Komentari na vest

Kaboklo lomio obruče i Crnogorce

R

Reda 11

pre 2 dana

Ne ovo nije istina!! On nije skolovao Vucecica, jednog od najboljih centara sveta. Ne, Kaboklo nije postigao 25 poena. Zeljko Obradovic ga je oterao iz Partizana, verujemo njemu, ne nasim ocima!!!
S

SamoPitam

pre 2 dana

Ako je Želimir toliko uništio Kabokla, šta je on tražio u Veneciji, Ulmu i Limožu? Što nije još uvek u NBA ako on ovako rutinski razvaljuje NBA centre? Da li nekad palite mozak, ili samo nabacujete reči dok ne dobijete nešto što liči na rečenicu? Nadam se da će doći u KKCZ i sve vas usrećiti svojim kvalitetom.
I

Immobile

pre 2 dana

Zato što nije mogao iz NBA lige direktno da završi u Real Madridu. U Limožu je igrao 2 i po meseca i potpisao je za Ulm gde je dominirao nemačkom ligu koju je na kraju osvojio i imao jako dobru sezonu u Evrokupu. On je morao da ima prilagođavanje na Evropu i određenu vrstu dokazivanja, a sve što je u Evropi igrao je bio napredak sve do momenta dok nije došao u Partizan gde je totalno razvaljen i razbijen. Postoji dosta razloga za tako nešto, a glavna dva su nepoverenje i konstantno zakucavanje na klupu, odnosno igrač nije mogao da stvori kontinuitet bez tog poverenja i odluka Partizana da igra bez plejmejkera celu godinu.Ove sezone, Partizan je poslednji tim po broju asistencija u Evroligi. To je smrt za unutrašnju liniju. Imao je Partizan i problema u selekciji odlukom Mirotića da ne potpiše za njih, ali to su sada već druge i duboke teme. Ovo što je Partizan imao katastrofalno pogrešno su koristili. I onda plakanje 6 puta zaredom porazi od neviđenih krševa iz CZ, ne računam kombi ligu KLS, koja se završila jadno i bedno i na čijem kontu Partizan može dodatno da vadi svoju haotičnu sezonu. Treba biti pošten i reći da ona nije bila regularna i to je tačno, ali isto tako treba reći da je 6 puta u drugim takmičenjima, Crvena zvezda nije mogla svaki put da pokrade i ogoli iako su se bavili svim vanterenskim stvarima. Zato je CZ i tu gde jeste jer rade amaterski i smešno za nivo Evrolige, za razliku od njih Partizan ima respektabilan sportski sektor, a ne šlihtare i poltrone koji gledaju u Nebojšu Čovića i pitaju za dozvolu do toaleta. Zato je glupo braniti Željka kako nije mogao, kako je NASA kriva, MI 6 i slične razloge nalaziti. Krah je njegov i treba tako reći. Uostalom nek kažu kakav su odnos imali domaći i strani igrači ako smeju, zašto je Jaramaz bio sklonjen... Treba biti pošten pa reći.
L

Ladno...

pre 2 dana

....i ovog puta u naslovu "odbegli"sve kontam sponzor i to,ali kako bre nijednom u naslovu "odbegli"kada je "odbegao"od Venecije....
O

Ostojadin

pre 2 dana

Vratiće se on
L

Lošmi PFK

pre 2 dana

Bitka za starateljstvo je ipak u Rigi. Bivša žena Crnogorka
C

Czz

pre 2 dana

Vucevic decko igra na istom nivou 15 godina. Nije unaprijedio igru milinetar. Bezdusan, bez karaktera.. po faci mu vidis da je ona najgora vrsta muskarca tipa- moze, svejedno, ne znam, aj kazi ti…
n

nick kerr

pre 2 dana

Ка' сви Црногорци
D

Dr.Jekyll

pre 2 dana

"Selekcija Ace Petrovića...momci u zeleno-belim dresovim...".Da li vam je toliko teško da napišete ime repzentacije bez obzira da li znamo koja je ili ne ??
?

??

pre 2 dana

и даље ми нејасно ово Аца Петровића.. Као да се човјек зове Ац.
Р

Рашко

pre 2 dana

Именице у српском језику које се у номинативу завршавају са "о", у генитиву се углавном завршавају са "а". Нема разлике између властитих и заједничких именица. сто - номинатив стола - генитив во - номинатив вола - генитив зрно - номинатив зрна - генитив дно - номинатив дна - генитив Тако треба поступати и са именима попут Перо, Ацо, Иво, Јово... Уосталом, изађеш из Београда и одеш било гдје на западу или југозападу земље и чућеш такав изговор.
?

