Nikola Jokić
Nikola Jokić

Jokić, Bogdanović i Dončić postaju saigrači

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 20:24

U Ljubljani

Sprema se istinski košarkaški spektakl u Ljubljani u subotu uveče na oproštaju GoranA Dragića na kome će biti Nikola Jokić, ali i Luka Dončić, kao i Bogdan Bogdanović. U tom dugo očekivanom događaju Dragić će igrati zajedno sa plejdom asova iz Kuće slavnih, a izdvaja se Stiv Neš sa kojim je nekada igrao u Finiksu.

Utakmica, koja će se odigrati u Sloveniji, služi kao poslednja počast Dragićevoj izvanrednoj karijeri nakon što je najavio povlačenje u decembru 2023. godine.

Izabrane vesti

Protiv Dragića i Neša biće impresivan dvojac aktuelnih NBA superzvezda, Luka Dončić i Nikola Jokić. Njih dvojica će tako biti saigrači prvi put na evropskom tlu.

Oproštajna utakmica označava kraj Dragićevog profesionalnog puta, koji je trajao više od deceniju i po u NBA ligi.

 U timu Gorana Dragića su:

Treneri: Spasoje Todorović, Kevin Mekhejl, Alvin Džentri, Aleksandar Džikić, Jure Zdovc, Kris Kvin, Dalibor Damjanović.

Igrači: Sani Bećirović, Aleksandar Ćapin, Nebojša Joksimović, Jaka Lakovič, Domen Lorbek, Klemen Prepelič, Zoran Dragić, Saša Pavlović, Matjaz Smodiš, Žiga Dimec, Primož Brezec, Rašo Nesterović, Predrag Danilović, Kris Boš i Erazem Lorbek.

U timu Luke Dončića su:


Treneri: Igor Kokoškov, Aleksandar Đorđević, Aleš Pipan, Rado Trifunović, Memi Bećirović, Zoran Martić.

Igrači: Aleksej Nikolić, Matic Rebec, Beno Udrih, Jaka Blažič, Edo Murić, Boštjan Nahbar, Uroš Slokar, Saša Zagorac, Miha Zupan, Boban Marjanović, Gašper Vidmar, Dejan Bodiroga, Dirk Novicki, Miroslav Berić i Džoš Ričardson.


tagovi

Nikola JokićLuka Dončić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara