Karlik Džons (AFP)
Karlik Džons (AFP)

Još samo malo i Karlik Džons je sigurno Partizanov

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.24. | 14:59

NBA timovi do kraja dana imaju mogućnost da plejmejkeru Južnog Sudana ponude angažman

Sat otkucava, sve je manje ostalo vremena. Kada na kraju dana ono i defintivno istekne, navijači Partizana će moći da odahnu pošto će Karlik Džons zasigurno p(ostati) novi košarkaš tima iz Humske.

Naime, kako smo već pisali, NBA ekipe su imaju rok do danas da ponude ugovor plejmejkeru Južnog Sudana koji je privukao pažnju na sebe neverovatnom partijom u prijateljskom meču protiv selekcije SAD-a u Londonu kada je ostvario tripl-dabl (15p., 11as., 11sk.). Tada je u medijima, ali i društvenim mrežama počela ozbiljna kampanja da se nekadašnjem MVP razvojne lige i najboljem asistentu prethodnog Mundobasketa pronađe angažman preko bare.

Izabrane vesti

Ipak, barem zasada, od toga neće biti ništa pošto na adresu momka rođenog u Sinsinatiju nije došla nijedna konkretna ponuda iz najjače lige sveta.

Odranije ste na stranicama Mozzart Sporta mogli da pročitate kako je Partizan osigurao doskorašnjeg pleja kineskog Džeđanga na dve godine i da bi u slučaju njegovog preotimanja od strane nekog tima iz NBA lige, crno-beli dobili obeštećenje u iznosu od 600.000 evra. U svakom slučaju bi profitirali, međutim svakako da je navijačima, a i stručnom štabu milije da ga od septembra vide na startu priprema za narednu sezonu.

Ako se ne dogodi nešto neočekivano i iznenadno, Džonsu će Partizan biti prva evropska stanica u karijeri. I odmah će imati priliku da radi sa najtrofejnijim trenerom na kontinentu.


tagovi

Karlik DžonsKK PartizanNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara