Komentari na vest

Kalinić će za tri sezone u Zvezdi zaraditi 5.000.000 evra

O

Odro Kalina

pre 9 dana

Odro Kalina limenke gore nego Efes
U

Uh uh joj joj

pre 10 dana

E pa prijatelji dosta ste vi u partizanu igrali skrivalica. Zvezda ove godine budžet 80.000.000 i ima da kupuje još 5-6 skupih igrača. A vama ako je muka popite ladno.
P

Pa onda

pre 9 dana

Opet 16 mesto. I da imate milijarde budžet
S

Sale Kg

pre 9 dana

Opet je bolje 16. mesto u EL, nego top17 Cipiripi kupa sa Želimirom na čelu i milionskim budzetom.
5

5miliona

pre 10 dana

A mi i dalje da jedemo suva leba i parizer...
Z

Zabrinuti navijač

pre 10 dana

Koliko fudbalera Crvene Zvezde košta 5000000 evra za tri sezone Koliko zarađuje kk godišnje kad ovoliko plaća? 🤔Ko je ovde lud?
L

Luja

pre 10 dana

Smešno. Šerif i Hvang su plaćeni po 5 miliona samo da dođu.
C

Cudno nesto

pre 10 dana

Cudno nesto, veruje se u polovini vesti a ne veruje drugoj polovini?! Ko je ovde lud? Kao biramo pa verujemo da Kalinic dolazi i to se ne dovodi u sumnju ali zato ne verujemo da ce da igra za 5 miliona jer nam se taj deo vesti ne svidja!? Ili veruj u vest ili nemoj da verujes, ali da iz vesti uzimas ono sto ti se svidja i proglasavas za istina a ono sto ti se ne svidja to proglasis za laz, e to je vec za strucnu analizu!

VecaBg1971

pre 10 dana

Grobari imate najvece pojacanje, Panter vam odlazi u Makabi
B

BCS Šabac

pre 10 dana

Samo da ode i priče o njegovim primanjima su mi dosadila
O

Ognjen Drinski

pre 10 dana

Srećom po Zvezdu ne odlazi. Panta ostaje.
O

Ok

pre 10 dana

Evo bas su Eur izneli ceo ugovor.
i

ima se para ima se sčim

pre 10 dana

Sve se kuka a ovamo ugovori sve milionski.Ovaj 5 0vaj 3 onaj 4 a ovamo godisnji budzet 12 miliona a vi za sezonu dovodjenjem igraca i novim i obnovom starih ugovora spicite 15 milioncica.Pa sad Kenan koji nije ispod dvice za godinu.Odakle pare gospodine Covicu? Gedraitis,Nedovic, Bolomboj,Mitrovic,Tompikins,Yago,Teodosic,Lazic,Davidovac,Topic,Ilic,Kenan pa onda Kalinic,
T

Tripla Kruna 8-0

pre 10 dana

@ima.... A odakle po 3 mil po sezoni za pantera i zeljka koji za pune tri godine u klubu inkasirali zajedno cak 18 mil evra a nista zivo osvojili nisu,bolje to da se zapitas!
B

Brine

pre 10 dana

Treba da se zna za oba kluba koliko se plaćaju igrači ,samo to Zvezda radi a kk metla ne
P

Princip

pre 10 dana

Za te pare sam da pobedjuje…
P

Pero Z Ubac

pre 10 dana

Više od milke i po nije imao ni u Barsi, a ni Feneru dok je bio prajmu. Najviše da je dobio Milku po sezoni i to je mnogo posle ovakve sezone u Barsi.
А

А може и...

pre 10 dana

...Пантер ће у Партизану зарадити 11.500.000 долара за 5 година! И скроз је истина. Две сезоне по два милиона и три по два и по. А онда упоредите његов учинак са рецимо Гилеспијем.

Kokot Nedeljko

pre 10 dana

Meni kao cestitom deliji je zao Penzionera!
G

Ggostt

pre 10 dana

Kako da napišem da NEMA veću platu od pantera a da izgleda kao da ima, jednostavno stavim cifru u naslov sa sve nulama i to za tri godine.Zapalim internet i idem po nove instrukcije u partizanov vesnik.
O

Ok

pre 10 dana

Vragovi Pantic i onaj Tegletija. Razveselim se kad se jave jer se brinem za njihovo zdravlje. Iskacu na tik toku kao brojevi na lotou. Sto se visine transvera Zvezda ce kao ozbiljan klub izaci u javnost sa ciframa.
j

jjjjjjjjjjj

pre 10 dana

ma 12 miliona, najskuplji u evropi, odigrao losu sezonu i dobio skoro 50% bolji ugovor, da ali na kukovo leto
G

Goran kos

pre 10 dana

Ovo je iznos bez poreza a javna je tajna da igraci u Srbiji dobijaju novac i na ruke da bi izbjegli porez. Kalinic je dobio sigurno jos para.
p

panter 3.2 mil...

pre 10 dana

Panter je ubedljivo Najskuplji igrac ikada koji je igrao na celom Balkanu a verovatno i u Evropi sa cak 3.2 mil po sezoni,ako meni ne verujete pogledajte na Eurohoops sajtu, ljudi javno objavili sve! Trenutno u celoj Evropi i EL niko nema vecu platu od pantera!
i

ikis

pre 10 dana

Na svako Zvezdino skupo pojačanje, u glavama zvezdinih navijača skače Panterova plata. Do kraja prelaznog roka bice veca od Jokićeve. Kako oni opravdavaju beskonacne pare koje im daje drzava u fudbalu i košarci.
M

Marko J.

pre 10 dana

Najskuplji igrac koji je ikad igrao u aba ligi je Kampaco, nisu prijavili pravu cifru ali je skuplji od Pantera. A sto se tice izbora igraca tu je Zvezda pravila velike greske, zasto se ne pise koliki je ugovor imao Nejpir i Tobi, imali su milionske ugovore a nisu pokazali nista ali se to ne smije spominjati.
П

Па...

pre 10 dana

... Нејпир је био под уговором пар месеци, а Тоби је отишао. Пантер је ту и даље, а дошао је много пре њих.
ц

црно на бело

pre 10 dana

Кампацо,други мандат Калинића,сада рекордни трећи,Вилдоза,Нејпир,Теодосић...и тако од 2011. кад је направљена фузија између ФМП и старе ЦЗВ.Стварно је безобразлук сваке сезоне у јануару рећи да се из ЕЛ окрећете АБА и КЛС.
G

Gooxy

pre 10 dana

Daj molim te,pa kampaco je dobio osam miliona za pola sezone.a sad ce kalina da bude no.1 po primanjima na balkanu.sve ce to narod pozlatiti
L

Luja

pre 10 dana

@Marko J , nije tajna da je Nejpir imao ugovor od 2 miliona. Od toga mu je Zvezda ispkatila milion a drugi Italijani. Tobi oko milion. Nema tu nikakvih tajni za razliku od JSDP-a.
R

Retro

pre 10 dana

Pa aj recite vi koliko ima platu ?ajd jednog igrava recite koliko ima platu?kod nas se zna sve!
D

Djurisic u Zvezdu

pre 10 dana

Mali Djurisic iz Mege trenutno Najveci Talenat na Balkanu po misljenju NBA skauta, njegov otac juce izjavio da mu je plan da ostane u Evropi jos 2 god pa tek onda u NBA.... Eto idealne prilike za Covu i upravu da ga potpisu sto pre i osiguraju dok ga bogatiji klubovi iz EL nisu oteli....
z

zasu

pre 10 dana

Pao, Oly, Barca i Real, Fener, Monako i Milano. To su bogatiji.
1

1965

pre 10 dana

Nije tačna cifra. 1,4 po sezoni zajedno sa bonusima. SK vodi upornu kampanju protiv Fkcz i kkcz, ali nije ni čudo čiji su i kakvi su.
3

3-pla kruna

pre 10 dana

@1965 Tako je bravo za kom👏 svi znamo da SK finansira ostoja da sire propagandu protiv Zvezde,to je ocigledno!
s

sasa70

pre 10 dana

pisete da ce zaraditi 5milki, jel to mislite pre ili posle poreza? Ako je posle poreza onda je to bogami u top 10 u EL. Jeste odlican ali ne vredi bas toliko.
П

Па...

pre 10 dana

...Пантер има два и по милиона после пореза, значи око четири милиона. Партизан наводно продаје 16000 карата по наводно 500 евра. То је 8 милиона бруто. Порез је 1,6 милиона. Значи остаје 6,4 милиона. Кад даш 4 милиона Пантеру, остаје 2,4 милиона. Недовољно за Ледеја.
@

@pa

pre 10 dana

Vi prodate duplo manje karata, a budzet isti. Kako ? 😂😂😂 ajde ne budali vise
П

Па...

pre 10 dana

...не продамо мање карата, то је спин.
G

Gost 2112

pre 10 dana

Do nedelje očekujemo još jednog povratnika (velikog zvezdaša, odličnog košarkaša i još boljeg čoveka) - Ognjena Dobrića!
s

sasa70

pre 10 dana

Uz veliko posotovanje, jeste Ognjen jako dobar kosarkas i covek ali ako zelimo u top 10-12 onda nije dovoljno sa takvim igracom. Isto sumnjam da ce da dode kad ima 2 godisnji ugovor. Imacemo tim sa "srednjim" igracima sto nije za vece domete.
K

Kraljević Marko

pre 10 dana

Kalinić ima 1,4 miliona po godini. Dakle skoro duplo manje od Pantera ove godine(3,2 miliona evra). Dakle, partizani bolje gledajte šta da radite sa Panterom.
A

Avokado

pre 10 dana

Ma šta 3.2 mil EUR, 32 mil EUR. Najbolji su ovi koji znaju koliko Panter zaradi u svakoj godini ugovora ili koliki je ugovor Željka Obradovića. To su sve advokati koji su pisali ugovore igračima i treneru Partizana.

Sakur

pre 10 dana

Ajde panteri bar se dogovorite tacno kolika je plata Pantera a ne 100 razlicitih cifara ahahahahahahhahahaha
Ц

ЦЗ НС

pre 10 dana

Дакле, огромне паре па и да је 500-600 хиљада по сезони. За шта? И да освоје ЕЛ таман би од свих пара што би добили од исте дали Калинићу на руке. Остали играчи играју за кликере и ПОЗИТИВНА НУЛА!
@

@Kraljević Marko

pre 10 dana

Da budemo precizni. Po Eurohoops-u, ove godine Panter je bio treći najplaćeniji igrač u EL sa 2,6 miliona evra. Plaćeniji od njega su Larkin (4 miliona) i Slukas(2,8 miliona). Po navodim istog portala , naredne godine Panter će imati 3,2 miliona po godini. Ko ne veruje, može sam da proveri.
P

Pst

pre 10 dana

Veruj mi da bi oni odmah prosledili Pantera na mars ali ga niko nece. Dobro dosao svojoj kuci Dobricu. Zaboravljate Covic najavio tim sa vecinom domacih igraca. Da pojasnim. Zvezdi su bitni i ABA liga i Srbaka liga i borice se za njih. Imace 6 stranaca u rosteru. Dilema je Hanga ali ja mislim da ce otici Tomkins a on ostati. Mekintajer dogovoren i verovatno Cenan mada sam ja za Lojda ako je dostupan jer je timski igrac. Obozava Zvezdu.
P

PalermoBl

pre 10 dana

Nek' zaradi!
p

podesen

pre 10 dana

U 35 god 2 miliona dolara po sezoni.Dzejms se muci sa tom cifrom,au,au,a puna im usta Panterove plate.Tvrdim da je za manje love igrao u Barsi. A sto Zvezda hrli u EL kad ih mrzi i zvizdi himni EL pre pocetka meca kod kuce.Jos milion e mora da daju a prvaci ABA.Cemu to.
Č

Čista glupost

pre 10 dana

Ovo je još samo jedan u nizu senzacionalističkih naslova i tekstova bez imalo realnih osnova. Ugovor još nije ni potpisan, ali eto novinar zna cifru. Cifra nije realna i sigurno Kalina neće dobiti taj novac.
p

podesen

pre 10 dana

A za Pantera znas da prima koliko.
D

DakaCZ

pre 10 dana

Kalina i zasluzuje te pare.Domaci igrac zvezdas veliki borac pa zasto ga ne platiti adekvatno?Čemu čudjenje?Dobro dosao majstore u svoju kucu i da napravimo nesto veliko narednih godina.NAPRED SAMPIONIIII
p

podesen

pre 10 dana

Pa u Barsi imao manje,a u Zvezdi vise i zasluzio.
g

gio scotti

pre 10 dana

Meni ne smeta sto ga Zvezda placa toliko. Smeta mi sto objavljujete ovo za Zvezdu umesto da se bavite partizanom. To sto mi placamo je nasa stvar. Bavite se partizanom, njima svalite pritisak, pustite nas.

Sakur

pre 10 dana

Kakv vi pritisak imate u evroligi hahahahahahahhahah
k

kk.Decenija

pre 10 dana

Nema nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!
A

Alo Železnik

pre 10 dana

A koje Zvezde? Crvene FMP Dive Beograd Voli? Ako misliš da je Igokea Partizan, uračunaj tu i titulu prvaka Evrope. I popi neki pivo ako si punoletan.
G

Grobarcina

pre 10 dana

@decenija... Slazem se potpuno,pravo u centar👌 Bolje da se vratimo u laktase nakon one bruke od 8-0 zaista!
C

Cokili

pre 10 dana

Zar prosli put nije igrao za 800k? Kako sad duplo veca plata? Neko ovde laze, a znamo svi i ko...
A

Ajde reci ko

pre 10 dana

Pa ne bi naš Šone...
p

panter i zeljko...

pre 10 dana

...za 3 godine u klubu placeni do sad cak 18 mil evra, 3 mil po sezoni, i sta su uradili...NIST, sve zivo pogubili. A kalinic za samo jednu sezonu u Zvezdi pre 2 god cak Tripla Kruna a zaradjivao tad samo 700K po sezini, za pametne dovoljno...Ps: 8-0 🧹
1

15-0

pre 10 dana

1xEL, 3x EC (KRK) , 4 x FF...PS od 2010 do 2012, 15-0
6

62gNbg

pre 10 dana

Hmm..ovako zvezdas sam kao klinac jos u Hali sportova gledao Moku,Ducija,Vucinica,posle i Pinkiju,pa Pioniru Zeravicine momke od Avdije,Radovica,Zizica,Jankovica ,Bogosavljeva,Nikolica,itd,itd. Gledao do neke 96te i Sasu,Lisicu,Gilica,Trifketa, Bolica,Igora,itd,itd. Ali za Kalinica dati 700 000 je mnogo,a ne ova cifra od 5 miliona.. Drugo decko je u padu igre,forme odavno. Jos kad krene sam,a ima obicaj da divlja,sa nerezonskim i losim sutem,bice gore nego sa Nejpirom,. Zivi bili pa videli.
K

KLJAJICEVO

pre 10 dana

Kakav drugaciji teks ocekivati od Mozzarta, sponzora Partizana, koji je povređen kao i 40% nacije jer ponovo nisu osvojili nista sa prekaljenim evropskim igracima....
Г

Групни

pre 10 dana

буди већи од њих ! напусти просторију !
g

gostioničarski

pre 10 dana

Veliki pozdrav za Kljajićevo

951357

pre 10 dana

Ako bude kapiten, mora znati da ukrade pehar.
a

asas33

pre 10 dana

Mala ispravka. kalinic ce mozda zaraditi 5 mil. za 3 godine. I prosli put mu nisu isplacene 5 plate. Mozda ovaj put hoce, ali...
A

AVangarda

pre 10 dana

cisto kad se bude pricalo o budzetu setite se ovog teksta
1

12345m12345

pre 10 dana

to je opet godisnje milion manje nego panter...
m

milan m

pre 10 dana

Odakle pare
S

Since the fenjer

pre 10 dana

Najsmesniji su ovi sekundarci sa metlom sta bi drugo drzali osim metle to im je radni pribor. Zato oni stalno drze zacelje (neki bi rekli fenjer) jer zadnji cisti otpatke dok najbolji odu prvi ali da bi otisli treba da se plasiraju u doigravanje a ne da vecito cuvaju dno. Sad sa Kalinom ili bez njega dno tabele je zagarantovano. Samo da ne bude vise -50 blamaze.
T

Tarantula

pre 10 dana

Ne znam ko je najsmešniji,ali znam ko je najjadniji!Bi me patka po ovoj žegi da i otvaram tekstove o vama,kamoli da komentarišem.

giwrgos1593@gmail.com

pre 10 dana

E pa ovako odma da ti otkrijem da pratim mnogo mnogo dugo kosarku,ili jednostavnije jos pre njegovog boravka u Maurusiu.Docicemo posle do jugozapadnog dela Atine.Ja bih preskocio ovaj period sahranjivanja Parizana(on uz,sportskog radnika kojeg samo u pioniru svrbe mosnice su najveci krivci,zasto je partizan lsvojio samo 1 Aba titulu a i ona je sto se kaze donela bar 200 novih seda!Kako,zasto?Imas 2-0,pa ti se protivnik jos lakse vrahi na 2-2 ,u tom momentu sa rovitim Vildozom,Dobricem koji je vec u Italiji glavom itd.Kampazzo u Real-u bla bla nista ovo nisu opravdanja...-20 poluvreme skoro i onda na 2 minuta pre kraja Zvezda ima otvorenu trojku da dodje na -1 da je usla pricali bi o svemu i svacemu sada.Idemo gde smo zapoceli,zanimaju da namestene utakmice...cudno kako niko nije ispratio te "Evroligaske""njegove"sudije"ili pak skoro niko Pukl,Javor,Boltauzer Konstantinopolj Fener-Oli finale,Ne postoji za svakog poznavaoca kosarke pitanje ko osvaja vec se zna ali krece corbica da se kuva,Zbog navodnog manjeg kapaciteta uoci finala prelazi se iz Evropskog u Azijski deo Konstantinopolja da se igra ,odnosno iz Andaluzije u Ulker Arenu i opet 3 cetvrtine ide kako je i ocekivalo 85 %ljudi ali onda na scenu stupa,saner sa Beogradskog aeorodroma,i pocinje Sfairopoulosu,Spanouulisu,Papanikolau,Hecket,Greenu,Makisiku u najmanju ruku.da se sviraju ne sumnivi faulovi vec 5-6 (tehnickih za ozbiljnu komediografsku predatavu)...Partizan 91 ako se ne varam i par godina posle pricali bi o najvecem dream teamu koji je imao partizan tog momenta i svaka cast na tome,Fener zaboravih Cudno ali tog momenta SloCash,Bogdanovic,Gudura,Vesely,Udoh,Djidji Datome,Nuneli....E sad tek pocinje cirkus Atina i smrt Grcke kosarke zapocinje onog momenta kad alkoholicar i kockar iz cacka,sa ubistvom iza sebe i nemogucnosti da okupi 12 igraca 2005 na Evropskom se uhvati sa senilnim Giannakopoulosom da mu on "ulaze" u biznis,e pa zaigrali su se do te mere da Najveci ikada bezi pred kraj cirkusa iz Atine u Pirej,hlavom bez obzira svestan svega sto je proziveo tih par god ....da Grci nisu od generacije '92 izbacili krstenog kosarkasa,gde je Olimpijakosu bilo ne onemoguceno vec javno zabranjeno da ne osvoje vec samo da igraju kosarku gde dva vecita rivala Olimpijakos ima 2 grka Papanikolau i Printezis,o panati necu da pricam sta je imao,u vreme kad su Grcke sudije misteriozno bile izgubljene pa dve nedelje posle osvanjavali u uzem delu Atine poznatijem kao Nova Filadelfija,Gde povratkom Sfairopoulosa iz NBA u prvoj godini pravi slican rezultat protiv najveceg 7-1 tacnije 2016 gos u Nea Faliru poslednja 3 tekma 3-1 rezultat,najveci otvara konferenciju obracujuci se Milanu Tomicu jebacu ti mamicu tebi posebno,Sfairopoulos poznavajuci dovoljno Srpskog da prevede pozdrave za majku glavom bez obzira se ustaje i cini isto kao na 2-0 u KLS,Doboro Jani njega poznaje nije ovo 8-0 rezultat je zapravo malo veci a ako se ne varam mislim da je 26-7 u korist Janisa,tako da placko je i ranije dobijao po guzi od poznanika ali je tad matori Giannakopoulos bacio kasiku i ubica Grcke repr.kosarke umire,i svi su mislili sunce kad eto ga slika i prilika lika koji se provlaci kroz Srpske medije kao atrakcija,a u Grckoj nije prosao lekarski za vojsku,gde je duplo gori od taje i gde jw trenutno u potrazi za ovnom(Ataman)slika i prilika kolege sa klupe partizana mladja verzija vec sve vidjeno,sve proslo neki12-13 god ranije kad bi video moguce podudarnosti ne bi znao iz prve da mi kazes jer 2024 ili ,n primer 2008.god Ne bi me cudilo da zecevi okdenu od 0-2 na 3-2 ali i ako uzme OSFP uzece na brk zapravo najboljeg Evropskog trenera Bartzokasa i onda nek im je Bog u pomoci jel ovaj ima para kao sve ekipe EL x 3 Ma ima vise para od same Grcke drzave,on je Grcka zapravo!
b

braca grim

pre 10 dana

sta se desilo kad si se probudio ?Jel si bio u pijan u Borci ?
Г

Групни

pre 10 dana

само да васпитам .... Ви оспоравате 9 титула
J

Jujuju

pre 10 dana

Sta se tebi desilo?!
i

iskreno

pre 10 dana

po meni i partizan i zvezda obe ekipe ove sezone totalni promasaji a mislim da ce i sledece biti slicna prica.Mi ne kapiramo da ljudi godinama ulazu ogromne cifre zadrzavaju kosture ekipa sto je kod nas redkost.Navijaci smo rezultata mi srbi odma pricamo pogledajte kolko je para otislo u zvezdu i partizan,niko ne kaze vidi armani kolko je potrosio pa nista vidi barca kolko su potrosili 0 trofeja .Uspeh je stvar vremena i ulaganja a fora je sto partizan i zvezda i da uloze max para sto moze se ulozi opet ne mogu pariraju panati realu i jos nekim top ekipama.Poenta price mi smo male ribe za ovakvo takmicenje od kog nemas profit
Г

Групни

pre 10 dana

Калинић је аматерза узимање лове од Стуба Српства, Државне Мезимице и Освајача дрвених титула, ћупова и поноћних трофеја ! Кампацо 60 минута игре 2:милиона ! Томпкинс 4 тројке милионче ! Калина, грешиш синак, силно грешиш, мало је то ...
Z

Zizuli

pre 10 dana

Ovo mora da je od vrucine!
Г

Групни всZiguli

pre 10 dana

погрешио сам број тројки Томпкинса !?
S

SilverSurfer

pre 10 dana

Plaća se preko KK Ofi. Pošto taj klub ima jako dobre prihode. Najviše od prodaje sezonskih karata. Čudno je kako se sve oko love zna kada su u pitanju transferi igrača i u fudbalskom i u košarkaškom klubu Crvena zvezda. Dok se u Partizanu ništa ne zna. Osim da igraju za stipendiju, časove ljubavi i da dolaze zbog Žoca. I da osvoje jedanaesto mesto u Evroligi koje nosi veći značaj nego osvajanje istog takmičenja.
O

Ometla

pre 10 dana

Metla 8
J

Jel

pre 10 dana

Bese njegovi mu pevali da je Turčin.
M

Miroslav24

pre 10 dana

Ne razumem poredjenje Pantera i Kalinica, panter je trazen igrac, KD evrope a ovog nece niko a dobije 5 miliona. Plus Panter nosi sam ceo tim i ima uspehe a ovaj uvek preko ledja drugih uzimao titule, jedino sam zna ono sto je izbacio snimak.
A

Ajde prebroj....

pre 10 dana

trofeje i jednog i drugog.....panter nosi sam ekipu,da ali u ambis,bože šta je čovek napisao....
G

Gost 1057891

pre 10 dana

Decko, veze nemas i zato si napisao imbecilan komentar. Kada je Fener uzeo titulu u EL ,Kalinic je bio najbolji akter finala sa 17 poena.

VecaBg1971

pre 10 dana

Nisam nesto za Kalinu ali kad vidim koliko ovi grobari kukaju....ma moze...samo sipaj Čovke da boli jos jace 💪
l

llll

pre 10 dana

bolje njemu te pare nego nekom kampacu panteru i ostalim strancima
M

Missisipi

pre 10 dana

Bravo Kalina cerupajjj bre. Zna brat da je ovo Covketov privatni klub tj fmp2 a ne zvezda, pa nema tu ljubavi i igranja za manj para.
P

Prvaci Evrope

pre 10 dana

Dobro došao nazad Nikola Kalinić još da se vrate Ognjen Dobrić Marko Gudurić Filip Petrušev legende u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸

Zvezda ispred svih!

pre 10 dana

Prvo mislim da ova cifra nema veze sa istinom. Sve i da je tako bolje to nego kao Partizan sto je silne pare dao na one strance i nista + plus novac koji je alibi trener uzeo. A rezultat...NEMA!
D

Djape45||

pre 10 dana

Ne pije ovo vodu. Dati sada 1,6 miliona Kalini za godinu dana kad je pre 2 godine igrao za daleko manje pare. Još je tad bio lider i 1. opcija u napadu a sad će realno biti tek 3,4.
N

Nemojte

pre 10 dana

Vise da pojacavate vecite iz budzeta opet ce da poskupi gorivo, a kad poskupi gorivo onda ce i sve ostalo!
B

Bond

pre 10 dana

Sport klub.. Zna.. 🤣
5

5 miliona

pre 10 dana

za igranje Abe, KLS i Evrokupa/FIBA Lige šampiona?
V

Vaahn88

pre 10 dana

Čovek nije prešao u partizan nego u Zvezdu.
M

Mare CzBgm

pre 10 dana

Jer to dobija i za onanisanje?

ws10

pre 10 dana

pitanje pocinje za jel, bukvar u ruke prvo dok cuvas ovce na nekom pasnjaku pa onda da izadjes iz opanaka
V

Visente Del Boske

pre 10 dana

Neee,to radi gratis jer voli.
l

llll

pre 10 dana

i prskanje po grobarima
A

ABCDE

pre 10 dana

Laz!!! Naravno da su ovo pustili jako zlonamerni ljudi. Cuj Kalinic od 5 miliona. Taj ko poveruje u ovu pricu,taj ima ozbiljan problem.
d

dr.Zvezdan

pre 10 dana

Panter i zeljko po 3 mil po sezoni obojica u zadnje 3 godine koliko su u klubu placeni cak 18 mil evra ukupno a osvojili samo JEDAN trofejcic, Kalinic predprosle godine imao ugovor u Zvezdi samo 800K po sezoni a osvojio TRIPLU KRUNU toliko o tome ko je doktor za kosarku!
K

Kalabasas

pre 10 dana

Pa to mu je cena,sad dal u zvezdi ili u virtusu....on to moze u EL da dobije lagano...EL igrac ..zahvalan radi posao....isto kao sto nedovica ili davidovca,andjusica,trifu nece bas niko.....
g

gonpi

pre 10 dana

Treba mi da se ujesinimo i jedni i drugi i govnjivom motkom ds ih sve proteramo! Oni ce za tolike milione nasih para da igraju a pri tom da ne prave nikakvu razliku! Sramota za partizan i zvezdu!
K

Ks

pre 10 dana

Druze , slazem se..Ali je bih ipak pre toga najurio i O.M i N.C, kao glavne ljude koji prave ovaj cirkus u kosarkaskim klubovima
B

Beni ometlani

pre 10 dana

Prva petorka crnobjelih igokeaša 11,4 miliona godišnje i tren 08 3mil, bez bonusa. Bonusa nema iz opravdanih razloga. Znači, navija Mozart ali navijamo i mi.
D

Do juce

pre 10 dana

Panter imao platu od 1.8 po sezoni. Kako oni dovode sve skuplje igrace, tako Panterova plata prpgresivno raste, sve do 3 miliona po sezoni, sto je sad aktuelno. Kad dovedu sledeceg, Panterova plata ce biti 3 miliona + plata njihovog pojacanja, po botovima (ili je u pitanju jedan, neumorni bot). Svakako ce plata Pantera da naraste do 30 miliona kako je krenulo🤣
U

Uozbilji se

pre 10 dana

Osim ako nemas a mislim da.imas 12 do 15god...
8

8-0 8-0...

pre 10 dana

KAD MOZE PANTER CAK 9 MIL ZA 3 GOD,MOZE I KALINA 5.

giwrgos1593@gmail.com

pre 10 dana

Jedino da Kalinari provede 2-3 dana sa ovima iz Partizana pa da mu zamrznu mozak nekim slucajem inace za 3 god sa 35 ce opet biti bolji igrac
R

Realan Gost

pre 10 dana

Deca sa Kosova nemaju za hleb, a njemu daju 5 m evra. E zivotee, državne pare gde iduu.
G

Gost997

pre 10 dana

Grobosi ispucali pare u prethodne 3 sezone i uradili nista, Zvezda uvek sklepavala tim usput i opet uzeli samo jedan trofej, a sad kad se sprema uragan od ekipe konacno razumljivo je njihovo kukanje, jer ako je 8 0 do sad ide ovo lagano na 16 bar
H

Hmmmmmmm

pre 10 dana

Da da, a budžet nam gotovo isti bio.
@

@hmmmmmmm

pre 10 dana

Samo u vasim glavama je isti, svaki iole normalan covek zna koliko kosta Ilic, Lazarevic, Lazic, Teo od 37 godina, a koliko Panter, Naneli, Eksum, i Ledej u prajmu, tek od ove sad sezone se izjednacavamo a onda gledajte gde cete, unistice vam Zvezda zelju za kosarkom
R

Rebel

pre 10 dana

Pa nije bas nista... U obe sezone smo imali po 5 POBEDA VISE od propalog drzavnog projekta na vecitom 17. mestu. Pokradene titule vrede bas kao i prigradski tim Fabrike Metalnih Proizvoda. Na EL tabeli se jedino vidi ko vredi, a ko smrdi. Tu nema kradlje, namestanja, pretnji, podmetanja, ucena i slicnog. Samo kosarka
R

Rebel

pre 10 dana

Kalina, Neda, Teo, Davidovac, Plavsic, sve veliki zvezdasi, bravo momci!
R

Realni Arth

pre 10 dana

Pravo pa u metu, to je i razlog sto smo ove godine ostavili Partizan da bude vecno drugi u svakom takmicenju, Superkup, Kup Radiv. Koraca, ABA i KLS. Znaci, Kalinic, Plavsic, Mitrovic, Teodosic, Lazic, Davidovac, Topic,Dobric (vraca se) i onda Bolomboj, Gedraitis, Jago, Lojd, Vildoza.... prilicno strasno! Dok sa druge strane: Panter, Ledej (ako ostane), Smit, Ponitka, Kaboklo, ....itd, a domaci ko???? Andjusic ide, Trifunovic ide, Avramovic vec pregovara, na Smajlia se ne racuna vise! Napred Kalina zelim ti srecu i da podignes pehare redom! Pozdrav!
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Uzmi Željko naše ku..ine.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Koja sam ja budala.
D

Djovani

pre 10 dana

Doci ce Mirotic kod nas jer ga je sramota kakav je ispao prema nama, zato iz postovanja nije igrao ovde protiv nas, ja mu oprastam, neka sada pokaze kakav je i da li je covek! Treba Jamesa zvati necka se u Monaku a nama bi legao
M

MetLizan

pre 10 dana

Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
3

3C

pre 10 dana

I deda mraz dolazi
M

Mile led

pre 10 dana

Dzabe se nadas,Mirotic produzio ugovor a Dzejms potpisao za Olimpijakos,niko nece u igokeu nakon 8-0 za redom!
Р

Реално

pre 10 dana

Никада не знамо висину плата у ЈСД! За Зведу се одмах сазна!
d

dkcz

pre 10 dana

zato što ljubav (zbog koje se igra u partizanu) nema cenu :)
V

Vonko Normalni

pre 10 dana

Ma gde se zna, ovo su naručeni tekstovi. Kakva crna 5 miliona za igrača od 33 godine...
a

ahahahah

pre 10 dana

pa tamo igraju iz ljubavi
A

Aha da da

pre 10 dana

Kako da ne
L

Luzeri

pre 10 dana

@Realno,, Znaju se njihove plate to je poznati svima od kad ikad, ovo su zarade po sezoni: panter i zeljko po 3 mil, naneli 2 mil, ledej 2 mil, kaminski 2 mil, avramovic 1.8 mil, douzer 2 mil...itd itd zato im i jeste budzet 30+ mil bio za ovu sezone a opet sve zivo pogubili sto se moglo pogubiti....
k

krelac plandiste

pre 10 dana

Nema gde slepac da ode,kao lebranko je

gemathegreat

pre 10 dana

Na 🎤 ne čuješ se.
v

vrv

pre 10 dana

Od prodaje sezonskih 😂🥺
G

Gost033

pre 10 dana

Gde vam je Teo zašto nije slavio titulu ?
s

samo

pre 10 dana

Vas ceo tim nije slavio titulu.
@

@gost033

pre 10 dana

Koliko vas je puta razmontirao u delove dosadilo coveku pa otiso pod satru da pije
C

Cova.

pre 10 dana

@Gost033... umorio se od metlanja igokeje 8-0 🧹🤫
s

sramota ga

pre 10 dana

saznao je za reziranu prevaru da se partizanovi igraci posalju kuci i nije hteo slaviti kradenu titulu..
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

11 godina bez titule u KK i 7 godina bez titule u FK. Od Zvezde u FK i KK redovno dobijaju po ušima 🧹🧹🧹🧹 Ne mogu više da zadržim bol ne pomažu tablete uz sav alkohol... 😂🤣😂🤣😂
с

сендвичко

pre 10 dana

за кога си гласО?
D

Dok je za javnost 5 milki...

pre 10 dana

Taj je dobio vise nego Panter...iznad 2.5 milki godisnje! 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
M

Ma da bre to

pre 10 dana

Ako mozes da mi objasnis mazematiku 5/3 kako moze da bude vise od 2.5m po sezoni??? A da setio sam se, to je ta matematika kojom vi racunate kako imate manji budzet od zvezde. Izvini bato, mi smo rasipnici, a vi gola sirotinja, koja svaki gros mora sama da nabavi. Nista od drzave ne dobijate.
P

Pa sta

pre 10 dana

i da jeste, covek je dokazana klasa vec deceniju i klupski i reprezentativno, a Panter ima u karijeri 2 dobre sezone
m

mile k

pre 10 dana

Pa više i vredi od dotičnog.
v

vule 86

pre 10 dana

auuuuu druze, sta je sa matematikom? kazi profesorima da roditeljima vrate prsut koji su im dali da prodjes taj predmet. prosta racunica podeli 5 milki sa tri i vidis koliko je jeftiniji od Pntera a koliko isplativiji
F

Frankl

pre 10 dana

Zanimljivo da se "novinar" Sport kluba koji je naveo ovu cifru nije ni potpisao.Naravno sponzor kk partizan je odmah preneo vest.Mogli ste napisati i 50 miliona ili 50 hiljada,podjednako bi netacno bilo..Ali,evo,ako vec dozvoljavate nagadjanje,dozvolite i meni da nagadjam i objavite komentar..-1,4 milona godisnje sa bonusima.Treca godina opciona za obe strane.
@

@Frankl

pre 10 dana

A zasto vam je toliko tesko da priznate? Ne mozete da budete ugnjetavani, sa najmanjim budzetom, a da vam igraju ovakvi igraci. Cemu to (samo)zavaravanje?
R

Rlite

pre 10 dana

Ma to ih Čovke vozi. On kompletiro skoro tim oni treba da dovedu još 8 igrača. Kad čuju da Kalinić kao treba po sezoni da ima 1.8m njima svi igrači poskupe br 30,40% koje hoće da dovedu.
Р

Реално

pre 10 dana

Лептејебо, Калина продао ауторска права на филмове из домаће радиности... Алал вера.
d

dr.Nebojsa

pre 10 dana

Za razliku od pantera i cveklimira koji dobijaju po 3 mil po sezoni Kalinic je sirotinja u poredjenju sa njima!
@

@dr.Nebojsa

pre 10 dana

Pre nego sto je Shabaz dosao, pricali ste da je Panteru plata 1.8 miliona. Kad se saznalo da je Shabazu plata 2.3, Panteru narasla plata na 2.5. Sad kad je dosao Kalina, plata Pantera 3 miliona. Hocete li se odluciti vise?🤣
T

Tripla Kruna

pre 10 dana

Panter u zadnje 3 godine uzeo cak 9 mil evra narodnih para, 3mil po sezoni i opet nista zivo osvojio nije, Kalina reprezentativac vredi svake pare,covek duplo jeftiniji od Pantera a rodjeni pobednik i osvajac Triplih Kruna kad god igra u Zvezdi!
P

Posten si

pre 10 dana

Je l to iz prve ruke, zar nije prve 2 imao 3 miliona po sezoni a ovu sad 7. Tako vas gazda vasi mediji pisu... Uzeo maks 5 za 3 sezone.
r

rea

pre 10 dana

To su pare navijača Partizana, pa makar je uzeo i 30, dok ove koje se slivaju u FMP baš i nisu pare od sezonskih.
@

@TriplaKruna

pre 10 dana

Pre nego sto je Shabaz dosao, pricali ste da je Panteru plata 1.8 miliona. Kad se saznalo da je Shabazu plata 2.3, Panteru narasla plata na 2.5. Sad kad je dosao Kalina, plata Pantera 3 miliona. Hocete li se odluciti vise?🤣
Р

Реално

pre 10 dana

Јбг, брт, не можемо се сви финансирати из сопствених прихода. Немамо сви на клик државне банкомате иза ћошка. После деценије окупације, ред је да и нама капне мало. Мада је то сића у односу шта је отето опструкцијом. Уживај у титули.
D

Decenijasi

pre 10 dana

@rea@posten... Za punih 15 god samo Jedan jedini trofej za igokeu + sa 30mil budzetom izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0🧹 jel bolno to izdrzati? 😂
I

Igokea since 2007

pre 10 dana

Слање Салоа на пецање, Дулоа у Трансилванију (преко Босне), а Ловерња на четврта утакмица нема цену. Дати му пет милиона по сезони, а не за три, било би мало, само кад би било пара.
M

Metla 8-0

pre 10 dana

KAD MOZE PANTER 6 MIL ZA SAMO 2 GOD, MOZE I KALINA 5 ZA 3 GODINE!
M

Ma ono

pre 10 dana

Kad može Kampaco milione za 6 utakmica, samo nebo je granica.
@

@metla

pre 10 dana

Pre nego sto je Shabaz dosao, pricali ste da je Panteru plata 1.8 miliona. Kad se saznalo da je Shabazu plata 2.3, Panteru narasla plata na 2.5. Sad kad je dosao Kalina, plata Pantera 3 miliona. Hocete li se odluciti vise?🤣
M

MJK

pre 10 dana

Vreme je da grobari izbace svu svoju frustraciju i spominju koliko smo platili Kalinica, a da ne pricaju o tome koliko su para oni ulupali ove sezone za nista...
@

@MJK

pre 10 dana

A i vreme da vi ucutite o budzetima, jer nista manje ne trosite...
R

RobyCz

pre 10 dana

Vratiće pola, budite sigurni... Zna Terza šta radi! Inače nema sumnje da je pojačanje, biće Zvezda jaka kao zemlja..
Д

ДР. Цолић

pre 10 dana

сад има пара да дође код мене да га исправим....
D

Dr Frojd

pre 10 dana

Tebe niko ne može ispraviti
T

Top Gun

pre 10 dana

Iskreno dobro pojacanje ali... Ako gledam Vanja i Kalina, iskreno mislim za sada da smo mi sa Vanjom bolje prosli
P

Pst

pre 10 dana

Pa niste. Mi Kalinu dovodimo da igra a Vanja ce da slusa trenera na klupi. Znas ono autoritet.
V

View

pre 10 dana

Oni kalinica a mi njihovog odbacenog igraca
K

KK Crvena zvezda

pre 10 dana

Saopštenje: Nije moguće. Partizan je državni projekat! Nas finansira beogradska manguparija.
п

прича се по

pre 10 dana

Мадери да су се Матија Бећковић и Вук Драшковић одрекли хонорара од својих књига да би Калинић дошао у звезду...
G

Gallina

pre 10 dana

A grobari koji kukaju i kao ko bi dao za njega pare, a Zeljko kada je dosao u Partizan prvo Kalinica zvao da dodje...
e

everve

pre 10 dana

Nije to taj igrac od pre 3 sezona
x

xx

pre 10 dana

u Zvezdi ce igrati duplo bolje kao i onda 😉 videcemo
@

@everve

pre 10 dana

bitno je da zna da metla
к

колико је тек

pre 10 dana

добијао Кампацо!!!!????
@

@колико је тек

pre 10 dana

pa nije mogao za 5 meseci vise od Pantera
t

tre

pre 10 dana

Pitaj Rumenog
н

нек и узме

pre 10 dana

те паре,само да се не обрије....
B

Bravo

pre 10 dana

tako je, tako i treba, ipak je ove godine ostvaren istorijski uspeh u vidu bežanja sa terena i astronomski izvojevano šesnaesto mesto u Euroligi. Ovo je čisto podatak za neke što se pitaju otkud novac.
v

vladano79

pre 10 dana

Jesi pametan,nema sta.Pa ko bezi zadnje dve sezone,tj ne ucestvuje. Zdravlje Leskovac ili ?
G

Grobarcina

pre 10 dana

@Bravo... A sta tek mi da kazemo sto izgubismo cak 3-plu krunu i 8-0 u svim derbijima od Covica i Zvezde,kud ces gore od toga?
B

Bože moj....

pre 10 dana

ovo je vest o k.k.Crvena Zvezda,ne o patlidžanu ometlanom.....
J

Just

pre 10 dana

do it....
@

@ssss

pre 10 dana

Kad država sipa onda se za ni jednog igrača ne može reći da je puno plaćen!K’o onomad kad se za Kampaca dalo dve milke za šest utakmica.Puno je kad biju,a ne kada država sipa pare!
@

@@@ssss

pre 10 dana

A koliko treba da jos sipne u Partizan da bi Zeljko bio najbolji?

giwrgos1593@gmail.com

pre 10 dana

Eeee polako,ona simpanza sto igra kod Zeceva u Atini,pa onda ovaj bokser kako se zove,cica maca,Avramovic(reprezentativac),Pa onda onaj Jever bese,onaj iz Nba isto ja cuo sad da li je to istina ali pricaju neke zenturace u crnom kazu igrali iz ljubavi,doveli nekog trenera nije bas zdrav i da bi prosao lekarski j Lazi ali on eto igrao samo sto su ovi iz Bg!!!Malac ne prdi,vi jos niste naucili znaci da ponovimo nema mlataranja peskirom posle trojke,ne daj Boze klimanja glavom(za to se svaki derbi opomenete i jos niste naucili!!),imitiranja pandurskih sirena jer nam Gilespi cuva robu treba da ga preplasite da klisne s robom vidis da je ne zna dal je pos'o ili dos'o,onda dalje pominjanja kome je do kosarke sad?,jel dete na kraju dizalo tri prsta ili pokazivalo srednji,ovog vaseg kako mu ime Zoća hnaci iz dva razloga da ne dovodite u pionir prvi jel se jos nije privikao na ljude i kultivisao,a mozda je i do kupanja ne bi znao,a drugi razlog zbog obima i velicine glave moramo svaki put na vatgogasne stepenice da ga svercujemo,dalje kapitena da naucite kad ode u goste da se rukuje s ljudima,neka pita naseg kapitena na primer koji je od 26 pehara bio najtezi za podici da mu da neki savet kad ode negde pa nozda i podigne,dalje ekonoma ako nemate na dunav ponedeljkom i sredom nizak vodostaj da se opere onom crnom brki sorts Boze me sacuvaj dolazi nam u goste em smrdi em neopran,dalje da se vidi sta je sa sa jedinim koji nosi drzavni dres on ili kida Maradonu,ili mu ovaj nabio tikove koliko ga puta tokom utakmice iscima,ili je prijatelji moji on lizno kapislu nazalost...Dalje dok je vreme ovog bravara ili uputite kod mene u firmu (nek ponese svoj alat)u manjku smo kraducka se ili nek se pozabavi sopstvenim biznisom pa to je kao ja da odem u rudare da filozofiram kako se vade ruder necemo se sprdati sa tim stvarima,Covkela kakav kod teletabis bio ne vadi malca iz Limarove guze,problem je sto je ostao bez lubrikanata jos proalo leto mogu zamisliti kako bolucka i na kraju Fegeta sa SOS i Naturalizovanog Srbendu iz Kalifornije prijaviti na C odeljenje za njih bas kasnite nema spasa ili ne daj Boze vratice nam se nazalost ona dva sela i skola,jer ta dvojka vise ne zna sta prica iskreno a truju po neke od Vas.I sve to kad sredite posto sam Bam objasnio gde gresite,Vi meni duzni a nije lepo al ajde necu biti bezobrazan nista teako,samo....Kako je najveci najveci svih vrwmwna univerzuma Eu lige i ostalo ovde bogami zivot i smrt golobrada Mega polufinale bez (Plavsica i Djurasinovica),ako zapne ovo da objasnite zovi skraticu obecavam!Komsije da Vas ne demoralisem vec u Junu,ajmo da budemo realni vidimo se mi za dve god mozda budete uspeli da napredujete nekom igrom slucaja!
@

@ssss

pre 10 dana

Da ne pratiš košarku samo zadnjih nekoliko godina znao bi da je Željko najbolji.Srećom pa su ovde komentari anonimni,ali nemoj tako da komentarišeš pred drugima koji te znaju da ne ispadneš glup u društvu!
@

@@ssss

pre 10 dana

Da bi neko bio najbolji to mora uvek da pokazuje, ovako mi mozemo da kazemo da je Zeljko nekada bio najbolji, tako to kada shvatis nece ti se smejati u drustvu
B

Boners

pre 10 dana

Dalo se 1,7 miliona za sest meseci. Posto je odigrao samo sest meseci to je sav iznos koliko je kostao Zvezdu.
с

само да

pre 10 dana

више Весни не шаље онакве видео клипове....
K

Kalina onanija

pre 10 dana

🤣🤣🤣
@

@само да

pre 10 dana

sada mu se vise svidja tvoja maki
n

nema sta

pre 10 dana

teske su muke ostojinih botova
M

Mikac678

pre 10 dana

Na stranu sve ali likovi koji se ubiše od komentara da ovo oko para nije istina, realno i ja bih voleo da nije istina jer Kalinić stvarno ne vredi toliko a i nekako u silaznoj putanji.
M

Mikac678

pre 10 dana

Na stranu sve ali likovi koji se ubiše od komentara da ovo oko para nije istina, realno i ja bih voleo da nije istina jer Kalinić stvarno ne vredi toliko a i nekako u silaznoj putanji.
M

Meša Selimović

pre 10 dana

A sve se plaća pa i ova ljubav.
n

naprednazvezda

pre 10 dana

ovom rodjena majka ne bi dala preko 500k godisnie
@

@naprednazvezda

pre 10 dana

Metla.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Javljaju se navijači KK METLA, koji titulu šampiona Srbije nisu videli više od cele jedne Decenije. Koji su za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, od mogućih 30 i kusur trofeja za to vreme koji su bili u opticaju, a koji su završili u Zvezdi. 8:0 🧹🧹🧹🧹🧹 " Nisu mene učili gde tuga stanuje nego mi se u dušu uselila"
Д

Дадо Нк

pre 10 dana

Идеално име имаш,довољно да човјек сконта каквва је то мафијашка доминација без и мало спортске приче.Хвала на објашњењу пудличини и Оскарови кримоси!
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Ali zato znamo sta je plej of EL za razliku od vas.

Don Vito Corleone

pre 10 dana

Nije to pravi Corleone. To je običan pajser.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Dado Pršo. Kaže to navijač kluba čiji su navijači pravili ćevape od ljudi.
P

Perinco

pre 10 dana

Iskreno me cudi da je pristao i za ovu platu da se vrati, obzirom kako ga je dr. ispljuvao kad je odlazio zadnji put!Ali dobro,sve ima svoju cenu!
@

@Perinco

pre 10 dana

Nije lepo lagati... :)
8

8

pre 10 dana

Možete da pričate i pišete šta hoćete , ali kad Srpski klub dovede Srpskog igrača da igra ( ne da sedi na klupi ) nekako sve dobija smisao .
б

беж са

pre 10 dana

сунца...
c

cule87

pre 10 dana

samo što se prilog koji se zavrsava na "SKI" piše malim slovom. možeš biti i pismen i veliki Srbin u isto vreme...
D

DarkoSrbija

pre 10 dana

Neznam..deluje mi mnogo..realnije bi bilo nekih milion po sezoni,znaci oko 3 ukupno.
G

Gandalf.treci

pre 10 dana

Jel tih 5 miliona godišnje ide isto iz projekta budućnosti EXPO2027? Mada mi čudno tolike pare na jednog skoro već penzionera!
а

ауууууу....

pre 10 dana

почео ЕКСПО ...

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Daju jednom Kaliniću 1,7 miliona po sezone nisam siguran da bilo gde je igrao da je imao više od 1 milion a prozivaju Partizan zbog Pantera.
C

Civijas

pre 10 dana

3 godina je opciona.Uostalom Panter ima 2,6 mil u Partizanu i ne moze da se poredi sa Generalom Kalinicem!
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

U Barsi je igrao za 135k mesecno, Monako mu je ponudio 2m za jednu sezonu, cene idu jako visoko, ili se takmicis ili ne...
P

Pokrivanje po glavi

pre 10 dana

Porediš platu i učinak Kalinića sa dvostruko skupljim Panterom?! Ovaj se vaš i više nego isplatio...Partizanovim protivnicima! :))
P

Pokrivanje po glavi

pre 10 dana

Porediš platu i učinak Kalinića sa dvostruko skupljim Panterom?! Ovaj se vaš i više nego isplatio...Partizanovim protivnicima! :))
p

poručnik

pre 10 dana

jel ga ovo Prle ubedio da igra za ove sitne i bedne novce 🤣🤣🤣
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Mediji su svuda lešinarska sorta, ali kod nas se to nekako pretvorilo u "umetnost". Jedan jedini komentar nema vezan za sport. Jer se namerno baca mamac u vezi para da bi se gložili i optužovali po komentarima. Iskreno, mene lično zabole koliko ko zarađuje. Željko, Panter ko god. Bitno mi je da mi osvajamo trofeje. Svakako mi je glupavo da igramo neprofitabilno takmičenje i da većina toga ide iz državne kase. Ali trenutno je tako kako je, možda se nešto promeni nekad. Super jer kad neko ovde napiše analizu nekog igrača ili igre, čak i kad se ne slažeš sa tim, ok je, jer su mišljenja različita. Umesto toga jok, plata, plata, državni projekat. Rugala se vrana gavranu da je crn.
J

Ja sam jaaaa

pre 10 dana

Pa tebe licno, ima drugih kojima je laz kad se pise o zvezdinim platama, jer po njima njihovi igraci igraju iz ljubavi i daju pare u dobrotvorne svrhe, a Zeljko i ostali zgrcu desetine miliona evra. Nigde na svetu se ne polemise o platama jer je svuda transparentno, kod nas kad se govori o dugovima onda nista nije tacno iako na APR pise sve
A

Alex20

pre 10 dana

Ja sam ja@ papire za porez na videlo prevaranti?
V

Vl@dimir

pre 10 dana

Кад су вести о звездиним играчима и овим цифрама онда је лаж а да напишу да ће неко у партизану 10 милиона да добије била би истина, сјашите са портала докони ци*ани
d

da te cujem

pre 10 dana

kad to pisubo parama i partizanki? reci nam grobarcicu
C

Civijas

pre 10 dana

Vladimire prvo osvoji bar jedan Kup pa se javi.Ovo je vest o Generalu Kalinicu i ne znam sta ti ovde trazis
Đ

Đukin fan

pre 10 dana

Preterana cifra koju ni u najboljim godinama kad je bio nije mogao da opravda i odradi!!!Smanjite na realnu meru,objektivno čovek u Barci ove godine odista promašio sezonu
P

Pazi

pre 10 dana

Nije mi jasno šta uprava radi, zašto nema produžetka ugovora da Teom pre svega? Treba nam kao drugi ili treći play. Bar još sledeću sezonu da odigra a posle na neku funkciju.
G

Gandalf.treci

pre 10 dana

Čoveka sramota onog svinjca iz finala "kls" pa zato nije ni došao na proslavu titule a još manje ima želje da produži saradnju. A i do sadili mu da ga razipinjete na krst čim jedan napad nije na vrhunskom nivou

giwrgos1593@gmail.com

pre 10 dana

Sta radi uprava doveli ti Plavsica(predstavljen) Jos 4-5 igraca svaki dan je pitanje momenta kad bi ozvanicili,sem Kanana ako veceras ne ometlaju zeceve ...Produzili Bolomboja,Gedraitisa,Lazica(Osgali Da se zavrse Hanga koji ima jos jednu god ugovora ali da se vidi sta ce s njim,Thompkins i Teo). I ti pitas sta radi uprava,mi nilad brze sklopili tim!!!
L

Limula

pre 10 dana

Vest o Kalinicu i njegovoj plati a oni u komentarima svi kao papagaji bez mozga pominju Obradovica... Najveci je definitivno
G

Grc

pre 10 dana

Kada bi se njegova velicina ocenjjivala na skali 1-8, bio bi 8 definitivno
l

lokal1

pre 10 dana

jedini igrac koji je dosao na vrhuncu karijere da igra u zvezdi. postovanje
P

Pedjahn

pre 10 dana

Za 2 mil sezoni.Stvarno je ljubav presudila😂😂😂

Bibras Natho

pre 10 dana

Na prvi pogleda tako izgleda, al kad pogledaš malo bolje, on ne može nigde drugde da igra osim u zvezdi....e to je neka realnost ustvari....
@

@Natho

pre 10 dana

Dajes sebi za pravo da na raznim vestima vredjas i provociras, a nisi u stanju ime svog kapitena da napises kako treba 😂😂😂
Z

Zn

pre 10 dana

Drago mi je da nasem igracu i pogotovo Kalini ide velik ugovor, ali je realno preterano i verovatno ima i da se jos neko utalio. Ajde Kalina brate oderi i ti kad smo mogli Tobije i Smartove da placamo
D

Derew

pre 10 dana

Opet lažete
N

NN7

pre 10 dana

Kalina uzeo sa sobom specijalnu metlu iz Barselone,da se cveklimir ometla što kvalitetnije u narednoj sezoni
N

NN7

pre 10 dana

Kop pa kako niste nikoga doveli,a super bombastični Lakic?Biće takvih superstarova još 😁
P

Pedjahm

pre 10 dana

Ne valja ni kad su domaći?😁Ali zato su svetli srpski sinovi Kanga,Kangva,Djiga miga i ostala Hanga ok ?
R

Realno samo

pre 10 dana

Ako oduzmes sve ove novinarske gluposti, vi ste doveli samo Plavsica 😂
S

Srbenda 77

pre 10 dana

Au,au,to je nagrada za ljubav prema Kosovu,ali iskreno mislim da je ovo čista žvaka,jer Kalina je u strašnom padu,teški očaj ove godine u Barsi,nema velike potražnje za njim,maksimala 500-600
V

Valdano

pre 10 dana

Ako se za strane igrace daju isto ili vise novca onda to nije mnogo za domaceg igraca-reprezentativca(bolji je od svih zajedno stranaca koji su bili ove sezone).Bolje je dati novac domacem nego stranom igracu.
D

Dijagnostičar

pre 10 dana

Radi mašinerija propagande!! Cim iskoči naslov koji vam nije po meri, odmah po stotinak identičnih komentara u skladu sa gazdinim renomeom. Kalimerov sindrom vas drma, ne pušta.
A

Antonioo

pre 10 dana

Ove sezone je bio los, nisam sig da je pametno dati toliko novca i to jos na 3 godine a Kalinic ne moze biti bolji vec sa godinama samo losiji..

Srpski samuraj

pre 10 dana

A kada će se saznati koje su plate i koliko koštaju igrači drzavnog čeda, KK Metka/Pobegulja? Ili, ne daj Bože, trenera?
K

Krme

pre 10 dana

Misliš na FMP 2, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove? Vaše kmečanje je neprocenjivo.
@

@Krmačo....

pre 10 dana

.....k'o kmeči inače,to je neprocenjivo....ne moraš biti papagaj.....

Srpski samuraj

pre 10 dana

@Krmaco, mislim na klub koji je sprcao najviše drzavnih miliona ikada, prodavao parcele po Srbiji kako bi se zadovoljili lopovski apetiti, a osvojio je ništa i slavno 11 mesto u EL! Da, zvao se Igokea B tim, sada preimenovan u KK Pobegulja/Metla. Umislio da je NBA franšiza, pa ga seljakaju iz mesta u mesto. Prvo Laktasi, sada trenutno iz Prislonice!

Srpski samuraj

pre 10 dana

@Krmaco, mislim na klub koji je sprcao najviše drzavnih miliona ikada, prodavao parcele po Srbiji kako bi se zadovoljili lopovski apetiti, a osvojio je ništa i slavno 11 mesto u EL! Da, zvao se Igokea B tim, sada preimenovan u KK Pobegulja/Metla. Umislio da je NBA franšiza, pa ga seljakaju iz mesta u mesto. Prvo Laktasi, sada trenutno iz Prislonice!

Srpski samuraj

pre 10 dana

@Krmaco, mislim na klub koji je sprcao najviše drzavnih miliona ikada, prodavao parcele po Srbiji kako bi se zadovoljili lopovski apetiti, a osvojio je ništa i slavno 11 mesto u EL! Da, zvao se Igokea B tim, sada preimenovan u KK Pobegulja/Metla. Umislio da je NBA franšiza, pa ga seljakaju iz mesta u mesto. Prvo Laktasi, sada trenutno iz Prislonice!

Srpski samuraj

pre 10 dana

@Krmaco, mislim na klub koji je sprcao najviše drzavnih miliona ikada, prodavao parcele po Srbiji kako bi se zadovoljili lopovski apetiti, a osvojio je ništa i slavno 11 mesto u EL! Da, zvao se Igokea B tim, sada preimenovan u KK Pobegulja/Metla. Umislio da je NBA franšiza, pa ga seljakaju iz mesta u mesto. Prvo Laktasi, sada trenutno iz Prislonice!
J

Jöle 39

pre 10 dana

Fmp sutra!
J

Jöle 39

pre 10 dana

Fmp ne sme da stane
Š

Šta li ti.....

pre 10 dana

kažu ukućani kada vide frustraciju tvoju ej 39 godina imaš pogledaj svoje komentare ono realno k'o dete od 8 godina pišeš.....kapiram te nabili ovi komplekse .......
Ч

Чево

pre 10 dana

Иди, јадо, на улицу па плачи пред Супштину. Ено оће да вас баче у еврокуп, дако се онај смилује па вам удјели за лиценцу ко и за фудбал што је!
H

Hvala

pre 10 dana

Sjajno. Nadamo se da ćete bito translarentni i sa uplakanima kada kupuju igrače za eurokup
M

Mikula

pre 10 dana

Realno vredi, jedan od najboljih na poziciji 4 i to u oba pravca, odbrana - napad. Već sad se vidi da će Grk da maltretira protivnike jakom odbranom, takav je bio i Oli dok ga je vodio, kad stegnu odbranu ne možeš da daš koš.
Х

Х Х

pre 10 dana

Калинић је пре 3, него 4. Ал се слажем са тобом.
S

Samo???

pre 10 dana

Malo je to. A Teo, Neda, DeDa i Mitar treba odmah da traze povisicu jer je zasluzuju plus bonuse za trofeje.
g

gost23 #

pre 10 dana

Kako znaš da nemaju bonuse ?
ш

шуми

pre 10 dana

ако Пунтер игра за 2,5 милиона онда је 1,6 за Калину сића ,мада су све то огромне паре за људе који трче за лоптом и како кажу баве се не профитабилним спортом
Z

Zvezda le

pre 10 dana

Živeo predsednik, živela zvezda!
P

Paulo

pre 10 dana

Hmm kad se objavljuju ogromne plate zvezdinih igraca onda je to novinarski bezobrazluk, ali kako je to moguce Nedovic po zvezdinim navijacima igra za 600 hiljda po sezoni a Kalina za skoro 2 miliona nesto mi tu ne stima
J

Jednogrba kamila

pre 10 dana

a ti sine zavrsi dva fakulteta i radi kao šanker...
J

Jöle 39

pre 10 dana

Fmp ne sme da stane!
F

Figaro

pre 10 dana

18 igrač na platnom spisku države. Sve će to narod pozlatiti...
m

matoriekspert

pre 10 dana

Pola uzme pola Pudli vrati i svi zadovoljni, osim naravno naroda čije su to pare. Ali tako je izglasano
З

ЗРЕЊАНИН НЕМА ВОДУ

pre 10 dana

Паметно, јер српски народ има те паре да даје. Тако се то ради кад је народ паметан.
Ц

Цигани пацови малоумни

pre 10 dana

Вест је објавио спортклуб, моцарт је пренео...Што не питате Илију Ковачића...
J

Jöle 39

pre 10 dana

Pa dobili su pet puta u ovoj godini po 4,5 miliona od kss, red je i da se to potroši
S

Sivonja iz RS

pre 10 dana

Teodosić/Kodi M.Mekintajer/ Jago Nedović, Gudurić? Kalinić, Gidreaitis, B.Lazić Davidovac, Smart Bolomboj, Plavšić.
B

Bojan767

pre 10 dana

Cilj ove vesti je da se na bazi lazne informacije otpocne sa napadima na Kalinica znajuci da on prati portale,kako bi odustao od transfera.
G

Guh

pre 10 dana

👄👄👄
L

Lee Addy

pre 10 dana

Jaao jos nije ni pocelo a grobari liju gorke suze...
K

Kop

pre 10 dana

Polako prijatelju još nismo ni počeli dovoditi!!!!!
L

Lee Addy

pre 10 dana

@Kop - Naravno da niste, ko ce sad kod vas kad idete u 7days EC :)
Z

Zdfffff

pre 10 dana

Mnogo je ovo
G

Gost Rider

pre 10 dana

Da je za Gudurica dizem dva prsta,za Kalinica u ozbiljnim godinama ovoliko para?Strasno,hoce neko da kaze da za te pare nije mogao da se dovede neko bolji?Ali to je Covic,voli bivse igrace i to ti je
I

Ivan2

pre 10 dana

Zvezdas sam i bas volim sto se vratio. Ali ovoliki novac za njega, ako je to tacno , previse je. Cak i tri miliona za trogodisnji ugovor je mnogo, covek ima 33 godine. Jbt, ispade da smo mu dali vise od Monaka koji ga je zeleo. Kako god, napred zvezdo....
T

Trebaš da....

pre 10 dana

pročitaš tih 5 miliona je za 3 godine,no Bože moj zašto prvo ne isprozivati nekog....
P

Pacificateur

pre 10 dana

Neverovatno koliko bolesnih umova na tako malom prostoru... Vest o njihovom igracu a bole ih Zeljko, Panter i PARTIZAN! Samo da znate da nema leka za vas i nikada ga nece ni biti, zauvek ce PARTIZAN biti ispred vas u kosarci kao EVROPSKI SAMPION I 3 OSVAJAC EVROPSKOG KUPA RADIVOJA KORACA...
R

Reče čovek......

pre 10 dana

i ostade živ,ti si na pogrešnim vestima i ti ih čitaš i te komentare, a prozivaš druge...alo gde logika?
V

Visente Del Boske

pre 10 dana

I sta je problem?pa vas Ledej ima isto toliko,a osvojio samo 1 trofej za tri sezone.
T

Traubisoda

pre 10 dana

Aaaa Sport klub javlja?!??
R

Roze

pre 10 dana

A prenosi Mocart!!
G

Grr

pre 10 dana

Nek im je sa srećom, samo dok Dubai ne uđe biće i dalje fenjereši, a onda provereni sistem sa dva tima u istom takmičenju.
O

O budžetima

pre 10 dana

Zvezda ne dobija manje para od Partizana sve vreme kako je Obradović u Partizanu, pa kako god da obrnete. Što i nije važno jer i jedan i drugi klub dobijaju sasvim dovoljno. Meni samo jedna stvar nije jasna, iz kog razloga Zvezdaši poturaju neku priču o Partizanu kao državnom projektu? Koja je svrha njihove priče ? Oba kluba dobijaju jako puno od države tako da bi se i jedne i druge moglo reći da su nekakvi projekti, to je jedna jedina istina. Izašli su i jedni i drugi sa podacima i koliko je tačno posle finala kupa u Nišu, ostavljam linkove. Prema tome nema laganja. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-objavio-podatke-o-finansijskom-poslovanju-kluba/474892 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvezda-objavila-pregled-redovnih-prihoda/474876
A

APAJDIN

pre 10 dana

Neko pred penziju dodje u svoj grad, klub i uzme 5 miliona za 3 godine...Jos se radi o sportu i EL koja ti dinara ne donese , vec samo uzme...A najgore u istoj toj ligi si ispod proseka, tako mislim i za oba kluba iz Beograda.
B

Burek

pre 10 dana

Bolje 5 miliona za domaćeg i proverenog igrača nego za stranog i divljeg kao Panter

Sakur

pre 10 dana

Ma naravno da ovo nije tacno,tacno je samo kada se za Pantera objavi cifra jel tako panteri
r

rea

pre 10 dana

Ko će znati plate igrača u KK CZ, ukoliko ne Sport Klub? Da možda Sport Klub ne radi protiv KK CZ? 2 glavna urednika Sport Kluba su portparoli Nebojše Čovića u KK CZ poslednjih 10 godina, i to ne "čaršijski portparoli", već zvanični portparoli kluba, a to su Igor Vujičin i Ilija Kovačić.
p

pacenice

pre 10 dana

kad je to vujcin bio u Sportklubu?
V

View

pre 10 dana

Ko će sve zaraditi pet M evra za tri sezone Kalinic i .....
P

Pjer Karden

pre 10 dana

Dolazimo do toga da sa ovakvom kalinićevom platom budžet teško da će biti ispod 20 miliona evra a to je budžet za top-8 i ako Zvezda zglajza i odigra sramotno kao prošle sezone niko to neće moći da opravda.Gotovo 1,700,000 po sezoni je iskreno mnogo za igrača u 32 godini života i u silaznoj formi.
v

vladano79

pre 10 dana

Sigurno je manje placen od Pantera...a nnogo,mnogo korisniji.
G

GostO

pre 10 dana

Hahahaha, vest iz izvora bliskih Partizanu. A i je tacno, i dalje je jeftiniji od vecine Partizanovih igraca.
L

LFCC

pre 10 dana

Kakvo bacanje Para. Bozic iz Zadra bi igrao za 300 000 godisnje a igracina i je za Kalinu u ovim godinama kome se daje skoro 2 miliona godisnje.

Babakarniang

pre 10 dana

Božić je seoski igrač, takvih je u Jugoslaviji bilo kamara. Nije ni za ABA ligu u velikom klubu. Kad šutira za tri i bacanja liči na film strave i užasa. Zarad toga je trista hiljada plata.
N

Nema smisla

pre 10 dana

Klub treba da prekine saradnju sa medijima, za jednu stranu i pare i ko je sta bacio ko je sta skandirao, za drugu stranu nista ,ovako selektivno izvestavanje je postalo bolesno
K

Komedijasi

pre 10 dana

Koliko botova na zadatku koji se moze nazvati 'kako opravdati ovoliku platu Kalinica?'...Odmah krenule kontra poruke koliko ima Panter, Zeljko...itd. Dobro poznata matrica iz Stjepana Supanca.
B

Bot si ti....

pre 10 dana

botino ovde jedino ti botuješ, da nije tako bio bi na vestima o svom klubu....ali dobro što bez razloga da ne isprozivaš ljude koji pitaju samo kako se odmah znaju cifre....
Z

Zoran 91

pre 10 dana

Kod nas se uvek zna u pfening, bravo svaka čast tako seto radi.
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Pa kako sad tih 5 milona njemu?!Znqči moraćemo mi Panteru da damo 10 jer zna se ko je državni projekat!
P

Pedjahn

pre 10 dana

Nebojša: Citiram: “Ne poistovecujte nas sa Partizanom ,njihovi navijaci vredjaju Vucica.Jelte…😂😂😂
@

@seljak....

pre 10 dana

To je na 3 godine,tako da mu godišnje dodje oko milion i šesto dok kapiten ometlani samo za ovu ima dva miliona i osamsto hiljada....tako da si pglu baš!
N

Nema smisla

pre 10 dana

Klub treba da prekine saradnju sa medijima, za jednu stranu i pare i ko je sta bacio ko je sta skandirao, za drugu stranu nista ,ovako selektivno izvestavanje je postalo bolesno

Sakur

pre 10 dana

Izdrzite jos malo ovo zlo braco ahahahahahahahhahahahah
D

Delija-Senidah

pre 10 dana

Znači još 3 godine Evrolige. Pozdrav za Dubai i Al dahru i Djoleta Djokovića.
I

IVAN 82

pre 10 dana

Zaokruzimo to na 2milke po sezoni. Samo za njega. Ali ce Covic inace u Zemunu znan kao Coki obrazloziti da sve to moze sa budzetom od 13,14Miliona koji ce pri tom obavezno morati biti manji nego Partizanov!! Ali sta je tu je uzivajte u ovome Aparhejdu,mada kazu nicija ne gori do zore!!!
A

AbCDE

pre 10 dana

Nicija nije do zore gorela to vazi za vas. Vi ste tako mislili ne tako davno dok ste gepekovali sudije,otimali igrace,sami sebe proglasili nekakvom institucijom.
П

Па...

pre 10 dana

... Човић није Ћоки, Ћоки је скроз други лик. Не знам како се то одомаћило, ваљда вам је тако лакше пошто вас је одучио од трофеја.
M

Mdjsjs

pre 10 dana

Hahahaha..A šta ćeš ti da zaokružiš? Još ti keva daje lovu konju matori!!!!

Bibras Natho

pre 10 dana

To je ta ljubav kaline prema zvezdi, teška čak 5 miliona....
J

Jsjsbsb

pre 10 dana

Babas, trk u Gazu da rokate babe i decu! Zastavnik Babas.Budi ti Jevrej u Zvrzdinom tunelu a ne ko ti u Tunelu Hamasa..Hahahah

Bibras Natho

pre 10 dana

I vi ćete na red doći. Napred Partizan!!!!!
R

Rilemen

pre 10 dana

Za ovolike pare morace da igra duplo bolje nego proslog puta kad je nosio nas dres. Iskreno ne uliva mi poverenje Kalina, ali da se uzdamo u to da je delija i da sigurno ima vecu zelju da izgine na terenu od nekog tamo amera koji misli da je Srbija Sirija.
K

Kcndndnd

pre 10 dana

Poštedi nas pametovanja.Kad to nije igro srcem?
R

Ribela

pre 10 dana

neka odigra isto kao prosli put i od njega dosta ;)
b

bedooo

pre 10 dana

Uvek cifre u naslovu,i fk i kk cz za druge nema toga, pitam se dokle ce klub vise cutati na novinarski bezobrazluk?
d

dznana

pre 10 dana

kme kme kmee
r

rca

pre 10 dana

Kolika je plata Zeljka Obradovica???Kad dodjete do tog saznanja da nam javite, obavezno!
П

Па...

pre 10 dana

...он у Партизану нема плату, он је тренер ОФИ на позајмици у Партизану. Исто као већина српских играча у том клубу.
i

i to se zna

pre 10 dana

Milion po sezoni. A Sferopulos verovatno radi za kikiriki!
D

Drvo

pre 10 dana

3 miliona evra godisnje, svi znaju, samo eto nema teksta o tome.
D

Drvo

pre 10 dana

Gledaj to ovako: da nije basnoslovan ugovor ne bi se krilo.
s

sport klub

pre 10 dana

Sport Klub je prvi saopstio da se ZVANICNo igra 2a utakmica sledeci dan pa vi vidite koliko su pouzdani, svakom igracu kkcz i fkcz znaju platu obestecenje a kkp i fkp ni da spomenu npr. kolika je plata panteru obradovicu koji je rekao da trenira bez ugovora

Sakur

pre 10 dana

Pa vas gazda zna kolike su plate i to redovno objavljuje sta ce vam mediji?
2

24.232

pre 10 dana

Ovo prenosite, 5 miliona za 3 godine... ali ne prenosite ostale plate, koje se uklapaju u 20.000.000 godisnje necijeg budzeta... plus neki i van budzeta? Eee bas ste cudna raja...
A

Ammmmmam

pre 10 dana

A ne bi ti smetalo da su objavili da kosta 1 milion za 3 sezone. Ali kada cinjenice idu protiv vaseg narativa "sirotinje" onda krece dreka i galama.
W

WhoAmI

pre 10 dana

Niko nije rekao da smo mi sirotinja. To je vasa prica koja ne pije vodu. Tu je problem, sto vi kukate a vase milionske plate se ne znaju.
S

Sta reci

pre 10 dana

bedno kao i uvek od medija samo za jednu stranu sve saznaju za ostale nemaju informaciju
C

Cerebro

pre 10 dana

bedno kao i uvek od medija samo za jednu stranu sve saznaju za ostale nemaju informaciju
A

Ammmmmam

pre 10 dana

Pijani milioneri.
1

1400

pre 10 dana

Zeljko Obradovic drzavni projekat
s

sport klub vase pravo da saznate nista

pre 10 dana

kad cemo saznati platu rumenka?
O

Odlicno pojacanje

pre 10 dana

Taman za evrokup. Eventualno fenjer evrolige. Steta sto su tako jeftino prosli. Trebao je traziti i duplo vise.
J

Jsjshshs

pre 10 dana

Kevin? Jel keva jos tutne dve iljade svom detetu? Svr kevini, 100 evra u zivotu nit videli nit zaradili...
s

smejurija

pre 10 dana

sportklub nikako sa sazna platu rumenog i ekipe... a ovo vec saznali
b

bljux

pre 10 dana

kad ce sport klub da sazna platu rumenog?
J

Jonas

pre 10 dana

sportklub nikako sa sazna platu rumenog i ekipe... a ovo vec saznali
n

nema smisla

pre 10 dana

sportklub nikako sa sazna platu rumenog i ekipe... a ovo vec saznali
S

Sofoklis

pre 10 dana

Iskreno 1.7mil za sledecu sezonu je okej, za naredne dve je mnogo, ima godina a nije tolika klasa od igrača
k

kao

pre 10 dana

Panter za jednu.
k

kao

pre 10 dana

Panter za jednu.
n

na sta ovo lici

pre 10 dana

klasika, uvek se za zvezdu spominju pare, uvek to ide u naslov za jsd toga nema, pitam se na sto lici? Dokle ide taj bezobrazluk
G

GostLazar

pre 10 dana

Moze nam se, imamo i mi Nordeusa kao i Partizan sto je magicno dobio
M

Mali srbin

pre 10 dana

Auu kakvo rasipanje i bacanje para...dva odlicna igraca smo mogli dovedemo za ove pare.
k

kao

pre 10 dana

Panter za jednu.
b

bruka

pre 10 dana

klasika, uvek se za zvezdu spominju pare, uvek to ide u naslov za jsd toga nema, pitam se na sto lici?
g

gfgfd

pre 10 dana

Kako vi znate plate svakog igraca Zvezde dok se ugovori Ledeja Zeljka i ostalih nikada ne objave ?
m

more like

pre 10 dana

55 000 000.
Н

Неутралац

pre 10 dana

Опет се зна плата Звездиног играча.
G

Gost 0000

pre 10 dana

I sta tebi to znaci? Hocete da znate sve plate u Zvezdi i Partizanu da biste mogli da se prepucavate? Voleo bih da ni jedni ni drugi nikad vise ne objave nijednu platu, ne zato sto je normalno svuda u svetu da se zna sta se radi sa drzavnim parama, nego da bi ova prepucavanja prestala. Dosadni ste bre vise.
h

hleb

pre 10 dana

ako je ovo tacno...ovo je kriminal...
J

Jsjsjsje

pre 10 dana

Sta je kriminal? Pa njje upao u banku!? Skrkali ste 50 miliona i osvojili sta?!
J

Jtd

pre 10 dana

Dok je ovaca bice i sisanja, treba da uzme koliko god moze, ne samo on nego svaki nas igrac u oba kluba