Komentari na vest

Još samo malo i Karlik Džons je sigurno Partizanov

D

Damir Matijević 87NS

pre oko 1 mesec

Jones i Nikilina I vise nego solidno, Lundberg moze da pomogne, a tu je I Lakic Deluje mnogo bolje nego poslednje 3 godine Dobra cetvorka I ovo je jedan novi, tim sa velikim potencijalom da napravi dobar rezultat
D

Drakula

pre oko 1 mesec

Ne razumem većinu komentara, čovek je plej, organizator igre, bavi se asistencijama, prodorima i razigravanjem ekipe... NIJE poenter, bek šuter, ne bazira igru na besomučnom šutiranju trojki u visokim procentima, tako da vaše statistike o broju datih poena, skokova, ne piju vodu.
L

Luja

pre oko 1 mesec

Ludilo hvata partizane. Ovaj klovn niju u NBA uspeo da upiše 10 minuta ukupno, u Kini prosečan. "Izdominirao" u prijateljaskoj utakmici protiv USA gde im je neki Sudan ubacio 100 poena. Brzo, ćete videti našta liči ovaj cirkuzant u ozbiljnoj takmičarskoj utakmici.
Z

Zapamtite samo ako dodje

pre oko 1 mesec

SAD PROCENJEN NA 600.000 DOLARA ! ZA GODINU DANA BICE 3.000.000 DOLARA !

Oven

pre oko 1 mesec

Pre jeftini domaći igrači da su tako jeftini samo zato što su domaći onda bi Željko sigurno doveo Milutinova.
a

au

pre oko 1 mesec

nama lebron i kari i jokic licno da dodju ne bi pomoglo dok se igra sistem odbrane suludih preuzimanja bez strane pomoci zato ni mur ni kaboklo ni ponitka nista vise u tom suludom zeljkovom sistemu nisu mogli da urade a sistem napada tragedija lopta se vrti oko odbrane bez rezona sutira se u poslednjim sekundama tim nije promenjen tim se razbezao pobegli od trenera
E

Espresso

pre oko 1 mesec

Espresso objavio da Karlik ima 4 NBA ponude na stolu. LOL
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Toliko je ovaj Sudanac "dobar igrac" da je samo u Kineskoj amaterskoj ligi mogao da igra i nigde drugde u Evropi,cak ga nisu hteli ni klubovi koji igraju Evrokul! Lik je bio u NBA, koliko je tek tamo bio dobar, dovoljno govori činjenica da ga neće niko zivi,toliko o tome!
Č

Časovi ljubavi

pre oko 1 mesec

Kako Južni Sudan može da igra za Kamerun Drukerse?
J

Jodas

pre oko 1 mesec

Aaaa dugacka je Kamerunova "pruga".. Boli jos.. I boljece tek
J

Jos

pre oko 1 mesec

Malo i muk u Zeleznik, nema trenutno ponuda iz NBA.
C

Crni Đ.

pre oko 1 mesec

Vidim ovaj što je odgovorio Oaza nađe sebe čovek među slugama.Zaboravio si dodati da si ti BOTINA nije bilo teško provaliti.Uvek sebe sluge nađu, posebno ako su verne gospodaru, a vidi se da čovek i zna kojom valutom se plaća.Respekt Oaza na napisanom.

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Poceli ste za ovog da pisete kao je Kari... Ajde smanjite malo dozivljaj! Ja Partizan obozavam, u Obradovica ne sumnjam, ali tako bilo Mur kada dosao iz Kine, i decko nije mogao protiv jacih odbrana da se sastavi, a da ne pricam sto odbranu nije hteo da igra ni pet sekundi...
Г

Гробар54

pre oko 1 mesec

Овај је играо против Амера!Па ако они нису неко мерило,онда ко је?!Слажем се, да не треба бити еуфоричан,треба мирно све прихватити!
p

podesen

pre oko 1 mesec

Druze poredis Mura i ovog pa da li si nekad slušao kosarku ako nisi gledao.
R

Rekreativac.

pre oko 1 mesec

Jedva cekam da ovog "Dzordana" iz Sudana da ga dovate ozbiljne odbrane Evroligaskih klubova,nece se taj videti u opste smem da se kladim,daj boze 6-7 poena da mu bude prosek u EL,eto videcete i sami uskoro cim krene ozbiljno takmicenje a ne ove Prijateljske utakmice koje se igraju sa pola gasa i rekreativno!
p

podesen

pre oko 1 mesec

Svetsko prvenstvo u košarci prosek 21 poen po mecu,amatersko takmičenje mozda.
M

Mile led

pre oko 1 mesec

@podesen Isto tako i Kaboklo svetsko prvenstvo 30 poena po mecu pa sta je utadio u klubu NISTA pogubio sve sto se moglo izgubiti,tako ce i ovaj!
N

N81

pre oko 1 mesec

Kaboklo nije imao organizatora igre. KKP je igrao bez pleja (Madar). I nisu našli drugog.
p

pieteus

pre oko 1 mesec

ako je dobar ide u Novembru ako je toliko dobar( sumnjm posle jedne utakmice bez odbrane) ide danas ako je suvi prosek lak zalogaj za Branka Lazica....
n

noleeeeeeeeeee

pre oko 1 mesec

branko lazic moze da igra odbranu samo u aba ligi gdje igra rukomet umjesto kosarke
G

GorostasAteista

pre oko 1 mesec

Branko Lazic je od strane Eurolige proglasen za najboljeg odbrandbenog igraca
Б

Бранко Бранко

pre oko 1 mesec

Бранко је проглашен од најбољих играча Еуролиге као "најпрљавији" играч.Број 3 је Калинић.
T

Trebunjac

pre oko 1 mesec

Opet krecemo sa lozenjem i busanjem u grudi zbog nekih prosek Afrikanaca i crnaca koji nam dolaze u klub ko ovaj iz Sudana,a na kraju uvek isto,izgubljena 3pla kruna i metla od Nebojse i Zvezde sa domacim igracima koji su 10 puta manje placeni nego ovi nasi Afrikanci koje smo kamionima doveli u klub i preplatili ih a nista sa njima opet osvojiti necemo isto ko prosle sezone! Nikako da naucimo lekciju i izvucemo pouke,vec ponavljamo iste greske iz sezine u sezonu i sve tako u krug...🤦
M

Mirotic

pre oko 1 mesec

Koji ti nadimak po redu, pa sad sam te spomenuo da botujes za limara, sada si poceo da botujes i za Čovu.
G

Gonzoo

pre oko 1 mesec

Taraba igrac, bez suta i poena u rukama i iodbrane za koju je Panter licno Dijamantidis za njega!
N

Nista spec

pre oko 1 mesec

Jedna "dobra" utakmica i svi ga proglasili kao da ce biti MVP EL , imao sut 7/22 tako nesto pa da damo avramovicu protiv amerike da sutne 22 puta dao bi vise sigurno, sto se tice asistencija dobar je al skokovi 90% defanzvini i videlo se da su ga pustali da hvata skokove kako bi uzeo triple double . Mozda gresim mozda bude odlican ali eto vidite protiv amerike mariel shayok 24 poena 3 skoka 3 asistencije 2 ukradene a bio je ocajan u feneru
R

Razmislite malo

pre oko 1 mesec

Strašno je koliko budalaština se plasira na ovim portalima, a još strašnije je da im pojedinci slepo veruju. Ako mu ugovor još uvek nije aktivan može da ode gde hoće i nema nikakvog obeštećenja. NBA klauzula koju ima većina igrača (i svaki Amerikanac) mu omogućava da ode iz kluba kad hoće uz obeštećenje. Dakle ako bude igrao košarku života kako se nadaju grobari, i ako ga neki NBA klub pozove tokom nastupajuće sezone on će otići. Ako bude bio još jedan od prosečnih amera (što je verovatnije) ostaće u Partizanu.
O

Ol.g.ver

pre oko 1 mesec

Rok ističe, al u petak ujutru po našem. To jest 25-i četvrtak po USA
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Kako pisu "nexavisne" sportske.net 4 tima su ga zvala Ali niko nije ostavio jaci utisak na njega. Finiks Sansi, Čikago Bulsi, Majami Hiti i Toronto Reptor. Izgleda da mu je tijec mnogo vrijednija od onog cojstva iz CG.
N

NoName2

pre oko 1 mesec

Pazite u šta Grobari veruju??? Čikago Bulsi u kojima su najveći deo karijere proveli nekakvi Majkl Džordan i Skoti Pipen, da ne nabrajam ko je sve igrao za Majami... E vidite, ti klubovi nisu ostavili utisak na...Kako se bre zove ovaj? Oni veruju da će on doći kod njih jer Čikago Bulsi nisu ostavili utisak na njega. Ljudi, iskreno pitanje - da li postoji išta glupše od navijača Partizana?
O

Oaza

pre oko 1 mesec

Blago nama u zemlji u kojoj cveće cveta ,med i mleko teče, a jedina nam je briga Partizan i Zvezda.Zemlja izobilja, sve funkcioniše jedna prava oaza koju mi ljubomorno čuvamo.Jedino što nam fali to je neko uzbuđenje, ali na sreću imamo Partizan i Zvezdu.Ne, nije tu kraj mi imamo i navijače u našoj oazi.Kao što već napisah u izobilju svega,malo to postane dosadno, pa svaki dan jedva čekamo neke vesti o Partizanu i Zvezdi.Tu onda počinje zaplet jer sedeći u svojim penthausima okruženi izobiljem, zdravi, srećni, bezbrižni ( naravno kao i cela porodica, bliža i dalja rodbina svako u svom izobilju ) krenu da nam se po glavi vrzmaju misli kako, na koji način, ko će koga više izvređati, popljuvati,kako da nam od smeha krenu suze radosnice jer smo smislili.Onda kreće euforija satima i satima se divimo sebi kako smo mi smislili bolje, ali onda neko napiše još bolje, smešnije pa opet mi, pa oni, pa mi ...Naravno iscrpi nas to, ali mi u zemlji izobilja imamo sluge koje nam donose hranu, piće ... i tako i dalje posvećeni uzbuđenju pisanja komentara, pogled nam padne na toga/tu slugu i onako pomislimo koliko smo mi srećan narod, nama je jedina briga Partizan i Zvezda, a te naše sluge nemaju lekare, bolnice su im ruine, u školstvu anarhija, nemaju sudove gde se primenjuju zakoni svakome po zasluzi, njihova policija brani kriminal, njihove zemlje iskorištavaju drugi, nemaju slobodu govora i medija, njihova deca odlaze, natalitet im sve manji, a bolesti sve više, oni ne jedu domaće proizvode jer nemaju zemlju na kojoj to može da se uzgaja, kod njih jedan mesar postane ministar energetike, jedan lekar čisti kafiće ...Onda se nasmešimo i sami sebi kažemo: Blago nama kada imam ovu našu oazu, a jedina briga su nam Partizan i Zvezda.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Kapa dole za komentar, sve rečeno !!!
@

@Oaza

pre oko 1 mesec

Bolje bi ti bilo da nađeš neki pošten posao botino, nego što ovde pišeš budalaštine. Prodao bi i rođenu majku za šaku dolara, a kamoli državu. Idi kod onih koji te plaćaju pa uživaj u "divnom životu" ako ti ovde nije dobro.
M

Mirotic

pre oko 1 mesec

Jedan te isti lik koji koristi preko 30 razlicitih nadimaka poput: Grobarcina, Guh, Grupni, Pedjahn, Rakitovo Fmp, Missisipi, Pozdrav od strine, @, Sferopulosov Fmp, Krme, Miloschichichi, Trebunjac...itd itd Ostavio ovde jedno 30 poruka sve sa laznih profila, taj lik je inace placeni limarov bot koji spinuje poruke protiv Zvezde po svim mogicim sportskim portalima koji postoje u Srbiji! Ima izmedji 30-40 god,zivi jos sa roditeljima,ne radi nista i nije zaposlen nigde,nije ozenjen i nema ni kuceta no maceta,ceo zivot mu se svodi na drzanje Telefona u rukama po 24h non stop i spamovanja poruka bukvalno dan i noc po svim mogucim portalima u Srbiji! Tako da ako negde na internetu vidite ove nadimke i nick-ove koje sam naveo na pocetku poruke, da znate odmah o kome se radi....
@

@Mirotic

pre oko 1 mesec

Ozbiljno ? Ako je to tačno, onda je to potvrda koliko smo kao narod otišli u aut. Kako znaš za to ?
M

Mirotic

pre oko 1 mesec

@@Mirotic... Udji na koji god hoces sportski portal ovde u Srbiji i videces 100-tine poruke istog ovog lika sa nadimcima koje sam nabrojao gore u poruci!
@

@Mirotic

pre oko 1 mesec

Da, to sam primetio odavno, lud je čovek skroz
A

Ahaahaahahah

pre oko 1 mesec

😂, otkud znas nije valjda da su mu fan 😂
K

Kazablanka

pre oko 1 mesec

Jel to o sebi pricas? Posto upravo ti spamujes na svakoj mogucoj vesti gde se Partizan pomene. Cak i likujes nad Vanjinom povredom u prijateljskoj. Leci se...
M

Mirotic

pre oko 1 mesec

@Ahaahaahahah Hvala sto si se razotkrio da ljudi znaju da si ovde! Vidim malo ti ovih 30 nick-ova pa sad koristis i nove poput: hahaha, podesen, erak, kljaj, lola bekrija...itd itd Providan si da nema dalje,mozes ti promeniti i 1000 nadimaka ali poruke i stil pisanja te uvek odaju i razotkriju!
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

@Kazablanka... Grobarcino dzabe menjas nick,svi znamo da si to ti...
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Danilo Bata Stojković iz filma BALKANSKI ŠPIJUN je mala maca za tebe. Opušti se i doživi ova navijačka peckanja kao zezanciju.
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Ma jok,greska sine....
A

Ahaahahaha

pre oko 1 mesec

😂 Odajes ti sam sebe brale, napises komentar pa onda svoj kometar komentarises, nikakav ni stil ni pisanje nema dodirnih tacaka sa tim likovima sto si nabrojao, mora da te je pecnulo sto sam ti rekao otkud znas nije valjda da si njegov fan cim pratis sta taj pise.
И

Исти сте

pre oko 1 mesec

Ако је истина,има један гори од њега а то си ти.Вероватно остварен у животу,успешна компанија,ожењен верном женом и пуно деце,недељом у цркву али ипак...Пратиш бота који има десетак имена и њега коментаришеш?! Ти си 100 пута гори!!! Јадо јадни.
G

Gostina

pre oko 1 mesec

Amaaan brate koliko ste naporni. Kao da dolazi Kari licno i personalno a ne ovaj..ko zna ko je..
E

Enzo

pre oko 1 mesec

kako će ga Kodi i Dobrić staviti u džep haha
E

Erak

pre oko 1 mesec

Nije ga stavio Lebron a stavice ga onaj panj kodi 🤡🤡
p

podesen

pre oko 1 mesec

Cudi me da taj Dobric sto sve ostavlja u dzepu Virtus ne ostavi da i dalje stavlja u dzepove i pored ugovors za iducu sezonu.
G

Gostina

pre oko 1 mesec

@Erak Hahahhahaha koga je ikada šetač lebron stavio u dzep? Njemu je bitnije da napravi sestokorak i zakuca ili da kmeci ako ga neko popreko pogleda,nego da odigra odbranu hahaha. Boze svako ima pristup internetu.
G

Gostina

pre oko 1 mesec

Bice dovoljan DeDa ili kapiten Branko,ne treba dalje.
G

Grobarchina

pre oko 1 mesec

Ziveo Ostoja i nas predsednik jos hiljadu godina vladao Srbijom
p

poiutres

pre oko 1 mesec

sa njim bice , 9:0, 10:0, nastavi niz....
з

за две године

pre oko 1 mesec

појачање ће им бити Десингерица
K

KLJAJICEVO

pre oko 1 mesec

Kao da dolazi Tavarez 😂
@

@kljaj

pre oko 1 mesec

Ma kakvi, kao kad nam dolazi tvoja stara pa smo svi uzbudjeni jer ne staje celu noc.

FC President

pre oko 1 mesec

odgovor za @kljaj Kad suži već ološ, pozdravi staru - Delije sever!
i

ime gosta

pre oko 1 mesec

Kakve gluposti se pisu vec danima, njemu ako NBA ekipa ponudi ugovor otici ce u Novembru ako treba a ne danas, a Partizan moze da ga tuzi kome god hoce... Tako da, uzivajte i ne zamlacujete se glupostima.
L

Lola bekrija

pre oko 1 mesec

Tužno je koliko ti ne znaš.
M

Mirnoca,Stabilizacija…

pre oko 1 mesec

Komandante Aco reaguj ! Partizan ne zasluzuje ovakvog igraca ! Njemu je nesto u stubu Srbstva,nasoj Zvezdi !!
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Kao na pijaci - akcija, još malo pa nestalo
S

Sudanci jug

pre oko 1 mesec

Jaooo kako cu samo da se smejem kad krene EL pa kad se ovaj Sudanac koga predstavljaju kao "Dzordana" kad se pogubi nacisto i kad ga stisnu jake odbrane protivnika,nece imati ni 6 poena po mecu smem da se kladim u sve pare! Avramovic je za njega izmislio kosarku,pravicete vi Aleksu od blata!
p

podesen

pre oko 1 mesec

Idi prati ptostiranje vesa preko zice.Avramovic protiv Splita ne pravi razliku.
A

Aleksa Delija

pre oko 1 mesec

@podesen, Sad ces da vidis u CSKA koliko je Avram bio "los" kad bude imao 20 poena prosek cele sezone, Decko je najbolji plej nase Reprezentacije i cak bolji i od Micica koji igra u NBA, niste ni svesni kako Dobrog i Kvalitetnog igraca vam je zeljko oterao iz kluba,pravicete vi njega od blata! A posto svi znamo da je Aleksa veliki Zvezdas eto njega sl.sezone u Zvezdi smem da se kladim, taman kad se Teo povuce da ga zameni Aleksa pa uz Mekintajera i Jaga da bude plej Zvezde u narednim godinama!
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

A mi se sada upisasmo koliko si smijesan 🤣🤣🤣

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

On je SUDANAC koliko i ti čovek Amerikanac iz Sinsinatija brutalan igrač možeš slobodno već sad da se kladis da će u euroligu imati prosek 15 poena bez problema.
S

Sudanci jug

pre oko 1 mesec

Jaooo kako cu samo da se smejem kad krene EL pa kad se ovaj Sudanac koga predstavljaju kao "Dzordana" kad se pogubi nacisto i kad ga stisnu jake odbrane protivnika,nece imati ni 6 poena po mecu smem da se kladim u sve pare! Avramovic je za njega izmislio kosarku,pravicete vi Aleksu od blata!
P

Pravi musavko

pre oko 1 mesec

prati Partizan u stopu, svaku utaknicu i trese se 🤡
h

h

pre oko 1 mesec

strah u njima izmice kontroli
V

Valter 2

pre oko 1 mesec

Suvi prosek od igrača. U rangu Parisa Lija iz Asvela.
L

Lola bekrija

pre oko 1 mesec

Pitaću te na kraju sezone.
J

Još

pre oko 1 mesec

Malo i muk u Zeleznik.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Petrusev potpisao za Zvedu! Apsolutan Muk u laktasima!
G

Guh

pre oko 1 mesec

Petrusev potpisao za Zvedu! Apsolutan Muk u laktasima!
G

Gost007

pre oko 1 mesec

Sigorno..imamo 3 pleja i sva trojica bolja od ovog polu igraca😂
n

nisam Teo

pre oko 1 mesec

Prof dr Teo će mu održati par časova, nemoj posle da bude plakanja i nismo znali, parket klizav, duva vetar...

Tims

pre oko 1 mesec

Nisam siguran da će Teo moći da izgura sledeću sezonu disao je na škrge sa nije ovo poslednje finale prekinuto pre kraja druge utakmice in u majstorici teško da bi imao snage i za 10 minuta.A i ostali nisu imali mnogo više energije iako su sve usmerili na Partizan.
O

On bre...

pre oko 1 mesec

....stiže danima,mislim stigao i potpisao pre mesec dana,ali još malo stiže...
V

Vl@dimir

pre oko 1 mesec

Неће га узети нико из нба, он је тамо већ играо знају амери ко је он, да је неки вундеркинд и њима непознат можда, овако знају да је просечан играч и да једна добро одиграна припремна утакмица не чини никога добрим играчем
B

Bingocka

pre oko 1 mesec

Odigrao jednu partiju dobru i to protiv nezainteresovane Amerike i napravise od njega Dzordana...Smem da se kladim da ce biti suvi prosek u evroligi gde se igra odbrana
B

Bingocka

pre oko 1 mesec

Odigrao jednu partiju dobru i to protiv nezainteresovane Amerike i napravise od njega Dzordana...Smem da se kladim da ce biti suvi prosek u evroligi gde se igra odbrana
F

FGDFDGFDD

pre oko 1 mesec

Plata ?.
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

ma iz ljubavi...
M

MOT

pre oko 1 mesec

3 milke zasto pitas
A

Alo Železnik

pre oko 1 mesec

10.000.000 $. Imate li još neko pitanje?
p

poitres

pre oko 1 mesec

da je dobar uzeli bi ga odavno, novinari dizy mu cenu, kome treba privatnik...
1

12345678900

pre oko 1 mesec

ovog ce da terate brze nego pantera
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

Auuu koji nedostatak inteligencije, pa taj Panter igrao tri godine, duže od bilo kog vašeg stranca, ali dobro Fmpovci i košarka 😂
G

GostO

pre oko 1 mesec

Taj Panter igrao za 2-3 miliona godisnje, zato je i ostao duze od svakog naseg stranca, jer ste mu davali pare kakve nigde nece da vidi i jer mi nikad nismo toliko placali igrace. Jos ste ga placali van budzeta, na crno, nema porez, nema nista. Zato vam je ostao toliko dugo, jer nigde nece da nadje takvu kravu muzaru.
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

U prve dve godine imao je milion i dvesta, onda u ovom novom ugovoru je imao sasvim zasluženo nakon sezone 2022/2023 jači ugovor, ali to je ništa pa vala Kampaco za 4 meseca uzeo te pare, da ne spominjem kako ste za te iste pare najurili nesretnog Nejpira 😂
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...ovo je krajnje neozbiljno. zar niste mogli da stavite sat da otkucava? pa neka animacija vatrometa ili tako nesto kada istekne vreme. stvarno ste ovo neozbiljno shvatili :) eto, ja cisto da vas ispostujem za tekst koji ste stavili zbog komentara...
C

Czz

pre oko 1 mesec

Navijaci strijepe i cekaju da dodje, Ostoja moli Boga da legne 600k, u oba slucaja uprava pobjedjuje jer ili pare ili igrac da se ubijede navijaci kako se radi dobar posao. Najveci dobitnik- Zvezda jer se opet baca prasina u oci i bjezi od prave istine a to je da je Partizan u ocajnoj situaciji u svakom smislu.
L

Lola bekrija

pre oko 1 mesec

Misliš Fmp, jer Zvezda ne postoji od 2011-e.
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

"da se ubede navijači" reče navijač FMP-a kojeg je Čović ubedio da navija i dalje za nepostojeću Zvezdu , pa sjajno 🤣🤣🤣
J

JSO

pre oko 1 mesec

Jel ce biti neki Srbin u ekipi,ili cemo gledati KK Afrika? Sramota je ljudi ne igrati domaca takmicenja. Zeljko Obradovic,grobar srpske kosarke!!!
M

MileJe

pre oko 1 mesec

To nije srpska liga nego privatna liga par klubova.Ni ne treba da se igra.
I

Imas

pre oko 1 mesec

FMP1 I FMP2 pa igrajte medjusobno ko vam brani.
@

@sssa

pre oko 1 mesec

Hajde nabroj jednog domaćeg igrača kojeg može da dovede?Uostalom kakve ima koristi srpska košarka od toga što u Zvezdi igraju Teo,Neda,Mitrović,Kalina….Na žalost nema više kvaliteta u srpskoj košarci.I nije grobar srpske košarke neko ko se pre tri godine vratio u nju,već oni koji godinama unazad vode klubove i gledaju samo svoj lični interes,a ljudi poput tebe to ne vide ili se prave slepi.Svi znamo ko žari i pali srpskom košarkom zadnjih desetak godina.Za tih desetak godina je i najviše upropaštena.Nemoj sad da se pravimo naivni ko francuske sobarice pa da svaljujemo na Željka kako je upropastio srpsku košarku,a čovek nema apsolutno nikakve veze sa tim!
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

To nisu domaća takmičenja, to su postala vaša takmičenja koja ste privatizovali, takmičenja koja su često pod istragom Fibe, takmičenja gde kažnjavaju trenera jednog kluba sa 4 utakmice dve uzastopne godine kao da je Jabusele lično, takmičenja gde vam vaše sudije sude 20 bacanja više, takmičenja gde "osvajate" titulu sa -12, e onda odete malo do Evrope, i budete najgori klub u istoriji Evrolige uz Albu i Asvel i gubite sa 50 razlike 🤣
N

Nemanja02888

pre oko 1 mesec

To nisu domaća takmičenja, to su postala vaša takmičenja koja ste privatizovali, takmičenja koja su često pod istragom Fibe, takmičenja gde kažnjavaju trenera jednog kluba sa 4 utakmice dve uzastopne godine kao da je Jabusele lično, takmičenja gde vam vaše sudije sude 20 bacanja više, takmičenja gde "osvajate" titulu sa -12, e onda odete malo do Evrope, i budete najgori klub u istoriji Evrolige uz Albu i Asvel i gubite sa 50 razlike 🤣
2

24.232

pre oko 1 mesec

Bas se tresete... steta. Imate ok podlogu, ali bas ste postali kao klinci na internetu. Ponavljanje jednog te istog... svaki dan vest samo drugi naslov, ko je dosao ko je otisao ko ce doci... vredjanje ljudi kao da su zaboravni. A ni jedno pitanje o tome sta je sa srpskim igracima, ko ce da igra domaca takmicenja. Jel ste vi iz Srbije ili odakle? Ni rec o porezu koji se ne placa, taj predsednik prica o tome koji deli sponzorstva... Budite maaaalo realniji. Niko vam nece zameriti. Nasuprot.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

FUN FACT: Luduje se za ovim likom zato što je imao dobru statistiku protiv Amera (uz više nego očajan procenat šuta), a još bolju statistiku je samo par dana ranije imao lik kojeg ovaj treba da zameni, Aleksa Prodanović.
M

Misko Raznatovic

pre oko 1 mesec

U toku veceri potpisuje za Portland! Partizanu pripada 600.000 €
0

0

pre oko 1 mesec

Partizanu pripada krompir
T

Tinto Rio a be

pre oko 1 mesec

Neozbiljan klub koji luta godinama i samo uz propagandnu masineriju lozi svoje pristalice ali ih na kraju saceka realnost i Nebojsa ih pometla kao kad stariji naidju i sklone decu sa igralista.E tako to radi i Dr Čo sa ovima!
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

Zdravo Znik. Konacno tvoja vest. Brze ostavljaj komentar. Gde si? Da li te je proteralo od srece?
G

Guhhh

pre oko 1 mesec

Velika pobeda Igokeje najveca u sezoni ako ne dobije ponudu iz NBA lige , Ostoja ce to sve da proslavi
K

Krk

pre oko 1 mesec

Pa nisu oni Zvezda i Partizan, pa kad jedan meč odigraš dobro protiv njih oni te dovedu. Lik je bio u NBA, koliko je tamo bio dobar, dovoljno govori činjenica da ga neće niko.
E

Ehoo

pre oko 1 mesec

Jel 6:2 u setovima?
o

oh boze

pre oko 1 mesec

Kad ce ovaj portal da sazna njegovu platu kao sto sazna sve u zvezdi?
H

Hahaha,

pre oko 1 mesec

Dobro pitanje, odgovor nikad 🤣🤣🤣 kao sto u apr-u imali kao KKP zvanicno zaposlenih 15 ili 23 coveka ne mogu tacno broja da se setim dok je KKCZV imala zvanicno preko 60. I niko nije smeo o tome rec da napise dok posten narod koji pokusava za sebe i porodicu da zaradi bi za to debelu kazniku plus robiju navuko.
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Poslovna tajna da se ne otkriva medijima. Sve plate su poslate bordu EL i ko treba da zna, on zna. Svakako ima manju platu nego penzioner Teodosic, maneken Nedovic, Kalinic od 2 miliona, CMM 1.7 miliona, Kenan od 2.1 milion, cak ste i Jagu podigli platu na 1.3 miliona. Dzons sigurno ne prelazi 800-900k godisnje.
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

@ Znik zdravo nacitani!! Kad se brze vrati sa sastanka borda EL. Sad koristis priliku da otkrijes tajne podatke Borda. Cuti, izbacice te!!
Z

Znik

pre oko 1 mesec

@Kurkuma je l te hvata strah?
K

Kurkuma

pre oko 1 mesec

@ Znik Kako da me ne hvata strah uz takve informacije kad smes da javno iznosis. Evo tresem se.
E

Evo banke

pre oko 1 mesec

Jel mogu pate domacih veterana u CZ koji na kraju karijere dobijaju milionske ugovore,kao i stranci iz petorke F4 tima?
K

Kontrakta

pre oko 1 mesec

Evo Sace Evo Sace Evo Sace
£

£

pre oko 1 mesec

Pa je l registrovan za Partizan ili nije? Juce pisete da je registeovan, danas da jos nije skroz Partizanov. Sprdnja.
G

Gouuust

pre oko 1 mesec

To je Tajrik Džons, momče ograničenih mentalnih kapaciteta...
z

zero

pre oko 1 mesec

Izmedju istine i onoga sta oni pisu, razlika je dramatiĆna,
T

To mu je najvaznije

pre oko 1 mesec

Zeljko obozava BBC
c

cirkus

pre oko 1 mesec

Jos samo malo ej