??

pre 1 dan

Рашко, сам си фино написао "углавном". Ту престаје твоје "правило". Српски језик јесте тежак, али не значи да све што је из Београда да је правилно. Зока је жена, Пера је жена, није логично да су то називи за мушкарце, е тако и ово са "О". Падежи су тек посебна група за полемисање, ако их људи и употребљавају..
F

FALCO

pre 2 dana

Definitivno,dečko ima potencijal...ali to što nije pokazao nije sporsn samo on , mnogi su u Partizanu izbačeni iz ritma,zbog tvrdoglavosti,sujete Željka!Gurao je neku priču i ništa nije dobio,Panter nije bio ni 30%...msm da je najveći problem u Partizanu tu Željko, pitanje šta će biti i sa novim igračima!
K

Krme

pre 2 dana

Nos u svoju supu. Tamo, u Stjepana Šupanca.
T

Televizor

pre 2 dana

Auuuu, ovo neki drugi Kaboklo.
r

rumena metla

pre 2 dana

Jel dolazi u Zvezdu ili ne ?
M

Moj ti

pre 2 dana

Vraća se u Partizan, reko Ostoja
@

@moj ti...

pre 2 dana

...ako je ostoja rekao,tu svaka priča staje,liku koji je osmislio lagao vas neko nobel9vu nagradu dodeliti....

PFK NIŠ

pre 2 dana

Nista, ajde da placemo sto Kaboklo nista nije pokazao u Partizanu... Neka ide, da pljujem jednog Zeljka Obradovica, coveka koji vratio Partizan u EL, koji vratio titulu, koji doveo vrhunske igrace, koji obozava Partizan, zbog nekog Kabokla, pa to je imbecilno!
D

Dragi...

pre 2 dana

.....Bože...
D

Dorcolac

pre 2 dana

Koku titulu je vratio? Titulu nije video za ove tri godine jer je svaki put bezao,vratio je samo taj jedan trofej Aba lige zbog Cibone koji je odmah izgubio
3

369963

pre 2 dana

Jago, javi nam da li je preboleo kaznu, i igra iz inta, ili ga je Zelimir naucio da igra tako?
R

Realno samo

pre 2 dana

Jos jednom, do trenera je i tacka.
@

@realno samo

pre 2 dana

Znači pre nekih sat vremena su ti rekli da si kažnjen zbog dovoljnog uspeha, nema izlazaka napolje celo leto I TAČKA, a tek si sedmi razred, pa si se udario šapicama u grudi i rešio da iskališ bes na tastaturi. 🤣
R

Realno samo

pre 2 dana

Brale ja sam grobar, imam clansku i sezonsku. Godina 28, zaposlen i mislim svojom glavom. Imam pravo na misljenje, nisam niciji bot itd. To sto ne volim Zeljka je moj izbor i moje pravo.
K

Krme

pre 2 dana

Nije lepo da se laže. Ti si Grobar kao što sam ja Merilin Monro. Idi gledaj FMP. FMP 2, tačnije.
a

auh bre

pre 2 dana

kako ga je igokea i rumeni unistili
Z

Zelimir9

pre 2 dana

Kaboklo javi se
I

Immobile

pre 2 dana

Bilo je ovde raznih koji su se javljali kritikujući, osporavajući Kabokla i non stop potencirali kako nema kvalitet, a niko nikada nije pisao kako je on totalno neiskorišćen. Biće i onih koji će se pojaviti sa pričom da ovo nije nivo koji je igrao u Partizanu, da je ovo slabija utakmica... On je danas razvalio Vučevića(igrača koji je već godinama strtni NBA centra visokog renomea) u projekciji napada, izvlačio ga, napadao licem, svaki mis meč dole (sem jednog protiv Slavkovića) maksimalno je iskorišćen. U preuzimanjima, u mis meču fantastično pratio najčešće Perija, čak mu je i jednu živu loptu izbio iz driblinga. Velika je misterija kako Željko Obradović nije uspeo da vidi i da uklopi ovakvog igrača. Potpuno je bila nedefinisana njegova uloga i mesto u rotaciji, jednu utakmicu igra 30 minuta, drugu 5 minuta. Nije ni čudo što igrač neće da ostane u Partizanu. Ako gledamo košarkaške elemente, Kaboklo je bolji igrač od Bolomboja pogotovo u pravcu napada. Totalno nejasno šta je Partizan hteo sa njim, na kraju i to njegovo bežanje. Dosta nekih jako čudnih stvari, ali definitvno je igrač nezadovoljan. Nemoguće je da pre Partizana igra neviđeno svetsko prvenstvo gde je bio u 3 centra prvenstva, pre toga nestvarna sezona u Ulmu, ubedljivo najbolja petica Bundeslige. Ko je pogledao današnju utakmicu koja je uzgred bila jako dobra, zna o čemu pišem. Nestvarno dobra individualna partija Bruna Kabokla. Svaka čast i Marselinju Uertasu geniju koji sa 41om godinom ovako izgleda i reši utakmicu svojom trojkom.

Dezurn1_Kr1vac

pre 2 dana

Ok majstore , sve si lepo objasnio i napisao e sad ti meni reci kako on u EL i ABA ne pruži ni 1% ovoga ?? Kako to da je u odbrani igrač manje ,tu nema ništa do trenera ?! Svaki njegov blok je faul, to opet nema veze sa trenerom ? Kako to da ga Mitrović i Bolomboj nadskaču a da ne pričam o boljim centrima EL koji su se sprdali sa njim , opet veze nema sa trenerom ?? Igrao je neke utakmice po 20 minuta i nije prikazao ni 1% ovoga danas .. Reprezentacija je nešto drugo . Imamo milion primera gde igrači imaju katastrofalnu sezonu u klubu a onda u reprezentaciji odigraju utakmice karijere ...
K

Krme

pre 2 dana

Jao, kao, sve stručnjaci. Pre svega, igrati u reprezentaciji i u klubu nije isto. Kaboklo ima neku ruku, šut za tri, i to je to. Žali bože te visine i raspona ruku. Pre svega, ne zna kršten blok da napravi. A i ako ga nekako napravi, a da nije faul u napadu, ne zna da se izvuče i izrotira iz tog bloka. Osećaj za prostor i skok nema. Pa koliko puta ga je zemljak Jago završio na obruču? Kako to da mu nijednom, ali nijednom nije zalepio bananu? Ali ok, vi znate, studirate za košarkaškog trenera zajedno sa AV, a Željko ne zna. Svakom navijaču Partizana je muka od Kabokla, samo vama, limenkama koje se potpisujete kao navijači Partizana, je on odličan. Ne znam kakav vam je tim za ovu sezonu, ali baš bih voleo da Kaboklo pređe kod vas, pa da se čujemo na polusezoni.
I

Immobile

pre 2 dana

@Dežurn1_Kr1vac @Krme Ne pričamo samo o reprezentativnoj košarci, pričamo i o njegovim partijama u Ulmu gde je bio najbolji centar Bundeslige. Da si čitao moje komentare video bi da se nikada nisam pravio da sam stručnjak niti sam bio prepotentan, samo sam iznosio svoje stavove bazirane na određenim postojećim činjenicama. Ovako si samo pao sa marsa, s neba pa u rebra. Evo sad ćemo i jedno malo laičko pitanje za takve tipuse kao što ste vas dvojica: Jel lako ubaciti 25 poena bilo kome, a kamoli da je naspram tebe Nikola Vučević, startni centar u NBA ligi preko 10 godina? Sve da je igrao za Mali mokri lug i da mu je ubacio 25 poena, i to kako: Dosta prodora iz igre 1 na 1, zakucavanja iz ofanzivnog skoka, upravo iz tog pika na lopti gde ga su ga Jago i Uertas nalazili svaki put, pa jednom i Neto. Neće biti da Kaboklo ne zna da postavi blok, već će biti da Partizan nema organizatora i kreatora. Kako je Kaboklo znao u Limožu i Ulmu da napravi blok, u reprezentaciji Brazila da ne pričam, a u Partizanu ne zna? Šampion Nemačke sa Ulmom i najbolji centar lige, a onda nakon toga po brojkama u 3 centra svetskog prvenstva. Videćemo ga sledeće godine, pa ćemo videti onda priče nije se uklopio, izgubio je sat, polagao vozački, izlazio po diskotekama i slična lupetanja takvog tipa.
P

