Komentari na vest

Kako posle da pričamo o jakoj srpskoj ligi?

T

Tripla Kruna 8-0

pre 3 meseca

Tako to radi Doktor kosarke Nebojsa,prvo osvoji TRIPLU KRUNU lagano i to sa duplo slabijim i jeftinijim timom od igokeje,pa ih zatim pometla sa 8-0 u svim derbijima a onda sve to finisira dovodjenjem odlicnog Mekintajera koga je i sam Zeljko trazio da dovede u toku ove sezone ali Mekintajer nije hteo da se vrati u klub koji ne voli!
g

gostnezvani

pre 3 meseca

Ljudi, šta pišete. pa ovo je liga bez briga, igrači se klade, nameštaju utakmice, na snazi je selektivni verbalni delikt gde može biti samo jedan šampion. Ova liga je uništena onog trenutka kad je pritiskano da se pređe u Jadransku, privatna prćija stranke na vlasti.
d

d.g.

pre 3 meseca

Da se ne igra aba kls ne bi bila ovakva već bi se igrala prava liga. Nabrojali ste šest aba ligaša, Vošu ali ste zaboravili Zlatibor kome nije dozvoljeno učešće u aba. Još. dva tima i eto ozbiljne lige.
P

Prvo ovako

pre 3 meseca

Da se igra samo naša liga, bila bi manja ulaganja u ekipe, samim tim naši klubovi bi bili manje interesantni takmičenjima u Evropi, a EL bi mogli zauvek da zaboravimo. Jer to da se desi, za tu istu EL bi konkurisali Hrvatski klubovi koji imaju 5x više uspeha u EL od naših klubova, Crnogorski i Slovenski, a možda i Dubai, samim tim EL bi uzela Dubai i ove ostale lagano ćušnula i uzela Ruse nazad za godinu-dve i to je to. Što se tiče razvoja naših igrača, Miško veruj mi da suze roni da pronađe još Jokića i sličnih, ali nema takvih, nas ima malo i svake godine sve manje i ovo Mega što izvlači je čudo.
з

здрдх

pre 3 meseca

И да играмо по правулима Александра Вучића и Немојше Човића?
S

Soda

pre 3 meseca

Objavite prethodni, najrealniji komentar ikad.
S

Soda

pre 3 meseca

Svaka cast.
A

Alibi tekst

pre 3 meseca

Čuj navijači Partizana zadovoljni? Samo se ne zamerajte Železniku i državi.
U

Ububzvv

pre 3 meseca

Ja sam video sinoć ifrači crkoše od smeha.Kikot.Nije ni meni jasno izgubiš sve trofeje i srećan..Al ajde, samo da je vama lepom
M

Mamammsmsmsmsm

pre 3 meseca

Srecna nam tripleta braco Zvezdasi..
b

brine

pre 3 meseca

ovi iz kkp imaju toliko metli da se mogu zvati i kk smetlar ,a ako ovako nastave prete da ozbiljno preuzmu posao komunalcima

Psihozza

pre 3 meseca

Šta lupa ovaj novinar?! Treba da napravimo našu superiska ligu. Bez Partizana naravno! Bila bi mnogo dobra ta liga, jedan tim sa dve filijale već imamo. Lako može još koji klub da postane filijala. A ako se slučajno drzne da pokuša da osvoji tu ligu taj jedan mnogo jakii trofejni klub može da pobegne sa terena pod nekim izgovorom pa da se kroz par sati Il dana vrati na teren čeka 15 min i trazi pobedu za zelenim stolom.
b

brine

pre 3 meseca

izbaciti kkp na 10 godina iz KLS
J

Ja tebi ti meni

pre 3 meseca

Svesno se, već treća-četvrta godina, diskredituje DRŽAVNA liga i namerno urušava, ne bi li i tu uspostavili totalnu kontrolu kao u KS. Jednostavno JSD PARTIZAN je navikao na privilegovan status i nipošto ne trpi bilo kakvu konkurenciju. Dok se takav stav i odnos prema sportu, rivalima, kolegama trenerima, igračima, sudijama, publici ne promeni neće biti nikakvog napretka i zdravog sportskog nadmetanja. U prilog samo par činjenica : Korišćenje, besplatno, sportskog kompleksa Banjica, bazena, izdavanja istih, prostorija. Stadion JNA, uručen na izvol'te Konstantno dosipanje novca u fk, izvlačenje i pomaganje za uefa licence Od 7 - o plasirane ekipe koja nije imala obezbedjeno učešće u niti bilo kojem evrpskom takmičenju dobijaju najskuplji tim na ovim prostorima, najskupljeg i najtrofejnijeg trenera, najveću halu po neverovatno povlašćenim uslovima(još malo pa džabe) a i to se neplaća,Specijalna pozivnica(naravno kupljena) O rukometu, i ostalim sportovima nekom drugom prilikom. Baš ih šikanira država! Pri tom sav rukovodeći kadar svih klubova JSD je u samom vrhu drzavnog aparata.
M

Malo po malo

pre 3 meseca

Dajte Panterovu platu Tijani Bošković.Koliko je radosti donela a ovaj sa kikicama ne zna reč Srpskog
B

Bnm

pre 3 meseca

KSS NEMA NISTA SA KLS I NIJE ORGANIZATOR TAKMICENJA, LIGA JE PRIVATNA I ZNA SE CIJA JE! NAJVECE ZLO U SRBIJI NE SAMO U SPORTU JE ONAJ KOJI KUCA SAOPSTENJA I ZBOG KOG SE UTAKMICA PREKINULA, JER NJEGOVA ZENA JE SVETICA A POMINJANE SU ZENE I DRUGIH LJUDI IZ OBA KLUBA PA NIJE BILO NISTA... MENI SE LICNO J.BE ZA SVE STO SE DESAVA, IMATE POMOC SA SVIH STRANA I SLAVITE, SAD JE VASE VREME. NAJTUZNIJE JE STO TRUJEMO NASU DECU U CELOJ PRICI, DECU NAVIJACE OBA KLUBA KOJI BOLJE ZNAJU UVREDLJIVE PESME NEGO HIMNE KLUBOVA. PARTIZAN AKO BUDE VISE IGRAO KLS NECU IH PRATITI, JER OVO JE DOSTA. NAJBOLJE JE DA FMP BUDE KAO PROTIVNIK ZVEZDI ZA TITULU, FMP KOJI 40 UTAKMICA NIJE DOBIO ZVEZDU. POGLEDAJTE DA SU SVI TIMOVI IZ ABA DOBILI VECITE BAR JEDNOM OD 2011, SAMO FMP NE MOZE ZVEZDU, DOVOLJNO JE POMISLITI KO BI MOGAO BITI COVEK KOJI SVE TO REZIRA!!!
b

banence

pre 3 meseca

IZGUBLJENA TRIPLA KRUNA, TOP 12 U EL I METLA 8-0 🤫🧹
P

Pa gde si ti mukice?

pre 3 meseca

Odavno te nije bilo da prosipaš budalaštine. Znam da boli 8:0, ali teši se da će sledeće sezone stići samo do 11:0. Računam tu dve utakmice u ABA ligi i jednu u kupu. Pretpostavljam da ćete iz Srpske lige opet da bežite, a u Evroligi nećete igrati tako da nećemo moći da se sastanemo u tom takmičenju.
N

