Nikola Kalinić (©MN Press)
Nikola Kalinić (©MN Press)

Kalinić: Nisam se oprostio od reprezentacije, samo sam želeo predah

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 11:10

"Rekao sam za ovo leto, da sam umoran, igrao sam mnogo u Barsi, hteo sam jedno leto da dam sebi oduška", poručuje povratnik u crveno-beli dres

U jeku prošle sezone, Nikola Kalinić je izrekao reči koje su bile protumačene kao njegov oproštaj od reprezentacije, međutim povratnik u Crvenu zvezdu je sada u razgovoru za podkast "6.75 range" otkrio da nije još raskrstio sa nacionalnim timom.

Popularni Kalina je kazao da je zbog velikih napora da predahne prošlo leto pa se zato nije stavio na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću koji je, između ostalog, takođe bio shvatio da je rođeni Subotičanin rekao zbogom dresu sa državnim grbom pa se otud njemu i Vladmiru Lučiću pre početka priprema za Olimpijske igre zahvalio na svemu što je uradio za reprezentaciju.

Izabrane vesti

“Nisam se oprostio od reprezentacije. Novinari su loše preneli. Rekao sam za ovo leto, da sam umoran, igrao sam mnogo u Barsi, hteo sam jedno leto da dam sebi oduška. Nema veze i ako sam se oprostio. Nije zvanično, ali mislim da treba da idu ljudi sto posto. Kako su leteli momci. Videlo se da su punim umom i telom bili sa reprezentacijom. Drago mi je da su momci napravili uspeh”, rekao je Kalinić..

Što se njega tiče, nije problem ni ako više ne dobije poziv u selekciju.

“Nisam se penzionisao, ali nije loše ako sam se penzionisao. Prihvatam i to. Dokle god im ovako ide, ne diramo ništa, gledamo od kuće i uživamo.”

Podsetio je i da ga je pre tri godine zvao Partizan, to jest trener Željko Obradović.

"Bio je poziv. To sam već rekao i nije tajna. Bio je poziv, ali sam rekao da ne osećam... Što bih to radio sebi? Nema razloga, ima 1.000 drugih klubova", zaključio je Kalinić.


tagovi

Nikola Kalinićkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara