Komentari na vest

Kakva vest: Kaminski se posle Partizana vratio u NBA ligu!

S

Serpento

pre oko 4 sata

Kog zabole za ovu Želimirovu pobegulju?
8

89 Pristina

pre oko 4 sata

Kosarka,to je Zvezda…
Z

Zabrinut

pre oko 5 sati

Panter u Barsu,Kaminski i Vukcevic u Nba.....los trener ovaj Zeljko.
A

Asa

pre oko 5 sati

Uspesna saradnja sa najboljim trenerom na svetu mu je otvorila vrata nba lige
а

а људи моји

pre oko 6 sati

јесу ови цигани (гејлије) смарачи тешки јбт ко покварена плоча само понављају једно те исто.....тежак је живот цигана
G

Guh

pre oko 6 sati

Kaminski pametan decko,sta ga briga,uzeo 3 mil za jednu sezonu,a kuci se vraca sa punom torbom metli umesto trofeja,to je veliki uspeh mora se priznati.
M

Merllin_pfc

pre oko 6 sati

Ima jedna veoma zanimljiva cinjenica a to je da je jedan trener u zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90mil za budzete, takozvani "najbolji trener" pogubio cak DVE Triple krune,dobio metlu od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,zatim ispao iz EL i zavrsio na 11-12 mestu na dnu tabele..itd to je za Ginisovu knjigu trenerskog posla koliko nisko mozes da padnes u karijeri!
r

realista007

pre oko 5 sati

Pa jel je 11 ili 12?! Sta kaze Covic?! Kako je zaveo u excel?
G

Grobarcina

pre oko 6 sati

Stvarno treba priznati da nigde nema takvog trenera kao sto je nas zoconja,to je najbolje potvrdio i nas bivsi igrac Vukcevic kad je za NBA izjavio da mu je svanulo kad je dosao u Ameriku i kad je konacno otisao iz kluba koji nista ne moze da osvoji od titula i trenera koji mu je za malo upropastio celu karijeru,mislim da to najbolje govori o svemu,ali sta nas briga nas zoco je najbolji trener za razvoj domacih mladih igraca od 30 god poreklom iz Afrike,ti igraci ce sutra da budu stub Srpske kosarke!
E

El ninhoo

pre oko 5 sati

Cuj grobarcina hahahahahahah
r

realista007

pre oko 5 sati

A vi u Zelezniku kako ste?!
P

Pedjah

pre oko 6 sati

Znaci da rezimiramo ovako njegov ucinak za proslu godinu,u bivsem klubu zaradio 2.5 mil za godinu dana,izgubio Triplu krunu(Aba,Kls i Kup) zatim izgubio 8-0 sve moguce derbije i na kraju ispao sa klubom iz EL i zavrsio na 12 mestu...itd I sad se vraca u NBA kao "pobednik" alal mu vera i svaka cast.
g

grobar-s

pre oko 6 sati

Mozda nije bio najbolji u Partizanu alj za NBA je sasvim solidan igrac .Ipak ZOC cini cuda.
R

Rebel

pre oko 6 sati

U pravi si,vas zoc zaista cini cuda,da podsetim: Za zadnje 3 god pogubljenje cak 2 Triole krune i metla od cak 8-0 u samo jednoj sezoni a u EL fantasticno 11 mesto...itd Samo nastavite sa takvom "cudima" nemam nista protiv👍
z

zoc cini cuda....

pre oko 6 sati

...cak 8 🧹 u jednoj sezoni,niko drugi osim njega to ne moze
G

Grobarcina

pre oko 7 sati

Srecno Frank !
E

Evo

pre oko 7 sati

Ovo je dokaz da kkp nema blage veze sa životom! Ljudi potpisu ga Sunsi Ejjj jel vama to jasno??? Znači sve provere, skauting službe, sve najbolje u jednoj ligi na svetu i izaberu igraca. A ovi naši paćenici se svađaju sa čovekom, jedan trener zbog svoje sujete i godina u kojima jeste ne dozvoli ovakvom igracu da igra. To samo govori o stanju u tom klubu.
T

Terza vs Cova ?

pre oko 7 sati

⚽️ 0-4 vs 🏀 8-0 koju 🧹 vise prefeirate?
@

@terzavscova

pre oko 6 sati

Druze, idi samou..j se. Spasi nas, dosadan si haos. Na vest o bocanju pises isti kom. Mogu da razumem da napises bar nesto drugo. Ustvari ne mogu. Da sam cigan isto to bi ti napisao. Ovih dana je bar lepo vreme, izadji malo. Smarasssss breeee
g

ghost331-1

pre oko 7 sati

berba trofeja
H

Hajde

pre oko 7 sati

Paspalj,Divac,Dordevic,Danilovic,Rebraca,Pekovic,Bogdanovic,Krstic,i jos pregrst nba asova.ovde nisam stavio Kicu i Praju najbolje igrace sveta u svoje vreme .Pa to nema niko i nikads.s sada svi strani igrace od nas idu u nba Dante finale lige,dozer minesota,kaminaki finix,sta reci institucija svetskog basketa.Lesor osvijio evro ligu i Papapetru.beskrsjno se moze nabrajati
D

Dragi....

pre oko 7 sati

....Bože!
s

samo

pre oko 7 sati

Mega ima Jokica,cao.
G

Grobarcina

pre oko 6 sati

Samo sto je Jokic grobar i zaigrace jednog dana za Partizan !
n

ne rise

pre oko 6 sati

Covece napravi zeljko od njega nba potencijal. I od kice i praje
K

Kkpp

pre oko 7 sati

Svaka cast mom Partizanu, pravi igrace za NBA. Mi smo najjaci.
8

8-0

pre oko 7 sati

Najjaci ste u 🧹 imate cak 8 za redom!
H

Haha

pre oko 7 sati

Vraca se kuci pun trofeja,ovaj vise metli nego trofeja hahaha
K

Kazem vam

pre oko 7 sati

Takav je bio trenutsk i raspored u timu kom nista nije islo.inace odlican igrac,meka ruka.pa kako karijeru provede u najjacoj ligi ako nije mnogo dobar ? Srecno coveku bilo.
k

klog

pre oko 7 sati

Jbg, nije za Evropu. Napadački doslovno "školuje" svakog čuvara oko sebe, pravi znalac, šut za 3 BRUTALAN za centra, ali odbrana je antička tragedija. Plus period adaptacije na druga pravila i to je to od njega. Želim mu svu sreću, ali nije za nas.
K

Komentator

pre oko 7 sati

A Željku nije valjao
T

Turkish zeljo

pre oko 6 sati

...nema pojma o kosarci
Ј

Јј+јј

pre oko 7 sati

То показује какво скупоцени играчи играју у Игокеу, ево ове године 8 из НБА, а у Звезди неки јефтини који после заврше у Јапану и тимовима Еврокупа или тимовима који играју само домаће првенство част изузецима
G

Gosttt

pre oko 7 sati

Neverovatno, igrac koji celog zivota igra u NBA se posle Partizana, skroz neocekivano, vratio u NBA. Nema sta, Zoc efekat!
B

BabaJaga

pre oko 7 sati

Sta uradi Zelimire. Od Frenka napravi NBA igraca I to za godinu dana. Uradi to Pokusevskom I nastavi NBA niz igraca KKP.
A

Anđusara

pre oko 7 sati

Lik je bio 10 pik u nba 2015 i igrao je skoro 9 godina tamo... O čemu sine pričaš...
R

Rs RS

pre oko 7 sati

Realno Zelimir ga unazadio. Kao i Aleksu.
B

BabaJaga

pre oko 7 sati

@Andjusara Zar on nije izjavio da je dosao u KKP zbog Zelimira. Vidis da je doobuka uspela. Pa I Poku cim je cuo da ga Zelimir hoce potrcao kod njega na doobuku.
T

Trebinje

pre oko 7 sati

Još jednom se pokazuje da džaba železniku svi trofeji u fudbalu i košarci, kada su ih evropa i svet odavno provalili ko su i čime se služe, zato dalje od Rusije u fudbalu i trejda igrača u fmp 2 ne mogu da dobace.
M

Ma jasno bre

pre oko 7 sati

Jović je nikakav na klupi Milana, ali zato je Pavlović klasa na istoj toj klupi. Eraković je nikakav u najboljoj ekipi Rusije koja je primila najmanje golova i igra redovno, ali zato je Belić klasa na klupi u Alkmaru. Gudurić nije igrao u NBA? Marjanović nije igrao u NBA? Sve Srbi, koga ste vi poslali? Australijanca i ovog, jedan iz Čačka drugi iz Kraljeva jel? Smešni ste bili, smešni ste sada i smešni će te biti dok budete postojali.
p

pixi1010

pre oko 7 sati

Standardna mantra. Nije pokazao nista, kriv za sve.... kad ode u nba, cast partizaiu😂😂😂
h

hhahahhaha

pre oko 8 sati

pobegao covek od rumenog
P

Pjer Karden

pre oko 8 sati

Dobar igrač koga Obradović nije umeo da koristi,kakvi su igrači prošli kroz Partizan zadnje tri sezone morali su da imaju minimum jedan fajnal for i dva puta bar top-8,90,000,000 evra za tri sezone bačene uz vetar i svi su krivi osim trenera,to što je Obradović preživeo ni Greg Popović ne bi preživeo,slepa je ljubav navijača partizana.
P

Perinco

pre oko 7 sati

Da nam nije tog Zeljka,KK bi bio u istom stanju kao sto je sad FK! Volim Zoca kao oca!!!
r

rea

pre oko 7 sati

U dve sezone igranja EL, Partizan je morao imati BAREM 1 F4 i 2 TOP8? Ako tako tabele kaže... Dobro je kad jedan drugi klub za 10 godina igranja EL uz bolesne budžete za srpske prilike, nije morao niti jednom da igra TOP8.
@

@Perinco

pre oko 7 sati

Ako ti stvarno voliš Želimira podjednako kao svog oca, šta onda reći, a ne zaplakati...
D

Dachaa

pre oko 5 sati

Ma vazno da si ti poznavalac kosarke a vidim jos i ekonomista.
B

Bandalowski

pre oko 8 sati

Zelimirova skola