Komentari na vest

Jaramaz: Prošla godina bila značajna za mene, siguran sam da Partizan ima strategiju za dalje

K

Kinja

pre oko 1 sat

Jare napuni ih sutra uvali im 15+
Z

Zvezdaš 73

pre oko 1 sat

Mislim da se Jaramaz vraća na svoju Evroligašku kvotu od 10 tak poena uz dobru odbranu. Nije on zaboravio da igra košarku. Beogradsko dete, uvek odmeren, nikad konfliktan. U prošloj sezoni nije pokazao ništa osim strpljenja za tim koji voli. Jedva čekam i Smajlija da vidim u Žalgirisu , Aleksa već objašnjava i nastavio ono što je radio u Parizu. Tristan se dokazao u Washingtonu i u rotaciji je u kojoj u Partizanu nije bio, uz Vanju, Koprivicu, Pokuševskog i mladje, eto odgovora onima koji kažu da nema srpskih igrača.
G

Gorpstas

pre oko 2 sata

Loš igrač zbog kog smo izgubili na EP od Italijana. Uništio ga Spisu a organizacija mu je nula. Toliko je loš da ni Jokić sa nestvarnim indeksom uspešnosti na toj utakmici nije pomogao.
J

Just

pre oko 3 sata

Ko je kriv ako pobedi Baskonia, uz 20 poena Jaramaza
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

Kriv je Vašington što ode u NBA, i Maik što se povredio pred sezonu, krivi su i Bošnjaković i Dimitrijević što su sa mladim timom. Kriv je Aleksa što je po svaku cenu želeo da ode, kriv je Smit što je otišao iako je želeo da ostane, baš kao i Naneli i Kaboklo. Kriv je Smajli što za tri godine nije uspeo da razvije pun potencijal, i što je od potencijalno prve četvorke reprezentacije, došao do nivoa KLS lige, baš kao ni Tristan koji je uprkos neigranju i tome što se u Partizanu osećao nesrećno, uspeo da briljira na kraju NBA sezone u Vašingtonu, i izbori ugovor za godine pred nama. Kriv je Dalas Mur što je u prvoj sezoni bio naš najbolji igrač, a ipak otišao iako nije hteo. Kriv je Kaminski što je tehnički napismeniji igrač evrolige, pismeniji od Mirotića. svi su krivi, samo Želimir nije, jer on je najveći, i ako on kaže da ke Panter kapiten, to tako ima da bude. To što je kao jedan od najplaćenijih igrača evrolige od 150 utakmica, 10 odigrao dobro, to je nebitno, jer je Želimir rekao da to tako treba.
@

@ssss

pre oko 3 sata

Žocara zajebano je kad se ne popiju lekovi koji treba da se piju u tačno vreme!
J

Just

pre oko 4 sata

Laganih 15ak poena i ruitiniranje najmlađe ekipe Evrope afrikanaca Gde su Dimitrijevic, Bosnjakovic, Lakic, Nakic, Poku
Ž

Žocara

pre oko 4 sata

Mnogo boli kad si Fmp.
Љ

Љубиша

pre oko 4 sata

Свакоме може да се деси лоша сезона или да се не снађе у некој екипи. Добар момак. Све најбоље ти желим.
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Momčino dao si dobar intervju samo si zaboravio da pomenes Zelimira najboljeg trenera ikada i rad sa njim kao krunu karijere svakog igrača i ostvarenje sna. Ako bas nisi hteo da duzis bar da si rekao da volis Žoca vise nego oca. Inace verni navijači te i dalje obozavaju i pricaju o tebi sa nostalgijom a verujem i ti njih. Sa ovim su se složili...
Ž

Žocara

pre oko 4 sata

Mnogo boli kad si Fmp.
B

BabaJaga

pre oko 4 sata

Nemoj samo da otkrivas strategiju. U stvari ne mozes posto je sad strategija "ratnicka",a ti nisi" ratnik", ti si igrac finog kova ( poenter, asistent, lider ekipe,),
O

Opp

pre oko 5 sati

Bila je značajna i za nas, da utvrdimo da nisi igrač za Partizan, a verujem ni za EL. Bek, bez šuta u današnje vreme, ne prolazi.
J

Jtd

pre oko 4 sata

Pa bek bez suta je ono sto mi volimo, uvek protiv svih :-)

Marko Pavlovic

pre oko 5 sati

Ako ti igraš onda Partizan nema šta da brine
s

samo igraj

pre oko 5 sati

kao prosle godine i dobijamo lagano..