Đorđe Đoković (©Star Sport)
Đorđe Đoković (©Star Sport)

Iznenađenje: Đorđe Đoković napustio Dubai

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 09:09

Jedan od vodećih ljudi kluba doneo odluku da ode

Samo što je obezbeđen ulazak u Jadransku ligu, košarkaški klub Dubai ostao je bez potpredsednika i direktora Đorđa Đokovića!

Kako je javio Telesport, a potvrdio Sportal putem svojih izvora iz porodice Đoković, mlađi Novakov brat odlučio je da ode iz kluba kojem je pomogao da upliva u jadranske vode.

Izabrane vesti

Razlog zašto je došlo do razlaza nije poznat, ipak na Đokovićevo mesto postavljen je Salem Bin Dasmal koji je u klub stigao pre dva meseca. Nekada je bio teniser, danas uspešan biznismen.

Đokovićev odlazak navodno ne bi trebalo da poremeti ambicije i planove kluba za naredni period. U svojoj debitantskoj sezoni igraće samo u ABA ligi, dok je za budućnost planiran ulazak u Evroligu kroz Evrokup.

Regionalno takmičenje je zbog dolaska Dubaija povećalo broj učesnika na 16, tako što su svi klubovi iz prošle sezone zadržali isti status, a uz tim sa Bliskog istoka ušao je i prvak ABA 2 lige, subotički Spartak.

Dubai je na mesto trenera postavio Juricu Golemca, a između ostalih u klub je stigao Nemanja Dangubić, dok se još čeka ozvaničenje potpisa Danila Anđušića.


tagovi

Đorđe ĐokovićKK DubaiABA ligaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara