Jago dos Santos (©Starsport)
Jago dos Santos (©Starsport)

Jago: Pisali su mi ružne reči! Morao sam da reagujem kako bih se motivisao

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.24. | 16:53

“Poruku koju sam napisao je za mene, za moje samopouzdanje”, kaže Brazilac

Jedna slika u Evroligi, druga na Jadranu. Crvena zvezda još od sezone 2019/2020 nije tako loše otvorila ABA ligu, upisala je dva poraza u tri kola. Našla se u neočekivanom zaostatku za najvećim rivalom – Partizan Mozzart Betom, pa se javila i nervoza. I kod igrača i kod pristalica crveno-belih.

Kako to obično biva kada ne krene dobro – traži se krivac. Iako je Crvena zvezda pobedom na gostovanju Parizu započela Evroligu, pojedinci su se na društvenim mrežama okomili na Jaga do Santosa, a on im nije ostao dužan: “Ponižavate me, ali... Svet nastavlja da se okreće, budite oprezni”, napisao je Brazilac na društvenoj mreži X, posle prve utakmice u Evroligi.

Izabrane vesti

Nisu bili zadovoljni navijači njegovom izvedbom u Gradu svetlosti, nije ni brazilski organizator igre. Želi da vidi bolju verziju sebe, da igra na višem nivou, a pred duel sa Baskonijom je obrazložio i poruku koju ko ostavio.

“Znam da su navijači Zvezde uz mene i kada igram loše ili dobro, nije bitno... Ovde mi je dom i veoma sam srećan, a ta poruka je, mislim, bila za mene, ponekad imam loše momente i potrebno mi je da ragujem, potrebna mi je motivacija, pa tako sebe motivišem. Neki ljudi su mi pisali ružne reči, i to se desilo. Sada sam ovde da sve bude bolje, a te poruke koje sam pisao su za mene, za moje samopuzdanje, za sezonu, jer želim da unapredim svoju igru, da doprinesem igri ekipe”, poručio je Jago dos Santos.

Prvi je istrčao na trening pred sutrašnju utakmica sa Baskonijom, tim gestom je takođe želeo da pokaže da mu je stalo.

“Prva utakmica u Areni pred našim navijačima... Spremni smo za meč, prošli meč nismo igrali dobro i moramo da zaboravimo na to, jer nam sledi velika utakmica za klub, za navijače i za naše samopouzdanje”, podvukao je Brazilac.


tagovi

EvroligaKK Crvena zvezdaBaskonijaJago dos Santos

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara