoglu...Pre bih rekao da vucete teske komplekse cim toliko pisete na vesti o Partizanu. I to sve nivo do cetvrtog osnovne. Bolje knjigu u ruke da ne bi radio za sendvic sem ako vam to nije zivotna zelja!!!
Z

ZV

pre oko 2 meseca

x122, ne razumeš ti nas,mi smo prosti, nismo avangarda. Mi, jadni, mislimo da se profesionalni sport igra zbog trofeja, mi mučeni verujemo da je naš klub na prvom mestu, veći od svega i svakoga, samo za klub navijamo, ovako neavangardni, računamo trofeje koje taj naš klub osvoji, a ne njegovi igrači i treneri sa nekim drugim klubovima. A ovo oko prskanja, nismo krivi, zaista. Sfero pokrenuo mašinu, vi uleteli i sad nema stajanja. A i mislim da malo lagiš, sad ti smeta prskanje a da ti Žoc ponudi tretiranje lica jogurtom sa donje pipe potrčao bi, mada bi morao da staneš u red, previše vas bi želelo taj tretman.
@

@x122

pre oko 2 meseca

Ne znam ko vuce teske komplekse, pa za 80 god. koliko postoje oba kluba, Zvezda je bila samo 5-6 godina iza partizana u titule a i to sta ste uspeli da stignete je u ono vreme gde se igrala gepek liga i niste imali ali bas nikakvu konkurenciju, tako da, kompleks, a bogami i mrznja, je kod tebe druze ;)
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Zar ne shvatate da to prozivanje za sendvic i tome slicno govori koliko ste ustvari smesni...Dali mozete gore od ove sezone za nama? Hahahahahah kako vas polivaju ljudi ovde. Pa to nema nigde. Polivaj
Г

ГрупнивсZaistaDerpe

pre oko 2 meseca

ми авангарда и Институција смо толико бољи, успешнији и познатији што се кошарке тиче од вас да ни 22трофеја уз помоћ Корака Короне, Провокације и ПП апарата вам не могу помоћи да стекнете Европску Шампионску титулу, титулу Европског победника Радивоја Кораћа, 4ХФ4, победу над НБА екипом, највећу посету у Европи и два пута скрцан Реал у 5 дана у Мадриду иначе прошлосезонског шампиона Европе и овосезонског финалисте ! машина Сферопулуса је покренута Нишким Ћупом и жмурењем на кара(м) те мајсторије Ле Бранка дрвосече ... пипе, луле и свирала изгледа да васпитањем не испушташ из уста, али то је већ твоја слика и прилика !
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Toliko si mizeran da ostavljas 50 razlicitih komentara, sam sebi lajkujes i jos onda sam sebi odgovaras hahahah. Bubašvabo
A

Acke-stara škola

pre oko 2 meseca

I treba da se smejeta kao ona dvorska luda sto se smejala i zabavljala Kraljeve na dvorovima,tako i vi zabavljajte a mi cemo da vam prosipamo belo brasno po vama da bude jos smesnije.
D

DeximA

pre oko 2 meseca

Episkop Severnoamerički Lamar Odom prozvao je NBA klubove da potpišu Karlika Džonsa i time Partizanu napravio potencijalni problem pred okupljanje. Ostoja i Fegi prave izlaznu strategiju, ali ne mogu da se dogovore da li je obeštećenje 1 ili 2 miliona. Fegi insistira na dva miliona, ali Ostoja kaže da Grobari jesu ovce, ali su već ošišane u januaru za porez, pa će teško progutati dva miliona. Stay tuned.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Na skali od jedan do beskonačno tvoj komentar je glup beskonačno!
K

Kop

pre oko 2 meseca

Kako sad ovo kad precednik rece da svi potpisani i da ce ih predstave u jedan dan (ps. Naravno ako im skinu bat do tog dana)
L

Lešinar

pre oko 2 meseca

To što je neko iz Republike Srpske treba da znači da nije Srbin i ne treba da navija za Partizan, ali bio bi Srbin i onda bi kao takav bio poštovan da navija za Zvezdu.Kakva ljiga od čoveka mora da budeš i napišeš tako nešto, ali dobro da znamo kada dođete ako budete smeli da dođete kada vam klub bude igrao ovde kako da vas dočekamo.Ups pa takvi ne dolaze, oni nemaju adum osim da šire ono što jedino umeju iz svojih malih mrziteljskih umova.
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

S kim se ti svadjaš bratac? Menjaj dilera.🤣
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Ostaje u Partizanu i razbijace Zvezdu i Evroliga se ako slučajno ode docice neko sličnog kvaliteta.😉😉😉😉😉😉
Ч

Чуме

pre oko 2 meseca

Бриши, бато, што даље од "институције".
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Jak sudanski patrijarh.
C

Covke FMP

pre oko 2 meseca

strah u kostima u komsinici.. samo da ne dodje
Ч

Чокот

pre oko 2 meseca

Ево претрнусмо...
d

dexiko

pre oko 2 meseca

Nešto mi to poznato "strah u vama izmiče kontroli". Onda se osmopulos dohvatio metle.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Ne brinem se ja kada Lamar Odom trazi Dzonsa, vec kad to radi SPC, a i ovi i CG. Kad su CG protiv KKP onda su braća, a kada su protiv CZ, onda su srpski izdajnici.
Š

Šiljokuran

pre oko 2 meseca

Ja bih rekao da je patrijarh u sve ovo umesao prste...
T

Top 12 klub

pre oko 2 meseca

Ono kad o kosarci i Evroligi pricaju navijaci kluba iz laktasa koji je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
F

Fru

pre oko 2 meseca

Kako nabijaju cenu.
T

Trebinjacc

pre oko 2 meseca

kako je moguce da se to desi laznoj "instituciji"
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Životna mi je želja bila da posetim Trebinje.. Sada si mi pokvario želju.
P

Pejah

pre oko 2 meseca

Kako je moguce da zivis u Bosniji a lozis se na Srbiju.Prati Sparse i Sarajeva,oni su tvoja drzava
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

U tom slučaju ti prati Cibonu,Zadar i ostale franjevačke klubove .A da....Partizan sam preskočio.
I

Iksss

pre oko 2 meseca

Ti si samo mali partizan
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

Cak i tako mali je za onu zvezdu gromada!!! Hahaha
M

Metla8

pre oko 2 meseca

Auu brate koji haos oko ovog prosecnog Sudanca pa to je cirkus🤣 Kaboklo u reprezentaciji Brazila isto tako daje redovno po 30.p po mecu pa opet nista u igokei utadio nije,bio jedan od najgorih prosle sezone,tako isto ce i ovaj Sudanac,igranje za klub i igranje za reprezentaciju dva su sveta razlicita i nemaji veze jedan sa drugim!
n

nindzakis

pre oko 2 meseca

pogledaj kakav vam je grb bio kad ste se zvali pakistan cepter prijatelju,pa posle lupaj...
I

Iksss

pre oko 2 meseca

Ti si samo mali partizan
P

PFC

pre oko 2 meseca

Hahahahahhahahahahah pa mi bar postojimo i posle 2011 a ne kao neki.🤣🤣
@

@PFC

pre oko 2 meseca

Zepter vam menjao grb, fuzionisali se sa Igokeom...
@

@pfc

pre oko 2 meseca

...postojite naravno u Aleksandrovcu Republika Srpska!!
A

Ahahahahah

pre oko 2 meseca

😂😂😂, cuj ovog Zepter van menjao grb, Zepter je bio sponzor zato smo se i zvali Partizan Zepter, to sto ste vi od Zvezde postali da ne moze niko FMP-U da zabrani kako ce da se zove to je vas problem,a ne Partizanov,čabe crveni spinujete i lazete, ostave te FMP i to je to.
R

Re ahahaha

pre oko 2 meseca

Pogledaj grb KK Partizan Zepter, imaš na internetu slika koliko hoćeš.
@

@Re ahahaha

pre oko 2 meseca

Ko da pogleda?? Pa dzabe i da vidi covece, to operen mozak, njima sutra u prenosu i da jave da su pobedili (kad izgube) oni ce slaviti na ulice, to teska sekta ;)
D

Deluks

pre oko 2 meseca

Pa zar nisu pre samo par dana kada je potpisao svi rekli da blage veze nema, otkud sad odjednom žal i tuga.
G

Ggv

pre oko 2 meseca

Digao se hajp bez potrebe... Čovek neće niđe osim u Partizan. Odličan igrač, ali ga neće jedna utakmica vratiti u NBA, posle sl. sezone već možda...
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

@Ggv... Tako je, procice isto ko Kaboklo,izgibice Triplu i 8-0 pa sl.sezone bezanija iz kluba,bice repriza!
J

Ja....

pre oko 2 meseca

.....verujem da si ti njegov agent,pošto raspolažeš podacima baš se vidi tvoje znanje pretečeno od pume i fegija....
G

Ggv

pre oko 2 meseca

@2meentoolčića: A kakvo ti znanje imaš osim onog koje ti Čovkins pošteni prenosi preko excel tabela? I ne razumem odakle potreba da se javljate, da li sam negde u komentaru spomenuo vaš mali klub? Kompleksaši najobičniji. I nisam agent i ne raspolažem informacijama ali će biti tako kako sam napisao, na vašu žalost, pošto će vas ovaj trpati kao nekada Bo Mekejleb. A za ovog prvog meentool a, otićiće u NBA kao što je i Exum.
S

Slađan1977

pre oko 2 meseca

I ovaj odbio rumenog, a u Zvezdu se igrači vraćaju iako imaju jače ponude.
M

Mile g

pre oko 2 meseca

5 miliona razloga za ljubav
N

No.1

pre oko 2 meseca

Vraćaju se da probaju da izbore top 14, rasterećeno i oslobadjajuće.
B

Bok

pre oko 2 meseca

Nismo imali sreće što je baš dobro odigrao protiv SAD. To ne znači da će u NBA, ali se za čas može pojaviti neki Milan ili Makabi. Ovi drugi nemaju sa tim problema, njihov igrač ode van, bude tamo 12. igrač, nakon čega se kao Lesi vrati kući, jer nema gdje, a njima dobro dođe, jer ih ne zanima top 8. Niš je njihov F4.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Samo da se ne prikazuje u bioskopu Odeon...

gost iz Draznja

pre oko 2 meseca

Potpiši brate za neki NBA klub pa da čitamo ovde kako Grobari krive Čovića za to hahahahaha
g

gost777777

pre oko 2 meseca

Kao vi što ste krivili Savica za Kampaca ili?
3

369963

pre oko 2 meseca

Karlik, Karlik. Dizes cenu po tabloidima I licitiras I unosis nemir u redove KKP. Nemoguce da Nilikina, koji je po tabloidima, bolji igrac od tebe I belezi super brojke u Francuskoj reprezentaciji nema mesta u NBA, a ti sada imas. Sumnjive vesti I sumnjivi igraci????
S

SAP

pre oko 2 meseca

Prvo ga pljuvali,kao krš iz Sudana a sada mole boga da ode u NBA...ove limenke su stvarno pišijada
G

Guh

pre oko 2 meseca

Doso vam il ne doso,nama svejedno jer ce te opet biti ometlani ko prosle sezone i sa njim i bez njega!
S

Smislov

pre oko 2 meseca

Vama pola tima čine oni što na velika zvona odu, pa se nakon jedne godine vrate, jer ih neće niko. Zato ste u EL, standardno 15-ti, što za vas i nije loše.
k

kk.Decenijasi

pre oko 2 meseca

@Smislov... Ono kad o EL prica navijac laktas kluba koji tu istu EL igrao nije cak 14 godina u ovoj deceniji,zaista neprocenjivo!
G

Goxyy

pre oko 2 meseca

Ali kako se napalili posle te utakmice ahhahahaha
У

Ултра....

pre oko 2 meseca

Једног одвео Патријарх другог Ламар одом и сад ће за пропаст сезоне бити крив Одом...
V

Voker

pre oko 2 meseca

Lamar Odom je ustvari Patrijarh Irinej
P

PD

pre oko 2 meseca

Jel ovo treba da bude smešno?
Z

ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

@PD brate realno smešno ke, šta se vređaš kao devojka
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Ako Karlik ne dođe u Partizan, nadam se da Zoran Savić podnosi ostavku. Zašto je Savić u klubu i dalje nakon prošle sezone? Zašto je uopšte Zvezdaš u Partizanu i to još na takvoj poziciji?
У

Ултра...

pre oko 2 meseca

Био вам је добар док је радио радње иза кулиса ТЈ ДРУКАО ХАХАХАХ свеее се враћа све се плаћа
F

Fgh

pre oko 2 meseca

Cuj sta ce zvezdas u partizanu...pitaj Divca..Djordjevica..pa cak i rumenog sta su nekad bili
G

Gerasim

pre oko 2 meseca

Tu je da bi drukao, u tome se pokazao dobro, čak je i tinejdžere drukao
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Pogledaš Boj na Kosovu, vidar nije više vidar nego hećim, Bata Živojinović je Hamza Poturica, ako turčin seče jednoga, on mora dvojicu...E zato Zoki potkazuje oko Kampaca, zato Zoki mrzi više nego bilo koji grobar. Zoki ispoštovao srpsku tradiciju pa će biti veći grobar od najvećeg...Ima nešto tužno u nama...
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Ima li iko u poslednjih par decenija u Partizanu ko nije Zvezdaš osim Novice?
M

MikaGušter

pre oko 2 meseca

Halo, dobar dan... Ovde patrijarh Porfirije...
P

PD

pre oko 2 meseca

Nije tebi lako