Kakva bi to bomba bila - Barsa bi Gasola!

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.11.19. | 17:38

Da li se bliži povratak Paua u Evropu?

Da li će se Pau Gasol vratiti u Barselonu?

Kako pišu katalonski mediji, Barselona će probati da vidi da li Pau Gasol želi da se vrati u Barsu posle rastanka sa Portland Trejblezersima.

Izabrane vesti

Gasol se trenutno oporavlja od povrede levog stopala, a već je rekao da bi voleo da nastupa za Španiju na Olimpijskim igrama 2020. godine. Kada se španski centar oporavi od povrede biće mu potrebni minuti da se spremi za Olimpijske igre, a Barsa je voljna da mu pruži mesto u rosteru.

Prošlog leta, Barselona je kompletirala blokbaster pojačanje u vidu Nikole Mirotića koji je svakako bio najjače pojačanje u Evropi ove godine koja je na izmaku.

Gasol je počeo karijeru u Barseloni davne 1998. godine. Proveo je tu tri godine pre nego što je otišao u Memfis i tako počeo karijeru u NBA ligi. Sa Los Anđeles Lejkersima je osvojio dva prstena i bio je učesnik Ol Stara šest puta.

Portland se odrekao usluga Pau Gasola pre nego što je ovaj uspeo da zabeleži debi za klub. Oporavak španskog veterana posle operacije levog stopala ne ide onako su lakari prognozirali, pa su Trejlblejzersi odlučili da raskinu saradnju sa 39-godišnjim centrom. 

Tokom 1.226 utakmica u NBA karijeri Pau Gaol prosečno je beležio 17 poena i 9,2 skokova. Da li uopšte treba govoriti kolika bi ovo košarkaška bomba bila. Iako Gasol ima 39 godina. Ne mari...

Barselona je ove sezone napravila rekordan budžet, od preko 40.000.000 evra. Ako uspe još da dovede i Gasola, onda bi postala izrazit favorit za titulu. Ako to već nije...

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara