Komentari na vest

Kada (ga) hoće, može da pogodi i pticu u letu

B

Baskonija

pre 12 minuta

Само да подсетим: Обрадовић и КК пртизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
G

Guh

pre 14 minuta

Dzaba kad necemo u top 8, Partizan je bolji na svim pozicijama imaju novu ekipu i razumljivo je da imaju 2-3 poraza na pocetku ali zato posle ce da se vrate, ozbiljna ekipa za razliku od nas koji smo pobedili ovaj Pariz koji je debitant Evrolige !
R

Repac Plandište

pre 14 minuta

Strasno me nervira sto neki navijači Zvezde ali iskreni i pravi navijači padaju na spinove. Secate li se spina o osrednjem Bodu , klubu iz Norveške varošice. Epa taj klub iz Norveške varošice posle samo par nedelja opere Porto i to s 10 igraca. Tako je i sa Parizom. Kanta od ekipe, autsajder koji nece imati više od pet pobeda. Sacekajte par kola, barem do novembra kada im u goste dolazi klub za koji 120 posto menadzera klubova EL misle da zaslužuje A licencu. Ubedjen sam da ce se tada druga priča pricati. Morace da se pojedu sve meke kruske koje su iz....e. Sa ovim su se složili..
S

Streptomicin

pre 39 minuta

U sledecem kolu omaz Partizanu i osveta za Zelimira. Nema na cemu!
G

Guh

pre 9 minuta

kkp vise ne postoji jos od 2007 kada je ugasen u laktasima nakon fuzije sa igokeom
T

Tako je

pre 7 minuta

Jedini top 8 u istoriji vam i doneo Zelimir, nema na cemu, nesto pametno i od tebe da kazes.
I

Idneh

pre oko 1 sat

Kao onomad kad vas je onaj nesrecno Lo zatrpao sa 30 poena i nikad pre i nikad posle nije dao toliko poena i sut ga isao, sta ste tada o njemu pisali? Ista situacija sa navijacima Pariza i ovim cirkuzantom sinoc. On za zivota nece dati vise nikad 5 trojki na jednoj utakmici.
P

Preža

pre oko 1 sat

Četvorkai petica kao hleb nasušni.
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Dzaba sve slabiji ste od nas sto ce se videti za par kola haha
i

igokeasu...

pre 10 minuta

...jel vam prija Fenjer kao zadnjem klubu u celoj EL vec posle prvog kola!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

U prvom EL derbiju, Nedović ddddddddd trojkaaaaaaa, a u Areni muk kameno doba i vatanje za glavu, kadar nevera. Sipaj nek boli još jačeeeee.
J

Jes vala

pre 5 minuta

To vam je bila jedina uteha i uspeh🤡🎪
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 sat

Necu,ne mogu,neseser,nedrlend,Nedovic kultne reci Kome iz našeg legendarnog filma 1 na 1.Dobro ovo za Nedovica sam ja dodao da bi bila fora.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gorost

pre oko 1 sat

LJUBOMORAN SAM NA ZVEZDA SRBIJA NEDA NIKAD JUGOSLAVIJA
T

Treba 4-ka

pre oko 1 sat

NEMAMO 4-KU U OPSTE,DAUM SLAB,ILIC NIJE KOSARKAS U OPSTE,MORA SE POJACANJE DOVESTI STO PRE!
K

Klub iz Laktasa

pre oko 1 sat

Vec ostvario ogroman uspeh u EL,eno ih ubedljivo Zadnji na tabeli EL vec posle prvog kola,to je za njih premija da budu fenjerasi!
P

Perinco

pre oko 1 sat

Pustili te na vikend,ili...
J

Jajaiqiaia

pre oko 1 sat

Ja mislim da njemu prija što je rasterecen dobrim igracima i ne očekuje se kao predhodnih godina da kreira, da igra 30min.
H

Hvala ti Nedo

pre oko 2 sata

...sto si stavio🔒na laktase onom Trojkom u zadnjoj sekundi u Areni!
m

milo123

pre oko 2 sata

Pariz ce biti tvrd protivnik. Bila je ovo klasicna Zvezdina utakmica, gde je ona kao favorit, otvoreno odlicno, posle se neki debil povampiri i pogodi sve zivo, krecu kola niz brdo, i nema sanse da dobijemo i 3 dana da se igra. E tako, je bilo prosle sezone. Nadam se da ce ova porodjena pobeda da da zamajac da se ove utakmice na jednu loptu dobijaju, a bice ih mnogo, kao sto je uvek i bilo. To pravi razliku. Svi u arenu, i manje pljuvacine DDPZ-ovce. Sinoc je odmah uzeo da ken*a, kodi na poziciji ovoga, daum onoga.. na kraju nije rekao bravo Kodi.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Postali ste Cenzzurasport, cancel kultura, woke movement, još samo da promenite boje u roze svetlo plavo.
M

Mocartizan

pre oko 1 sat

Pa sta drugo brate da ocekujes od Sponzora Miloradovog privatnig kluba iz laktasa,naravno da ce da rade protiv Zvezde po tome su poznati na celom internetu.
G

Guh

pre oko 2 sata

Nedovic Trojkaaaa....a u areni MUK!
G

Guh

pre oko 2 sata

Nedovic Trojkaaaa....a u areni MUK!
m

milo123

pre oko 2 sata

Nedović valja, Nedović ne valja, valja, ne valja, kujem u zvezde, pljujem, kujem, pljujem …🌸
U

Ujka Zitko

pre oko 2 sata

Zelim samo da cestitam Miloradovom privatnim klubu iz Laktasa na velikom uspehu,uspeli su vec posle prvog kola EL da budu ubedljivo Zadnji na tabeli i da drze Fenjer tako da ce koliko vidim i ove sezone da se slavi Top 12 isto ko i prosle,istorija ce se ponoviti.
s

stevanov

pre oko 2 sata

kako se oni loze ovo je nerealno
8

8:0

pre oko 2 sata

Da se ne lazemo nije ovo bilo idealno u Parizu, pobeda je ok ali treba istaci da Nedovica nije usrao sut izgubili bi bas sa onih 13 razlike odakle su poceli da se vracaju. Elem, jos dva extra igraca tu fale da bi bili u TOP 8, realno....
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Mislim da je u ovom dugačkom rosteru Nedović dobio savršenu ulogu. Kenan kao prva opcija na beku šuteru plus Mekintajer i Teodosić su igrači na kojima je pored Kalinića najveći pritisak a svi oni mogu da se nose sa tim sem možda Mekintajera ali ni on se ne libi takve uloge. Sa Nedovića je skinut pritisak i to mu puno znači i kao čovek iz senke odigraće odlično kao što je bilo sinoć. Nešto drugo bi ja ovde napisao. Ova pobeda od sinoć ima neverovatno značaj iz puno razloga. Prvi je psihološke prirode jer zbog poraza na turniru u Rusiji pa od Dubajia, pa mučenja protiv Mornara ekipa je počela da sumnja u samu sebe. Ovo sinoć je bilo maltene biti ili nebiti, da je usledio još jedan poraz došlo bi do još veće nervoze i mučenja da se ekipa vrati na pravi kolosek. Tako da si Noćna pobeda jako, jako puno vredi i sada ćemo iz kola u kolo i iz utakmice u utakmicu da igramo sve bolje i bolje. Druga stvar zbog čega je ovo jako bitno je zbog podela uloga i minutaže jer je roster jako dugačak. Osmorica igrača koja su igrala poslednjih petnaest minuta su ti koji će nositi ekipu baš sa minutima koje su imali. Njima dodati Teodosićevih 10-15 minuta kada mu istekne kazna i desetak minuta Lazića zbog igre u odbrani, plus minute Plavšića za koga ne sumnjam da će imati itekako doprinos samo da se malo oslobodi i tri centra moramo uvek imati u 12.To je 11 igrača sa jasno definisano minutažom i ulogama. Za dvanaest mesto moraće žestoko da se bore Jago, Dobrić i Davidovca i to moraju što pre da shvate ako imaju želju da imaju minute u Evroligi u suprotnom igraće u Aba ligi dok će u Evroligi više vremena provesti na tribinama. Nema sentimetalnosti i starih zasluga ovo je surovi profesionalizam. A više nije tu ni Čović kod kojega su Dobrić i Davidovca imali kredit do neba.
S

SSSR

pre oko 2 sata

TRI-3 GENERALA:KALINIĆ NIKOLA,TEODOSIĆ MILOŠ,NEDOVIĆ NEMANJA.Kupujte DOMAĆE.
P

Pored

pre oko 2 sata

Nede i Kaline, mora da se pomene i Kodi, u drugom poluvremenu je uneo toliko mirnoće u organizaciji napada i dobru odbranu i pokazao šta nam je falilo cele prošle sezone.
N

Nedovic Trojka

pre oko 2 sata

Neda majstor najvise voli da Puta Madre redovno svim navijacima igokeje.
U

Uletač

pre oko 2 sata

Zvali su ga Neda - vazdušna
L

LD

pre oko 2 sata

Koliko gotivnih prekaljenih kajli u ekipi ove sezone Teo, Kalina, Neda, Bolomboy, Mitrovic… Ocekujte puno ovakvih neizveznih utakmica da zavrse u nasu korist jer ovi momci znaju sta rade na terenu.
J

Jole 76

pre oko 2 sata

Tako je, igramo bez euforije, bez pritiska. Bitno je da se dobije prva utakmica.A što se tiče Pariza mnogi će tamo da se sapletu, živi bili pa videli.
T

Trebunjac

pre oko 2 sata

Ne mogu vise da zadrzim bol,ne pomazu tablete ni sav alkohol,i place zoconja moj,place pred Strancima,ukus Poraza je uvek na njegovim usnama...Trojka u Areni u zadnjoj sekundi👊
p

psyhhodelija

pre oko 2 sata

Sad protiv Baskonije 20.000 ljudi u areni, koreografija preko čitave hale i pobeda za skor 2-0 ...
Z

Zato

pre oko 2 sata

Kada ga neće pljuvacina na sve strane, takvi su gani.
N

Nezahvalna avangarda

pre oko 2 sata

Aleksaaaaa!🤣
8

8-0

pre oko 2 sata

A kad gra krene klubu iz laktasa bride guzovi od ubacenih trojki u zadnjim sekundama meca...
p

psyhhodelija

pre oko 2 sata

Najviše ga mrze.. Provereno znam !!! kad vide ovakvu njegovu partiju gutaju knedle ..
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

Ma bravo, "sveznalice"...samo nam jos nisi objasnio kako si to provereno saznao i odakle ? A, daaa...neces ni objasniti, razumljivo.
P

Prvaci Evrope

pre oko 2 sata

Hoćemo krcat Beogradsku Arenu delije protiv Baskonije hoćemo pobedu protiv Baskonije u krcat Beogradsku Arenu delije sledeću sredu 🔴⚪🇷🇸
M

Metla 8-0

pre oko 2 sata

Kakvo je vreme u Baskoniji,cuo sam da je -8 ispod nule hladno sve poledilo...
Л

Лаик

pre oko 2 sata

Феноменална победа у гостима против прошлогодишњег освајача Еврокупа. Врхунске партије Звездиних војника, Недовића и Калинића. Заслужује ова победа насловну страну мало дуже, али је медијска моћ Партизана ипак јача од њихове игре на паркету.

Branislav Tomic

pre oko 2 sata

Sada treba dobiti Baskoniju u punoj Areni, kako bi imala smisla ova pobeda u Pariz.
i

igokea fenjer

pre oko 2 sata

Pa ko je to nama Fenjeras vec posle prvog kola EL zadnji na tabeli🤣
M

Manolas

pre oko 2 sata

Ova osovina nedovic,kalina,teo prekaljenih igraca mi se svidja. Imamo dosta sutera svi hoce loptu ,miler m. divalj igrac ,jago je i proslu sezonu poceo ocajno ali se podigao i ofigrao izuzetno. Dalibor Ilic ima strasne fizikalije ali ga Sfero. ne forsira nego trazi gotovog igraca. Zvezda 9, patlidzan 8 na kraju. Pozzz.
C

Cova ili Terza ?

pre oko 2 sata

🏀 8-0 ili ⚽️ 0-4 Koja 🧹 vam vise pase?
M

MICURA

pre oko 3 sata

Neda se upalio i resio ovaj mec.......Zvezda nista nije pokazala na prva 3 meca u sezoni .......problemi na pleju , problemi na 4 i 5
v

vodjo iz loze

pre oko 3 sata

Kako su samo usna i moralni gmizavac imali njuh da nadju kvalitetnog a neafirmisanog igraca,svaka im cast!
M

Metlacemo

pre oko 2 sata

...igokeu ponovo sa 8-0 to ti je provereno
A

AVigokea

pre oko 2 sata

A ne smeta ti sto su vam predsednici oba kluba i u kk limar i u fk vucela u stranci istog tog usne koga pomonjes,to ti je OK jel tako?
+

+

pre oko 3 sata

Nemojte ovoliko afirmativnih tekstova o Zvezdinoj pobedi i velikom preokretu sinoc. Preterali ste.
G

Gorodtas

pre oko 3 sata

Ljubomoran sam na Nedovića.
G

Gorodtase

pre oko 3 sata

Kupio sam sezonsku a ti ne zato što si sirotinja bre
P

Partizanovac Avangarda

pre oko 3 sata

Zao mi je fmp realno posle 6-7-8 utakmica ima da pljuju trenera i navijace hahah komedija
d

dr.Nebojsa

pre oko 2 sata

Opusteno,jesno vam je sigurno na kraju,a to je da ce te da prodjete isto ko prosle sezone sa metlom 8-0 i izgubljenom jos jednom Triplom na kraju i ove sezone,tako da ne razmisljaj mnogo vec spremi maramice.
d

deljaj avangardu

pre oko 2 sata

8-0...0-4....Nastavice se 🧹-nje!
J

Just

pre oko 3 sata

Toliko spucane pare ove godine I Nedovic opet glavni igrac
a

av zvezda

pre oko 3 sata

jeftin covek,samo,1 m i 300 hiljaa godisnje.... ko lundberg,nilikina i poku zajedno
l

ledu79

pre oko 3 sata

hahahahahaahaha
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Ceo tim partizana nema ni milion zajedno. Dejvis igra za 400k, bonga i vasington po 300. Ostali igraju iz ljubavi. Zelimir takodje nema platu
m

majko mila

pre oko 3 sata

ala vi lazete
a

av partizan

pre oko 3 sata

Svakako bi bio najjeftiniji igrac naseg Partizana
1

12345m12345

pre oko 3 sata

kao polugodisnja panterova plata prosle sezone..
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Puno ne seri jer doticni pod jedan ima 1,1 milku eura godisnje a pod dva za Nikinu i Lunberga za njih preskupe svetske placanike niko ni ne zna koliko imaju platu jer ste pravi napredni drzavni projekat a sigurno imaju preko milku eura a cak i vise od Nedovica ali jbg naravno kod vas svi za tonu semenki i kikirikija pa ukrug kao po obicaju,,,,
P

Pedjah

pre oko 3 sata

Dzaba nam 30mil budzet i 3mil trener po sezoni,Baskonija nas vratila na fabricka sa pola gasa.
-

-45-

pre oko 3 sata

Daj umi se i dodji sebi ...
A

Av Partizan

pre oko 2 sata

Vredi svaki euro a pritom nas i ciganin blagosloven.Cekajte Bogdana kad napuni 34 imacete i vi to.I pritom se setite da ste najurili Aleksu zarad africke kolonije!
p

pa dobro

pre oko 2 sata

tako dobro i igra.Kao sva gorec pomenuta gospoda zajedno.Idi gledaj kako ste avangarda dok gubite od baskonije koja nema pocetak ni kraj
T

Tako

pre oko 2 sata

..je, zato sto je bolji od njih trojice zajedno.
S

Sale84

pre oko 2 sata

Hahaaha koji si ti car! Jeste ovaj dosao iz Nba da bi igrao iz ljubavi za partizan..Lundberg isto..daj bre covece uozbilji se! Na koga trosite budzet za igrace preko 15 mil ako ti ova trojica igraju zajedno za 1.3 mil!!!! Bajke za malu decu
M

Mjz

pre oko 3 sata

Mnogo padamo pod uticaj drugih. Trazimo dlaku u jajetu! Svi u arenu!!! Zasto dozvoljavamo da negativni stvore laznu sliku. Hajde svi da napisemo “svi u arenuuu” da ljude vide koliko nas je koji volimo zvezdu i podrzavamo bez obzira na rezultat!
Z

Zelen

pre oko 3 sata

Trebalo bi svi u nas Pionir a dok nas klub ne bude naucio to nece ni biti Top 8 El jer jedini nemamo pravi domaci teren u El a moze i 25hiljada u naprednoj gostujucoj Areni to nije to jednostavno,,,,,
D

Dre

pre oko 3 sata

Dosta ga nije islo vreme je sad da ga hoce ova sezona je njegova
B

Buć

pre oko 3 sata

I mene kad hoće ne mašim
b

bandit

pre oko 3 sata

Dobro je što je zvezda pobedila ali igra generalno veoma loše ali s obzirom da je prvo kolo najbitnije je da je ostvarena pobeda koja će dobiti na značaju ako se dobije baskonija u sledećem kolu
L

Lester213

pre oko 2 sata

Ne bih se složio da je igra loša, Pariz je igrao veoma snažno što su sudije dozvoljavale.
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Zato ga nece biti u narednih 5 hahha
G

Guh

pre oko 3 sata

Zato ce biti 🧹 i ove sezone!
D

Driver 8

pre oko 3 sata

Ali nam je roster toliko širok da ima 10 igrača koji mogu da se zapale neku utakmicu. I ne mora da radi svaku A kod vas Željko uvek vrti 8 igrača i gubite u završnici. Uvek. Znaš šta je glupost - kada stalno pokušavaš isto, a nadaš se da će da se desi nešto drugačije nekgo ranije.
G

Grobarcic

pre oko 2 sata

Kompleksas!!!!!

Branislav Tomic

pre oko 2 sata

Gledaj kako ona vaša dva centra neće odigrati u 10 narednih mečeva kao protiv Baskonije.
D

Da podsetim...

pre oko 2 sata

8-0 + 4-0 = 🧹🧹🧹🤫
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Bravo za Nedu odličan meč. Jasno je da bi nastao veliki problem da se izgubilo jer se problem pokušava napraviti i nakon pobede. Opasno se spinuje i plasim se da ce pritisak javnosti, odnosno ciljano kreirani pritisak javnosti ugroziti sezonu. Pariz autsajder, Evrokup ekipa, imace maksimalno 5 pobeda. Slaba igra, Dobrici Davidovac samo par minuta, Daum promasaj, Kobi vreca misica koja ne doprinosi, Plavsic ni za ABA ligu, Grk ce vec u novembru biti bivsi pogubio je konce nije povukao nijedan smislen potez. Da ne nabrajam dalje, da li ste recimo procitali takve kritike igraca i trenera Partizana nakon Baskonije. Vise se je hvalio Partizan u porazu nego Zvezda u pobedi nad Parizom. Da ne pričam o tome da se i nakon pobede na gostovanju u EL tera trener koji je pre par meseci osvojio triplu krunu i skolovao kolegu koji je imao duplo veci budzet a iz svega izašao bez iole ozbiljnije kritike. Da se razumemo kritika je pozeljna i korisna, necemo valjda da sve gutamo kao plovke ali ovde se ne radi o kritici vec o organizovanom spinovanju. Uostalom obratite pažnju na moje navode u narednom periodu pa ce te videti. Sa ovim su se složili...
F

Fef

pre oko 2 sata

Ja bih se složio.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

Do prve povrede,onda nastupaju žena i majka...

Branislav Tomic

pre oko 2 sata

Kako nam želiš, tako sve vama da se vrati što se tiče povreda.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 sat

Branislav Tomic-Ne želim ja nikom ništa,to vidjamo već godinama,ko hoće da vidi.Nisam ja kriv što mu majka i žena imaju veća mu...da od njega.
M

Milaica shasha

pre oko 3 sata

A kad (ga) neće,ni u bunar ne može
G

Goxxx902

pre oko 3 sata

Strasan suter, samo strasno nekonstantan...Ali tehnika suta jedna od najboljih u Evropi...
D

Dottore Marco

pre oko 3 sata

A kad ga neće, onda mi da…

EtoileRougeTV

pre oko 3 sata

Neda trojka, Arena muk
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Lesor bam kalina prc
G

Guh

pre oko 2 sata

@Grobarcina... Covic 8-0 a igokea prc

Collector

pre oko 3 sata

On je jedan običan divljak pucač nebitnih utakmica. Kada dođe gur u g****u neće postojati na parketu.
A

Ab

pre oko 3 sata

8:0 ... tripla kruna.. Vi ste klub pripremnih utakmica, kad se trofeji dijele nigdje vas;)
g

gostivar

pre oko 3 sata

Nebitne utakmice!? Vildoza do Nedovića u korner... Muk u Areni!
R

Rebel

pre oko 3 sata

Objasnio je on vasoj igokei onom 3-kom u zadnjoj sekundi ko vozi traktor a ko otvara kapiju!