PRAVA PRIČA

pre 2 dana

Kad će opet ljudi iz Srbije i Crne Gore igrati za istu reprezentaciju?
d

definitivno

pre 2 dana

rumeni mu unistio karijeru
U

Uzmimo primer

pre 2 dana

Prepelić na primer kida u reprezentaciji, a u klubu je nula. Gomila litvanaca i letonaca isto. Druga je to hemija...
З

Занимљиво...

pre 2 dana

...сви разбијају кад побегну од Желимира. Код њега су изгледали као аматери.
N

Nikson

pre 2 dana

Pa i Simonović je odlično odigrao, dao 15 poena, 8 skokova, što ga oteraste?
M

Možda

pre 2 dana

Da Aco uzme da trenira Partizan
d

definitivno

pre 2 dana

Unistio je sebi karijeru prelaskom u Igokeu2
Đ

Đukin fan

pre 2 dana

Realno losa igra obe ekipe gde su Kaboklo pre svih ali i Uertas te donekle Jago bili dovoljno bolji da relativno lako pobede!!!Mng bez odbrane i ideje u napadu jednostavno sem prve četvrtine ništa!!!Sreca da je Simonović otišao iz Zvezde,duplo golo od igrača a obzirom da se oteže sa Mekintajerom kao PG te da fali prva četvorka moraće i Zvezda da se rastrči i popuni ta mesta valjanim rešenjima!!!Partizan i tako dovodi ceo nov roster!!Bez domaćih igrača izuzev Vanje
I

Immobile

pre 2 dana

Bilo je ovde raznih koji su se javljali kritikujući, osporavajući Kabokla i non stop potencirali kako nema kvalitet, a niko nikada nije pisao kako je on totalno neiskorišćen. Biće i onih koji će se pojaviti sa pričom da ovo nije nivo koji je igrao u Partizanu, da je ovo slabija utakmica... On je danas razvalio Vučevića(igrača koji je već godinama strtni NBA centra visokog renomea) u projekciji napada, izvlačio ga, napadao licem, svaki mis meč dole (sem jednog protiv Slavkovića) maksimalno je iskorišćen. Velika je misterija kako Željko Obradović nije uspeo da vidi i da uklopi ovakvog igrača. Potpuno je bila nedefinisana njegova uloga i mesto u rotaciji, jednu utakmicu igra 30 minuta, drugu 5 minuta. Nije ni čudo što igrač neće da ostane u Partizanu. Ako gledamo košarkaške elemente, Kaboklo je bolji igrač od Bolomboja pogotovo u pravcu napada. Totalno nejasno šta je Partizan hteo sa njim, na kraju i to njegovo bežanje. Dosta nekih jako čudnih stvari, ali definitvno je igrač nezadovoljan. Nemoguće je da pre Partizana igra neviđeno svetsko prvenstvo gde je bio u 3 centra prvenstva, pre toga nestvarna sezona u Ulmu, ubedljivo najbolja petica Bundeslige. Ko je pogledao današnju utakmicu koja je uzgred bila jako dobra, zna o čemu pišem. Nestvarno dobra individualna partija Bruna Kabokla. Svaka čast i Marselinju Uertasu geniju koji sa 41om godinom ovako izgleda i reši utakmicu svojom trojkom.
S

Sigurno

pre 2 dana

Prosto nije moguce da je tolika razlika u glavi igraca, sigurnije ce biti da je do trenera i kompletne ekipe. Covek je bio protiv CG bukvalno svemoguc! Kao i u predhodnim utakmicama za Reprezentaciju. Spasao se covek, Zeljko bi mu unistio karijeru.
R

Repac Plandište

pre 2 dana

Kaboklo je odličan igrač i dobro je sto ce preci u Zvezdu. U stvari dobri su i Dozet i Kaminski ali Zelimir je uspeo da izgledaju kao amateri. Sa ovim su se složili..
A

Asa

pre 2 dana

Bruno pojeo Vučevića!!! Dobar tandem on i Jago, Željko dovedi čoveku kršteno pleja!!!!
D

Dajvak

pre 2 dana

Zalud brate kad on neće da igra. Polupana je to glava.
V

Vl@dimir

pre 2 dana

јаго је потписао нови уговор са звездом ако буду играли заједно то ће пре бити у звезди како ствари стоје
A

Asssa

pre 2 dana

Vl@dimir-znam da je Jago produžio ugov sa zvezdom, samo kažem dobar su tandem, a partizan nema klasičnog pleja 3 sezone!!!