Lebron Džejms i Broni Džejms (AFP)
Lebron Džejms i Broni Džejms (AFP)

Janis jurio i lepio Lebrona, Broni nije mogao ni da se upiše

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.10.24. | 09:20

Bilo je zanimljivo u Milvokiju, Broni Džejms ponovo bez poena

Žalio se Lebron Džejms na društvenoj mreži "X" da mora da putuje avionom pet sati na gostovanje Milvoki Baksima, zbog čega se našao na udaru javnosti. To je bila glavna tema pred samu utakmicu, a što se tiče meča, slavili su Los Anđeles Lejkersi rezultatom 107:102.

Janis Adetokumbo je bio posebno raspoložen i jurio je po terenu Lebrona Džejmsa, kojem je udario dve blokade. Kao da je želeo da pokaže Lebronu da se ne kuka pred dolazak u njegovu kuću. Ipak, iako je odigrao dobrih 20 minuta i ubacio 20 poena uz sedam skokova, to nije na kraju pomoglo njegovoj ekipi da izbegne poraz od Lejkersa.

Izabrane vesti


Rui Hačimura bio je najbolji kod Lejkersa sa 14 poena, dok je odličan bio i ruki Dalton Kneht sa 13 poena, osam skokova i četiri asistencije. Glavni duo Lejkersa Entoni Dejvis i Lebron Džejms završio je sa po 11 poena. Dejvis je imao osam skokova, Lebron šest, a poentersi ih je ispratio i bek Kvinsi Olivari sa takođe 11 poena. Od startera je Maks Kristi ubacio osam, Dianđelo Rasel šest poena.

Broni Džejms, sin Lebrona Džejmsa, ovoga puta je krenuo sa klupe i odigrao samo šest minuta. Za tih šest minuta nije uspeo da uradi ništa. Promašio je dva šuta za dva i dva šuta za tri, pa je tako meč završio sa nula poena. Tačnije sa nula svega, pošto u statistici nije imao ništa. Utakmicu je završio sa -12 u +/- kolumni.

Kod Milvokija su se pored Janisa istakli Bobi Portis sa 23 i Ej Džej Džonson sa 13 poena. Demijan Lilard je upisao osam poena i po četiri skoka i asistencije za 19 minuta na parketu.


Oklahoma Siti Tander odmerili su snage sa ekipom Nju Zeland Brejkersa i očekivano su ubedljivo slavili rezultatom 117:89.

Prošlogodišnji prvoplasirani tim na Zapadu u regularnoj sezoni igrao je sa rezervnim igračima, koji su iz razvojne lige. Nije bilo nijednog košarkaša koji je prošle sezone nastupao za tim Tandera.

Adam Flegler sa 25, Dilon Džons sa 23 poena i 13 skokova, Osman Đeng sa 20 poena, 10 skokova i devet asistencija, kao i Aleks Djuas sa 15, Leons sa 14 i Rajan sa 12 poena, predvodili su ekipu Tandera do pobede.

Kod Brejkersa su ste istakli Met Muni sa 19 i sa po 16 poena Džekson-Kartrajt i King. Bivši košarkaš Crvene zvezde Fredi Gilespi upisao je šest poena, uz šut iz igre 3/8. Dodao je i osam skokova za 27 minuta na parketu.


Indijana Pejsersi pobedili su u gostima Klivlend Kavalirse rezultatom 129:117.

Benedikt Maturin, odlični šuter i prošlosezonski kandidat za šestog čoveka godine, bio je najbolji sa 25 poena. Pogodio je pet od osam šuteva za tri poena, za dva je šutirao 3/4 i slobodna bacanja nije promašivao, pošto je pogodio sva četiri. Ispratili su ga sa po 12 poena Voker i Majls Tarner, Eron Nesmit je dodao 10. Enrik Friman imao je devet poena i devet skokova, dok je nekadašnji drugi pik na NBA draftu Džejms Vajzmen upisao osam poena i deset skokova.

Najbolji igrači Indijana Pejsersa Tajris Haliburton i Paskal Sijakam upisali su po sedam poena. Popularni Hali je igrao 18 minuta, Sijakam dva minuta manje.

Kod Kavalirsa su se istakli Nijang sa 12 i Tajson i Bernard sa 11 poena. Najbolji igrači i starteri Kavalirsa nisu bili u protokolu za ovaj meč.



tagovi

Los Anđeles LejkersMilvoki BaksOklahoma Siti TanderIndijana PejsersKlivlend KavalirsBroni DžejmsLebron Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara