Komentari na vest

Jedan dvocifreni igrač Virtusa dovoljan za polufinale Evrokupa: Žete sprečio novo iznenađenje Ulma

G

Gg3+

pre oko 2 godine

Ispala Gran Kanarija znaci finale u Areni
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 godine

Cedevita osvaja evro kup..
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Ono sto je dobro je da je ispala Gran Kanarija pa ce Partizan sve utakmice igrati na domaćem terenu. Uz najboljeg trenera ABA lige, uz 20000 vernih dervisa, janjicara i principa i uz Lovernja koji dolazi na cetvrta utakmica, Evroliga je na dohvat ruke. Postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan vec sprema specijalnu emisiju i javlja se iz autobusa i svlačionice prepune gologuzana. Sa ovim su se složili krizni štab, kineski stručnjaci, brat Si, Ursula Van der Lajen, Vladimir Vladimirovič, Sebastijan Kurc i mnogi drugi znani i neznani Sebastijani a Vuleta Popović iz Podgorice aka bratski Partizan je bio posebno odusevljen Vladanovim uključenjem iz svlačionice.
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Malo ti je dosadno klinac. A i jadan si
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Samo laganeze, ne jedi se ovo je slobodna zemlja i imas pravo da pises sta zelis cak i da kritikujes. Naravno sve osim predsednika republike Srbije i vrhovnog komandanta vojske republike Srbije i Zelimira. Sa ovim su se složili...
D

Domacin

pre oko 2 godine

Do kraja tate ovog takmicenja ...Valencia ...
D

Drmrpr

pre oko 2 godine

Cedevita u EL sledece sezone sa Zvezdom. Nadamo se da ce i Partizan dobiti pozivnicu makar na godinu dana.
S

Samo

pre oko 2 godine

Pobjednik EK igra EL...jerje Monako kao proslogodisnji pobjednik usao medju 8 ekipa..to su pravila ..
i

ilijam

pre oko 2 godine

znaci bili bi domacini do kraja,ispala gran kanarija,e zeljko indijancu jedan..
l

lolo

pre oko 2 godine

Poslednja ekipa u Španskoj ligi igra polufinale Evrokupa? 😂 Ekipa može da ispadne iz lige i da u isto vreme overi vizu za Evroligu!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Cedeviti otvoren put to finala u Ljubljani.
P

Pa i ne

pre oko 2 godine

Jer bi domacin finala bio Virtus ili Valencia zbog boljeg skora ..
M

Mafin

pre oko 2 godine

Sramotna organizacija i cela Evroliga,naravno u okviru koje je i Evrocup.Ajde sto je sramotan sistem gde se ekipe fakticki cele sezone bore za sto bolji poziciju,ali na sve to takvo sramotno sudjenje “nedomacinsko”u najmanju ruku su imali i Huventud vs Ulma,Partizan vs Burse i veceras Virtus vs Ulma.Jedan od najvecih sudijskih smrad..su mi Italijan koji je prosle sezone izbacio Teo i Djordjevics sa pr meceva,ima tekst Djordjevica mozete naci o tom sudiji,koji je inace ko ne zna sudio faul u napadu Madar na 10 sec do kraja posle cega Par prima trojku.To se ne sbira da ne pricam o ostalim sitnim deteljaima na jednoj strani faul na drugoj nije.Tako je vecinom bilo veceras Virtusu Ulm nije izasao iz bonusa ninu 3/4 ni u 4/4(morali su da prave faulove pa su na kraju izasli inace ne bi).Na sve to Poljak cini mi se i SPANAC sude Virtusu koji ce ici na Valensiju????I Ulm i Bursa gotovo bez centara Ulm doduse ima jednog ali Bursa niti jednog,gde dopustas da jedna ekipa rasterecena opusti ruku,u odbrani tako reci kao u fudbalu ne daju ti da udjes u reket pustaju ti sut i jako tesko igrati na sve to kao sto sam bec napomenio nema domacinskog sudjenja makar u ovim forget 1/8 i 1/4 ,vec od 1/2 nema tu sta.Znaci ne kazem da treba bukvalno da sve puste domacinima ali ipak nekako da se vidi drugaciji stav da im su pusti jer ipak je veliki pritisak na domacini kada je sistem retardiran.Iskreno mislim da ce Valensija Virtus biti finale pre finala i da Valensija prolazi samo zato sto po meni Virtus igra katastrofa,a jedan od glavnih razloga sto oces da igras odbranu sa Teom i Belinelijem u napadu (iskreno obojica svaka njima cast ali prosto odranu ne mogu da igraju i u startu imas rupe plus i skok odbrambeni ugrozen. Valensija je oslabljena bez Prelica ali zq Zateja mislim da je previse Dubljevic i Tobi koji su your skusniji i imaju sut za tri,a Crnja na 4 iz Valensije je bolji i Sengelije,koji nema sut.Tu mislim da je najveca prednost Valensije sa sve Klaverom i Francuz za kosicom to su vec 3 CETVOrke i sve tri imaju sut a Bietusovi na 4 nemaju.Mozda manjak pritiska pomogne i neka sreca da prodju Valensiju pa da im se vrati za proslu sezonu,mada mislim da ce Virtus dobiti pozivnici za EL sta god da urade.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Sama činjenica da se igrala SAMO JEDNA u drugoj fazi je svojevrstan skandal.Guraš 14 kola da bi ti cela sezona stala u jednu utakmicu.Da ne pričamo o organizaciji,novcu itd.
G

Gostic

pre oko 2 godine

Ovoliki tvoj komentar nema apsolutno nikakvog smisla već nakon pročitanog dela gde hoćeš da kažeš da Madar nije napravio faul u napadu na izvodjenju! Faul je bio takav da bi ga i rodjenom bratu svirao a ti se nalupeta za sve pare, pakao!
C

Cetaš

pre oko 2 godine

Vjerujem da si nakon faula u napadu Renfroa nad Čovićem u KRK-u navikao da se očigledno faulovi u napadu ne sviraju, pa se po tebi tako ni faul Madara ne svira... Šta sve nećeš pročitati...
G

Gost1111

pre oko 2 godine

@cetas,mislis na faul koji je bio posle koraka Berona??