Komentari na vest

Još jedna promena trenera u Evroligi: Anadolu Efes otpustio Džana

M

Ma bre

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke
T

Top Gun

pre 3 meseca

Teško je preuzeti i voditi tim nakon Evropske titule. Skariolo? 😂😂😂
P

Paa

pre 3 meseca

Eto taman trener za partizan.
@

@@@@

pre 3 meseca

Za Partizan? Pre bih rekao za tim iz Stjepana Šupanca. Ne znate gde udarate. 4 trenera u poslednje 3 sezone.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@@@@ Radonjić osvojio 3 titlule, Jovanović brzo smenjen, Ivanović dve titule, videćemo šta će uraditi Sferopuos. Za svo ti vreme Obradović jedan trofej, ali vi imate kontinuitet.
@

@@@@

pre 3 meseca

I iz prvog puta smo ušli među 8. To si zaboravio. Da imamo kontinuitet. Vi i ne znate šta je to.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@@@@, nećemom tako. Kako iz cuga u Top 8? Zaboravio si sezone 2001/02 do 2005/06 kada ste ispadali u prvoj fazi takmičenja od velikana poput AEK-a i Urala, Olimpije iz Ljubljane, Cibone i Prokoma, sa ukupnim skorom 20 pobeda i 50 poraza. Ima li tu kontinuiteta ili ne? U kontinuitetu ste i 2 puta igrali takmičenja za koja se niste kvalifikovali, prvo Evrokup , pa Evroligu. A pošto ste "odmah" ušli u Top 8 i pošto je to tako veliki uspeh, reci mi bez guglanja, ko je osim Partizana prošle godine ispao u četvrtfinalu? Kad smo kod kontinuiteta, imamo kontinuitet osvajanja trofeja, u poslednjih 10 godina, 9 titula prvaka Srbije, 5 Kupova Radivoja Koraća i 6 Aba liga. Malo li je?
@

@@@@

pre 3 meseca

@Pobogu Iz prvog puta u novom formatu. Od kad računate titule i kupove? Sećam se da ste pričali da to nije bitno kad je Partizan uzimao.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@ssss, iz prvog puta u novom formatu u kom ste igrali iako ste niste plasirali. Uspeh je ogroman, ali mi nisi odgovorio ko je još ispao u četvrtfinalu prošle godine? Bogami, ja se ne sećam da je iko ikad reao da su prvenstva i kupovi nevažni, nevažni su samo vama jer vam je ispod časti da učestvujete
P

Paa

pre 3 meseca

Znaš ti na šta sam ja mislio. Željko ide u Pao na kraju sezone, zato je ovaj za vas iz ZG. Turčin za turke, turčin umesto turčina. Prosto, samo ako si malo pametan.
n

neshha

pre 3 meseca

Mislim da je to greska.Nema Efes vise toliko jak tim kao ranije,drugi su se pojacali,a Dzan je bas pristojan i normalan lik.Verovatno su ocekivanja u klubu veca nego sto je realno.
Z

Znik

pre 3 meseca

Samo Partizan ima sigurnog trenera, svi ostali klubovi ne znaju sta ih ceka u toku sezone. E to je pravi posao. Zeljko ce biti ovde dok se oseca da ima sta da ponudi, a onda na vreme najaviti odlazak u penziju i kao zamena dolazi najveca igracka legenda, Sale Djordjevic. Bez brige braco, pocela je nova era i bicemo jaki kao zemlja narednih 10 godina.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

ako je sarkazan, svaka čast, a ako si ozbiljan...
Z

Znik

pre 3 meseca

Ne znam koji deo ti je sarkastican? Napisi koji trener je siguran u kom klubu? Mozda Grk u Zvezdi? Eto, mozda jedino Sasa u Monako, ali on svakako ima sve bolje sezone, ako ove odigra lose plej of, vrlo moguce da ce ga otpustiti. A za dolazak Saleta nakon zeljka, to je logican sled.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

To da je siguran u klubu, samo to je tačno, ovo sve deluje kao sarkazam. Dok ima šta da ponudi? Šta je ponudio? Dve i po godine, basnoslovno rasipanje i 1 trofej. Dolazi Đorđević? Samo ako je lud da se sa lagdne pozicije selektora Kine, vraća u ovaj mulj. Mada, voleo bih da se vrati, jer pretpostavljavam da bi se odnosi onda malo smirili. Ne verujem da bi dozvolio svojim igračima pokazivanje sredneg prsta, slikanje sa uvredljivim transparentima, pevanje uvredljivih pesama i hvalio "agresivnost" svojih igrača.
Z

Znik

pre 3 meseca

Okej, bar si odgovorio normalno, dakle moze se razgovarati bez uvreda. 1 trofej, ali ove sezone vrlo lako 2, mozda i 3 ako igramo KLS, jer smo mnogo bolji tim. Podigao je Zeljko Partizan, kao i Zvezdu. Nikad ovolike pare ne bi bile upumpane u oba kluba da Zeljko nije dosao. Zvezda je ulozila nikad vise para bas od tad. Sto se Saleta tice, pre ce on otici iz Kine nego Zeljko sto zavrsi ovde posao. Sale je siguran trener Partizana u buducnosti.
@

@Zhik

pre 3 meseca

Pretpostavljam da si blizak prijatelj sa Obradovićem i Đordevićem i da su ti oni u poverljivom razgovoru otkrili svoje planove za budućnost. Jedino u tom slučaju tvoj komentar ima smisao. Veliko je pitanje da li će Obradović uopšte ostati u Partizanu i sledeću sezonu. To po meni zavisi isključivo od finansija, i mogućnosti da budžet opet bude oko 30 miliona evra.
N

Niko123

pre 3 meseca

Pobogu Ako neko pravi probleme, to je vaša "legenda" Otisao "zli Dulo" a tenzije nikada veće, a glavni krivac je čovek, koji je izjavio ovo"da Fmp niko ne moze da zabrani kako ce da se zove"
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@Niko123, verovatno mi medijski sponzor neće objavii komentar iako nikog ne vređam ali hajde da probam. Panter pokazuje srednji prst publici, Madar pokazuje srednji prst publici, Naneli pokazuje srednji prst publici, Ledej provocira na zagrevanju, Naneli štreca navijača, Lesor se slika sa uvedjlivim transparentom, Anđušić peva uvredljie pesme, Smailagić peva uvredljive pesme, Obradović brani "agresivnog" Ledeja... i mi raspirujemo mržnju i širimo nasilje. A možda su tenzije dizali i predsednik KSS u jedan političar onomad kada je "Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale."
1

19997

pre 3 meseca

Nije on možda loš trener, koliko su ove sezone bili bez glavnih igrača zbog ozljede, sjećam se one utakmice s Panathinaikosom doma kvota na dvicu bila 1.3, ko da igraju s nekom NBA momčadi a ne sa njima makar i okosnica ekipe je na okupu dugo vjerojatno je došlo i do zasićenja nekakvog jer su sa Atamanom sve osvojili...
n

naravno

pre 3 meseca

da nije , efes bez micica i nekolicine i atamana , nije to isti tim. mozda oni ponovo ocekuju plasmane na f4 ali to ce potrajati.
n

nek dodje

pre 3 meseca

u hercegovac imace neogranicen budzet..i pobedice i partizan
П

Прцкнедл

pre 3 meseca

Овај кобр је Жоцов ортак, још мало и Жоц иде за њим
T

Tebi se

pre 3 meseca

Žoc priviđa na svakoj vesti. Leči se ako ima leka.
@

@Tebi se

pre 3 meseca

vala koliko se vama Covic prividja to je zabrinjavajuce
D

Da razjasnimo

pre 3 meseca

@Tebi se Čovića si spomenuo ti ne ja.
@

@Da razjasnimo

pre 3 meseca

druze na svakoj vesti koja ima bilo kakve veze sa Partizanom ili Zvezdom Covica terate u ime delija
@

@@@@

pre 3 meseca

Eh da je radonja u mogućnosti....
n

noleeeeeeeee

pre 3 meseca

Eh da je radonja u mogucnosti pa da ih uvede u top 17
@

@@@@@

pre 3 meseca

ko li vam je vise kompleksa nabio Radovnja ili Covic...