Komentari na vest

Iznenađujuća vest iz Berlina: Johanes Timan ide u Japan!

I

Immobile

pre 3 meseca

Na japanskom tržištu su se drastični povećali budžeti usled dolaska Yute Watanabea, koji će potpisati ugovor sa jednom od najvećih ekipa tamošnjeg prvenstva Chiba Jets u vrednosti od 5M. On je najveća zvezda japanske košarke, veća i od Ruia Hačimure. Ugovori su se povećali u odnosu na prošlu godinu, znatno. Kotsar je izabrao Yokoahamu koja je sredina tabele te lige, sigurno je da će još kvalitetnih igrača put Japana.
r

rea

pre 3 meseca

Da je Timan najbolji igrač Albe mogao je napisati samo navijač Crvene zvezde Beograd, jer su to ljudi koji nemaju elementarno poznavanje košarke. Timan je igrač od 31 godine kom je vrhunac karijere igranje za Albu. Nema izraženu niti jednu karakteristiku, nije dobar šuter, nije vrhunski defanzivac, nije elitni skakač... njegove broje su plod toga što je bio domaći igrač u kanta ekipi kakva je Alba i igrao je 30+ minuta, gde su mu brojke dolazile usled volumena njegovog korišćenja u napadu. Ono šta mu se ne može zameriti je zalaganje, zaista se bori za ekipu, ali on nije igrač EL nivoa i nije to nikada ni bio.
G

Ghost5

pre 3 meseca

Hvala lepo, prijatno. Između pljuvanja jedni drugih, naučite nešto. Sad ce neki strucnjak da se javi i da ti objasni kako to nije baš tako kako si napisao.
C

Crnizvezdasi

pre 3 meseca

A kad je brown presao u partizan kao najbolje pojacanje albe, hiljade komentara je bilo kako nije on najbolji igrac albe nego upravo timan, gde ste sad strucnjaci, taj vas najbolji igrac ide u japan…
O

Objektivac

pre 3 meseca

Nema šta Partizan je sila bilo kakva vest o košarci da izadje svi se odmah kače na Partizan i njegovi navijači i ostali a pogotovo navijači privatnog kluba onog zla iz železnika a predjašnji navijači crvene zvezde do 2011.Ni ne čudi što cela Evropa priča samo o Partizanu dok je klub iz železnika u apsolutnoj senci i nemoći.bravo crno beli za marketing sve će ovo doći na svoje!!!
2

2806

pre 3 meseca

kako?zasto?zar nije bilo gotovo da predje u patlidzane🤣🤣🤣🤣🤣
C

Cika Makarije

pre 3 meseca

Timan nije centar kralju moj,nego 4ka Koja fali i zvezdi i partizanu tako da nisi ni ti bas nesto pametan
Z

ZAOO

pre 3 meseca

ZAR NIJE DAO REC RUMENOM? OPET STATIVA UGNJETAVANI
@

@ssss

pre 3 meseca

Partizan je doveo centra.Ovaj nije bio u planovima Partizana.Ako si hteo da ispadneš pametan nije ti pošlo za rukom.
7

7

pre 3 meseca

i ovaj ispali cveklu