NN7

pre 3 meseca

Je li sta rekao cveklimir danas,a vi kako te
B

Bruka

pre 3 meseca

Ne postoje dve dijametralno suprotne istine kako stoji u tekstu vec samo jedna. Dvostruki arsini i licemerstvo! Dok se sa jedne strane dopusta neprestano vredjanje bez ikakve zvanicne opomene,, pretnje prekidom ili bilo sta slicno sa druge strane sa opominje i prekida kada se vredja Nebojsa Covic i familija (ali ne i predsednik drzave, Teodosic ili Nedovic)! Apsolutno sam protiv bilo kakvog vredjanja jer to je pre svega ruzno, ali ovde nije u centru paznje vredjanje vec zloupotreba lige od strane jednog coveka Nebojse Covica.
M

Metla 8-0

pre 3 meseca

@Bruka... Izgubljena cak tripla kruna, ispadanje iz EL i fantasticno Top 12 mesto + Metla od 8-0, pa kud ces gore od toga? 🧹🤫
H

Hbubu

pre 3 meseca

8:0
J

Jeki

pre 3 meseca

Poznata je ta vaša istina poštenje, objektivnost uprkos činjenicama. U fazonu lopov sam pa šta!? Jednom grobar, uvek lažov. Bilo i ostalo!
B

Boki08900

pre 3 meseca

Partizan nikad netreba da Igra KLS od danas i tu je tacka. Liga je sprdnja i ogledalo ove drzave. Organizacija je velika nula. Sudije nespremni. Kriterijum nije isti. Da Ekipa ceka 60 min Ekipu koja je napustuila Teren i ne vraca se. I posle toga kad su svi napustili Igru Sudije i ta Ekipa se pojave i vreme odkucava i sluzbeno 20:0 to je nenormallno. Kao Sportista da mi neko dodeli Titulu na zelenom Stolu bez borbe to je bedno a da Zvezda tako nesta Slavi Igraci i Uprava koja je to Cast? Ludnica 100%
V

Vama

pre 3 meseca

I nije mesto u KLS, nego u hr ligi.
J

Jbububu

pre 3 meseca

Ne njake ....Žoc je izgubio kontrolu nad ekipom.Vi ste radili sinoć sta,ste hteli i tako ste i prošli! 8:0
R

Realni.

pre 3 meseca

Mislim da je tvoj mnogo veći problem organizacija toka misli i pravopis nego što je organizacija domaće lige.
А

А...

pre 3 meseca

... што се онда не одрекнете фудбалске титуле из сезоне бомбардовања? Имате и две које вам УЕФА не признаје, али их приписујете себи. Две титуле у кошарци сте освојили кад се нису појавили Звезда и Хемофарм.
J

Jadno i bedno

pre 3 meseca

Vi bi da pričate o srpskoj ligi, a svaka utakmica koja nije pod direktnom prismotrom Evrolige se pretvori u krvoločno divljaštvo. Kada večiti igraju Evroligu onda nema incidenata, jbg. junačine se boje za svoje dupe odnosno da Evroliga ne izbaci njihov voljeni klub. Kada se igra ABA liga, onda se razmišlja, možda od ovoga zavisi ko će u Evroligu, bolje da se primirimo. E, ali kada dođe domaći vašar KLS, daj da se divlja (prvo navijači Crvene zvezde divljali pa Partizan nije želeo da igra KLS 2 godine, sada kada su se vratili onda su Partizanovci pravili incidente). Zaključak je, ne može da se igra domaća liga sa večitima, preveliki su divljaci, nevaspitani, agresivni i besni i zna se u napred da će biti prekida, pražnjenja tribine itd. Beda, velika beda.
M

MikeST

pre 3 meseca

Ko sa decom spava, popišan se budi.
8

8181790

pre 3 meseca

Bice bolje kad ode Vujosevic
J

Jbuvu

pre 3 meseca

Vidi...nama nekako bolje..A valjda je i vama dkšao najveći na Svetu!

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

Sad ovakvi naslovi i hajka na Partizan , a ćutali ste na vređanje Anđušića i Alekse i na vređanje njihove porodice , ćutali ste na vređanje Željka Obradovića koji nikada nije rekao ružnu reč za navijače Zvezde , ćutali ste na vređanje Zorana Savića što od strane navijača što od strane predsednika njihovog kluba ! Ćutali ste i niste pisali ništa o vređanju navijača Partizana od strane Čovića po raznim televizijskim emisijama ?! Tada nije bilo prekida utakmice i pražnjenje pionira a priznaćete bilo ke razloga i u prvoj utakmici finala ABA lige i u prvoj utakmici finala KLS ! Niko da osudi poziv na linč komesara ABA lige od strane Čovića i niko ništa da kaže o tome što se ne garantuje bezbednost sudijama ukoliko ne sude "kako treba " .. Malo licemerno ali ok , navikli smo .. E sad kada mi vređamo ( što ne podržavam) e sad je katastrofa , sad je haos i tragedija jel ??! Pa neko je i pre ovih navijača pevao tu sada poznatu pesmu ali o tome ne smete da pišete ništa , to je davno prošlo vreme jel ?? Vređali su se i bivši predsednici pa se nisu praznile hale , što je ovaj bolji pa se ne sme , zabranjeno ? Protiv smo Srbije ?? Glupost ! Budite pravedni pa da ste ispraznili pionir u prvoj utakmici u ABA finalu i da ste ispraznili pionir u prvoj utakmici KLS ovakvih scena ne bi bilo .. Nego je jednoj strani dozvoljeno sve jer je bliža ovoj vlasti a druga strana treba i mora da ćuti i trpi .. Pa ne može !
s

sensemaster

pre 3 meseca

Mpže,može tek ćete da klečite i cvilite....radićete šta vam se kaže,jer nam se može

Psihozza

pre 3 meseca

Hahaha pazi da nećemo, mi nemo gazdu a vi sa druge strane imate...a znam ko radi šta mu gazda kaže!
@

@sense

pre 3 meseca

Poz ekipi iz call centra.
Г

Групнивс seansamaster

pre 3 meseca

их, све ме стра' ...
J

Jbubuvu

pre 3 meseca

Ispraznili su ore 2 godibe! Dobio vas,Radonja!
D

Dragan Arsenovic

pre 3 meseca

Ovu ligu ne treba ni igrati.Zašto se nešto forsira, kada od toga nema nikakve koristi. Koga još interesuje Srpska liga,kada smo je sami sveli na SEOSKI RANG.Kk Partizan i Kk Zvezda,treba da igraju samo Evroligu i Aba.To je to.Srpsku ligu treba da igraju klubovi,za plasman u ABA 2 LIGU.
P

Polko

pre 3 meseca

Nikad Aba Živela Srbija!
M

MisterJoker

pre 3 meseca

Kako da liga bude jaka? Sve one koji ne žele da igraju i omalovažavaju takmičenje pustiti da se vrate u Zagreb i igraju onu ligu koju više poštuju. Ima, hvala bogu, dovoljno klubova kojima je čast da nastupaju u državnom prvenstvu zemlje u kojoj žive i rade.
D

Dane daca

pre 3 meseca

Kako liga da bude jaka, nece da je igraju 2 godine, prodju bez kazne, pa onda odjednom hoce da igraju tu istu ligu? Da je pravde trebali su da budu izbaceni u najnizu ligu.
K

