Komentari na vest

Jokić najlaganiji lik, sa njim sve može; Aleksa najbolji u društvenim igrama, čačanski 'namazan'

P

Pa da

pre oko 2 meseca

Čačanski namazan, ‘krade'... Isto kao i Želimir, to je ta škola.
M

MISLITI NA BUDUĆNOST

pre oko 2 meseca

Nakon OI, na jesen dobiti Dance 2 puta i obezbediti plasman na EuroBasket, a onda za februarski prozor pozvati samo U23 igrače.
u

uprava

pre oko 2 meseca

vrati se u Zvezduu filipeeeeeeeeeeeeeeee
T

TIRU-RIRU

pre oko 2 meseca

Nadam se da će Jović biti spreman za OI.
b

bgd82

pre oko 2 meseca

Jezivo je, ali bukvalno jezivo ovo klubasenje po komentarima na svaku vest. Ej, na nesto sto je u najmanju ruku kult a to je kosarkaska reprezentacija, oni se bave pojedincima na nacin na koji se bave. Alo, igra SRBIJA, sta vas zbunjuje tu? Kako izgleda vas dan, cime se vi u zivotu bavite...
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Brate ovo vise ne moze da se cita. Znaci ludilo mozga .Sve si u pravu. Kad vidim kako Skoti,Velsani,Rumuni,ma svi pevaju svojoj zemlji ,reprezentaciji,bodre i kad se gubi ,samo ovde se pisu gluposti,vredjaju se momci. Strasno.
F

Firga

pre oko 2 meseca

Mora malo zbog Rumenigea, to je jace od nas;)
P

Posle kazu

pre oko 2 meseca

Ne mozemo da saradjujemo Sa Bugarima i kako nam oni zabiju noz u ledja. Drago mi je sto je ovaj momak sve to demantovao i prijavio sve koji su to rekli !
v

vroom

pre oko 2 meseca

Ovaj decko predstavlja Srbiju na olimpijadi, sta si ti bitno ucinio u svom zivotu za ovu drzavu, ukoliko izuzmemo ovaj kursadzije pokusaj humora.... srbine?
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

A meni je drago sto se vi srbomrzitelji sve vise otkrivate. Jezivo je koliko ste lose osobe i mrzite sve jer klub za koji navijate ne uzuma titule ili sto vam je privatni zivot tuzan, ravna linija, ne znam vole lo vas kod kuce. Mada to sve potice od vaspitanja, tako da sumnjam da su roditelji tu spaseniji....