Komentari na vest

Juniori se izborili sa Italijanima: Bošnjakovićev dabl-dabl, Kostić i Dimitrijević odlični

M

Momora

pre oko 2 meseca

Brutalnu ekipu imamo:Bosnjakovic,Dimitrijevic,Kostic,Srzentic,Drezgic…Ne znam da li smo skoro imali ovako jaku ekipu,plus Sojic,Markovic i po malo Tofoski,znaci ludilo ekipica.🇷🇸🇷🇸🇷🇸Bosnjakovica i Kostica kad vidis,vidis da si miran narednih 15-ak godina sto se tice reprezentacije.
G

Gost gost gost

pre oko 2 meseca

Iz tvojih usta u Bozije usi, ali teska prica brate...
G

Goran Vozdovac

pre oko 2 meseca

Samo da nauce da ne divljaju i da igraju timski.
А

АКИ

pre oko 2 meseca

За оне који ништа непрате а имају критику на све Радошић је позван али је повријеђен и није ни био на припремама.Бундало је прошао припреме али није се изборио да буде међу 12 играча.Селектор је био са играчима и ваљда он зна боље од нас обичних ко колико вриједи.Дрезгић данас лош ,Костић непримјетан а онда рафал тројки којим је и сломљен отпор Италије.Митар користан као и увијек али данас лош у шуту.Димитријевић сјајан у првом одржао нас је.Тофоски добар,Шојић такође добар ,остали помало довољно за прву побједу.Видјећемо шта ће бити даље.Срећно момци.
S

Stanoje Bgd

pre oko 2 meseca

Bosanac, znam o čemu pričam, Bundalo vredi više od mnogih visokih u našem timu, a zašto nema mesta za takvog momka, kao ni za Peđinog sina, oko koga se ni ne trude da ga privole da igra za državu za koju je igrao njegov otac, to mi "obični ljudi" nikada nećemo saznati Uveren sam da je za tog momka bilo mesta među 12 putnika u Finsku, i naveo bih od koga je bolji sve u timu, ali neću to da radim. Sportski pozdrav.
A

Ae paljba

pre oko 2 meseca

Vazno je da za decu iz tvog seljackog janjeceg entiteta ima m(j)esta, jel tako?
M

MMMMMMMMMM

pre oko 2 meseca

Majstore, znalo se još pre dve nedelje da BUNDALO neće proći kod Vuleta Avdalovića bez obzira na svoj ogromni talenat i potencijal. Ovo shvati kako hoćeš a mi smo Bundala verovatno na žalost izgubili za sva vremena.
S

Stanoje Bgd

pre oko 2 meseca

U ovoj generaciji ne igraju dva mlada bisera ove generacije i Srpske košarke uopšte. Jedan je Nikola Bundalo krilni centar visok 211cm, momak koji igra u Americi, i kojeg će verovatno uzeti Konektikat sledeće sezone kao svog koledž igrača. Drugi je Ognjen Radošić, momak koji je potpisao profesionalni ugovor sa Igokeom, i koji će sledeće sezone imati pravo nastupa i za prvi tim, a momak koji inače igra spolja, i koji je jako eksplozivan, odličan u prodoru, i jako dobrog šuta, visok 196 cm. Dva bisera su čak jedva i spominjali iz KSS-a, a na kraju ih nisu poveli u Finsku, a zašto je to tako, to nikada nećemo saznati, moćićemo samo da nagađamo.
Г

Гецо

pre oko 2 meseca

За Радишића је неко написао да је повређен, свака част што не објављујете коментаре, у рангу сте н1 и смрдрир.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Radosic je trebao da ostane u bg, zvali su ga prvo mega, onda zvezd, nije hteo ni on ni otac. Odlazi u igokeu gde i pored nekih povreda razloge njegovog nepozivanja treba traziti u gore navedenom jer svemoguci ne prasta koliko god se mi cudili i pitali se da li je to moguce
O

Ocekivano

pre oko 2 meseca

Bundala nisu poveli zbog ponašanja. Zbog skidanja i bacanja dresa Reprezentacije, odnosno zemlje za koju igra, posle pripremne protiv Nemacke. Zbog gadjanja pomoćnog trenera loptom i sl. Može da bude koliki god talenat ali je ponašanje kaubojsko i ako ga nisu poveli.
J

Joel Jokic

pre oko 2 meseca

Zasto Radosic najbolji igrac ovog uzrasta nije pozvan da igra za reprenzitaciju? On je najbolji igrac bio ovog godista, kada su igrali U 16, u Severnoj Makedoniji, i odjednom ga nema!?
S

Sramota bre

pre oko 2 meseca

Sramota je da niste zvali Ognjena Radošića iz Igokee, koji je za taj tim potpisao i profesionalni ugovor, a 2006. godište je! Sramota šta vi iz KSS-a radite, pa taj momak je verovatno najbolji pojedinac uz Drezgića i Kostića i Bošnjakovića u ovoj generaciji!
C

Couch

pre oko 2 meseca

Taman nam fali jos jedan pojedinac, pored ove trojice. Pa da imamo 4 igraca za individualni sport. Jedini razlog ako ne osvoje zlato je sebicluk bekova.Dzaba in njihov talenat kad je sut 35/10,samo zbog licne promocije.Treba malo da stanu i razmisljala sta igraju.Pa onda da od tog talenta I takvih igraca stvarno imamo lepu kosarku za gledajte, umesto upornog silovanja igre, bekova.
G

Gost 38282

pre oko 2 meseca

Bitna pobeda na startu i za 1 mesto u grupi.Napred Momci.Bravo za Bošnjakovića i sve orliće.Samo jako.Do medalje za Srbiju.
B

Boners

pre oko 2 meseca

Obelezio susret sa sutom 5-17?
I

IDEMO DO VRHA

pre oko 2 meseca

Čestitke našim momcima na pobedi, posebno selektoru Avdaloviću, danas najefikasnijem Dimitrijeviću i inače najboljem igraču ove ekipe, Drezgiću, čiji je skok na minut pre kraja (nakon kojeg je fauliran) prelomio meč.
K

KuntaKinte

pre oko 2 meseca

Ne znam da li si uopste gledao utakmicu, ali resena je od sredine trece do sredine cetvrte cetvrtine, kada je Tofoski bio na pleju umesto Drezgica. Pogledaj obojici i +/-, Tofoski znatno bolji. Ne omalovazavam nimalo Drezgica, ali budimo realni za danas.
D

Dusseldorf

pre oko 2 meseca

Velika steta je što je Partizan pustio Drezgica.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Kad bude napravio karijeru ponavljaće ovde kako ga je Želja napravio igračem. Šta će malo.mni su.
M

Mek

pre oko 2 meseca

Decko je igrač Partizana. Na koledžu je na nekoj vrsti pozajmice, tj usavršavanja.