Komentari na vest

Jasikevičijus se provodio posle poraza od Olimpijakosa, Barsa mu zamerila

Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Резултати у Евролиги су небитни ко ни гаће у порнићима. Ионако ће неки повкаштени клубови учествовати и догодине, па макар преко вајлкарда. Тачно ми драго видјети овакву једну ПРВЕНСТВЕНО ИГРАЧКУ легенду у клубу. Рокај Шарунасе за све нас.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Covek otisao na zurku u tavernu i pio je uzo i igrao sirtaki.
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

Svima treba jedan Vujosevic da vam objasni za izlaske, eno sinoc u beton hali komitetu trifa, madar, djusa, papa i dante. Vi ste surovi profesionalci, nemoj sutra kad izgubite da bude kuknjava. Jedan Pekmen je znao posle splavova da izdominira, malo je takvih danas.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Jel mu neko od familije preminuo, daleko bilo, pa je trebalo da sedi u hotelu i plače!? Da li mu u ugovoru piše kako treba u samoći da tuguje uveče u 12h kada njegov tim doživi poraz od ekipa koja je inače favorit za osvajanje EL!? Zamislite, čovek izašao sa svojom ženom u LUDI provod
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Vreme je za pedalu za Šarasa, posle Partizana...
s

sta je trebao

pre preko 1 godinu

da se ubije..nasi argentinci ne silaze sa splavova, fudbaleri prakticki zive tamo..toliko smaraju tog Jasikevicijusa, neka ga otpuste ako im je toliko los..A ne da mu stalno kljucaju mozak
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Verovatno postoji neka finansijska klauzula za otkaz oa ovako pokušavaju da je zaobiđu.
p

poi

pre preko 1 godinu

Kakav gospodin Ziv covek Igraci izlaze a trener kao ne sme kakve su to gluposti
2

2 na 2

pre preko 1 godinu

A što se ne bi provodio? Milione zarađuje svirao mu ili ne svirao radio. Verovatno je trebao da plače celu noć zbog poraza. Izgradili ste imbecilni sistem u kom tabači lopti zarađuju kao da su neke bitne ličnosti za društvo i sad odjednom čovek u provodu... Dal ovi znaju šta hoće?