Kenion

pre 3 meseca

Nema potrebe,nećemo je više igrati

Psihozza

pre 3 meseca

A po kom osnovu? Liga nem nikakav značaj igra se čisto iz neke formalnosti da bi se pobednik mogao zvati prvakom Srbije. Istu igraju samo 4 klub u knockout fazi. Ono što igraju ostali klubovi pre toga ni ne znam čemu služi.
g

gf

pre 3 meseca

Možete Vi da pričate koliko hoćete i da kukate, činjenično stanje je sledeće, odradili su Vas svetski na svakom niovu, i na terenu i van njega, Vi ste naseli na baš sve i ispali potpuni majmuni, sezonu završavate uvređeni, poraženi i smešni. Mislim, legitimno je da isteruješ neku svoju pravdu, ali onda nepa opravdanja kriv je neki Ljulj, Čović, ova ili ona liga ...
f

ffdsfdsfds

pre 3 meseca

Oni nisu ni trebali da igraju trebali su biti izbaceni u trecu ligu
O

Osmopulos

pre 3 meseca

Pa vi iz mocarta stalno govorite da je nebitno takmicenje, tako da je bolje da krenete od sebe!
P

Problem se

pre 3 meseca

Se reši za 5 min. Ukinuti sva državna ulaganja u oba kluba, nek se sami snalaze. Videćete da tenzije neće biti, biće navijačko prepucavanje. Ovako iz dana u dan, ko je više dobio, ko ima neku njivu, ko je ispod žita dobio, itd, itd. I naravno to ljudi prate, a ovi iz uprava ih još lože, i dobijete već viđene skandale.
D

Duukkaaa

pre 3 meseca

Drzava treba da da svima klubovima isto para,zasto su Zvezda ili Partizan povlasceni u odnosu na Spartak ili Vojvodinu,Borac it'd... Svima isto pa nek Covke i Ostoja daju svoje pare ako im je stalo. Kakav razvoj kosarke kad nam igraju sve sami stranci...
H

Heca

pre 3 meseca

Čović im ga doktorski uvalio
P

PPetar

pre 3 meseca

Oba tima treba da budu izbacena iz Evrolige, ABA lige i KLS u narednoj sezoni, pa nek vide sta ce.
1

1270

pre 3 meseca

Sve bi bilo u redu da srpsku ligu igraju samo srpski klubovi. Na forumu partizana Srbiju zovu smrdija.
T

Takva

pre 3 meseca

Je čitava opozicija. Isti su.
a

auu

pre 3 meseca

Ja sam mislio da ove novosti koriste navijaci crno belih, jer je glavni sponzor kad ono sve sami botovi

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

Sad ovakvi naslovi i hajka na Partizan , a ćutali ste na vređanje Anđušića i Alekse i na vređanje njihove porodice , ćutali ste na vređanje Željka Obradovića koji nikada nije rekao ružnu reč za navijače Zvezde , ćutali ste na vređanje Zorana Savića što od strane navijača što od strane predsednika njihovog kluba ! Ćutali ste i niste pisali ništa o vređanju navijača Partizana od strane Čovića po raznim televizijskim emisijama ?! Tada nije bilo prekida utakmice i pražnjenje pionira a priznaćete bilo ke razloga i u prvoj utakmici finala ABA lige i u prvoj utakmici finala KLS ! Niko da osudi poziv na linč komesara ABA lige od strane Čovića i niko ništa da kaže o tome što se ne garantuje bezbednost sudijama ukoliko ne sude "kako treba " .. Malo licemerno ali ok , navikli smo .. E sad kada mi vređamo ( što ne podržavam) e sad je katastrofa , sad je haos i tragedija jel ??! Pa neko je i pre ovih navijača pevao tu sada poznatu pesmu ali o tome ne smete da pišete ništa , to je davno prošlo vreme jel ?? Vređali su se i bivši predsednici pa se nisu praznile hale , što je ovaj bolji pa se ne sme , zabranjeno ? Protiv smo Srbije ?? Glupost ! Budite pravedni pa da ste ispraznili pionir u prvoj utakmici u ABA finalu i da ste ispraznili pionir u prvoj utakmici KLS ovakvih scena ne bi bilo .. Nego je jednoj strani dozvoljeno sve jer je bliža ovoj vlasti a druga strana treba i mora da ćuti i trpi .. Pa ne može !
T

Tripla Kruna

pre 3 meseca

TOP 12 U EL, IZGUBLJEN ABA SUPERKUP, IZGUBLJEN NAS KUP, IZGUBLJENA ABA LIGA, IZGUBLJEN KLS, PLUS 8-0 METLA 🧹 🤦🧹
F

Free spin

pre 3 meseca

Ja mislim da treba da KLS igraju svi timovi sem Zvezde i Partizana, jer njihovi dueli lice na sve osim na kosarku. Jesam Zvezdas, ali je ovonajbolje resenje za Srpsku kosarku.
6

6161

pre 3 meseca

Ova liga je zvanicno sahranjena onog trenutka kad nije kaznjen Partizan zbog ne igranja 2 godine izbacivanjem u beton ligu. Kraj svake price

Psihozza

pre 3 meseca

Besmislena liga
P

Pristojan gost

pre 3 meseca

Samo mi je zao sto necemo videti Zelimira kako place i trazi novi alibi na konferenciji
G

Gost007

pre 3 meseca

Partizan je ko stari pas..lezi al ne ujeda🤣🤣🤣
S

Saša Le

pre 3 meseca

Kada ste vi imali deset u nizu tada je sve bilo regularno. Kada ste otimali igrače drugim timovima, kada ste gepekovali i šamarali sudije to je bilo normalno jer tako treba. E sada kad izgubite 7 u nizu, kada ne osvojite ništa krivi su vam svi. To što imate najplaćenijeg trenera i najplaćenije košarkaše (Pantera i Ledeja), što dugujete ogroman novac za porez, što ne plaćate korišćenje Arene (Grbović kaže da plaćate a nikada to nije argumentovao crno na belo), to šro je netragom nestao novac koji ste isprosili od simpatizera, bivših igrača i navijača nikom ništa.
L

Lopine

pre 3 meseca

Privatizujte dva gubitaša zvezdu i partizan večite luzere u svakom sportu, uvek i svuda. Neka dođe neki šeik i neka plaća i 10 miliona godišnju platu a ne da narod koji preživljava odvaja od usta za te slepce. Sve dok se to ne desi i jedni i drugi i velika većina državljana Srbije će biti jad i beda
1

111111333333

pre 3 meseca

Не треба ни наводити низ неистина и спинованих информација које су изнете у овом тексту, а све у циљу да се квази-вештачко такмичење одржи, од чијег играња користи имају само 5-10 човека који су управо и највећи заговорници те лиге. Само је питање да ли новинар извуче своју дневницу за свој рад или (не)свесно ради у корист приватних џепова, док СРПСКИ клубови склапају крај са крајем већ 20 година. Размислите о своме патриотизму када уништавате заједно са КСС-ом и ово мало јадне лиге које је остало.
B

Bravooo

pre 3 meseca

Bravo 👏 👏
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Čoveka? Nemoj više.
j

jj82

pre 3 meseca

Jel istina da u nedelju pocinje turnir u Prislonici gde ucestvuje Partizan,Trbusani,KK Cacak i KK Prislonica
c

cacsaca

pre 3 meseca

Vrati zeni auto Ostoja
V

Vivant

pre 3 meseca

Resenje: 1) Ugasiti oba kluba 2) Ugasiti oba kluba 3) Jedna od dve gore navedene opcije
R

Rebel

pre 3 meseca

4. Ugasiti dva porodicna kluba, kako bi sport mogao da prezivi na ovim prostorima.
B

Boya

pre 3 meseca

Rešenje je EL, ono što je pričao Bodiroga, višegodišnje licence za oba kluba, a onda Zvezda sa srpskim klubovima koji to hoće u KLS, partizan u ABA sa srpskim klubovima koji hoće tamo. Znači eventualno kup, a bilo bi dobro i da ta nova proširena EL bude po nekim grupama, konferencijama... da i tu ne igramo nešto često
B

B.C

pre 3 meseca

Nacionalna liga mora biti prioritet zbog razvoja mladih igrača! Ovo sve što se dešava ne služi na čast ni jednima ni drugima! A ko je kriv prvi , više ili manje to je kao pitanje šta je starije kokoška ili jaje! .... po meni bi KLS ligu trebalo da igraju mladi igrači koji imaju perspektivu za dalje napredovanje , mislim na Zvezdu i Partizan ! I to tokom cijele lige ! Sa max 2 stranca! Sistem vjerovatno se može pronaći a u ABA i EL nek igraju sa najboljim ekipama pa neka prave incidente ako im se isplati!
M

MOT

pre 3 meseca

Kako sad Zvezda u KLS a Partizan u ABA jel je vama svima kratka pamet.Jel treba podsecati svaki put ko je bio za KLS a ko za ABA ligu i koga su naterali da igra regionalnu ligu ucenivsi ga da ne moze da igra evroligu.
B

Boya

pre 3 meseca

@MOT, pišem o trenutnom raspoloženju klubova prema takmičenjima, sudijama... ne prozivam, samo konstatujem stanje, ne TERAM nikoga nigde, mislim da treba mala "pauza", da odmorimo jedni od drugih pa da vidimo, možda krenemo da cenimo to što imamo, uljudimo se i vratimo se uživanju u derbijima, a možda se razdvojenost pokaže kao pravo rešenje
2

2022 godina

pre 3 meseca

Finale ABA. Peta utakmica. Prazni se Pionir. Zvezda časno izlazi na teren i pobeđuje. Nešto nije jasno? Praznoglavcima je lakše uterati u pedu nego u vugla.
1

1983

pre 3 meseca

Kome je tad bilo do kosarke a kome je i sad do kosarke
z

zauzeto ime

pre 3 meseca

a kakve veze ima ta utakmica sa ovom? ovde je iskazan revolt, prkos zbog dvostrukih pravila ... kada se psuje zeljku obradovicu nikom nista, cim se dirne neko iz zvezde to je sramota i treba da se prekine ... josonaj "strucni kolsutant" sa arene izjavi kako je navijanje zeljku, macvanu, gurovicu i ostalim ucesnicima deo folklora (to je u redu) ali kad se spomenene posteni covic tu se povlaci granica? ... novinarka pita zasto nije prekinut mec kad se vredja zeljko obradovic, lik odhovara to je ABA liga, kad munova kaze to je bilo u ponedeljak, to nije cuo .... najdrazi poraz, drazi nego da smo pobedili
R

Rebel

pre 3 meseca

Fmp i cast ne mogu u isti pasus. Osim u 450 saopstenja iz predgradja
B

Boya

pre 3 meseca

@Zauzeto ime, to je suština, mi vređamo aktera utakmice, trenera, da ga dekoncentrišemo, izbacimo iz takta, da se više bavi tribinom nego terenom. To radimo obraćajući se direktno njemu, udaramo na "najjačeg", vi to isto radite udarajući na žene i decu, to je razlika između vas i nas, jedno brdo, dva univerzuma
G

Gost 3839

pre 3 meseca

Uložite u odbojku i sve ce biti kako treba.
G

GorostasAteista

pre 3 meseca

U bilo kom sportu gde su uložili u Partizan tunsu dosli mavijaci Partizana i bukvalno od tog takmičenja su napravili cirkus. Losi I'm idoli. Losi ljudi ih ucili.
D

Djape45||

pre 3 meseca

U pravu ste. Kako da pričamo o jakoj srpskoj ligi kad tim kome je država Srbija obezbedila najveći budžet u istoriji naše košarke beži iz plejofa te iste lige 3 godine zaredom.
R

Rebel

pre 3 meseca

Fmp je pobegao, cim je preslo 10 razlike. Pa se vratio kad nije bilo nikog, ako nisi gledao...

Psihozza

pre 3 meseca

Pa nije mu država obezbedila ceo budžet nemoj da lupas lažeš i spinujes! Deo budžeta jeste al dosta manji. Usred sezone mu je i povukla jednog sponzora pa nam kakomu je to ona obezbedila ceo budzet
d

de goll

pre 3 meseca

kakva bre liga..ocaj i beda... aba liga je dobra liga i to treba da se igra
A

Ajde

pre 3 meseca

Dosta, pisati će se dva dana, kao i posle svakog skandala, i onda ništa. Već viđeno milion puta.
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Glodari bi da bude Ivica predsednik KSS-a i da "veliki zoc" sudi i sta on kaze i pokaze tako da odsude piuni.Dok je tako bilo nekad itekako su bili zadovoljni sto je Zvezda bila svedena na siromasan klub bez struke i ravnopravnih igraca,tada su se jos i sprdali.Pa da,to je po njima bilo prihvaceno za normalno stanje i da to tako mora da bude.Nisu videli istinu ili nisu hteli da je vide.Jedan covek je okrenuo situaciju i postao istorijska licnost u srpskoj kosarci,otuda ga oni mrze i preziru,a ne sto je navodno pokrao pare sa KiM za sta ga prozivaju,licenercine i jadnicni koji pate godinama.ZVEZDA SAMPION
S

Sonebrate

pre 3 meseca

Normalno stanje je u EL. Pogledaj malo tabelu noramlnog takmicenja gde nema pomoci sa strane i pogledaj tabele tvojih takmicenja i pokusaj da izvuces pouke. Ako ti IQ dozvoljava
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Lako - uzmes 20+ miliona sto se daje patrizai-u svake godine i rasporedis klubovima , a partizai moze sa svojima u zagrebu da igra i eto jake lige.
K

Kebo,

pre 3 meseca

Partizan sa 5 mil od drzave osvojio 5. mesto EL prosle sezone. Partizan sa 3 mil od drzave osvojio 11. mesto ove sezone. FMP sa 100+ mil zadnjih 10 god osvojio 16. mesto svake godine. Pa i kako ce bolje kad nema urosa nikolica, oberknezevica i grujina?? Morate ih nekako registrovati za EL
G

GorostssNeuki

pre 3 meseca

Stranka Nebojse Čovića se zove Demokratska alternativa, Ostojić je iz srpske napredne stranke
D

Darko1101983

pre 3 meseca

Hahaha i vi ste opasni zajebanti, kao da je u Aba bilo bolje 1 utakmicu im resile sudije i 3 utakmicu im resile sudije u obe duplo vise bacanja za fmp1 a oni igraju ragbi odbranu. Najveći je problem sto svi sve znaju smo zabijaju glave u pesak i izjednačavaju jos guraju pricu da se partizan gura u košarci, sve je bilo jasno da Oskar posle onakve prosle sezone nece dozvoliti partizanu da veze jos jednu vrhunsku sezonu krenulo je od pretnji miroticu, do 6,5 miliona koje je gurao u FMP na sredini sezone a partizanu skinuo MTS kao sponzora pa do kabokla koga su ukrali pred ovu seriju do sudija naših koje drze u džepu vec 12 godina pa do i ovih iz regiona u koje su uski ove godine. Tako da ko hoce nek se i dalje pravi mutavi, a mi ćemo partizan voleti samo jos vise ova takmicenje ne treba ni igrati
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Veze nema sa istinom al važni da se lupeta.
G

G6gzgz

pre 3 meseca

Mirotiću da se zahvalite! Nihe igrao više od pola,sezone, sinoć bi bio jos samo jedan kome želite da vidite ledja.Ko vas je rešio sa nečim u Superkupu sto se zove SC? Igokea? Mega x2? Ko vas je rešio u Euroligi? Sine u svoje dvoriste.Mnogo se para slilo, mnogo je opljačkano, igrači vam beže...
M

Minhen

pre 3 meseca

Srbija je propala država kao i ceo Balkan sem Grčke
p

pa da

pre 3 meseca

Iluzorno je govoriti ko je bolji i kvalitetniji u ovom trenutku. Kad te jedan tim ponizi i imy 7-0 u odmeravanju snaga ove sezone treba lepo cestitati sportski i ici dalje. Ko god da se ljuti iz redova groblja moze samo da place i kuka do sutra nista se nece promeniti. Psujes i omalovazavas presednika koji je kumovao i preko drzave dao pare da bi se Partizan vratio iz mrtvih pre tri sezone i ti je hvala za nsjveci kosarkaski budzet koji je imala jedna ekipa ikad sa ovih prostora. Kakav god da je presednik ucinio je za njih da ne odu u provaliju i izvadio ih je iz kanala. Sad sto oni sa igrackim kadrom to nisu umeli da iskoriste to je druga stvar. Sta je imals Zvezda dok su rsnije u vlasti bili Marjanovic Nikolic Tadic pa i Dacic okoreli grobari sta je Zvezda dibijala mrvice. Mozete li da zamislite da u tom periodu Zvezda bude jaca sa budzetom od Partizana. Nikad se to nije desilo. Sta je sa onolikim titulama kad je bio Vujosevic trener onda je KLS bila dobra jaka i uspesna. Gtobari vi ste zlo od navijaca. Da vas nems trebalo bi vas izmisliti. Setite se tih vremena i sedite dje ste ni za dje ste niste. Molim malo manje plakanja utice na zdravlje. Molim objavite komentar sve su realne cinjenice bez da nekoga vredjam.
R

Realan Gost

pre 3 meseca

Dao je on da bi bilo mira u kući, zvezdi namestili za prethodnih 7 sezona i za narednih 5. Velike su pare gurnute u FK klubu i tu ne sme titula da se izgubi. Previše toga je na kocki, LS puno para. Ja navijam za zvezdu,ali ovo je banana drzava. Da Partizanu nisu date pare za basket, gubio bi on i glasače i da ga ne prozivaju na mečevima( zato je i kupio Arenu da utisaju kada ga pljuju) . Ostoja na svakom Sns skupu, e to je sramota. Kada su počeli potpisi za Fk Partizan, odjednom smeta što se proziva Vesna Covic?? sve je to smišljeno, ova vlast ce proci gore nego oni u Rumuniji. Dosla doba raspalih radikala, nepismenih ološa. Koji bolje da dele kolac.. Zato nam i tako u sportu.. Svi mladi iz drzave i treba da odu, pa ova bagra nepismena nek odlučuje o svemu.. Kakva država, takav sport.
J

JAKO REŠENJE ISPRED NOSA

pre 3 meseca

Za jaku srpsu ligu je recept lak, samo treba prepusati recept za dokazano jake - neograničene milijarde državnog budžeta ne samo za 2 kluba, već za još njih 10. I tako 12 budžetskih multimilijardera ima da tvore jaku srpsku ligu.
K

Khal Drogo

pre 3 meseca

Ја не могу знати да ли је свима лакнуло што је сезона на овај значин завршила, нитим имам такав утисак. Ако има ту истине како аутор претпоставља, јадно је. Чињеница јесте да је КЛС учинила максималне уступке Звезди и Партизану, показала разумијевање за обавезе и ти клубови се укључују у КЛС од 1/2Ф плеј-офа. И чињеница је да Партизан трећу сезону опструише српску лигу. Два пута нису се удастојили ни да играју КЛС а синоћ су одбили да наставе меч. Који су мотиви ниподоштавајућег односа према српској лиги, ваљда они знају. КЛС је уз све мане, у све проблеме у овом времену када се српска кошарка покушаѕва спасити, српска национална лига, друге немамо, каква је таква је, наша је. Нико никог не сили да игра српску лигу, ако неки неће, по вољи, имају српски клубови који ће играти ту нашу српску лигу
J

Ja sam Dukis

pre 3 meseca

Navijac Partizana. Juce pricam sa drugarom koji je okoreli grobar i kaze “Brate jel ti razumes da nas Vucic ubija namerno brate sezona nam je zbog Mirotica bla bla, Partizan ne sme papire ko Covic da pokaze jer klub podrzavaju finansijski Pekovic i Saric od nelegalnih para i peru pare kroz klub” I sad cekaj brate, ako je tako, jel to normalno? S druge strane, ako su Savic i Obradovic dozvolili da im sezona zavisi od Mirotica( koji uzgred receno nista specijalno nije pokazao ni ove sezone) Onda oni treba da se zapitaju. Uvek nam je neko drugi kriv, ne kazem da je samo na Partizanu krivica za ovu sezonu ali jesu odgovorni u svakom smislu te reci, jer su sami sastavljali ekipu, pa nije Covic sastavljao Partizanu ekipu. Pogledajte pocetak sezone i ambis u kom je Zvezda bila sa Nejpirom i totalno konfuznom ekipom. Da nas dobiju sedam za redom? Ej, alo! Pa okej mogu sudije neku utakmicu da navuku na jednu ili drugu stranu, to ne sporim , desava se. Ali 7?????? I kao u domacoj ligi dodje Vucic i kaze sudijama sudite protiv Partizana? A Ostoja mu u prvim redovima na svakom mitingu? Aj da ne poverujem u to. Sustina je, Zvezda je takav uzas bila u prvom delu sezone, obrukala se u Evroligi, ali kao takva je bila bolja od Partizana. Jos prvi derbi brate ni sami ne znamo kako smo dobili. Drugi derbi je mozda najbolja Partizanova utakmica ove sezone. I one Obradoviceve konferencije, pa ko te tera da vodis ekipu, pusti pomocnika i ne igraj kls ako ti je toliko ispod casti jer ti je sudija rekao da sednes, mislim brate alo koje su nam to izjave? Gospodin Trinkijeri se uvek bavio kosarkom, kosarkaskim pitanjima, na konferencijama je pricao o ekipi, taktici, salio se sa novinarima, naravno drzao do sebe kada se dese odredjene stvari. A Obradovic, kome ne sporim uspehe sve koje je imao, i dobru proslu sezonu. Na koga si ljut covece? Sta produzavas ugovor? Vratimo Vlada Jovanovica, Trinkijerija, Vujosevic je bolestan ali rado bih njega. Obradovic je tempirana bomba koja formira ekipu, a onda kaznjava nase domace igrace koji igraju celu sezonu u grcu! Dosta mi je Obradovica i prebacivanja konstantnih! Mrs iz kosarke Covicu, Obradovicu i svi potpaljivaci vatre!!!!!!!!!
D

Djokice

pre 3 meseca

Ako nisi informisan zlo je vec ugaseno...sad ga zovu fmp za navijace iznajmljene.
R

Realno bas

pre 3 meseca

Pa i nije tesko danas biti trener Partizana u bilo kom sportu. Kad izgubis samo se pozoves na to da su te pokrale sudije, navijaci to prihvate, a ti ne preuzimas nikakvu odgovornost za poraze, osim sto kazes eto kao preuzimam odgovornost i teraj dalje... E Partizane sta si docekao sta napravise od tebe
p

pppp

pre 3 meseca

Bas pogledaj rezultate u evroligi ali realno.Fudbal svaka cast tu smo skroz pukli,Vucic je doveo u nivo Javora.
j

jbg

pre 3 meseca

Odgovor na sva postavljena pitanja u tekstu možete pronaći u sabranim saopštenjima excel mastera.
C

Chacarita

pre 3 meseca

Postali smo nenormalni i bolesni, i to se vise ne moze ispraviti i to svima mora da bude jasno. Citav srpski sport je se sveo na to kome drzava vise daje (boze moj kakav blam) i da ovom drugom crkne krava, ne postoji vise zdravo rivalstvo, ne postoji vise sportski naboj, postoje samo jos kompleksi, bolesna mrznja, zlo, otrov, sve ono najgore. I ponavljam, nece se promeniti i bice samo jos gore kako koja godina odvija, jer citav svet ide ka dole, a mi po obicaju jos brzim tempom - ali mi ne bismo bili mi, kad ne bi nasli nacin da se jos dodatno i vise koljemo i mrzimo. Eto, to je razlog zasto je svima "okej" da se zavrsi sezona jer je svima vise muka i od ovih derbija, i od Zvezde i Partizana, i Covica, i Obradovica, i Savica i igraca i svega ostalog, muka nam je vise i postala je psihicka tortura pratiti ovaj sljam iz dana u dan. Gledanost i interesovanja za ova dva cirkus derbija sad je bila nikad manja, a to valjda nesto govori. Neka je gotova sezona, nikom ne treba vise nijedan ovakav derbi.
G

Gorostss

pre 3 meseca

Navijači Partizana su zlo nevidjeno do sad sa kojim manipuliše srpska napredna stranka u dosluhu sa united medijom. Sva kampanja svih je usmerena ka Partizanu, tamo ipak dolazi Američki Ambasador
D

Daj

pre 3 meseca

Koja jaka Srpska liga, kada sva ovlašćenja predali Aba ligi,kada nam oni odlucuju ko ima prednost domaćeg terena, a kamoli nesto drugo o cemu vi pišete.
R

Realnooo

pre 3 meseca

Koliko vidim mnogo je veći problem što je rekordno visok broj ubijenih žena u Srbiji ove godine, talas nasilja u školama, dece koja nose mačete, noževe i ostalo u školu, od tamo neke sporedne zabave kao što je sport. Mislim, o čemu vi bre pišete? Pa pogledajte frku za svake moguće izbore, ko je ukrao, ko nije ukrao, ko je više, ko je manje. Je l' vi ne vidite da se taj obrazac preneo apsolutno svuda? O kojem bre vi sportu pišete kada imamo tonu većih problema, alo rođaci, sport ide na kraju. Odgovor na pitanje kada će se sportske manifestacije unormaliti odgovor je kada se sanira poremećaj u društvu koji je očigledno nastao. Kada će to biti ne znam. Iz sporta moraju da odu svi Terzić, Čovići, Ostoja, Vučelići, Vazure i da ih vode normalni, časni, moralni, elokventni ljudi za primer.
W

Wtf

pre 3 meseca

Majstore na sajtu si mozzartsporta, o cemu bi ti da se pise. Te tvoje teme na mestima gde citas o tome, nemoj da trujes nas.
Л

Лаик

pre 3 meseca

Звезда је заслужено шампион, а ви као "спонзори" плачите до прекосутра.
R

RealNo1

pre 3 meseca

Чему овако малициозан текст? Сматрате да је екипа Звезде требала остати на терену после салве предмета која је полетјела према клупи?
V

Vvvvvvv

pre 3 meseca

Realno se utakmica nije trebala zaistavljati zbog kompleksa jednog coveka i nista ne bi nigde poletelo.
G

Ghhhh

pre 3 meseca

Iskreno ne bi me zacudilo da je ovo naruceno od uprave Partizana da se skrene paznja sa rezultata jer su nalupani ove sezone kao malo ko.
I

Iva02

pre 3 meseca

Bas tako, zamajavanje navijaca, kao nije Zoc kriv a u stvari samo si guraju suske u djep i bas ih briga.
f

firma

pre 3 meseca

kad cujem ove petokrake crvene kako se dice da su srbadija, a ne zna se jel su veci srbi grobari koji biju komsije na protestima u ime onih koji prodaju nasu zemlju kosovo i nas narod dole ili ovi sa severa koji protiv tih istih ne smeju da se izjasne jel 30 velikih srba na severu pravi milione preko stranke i poslova. moji beogradjani tuga ste velika za ovu srbiju
A

Apostol Djordjije

pre 3 meseca

Bsograd i Srbija ne idu u istu recenicu. Prodali bi sutra i Vojvodinu i Sandzak za 100 evra.
B

Brigate1994

pre 3 meseca

Dakle, stav jednih ''nemojte da igrate'' i drugih koji slave je za osudu? Zašto ova dva stava stavljate u isti koš? Zbog čega Zvezdini nvijači ne bi slavili titulu koja je osvojena po svim pravilim a i propisima ove igre? Zašto ne bi slavili nešto što je i na terenu pokazano? To su ti vaši aršini. Zato smo i tu gde jesmo.
R

Resenje

pre 3 meseca

Kako da pricamo o srpskoj ligi? Lako! Bez ikakvih problema. Odstraniti ove sto ne postuju ligu, kalendar, pravila, kup, sudije, drzavu... One sto ne postuju nista osim svojih izmisljenih pravila. I onda se igra liga bez problema po pravilima koja su svi procitali i sa kojima su se saglasili. Mnogo je prosto. Naravno, taj novac koji bi sledovao njima, preusmeriti u Kragujevac ili Novi Sad ili Vrsac ili evo sad u Suboticu i tako dalje, naslo bi se kome bi moglo i eto nekoliko kvalitetnih ekipa.
T

Tw

pre 3 meseca

Jedini problem sto bez te 1 ekipe, gledanosti nema, jer ima navijaca na kosarci koliko i ostatak lige zajedno, sto se dalo videti prosle godine u finalu, kad je u FINALU bilo 100 ljudi u hali.
O

Oto

pre 3 meseca

Onda kad smo napadnuti sa svih strana, kada nam braća preko Drine, na KiM u CG ili Hr pate, mi se prepiremo i svadjamo oko dva komunistička kluba...čak smo spremni svašta uraditi zbog njih i njihovih igrača koji zarade za jednu godinu, nego mnogi za ceo život...sram neka nas bude sve !
G

Gorostas

pre 3 meseca

Ja volim Albanija.
K

Kurir djoka

pre 3 meseca

Dzaba pokusavatr da izjednacite neizjednacivo, Partizan je zlo koje treba ugasiti i to je jedina cinjenica, jedina svrha postojanja im je da pokusavaju da degradiraju Zvezdu jer su ubek bili i bice mali nebitan klubic
ž

željko BG

pre 3 meseca

E DJOKO DJOKO. Ime ti govori sve.
G

Gjgg

pre 3 meseca

Zvezda je sama sebe degradiraala kada je odlučila da napusti tu ligu zarad neke ABA lige. Istu onu ligu gde su oni odlučili da budu u zamrzivač dok Čovke ne sredi papire.
C

Cccc

pre 3 meseca

Ja bi ta te malo korigujem partizan kao partizan je naš vekovni rival i po meni nije nikakvo zlo, kad je bolji neka pobedi i mi pružamo ruku i tugujemo a kad je slabiji da to prihvati kao ovih zadnjih godina i mi se veselimo i slavimo. Problem je u ljudima koji rade u Partizanu. Stranci su počeli sa širenjem netrpeljivosti, mislim na onog milogorca i onda je na to naseo Čović ili prihvatio nebitno. Onda dolaze ovi tzv nasi Savic, Obradović, Limar i dobijaju preko stranke velike pare a nema rezultata i kako to da opravdamo udri po sudijama i po protivniku. Pošto su doveli i platili ove crnce milione eura godišnje a oni im ne donose rezultat, nisu ni oni glupi nego su se počeli uvlačiti navijačima u bulju kako su veliki Partizanovci i kako mrze Zvezdu tako da ovi slepci ne vide njihov učinak na terenu bitno je da se tuku da provocira ju Zvezdine igrače i navijače onda su dobri. Oni će uzet milione i odoše pa im se smeju koliko su glupi. Vidite da ni jedan igrač iz Srbije se ne ponaša tako a mislim da im je partizan više na srcu nego ovim strancima. U fudbalu je sličan primer Natko nigde u tim godinama neće igrati fudbal i uzimati 600-700 hiljada eura i čovek je shvatio šta kod njih prolazi pa to i radi. Rukovodstvo nemogu smeniti i onda im kriva zvezda.
N

NSgost

pre 3 meseca

Tekst je OK i sve napisano pije vodu ali da bi bila jaka liga treba koje slovo napisati i o ljudima koji je vode, o sudijama ….. ima tu još toliko toga trulog. I treba priznati da su i jedni u drugi sa ovom vlasti kancer Srpskog sporta!!!!
C

Cccc

pre 3 meseca

A reci nam koji su rezultati kad je FSS vodio Tole Karadzic. Ja kao Zvezdas kažem oterao je najboljeg selektora kojeg smo imali pokojnog Antaru, čoveka koji je ujedinio nakratko srbiju(protiv Rumunije puna marakana i svi klicu Srbiji i pevaju njenu himnu) ja bi i danas ali i velika većina zvezdinih navijača voleli da vidimo demagog Piksiju ledja ali kako vidim grobari ga podržavaju jer često pljuje po Zvezdi i njenom rukovodstvu. Piksi je po meni veći uzrok Zvezdine nesreće nego Tole tada.
a

auuu

pre 3 meseca

"A ni prosečan navijač Partizana nema ništa protiv ovakvog kraja sezone, jer su već svi u crno-belom taboru uvereni u priču da je Zvezda povlašćena u domaćim okvirima. " pa to ih je ucio Obradovic da nikad posteno nisu izbuli sta se cudite? lepo napisite imenom i prezimenom
k

kakav mozak

pre 3 meseca

Sreća pa kod vas sve miriše na poštenje... Jesi li ti svestan čoveče da imate dva tima u ligi punih 12 godina???? Da ništa drugo ne spominjem...
A

Asad

pre 3 meseca

Vrlo lako, samo treba definisati jasna pravila! Za svako saopstenje ide kazna, za ubacivanje predmeta u teren kazna, vrijedjanje sudija kazna, zalbe na kaznu opet kazna! Na taj način žrtvovai bi smo jednu sezonu ali bi svaka sledeća bila kako treba. Igraci nista nisu krivi ali svi ostali jesu, e te ostale moze samo smiriti jedna dobra kazna!
N

NoNoNoNeceMoci

pre 3 meseca

Ne Mozes da zabranis saopstenja nije ti ovo SFR Jugoslavija, razumes.
P

PUSTITE MI KOMENTAR

pre 3 meseca

Izgubis sve direktne duele izgubis kup, superkup od SC, gubis redom od Mege, Igokeje, Splita Zadra, cedevite, izgubis 8x za redom,3:0 u finali aba I sta ti jedino preostaje? pa da na kraju napravis dramu da se operes pred svojim sektasima da jos jedan trofej koji od mrznje ne znaju sta ce.Da devalviras trofeje , jer si izgubio posteno na terenu, Eto to su oni. Oni nisu sportski klub to je sekta.
Č

ČOVAKLJOVA-TERZATVORZA

pre 3 meseca

TAKO JE CRVENA SEKTA
C

Cinjenica

pre 3 meseca

Pa to pricajte crno beloj sekti koja ne moze da se pomiri da je neko bolji od njih pa prave cirkus.
g

gosthg

pre 3 meseca

ovde je cirkus napravio jedino sudija i covic, sa ovim skrivanjem i vracanjem na teren, da se nije prekinulo utakmica bi bila zavrsena normalno igrala bi se treca gde bi vrtvn zvezda dobila i sve bi bilo normalno gotovo
e

ejbre

pre 3 meseca

Dokle god crno bela strana bude izazivala takav bes i nepoštovanje prvo prema svojim navijacima a posle prema kosarkaskoj javnosti ne treba da igraju ni Evroligu ni Srpsku ligu. Neverovatna kolicina netrepeljivosti. Godinama unazad osvajamo malo mi malo oni. Pa šta? Šta je toliko važno da dopustiš sebi da vređaš decu majke žene? Zbog lopte??? Ajmo malo svi da počnemo da SRBujemo i da prestanemo da mrzimo. Svima će biti bolje.
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

Kome je sad do košarke?
N

NOLEEEEEEEEEEEEEEE

pre 3 meseca

Ne postoji srpska liga. Postoji privatna liga grujina i covica koja se pravi da je srpska liga isto kao sto se fmp pravi da je zvezda.
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Pa Partizan je jugoslovenski klub, Dulo je to stalno isticao. Njima je neprijatno da igraju srpsku ligu. Osecaju da tu ne pripadaju. To igraju samo zato sto moraju. Inace jadranska ex-yu liga je ono sto njih pali. Tu se smatraju svoji na svome. Ova srpska im je tako provincijalna i nezeljena. Pogotovo ako nisu u stanju da je osvoje. Onda se takticki povlace sa parketa, jer kako sebi da dozvole da ne osvoje tu provincijsku ligu. Jedna takva institucija, hram kosarke, da trpi ponizenja i izgubi 8 puta zaredom u jednoj godini od Zvezde, nije to lako za pojedine umove da to uopste obrade takvu informaciju, a kamoli da tako necem prisustvuju. Eto malo da objasnim kako malogradjanski mozgovi funkcionisu. Inace nisam zadovoljan ni Zvezdom i brojem stranaca koji tamo igraju, to je bre legija stranaca. Koga to interesuje da gleda. Mora vise od polovine igraca u svakom nasem klubu da bude Srba , inace cemu sve to.
g

gostggg

pre 3 meseca

evo ih novopeceni stubovi srBstva, zvezda srbija nikad jugoslavija, samo sto im je pamcenje kratko koliko i novonastali klub kosarkaski,KAD SE OSNIVALA ABA LIGA VELIKI SRBI U CRVENOM SU ODMAH PRELETELI DA JE IGRAJU DOK JE PARTIZAN BOJKOTOVAO I BIO ZA OSTANAK U NASOJ, da bi na kraju bio ucenjen da nece igrati evropu i presao i on u aba. toliko o vasoj dvolicnosti
@

@gostg

pre 3 meseca

Jadni vi bili ucenjeni pa eto morali da predjete i kamen bi zaplakao 😭😭😭
g

gostggg

pre 3 meseca

e da mi je tvog mozga da se odmorim, ko ima iq veci od 30 znao je sta znaci uceniti u tom sportskom smislu
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Ovo je kulminacija svega što se dešava već dugo. Sa navijačima nikad nije bilo lako. Jučerašnja utakmica pred Partizanovim navijačima je ispoljila toliko toga. 1. Frustracija navijača zbog fijasko sezone , 2. Potpuno bolesno navijanje uz najgore vredjanje trudnih žena, dece nikad ne mogu razumeti, 3. Aplaudiranje tim navijačima i podrška istima od strane "najvećeg od najvećih" koji je tim poltronskim dodvoračkim odnosom želeo zaštitu za katastrofalne sopstvene rezultate, krijući se iza navijača, 4. postrojavanje navijača onih koji to nikako ne smeju nikome da dozvole, 5. izvlačenje na objavu spikera i odsustvo hrabrosti da kažu da moraju da poslušaju one koji se bore da budu Belivukovi naslednici. I nije isto prozivati Obradovića za 11. mesto i najsurovije seksualne aluzije za dete staro par godina!!!!??????
d

dkcz

pre 3 meseca

kako kada Obrad slavi sa navijačima najstrašnije vređanje (VREĐAJTE SAMO AKTERE MEČA, NE SAMO FAMILIJU), a prosipao mudrost pre par godina kako bi on odmah zaustavio navijače,itd. otkad je on tu, veće mržnje nije bilo
S

Stvarno

pre 3 meseca

Kako da pricamo kad jedan od dva najjaca kluca u drzavi vec tri godine sabotira ligu Srbije, dve godine se ne pojave, ove godine njihov trener govori da je liga cirkus jos pre nego sto je pocela, zali se da je sikaniran zato sto su mu pazite sad sudije rekle da sedne dole i da ih pusti da sude, kukavicki od starta stavlja krivicu na sudjenje zato sto zna da u seriji ne moze da pobedi. O kakvoj mi ligi da pricamo kad imamo jedan klub koji zivi od drzave a istovremeno pljuje ligu te drzave. A isti recept je bio i za ABA ligu, naravno sve je bilo super dok je Tom Ford Boltauzer bio u konbinaciji.
G

Gostyonica

pre 3 meseca

Sportski je da se tribine prazne zbog vredjanja Covica a kada su se pre toga vredjali drugi akteri tribine nisu praznjene... Od morala svih koji pisite o tome jedna nula!!!
N

Niko123

pre 3 meseca

Sve dok nam krimosi vode drzavu i klubove, nema nama spasa.
g

gost iz dražnja

pre 3 meseca

Kad će konferencija od trenera Partizana Želimira Obradovića da čestita Zvezdi titulu?
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Ima jedna narodna izreka "ko šta traži, to i dobije"! Ne znam šta su naši navijači mislili posle upozorenja?? Samo stoci se ponavlja više puta. Očigledno, da mi koji smo ranije dolazili na tekme, i ovi sada su dva različita univerzuma! Još ih mnogi ovde brane i pravdaju, da Bog mili sačuva.

Zvezda ispred svih!

pre 3 meseca

Bruka i sramota!!!
M

Minhen

pre 3 meseca

Ceo Balkan je propala priča, izuzev Grčke. Kad god čovek misli da je loše u Nemačkoj, dođe na Balkan i vidi šta je beda, korupcija, pljačka. Posle se još ljudi čude što je onaj mali Pavlović izabrao Nemačku, ne nego je trebao Srbiju da mu onaj Piksi propalica psuje majku i da gleda ove face iz FSS, ista priča je u svakom javnom preduzeću u Srbiji i na celom Balkanu. Tačno će ostati samo penzioneri za 20 godina
P

Polko

pre 3 meseca

Koliko miliona migranata je u Nemačkoj?Ko malo malo popali ulice i autobuse u Berlinu,Minhenu? Kolike su cene sada? Lično znam nekoliko mladih ljudi koji su se vratili iz Nemačke
Ф

Феф

pre 3 meseca

Па да су примењена правила пре две сезоне када је један клуб без икаквог оправдања отишао на одмор уместо да игра првенство државе Србије, свега овога не би било. Али кад радите тако да правила некад важе а некад не, онда добијете амбијент у коме навијачи одлучују да ли ће играчи изаћи на терен или не. А јасно се види на снимцима читава хронологија догађаја од синоћ, као и чији су навијачи тражили да играчи не играју. Сада ти навијачи траже кривце у другима.
A

Aleksakg

pre 3 meseca

Ne, apsolutno smo za to da ne nastavimo od one sekunde kad je dvorana ispražnjena a zapravo nismo trebali ni da igramo. Svakako ne kukamo, samo gledamo koliko ste zapravo jadni i bedni...ništa više. Mi svakako ne bi igrali ni večeras a ovo od sinoć govori sve o vama.
O

Oksi

pre 3 meseca

Sve se ovo namerno radi. Deliti narod svakim danom sve vise po svim pitanjima. Razmisljajte o glupostima, o Zvezdi i Partizanu, ali ne o onome od cega vam zivot zavisi. Jedna stvar je neminovna, a to je da ce Srbi sami sebe unistiti i na kraju nestati poput Hazara. Bilo je teskih vremena, ali nikad narod nije sam sebe mrzeo kao ovih godina. Sto bi rekli u Maratoncima "Zao mi je sto ste moji, a ne deca mog neprijatelja".
R

Rex7

pre 3 meseca

navijaci partizana zadovoljni??? to su mozda vas slagali da su zadovoljni, a zapravo hoce da umru od tuge.. pazi zadovoljni sa 7 uzastopnih poraza od najveceg rivala
K

Kozak Ataman

pre 3 meseca

U pravu ste, ne možemo nikako da pričamo o njoj kad u njoj igra i jedan klub pristigao iz Hrvatske, konkretno iz Zagreba!
L

LFCC

pre 3 meseca

Nisu srpska liga samo bg blzianci. Srpska liga je za sve ostale gradove u Srbiji i razvoj mladih igraca u drugim kosarkaskim centrima, ne vrti se ceo svet oko titovih blizanaca.
s

suze propalog projekta

pre 3 meseca

2 godine su brukali Srpsku ligu, ove godine Zvezdu dobiti ne mogu, posle svakog poraza nije bilo price o kosarci, odgovornost neko da im preuzme ne daj boze, da se zakljuciti da Zeljko ne smije izgubiti, jer ili sudija kriv, ili sudija dibro sudi, ali je neiskusan, izgovira vise bilo nije pa im je ovo bjezanje ispalo super. Jedan civjek vam je eci od kluba, koji nije opravdao milionsko ulaganje, cak je salo jedan trofej osvojio, ali nikaf nije kriv bio. ZDEZDA SAMPION!
J

Junker

pre 3 meseca

Daj braco objavite komentar. Ovo je namerno uradjeno od strane Partizana. Znali su oni dobro da ce se utakmica nastaviti, ali uz skandal niko nece pricati o neuspesnoj sezoni. Poslusali su navijace jer nece da idu protiv, pogotovu sad kad je pokrenut ovaj "Apel" jer se zna da Ostoja stoji iza toga.
d

djovani

pre 3 meseca

Pa partizanu je i bio cilj da se diskredituje domaca liga. Primarni cilj je bio da se ne prica o katastrofalnoj sezoni i 7-0 protiv zvezde vec da se prica kako je sve neregularno. Pametni i neostrasceni ce da se pitaju sta je sa rezultatima i sezonom a ovi drugi ce da pricaju o prekidu… Spinovanje klasicno od strane kk partizan i ljudi koji su prosuli novce a nisu osvojili nista ( osim 11 mesta u EL)
U

Ups

pre 3 meseca

Sa Zelimiorgluom nikako, dobar trener - nikakav covek
T

Tripla Kruna

pre 3 meseca

TRIPLA KRUNA🏆🏆🏆 I METLA OD 8-0 🧹🧹🧹.... ZDRAVO DOVIDJENJA!
M

Ma jasno sve

pre 3 meseca

Ma jasno, kome je sad do kosarke? 😂😂