Šarunas Jasikevičijus (©Starsport)
Šarunas Jasikevičijus (©Starsport)

Jasikevičijus se provodio posle poraza od Olimpijakosa, Barsa mu zamerila

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.03.23. | 22:26

Litvanski stručnjak uhvaćen u noćnom izlasku u Grčkoj

Izgubili su košarkaši Barselone obe utakmice duplog kola Evrolige. Najpre od Olimpijakosa, a potom i od Fenerbahčea. Novi problem je nastao kada su u javnost isplivali video snimci iz jednog noćnog kluba u kojem se trener Šarunas Jasikevičijus provodio posle poraza u Pireju.

On je usnimljen sa suprugom Anom Duka Jasikevičijus tokom ludog provoda, a Mundo Deportivo prenosi da to nije promaklo Barseloni i da ljudi u klubu nisu srećni zbog njegovog ponašanja.

Izabrane vesti

Posle neuspeha u sudaru sa crveno-belima, čitava ekspedicija iz Katalonije je prenoćila u Grčkoj i dobila slobodan dan u sredu. U četvrtak su se zaputili ka Turskoj, gde su u petak gostovali Fenerbahčeu i opet izgubili.

Navodno je litvanskom stručnjaku u klubu društvo pravio i jedan član stručnog štaba, mada nije otkrioveno o kome je reč.

Posle poraza u duplom kolu, Barselona je treća na tabeli Evrolige sa učinkom od 18 pobeda i 10 poraza. Dva koraka iza vodećeg Olimpijakosa i jedan iza Reala, uz meč više od Madriđana. Pritom i Monako diše za vrat Kataloncima, sa identičnim učinkom, dok Fenerbahče ima trijumf i utakmicu manje.

Umesto borbe za prvo mesto, Blaugrana će, kako stoje stvari, posle neuspešne sedmice do kraja ligaškog dela sezone morati da se bori i za prednost domaćeg terena u doigravanju.



tagovi

KK BarselonaŠarunas Jasikevičijus

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara