Komentari na vest

Istorija Nanelijevih incidenata: Pretio novinarima, udario šamar Larencakisu

z

zabezeknut

pre 24 dana

Od dolaska pujdani da dave za klub, ali kod ovog klošara im se omaklo. Krenuo je i svoje da šamara...i to reprezentativce Srbije. Tada je već bilo kasno za kaznu oduzimanja cele plate. Za one koji prate ili umeju da proguglaju Naneli je u jednoj sezoni promenio 6 klubova, pre par godina 3...pametnom dovoljno.
Z

Zaista nebitan lik

pre 27 dana

Naneli, Panter, Ledej, Lesor, Djuša pevač... Baš je KK partizai postavio visoke standarde kada su sportski maniri u pitanju.
г

гост

pre 27 dana

Прави играч за партизан. Они би рекли несхваћен, авангарда. Човек је само тежак љаксе...
Ц

ЦЗ НС

pre 27 dana

Овако ће и послије неславног растанка са најбољим и непревазиђеним тренером од када се игра ова игра изаћи "прљави веш" на видјело. До тада ће га на жалост гро навијача ККП бранити и оправдавати као и Нанелија, раније Лесора. А то је отприлке као када бих ја као навијач ККЦЗ рекао да је Човић господин.
G

Gro

pre 27 dana

Pa zar “gro” navijača zvezde ne priča da je čović gospodin isto kao i gospodin terzić?
Ц

ЦЗ НС

pre 27 dana

Нико не каже да су господа нити Човић нити Терзић, сви објективни ће рећи да су веома успјешни као руководиоци (на страну да ли су и алави на паре, муљатори.....). А у томе је огромна разлика! Дакле, обична говеда!!! Али су зато са друге стране Дуло, ЖОЦ.... Божанства. Нанели, Лесор и слични невинашца - а у ствари су полупани у главу као и они који су их бранили! И у томе је огромна разлика!!!
I

Istok JNA

pre 28 dana

Jedini koji je izgleda uspeo da mu umakne je onaj brzi hrabri delija iz partera B.
P

Pobegulja

pre 28 dana

Izgleda da se onaj Bal Vampira od pre neko vece popularno nazvan "Simfonija' zavrsava Tragedijom. Problem je sto ima mnogo "prljavog vesa". Zalosno je sto tvorci svega ovoga cute I nastavljaju dalje sa svojom demagogijom sekte iz laktasa. Sve prikrivaju lepo smisljenim pricama. Proslogodisnji roster ne valja. Mi imamo 'najboljeg trenera" na planet. Znate li Vi ko je Zelimir? Mi smo insitucija. Mi smo avangarda. Imamo najvise prodatih sezonskih karata. Nasi navijaci su najbolji na svetu. Zao mi navijaca sto su dosli u ovolikom broju a mi I'm se igrom nismo oduzili. Ja I'm kazem jedno oni drugo. Nisam ja kriv itd itd itd I na kraju Simfonije se zavrsava Agonijom! 🤣
8

8-0

pre 28 dana

OTISO JE NANELI,OSTALA JE TUGA,UVEK CE ZA NJIM RIGATI HEZONJE SA JUGA!
8

8-0

pre 28 dana

OTISO JE NANELI,OSTALA JE TUGA,UVEK CE ZA NJIM RIGATI HEZONJE SA JUGA!
T

Televizor

pre 28 dana

Sram vas bilo, podrska Naneliju.
P

Podrška za

pre 28 dana

Crnog strelca!!! Nunn the gun!!! ⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪
Г

Гост

pre 28 dana

Једно од познатих лица са потернице. Мафијашки клуб преко веза и везица спречава законско кажњавање истих, али ипак мора селидба. Низ се наставља Можда би кладионице требале одредили квоте ко је следећи играч партизана који ће кршити законе ове земље.
K

Kaboom

pre 28 dana

Setili se u KK Sekta da je nasilnik u njihovim redovima, do juče je to bio Srbin iz KKCZ. Sram da bude onog ko ga je štitio, a i vas novinare koji ste se pravili mutavi krajem maja. Što se tad niste setili burne istorije ovog kriminalca. Očigledno je da je zaletanje na prvi red Zvezdinih navijača poželjna osobina!
D

Dajvak

pre 28 dana

20.000 Grobara uvijek će te gromoglasno dočekati u Areni, brate naš. Tvoje reakcije samo govore da ti je stalo, a igrači ravne linije nam ne trebaju. 🖤🤍
T

TimCahiLL

pre 28 dana

Neka angažuje preCednik KK Partizan svog kolegu stranačkog iz suprotnog tabora,jer on ipak ima bolje veze,da zajedno istraže istoriju incidenata Džejmsa Nanelija još od srednjoškolskih dana,da vidi narod koliki je on negativac. Žalosno i jadno da jedan tako veliki klub kao KK Partizan radi ovakve stvari,ovo je ništa drugo,nego naručeni tekst blaćenja Džejmsa Nanelija,odnosno zakasnela pamet,a o zakasneloj pameti lepo je sve rekao jedan gospodin i to ovim rečima: "Naknadna pamet nije pamet. To je odložena pamet. Ili zakasnela pamet. Pamet u zaostatku. Nemojte da se hvalite naknadnom pameti. I nemojte da pokušavate da se okoristite njome. Ako tako radite, pokazujete, opet, da nemate pameti. I da su vam lični interesi preči od moralnih načela. Pamet se pokazuje u datom trenutku. U praksi, na delu. Donošenjem konkretnih odluka. I povlačenjem valjanih poteza. Koji donose dobrobit zajednici." Toliko sa moje strane,sportski pozdrav. 🙂

rty

pre 28 dana

Ovo narucio Ostoja da pisete ? Zlikovac Naneli :D
R

Realno samo

pre 28 dana

Kako edukuje brat Naneli 💪🖤 ne razume covek taj romski
L

La 88

pre 28 dana

Da nije ovo to iznenadjenje Ostoje???😂😂😂
G

Girona

pre 28 dana

Ok Ostoja verujemo ti da ce biti prodato 20000 sezonskih
K

Karolinakis

pre 28 dana

Jao jao covicevci pa nikada vam nije ok prvo ste plakali da je nasilnik, sda kada mi kazamo da je nasilnik onda vam ni to ne valja... Koliko ste izmanipulisani od Covica da vise ni sami ne znate sta pricate
h

hahahahh

pre 28 dana

Joj brate nemojte samo vi o manipulacijama molim vas.. Sta vama rade Ostoja i Zoc ja im se iskreno divim…od poreza do simfonije pa na dalje…
1

12345m12345

pre 28 dana

on jeste nasilnik, samo ste vi prvo po ostojinoj direkrivi govorili da nije i da je to sve samoodbrana, a sada ste opet po ostojinoj direktivi okrenuli plocu i govorite sta vam on naredi...
Г

Гост

pre 28 dana

Класична школа Жељка Обрадовића, само насиље
N

Ne ovo

pre 28 dana

Ne ovo je direktno uticao ČOVIĆ da Naneli odgovori Ostoji, cak je i Ostoja dobio komandu da kaze da je Naneli djubre... 'nate njih drzava unistava. A gde su pare za porez zna li se sta?
N

Na ovo ti

pre 28 dana

Porez su platili navijači. A vaš ko je, i da li je platio?
G

G line

pre 28 dana

Znaci istina je da ste placali botove da hvale Zeljka kroz clanke i kroz komentare...
P

Psi ho

pre 28 dana

Ovi naruceni tekstovi protiv Nanelija, kao i to sto se samo pie o Partizanu a jako malo o Zvezdi su pokazatelj ciji su mediji i ko sigurno nije ugnjetavan.
Г

Групни

pre 28 dana

Треба подржати клуб и Жељка, а не неког ко прави инциденте!!!
C

Cekmi

pre 28 dana

Hahahhaah oooo kako ste glupiiii, ne mogu da verujemm da su vam limar i Zoc ovoliko isprali mozak. Sve im verujete. Da sutra napiau, Naneli je super momak, bice opet super, jadni ste, prosto mi vas zao😔😔😔
D

Djovani

pre 28 dana

Smirite se gani... Nuneli je realno divljak, pa jedan Zeljko ga se odrekao pred kljucnu utakmicu, nije to bez razloga, ne pametujte! Nerealno je koliko vi sebi dozvoljavate, branite nekoga ko pravi incidente jer vam odgovara da nama neko pravi probleme
£

£

pre 28 dana

Odrekao ga se jer zna da covek ima paucinu u glavi i da ce napraviti cirkus...
b

brine

pre 28 dana

bitno da je bila sinfonija
M

Mrkivuk

pre 28 dana

Nebitno je što grobari brane svoga igrača i tada i sada,to je normalno njihov je. Nenormalno je da pričaju navijačima Zvezde i da oni veruju da su medije sve ciganske. Pa zar ove informacije ne bi.izlazile tokom sezone? Zar za ovo niko nije znao? Tad se cutalo kao što se i danas prica jer je KK partizan drzavni projekat jer tako Aci odgovara. Prodala bi vlast i oca i.majku a ne Zvezdu za svoj interes. Interes najveći trener u istoriji evropske košarke u partizan sa.najvecim budžetima u istoriji toga kluba iz godine u godinu. Jeste i Zvezda je državni projekat ali je i KK partizan. Ovi tekstovi I napadi na nanelija sad su pravi pokazatelj toga.
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 28 dana

Znaci kada bude rekao da je prodao 20.000 sezonskih treba da mu verujemo?
L

Lauris

pre 28 dana

Svi treba da postavimo isto pitanje kao dole napisano vec, Zasto ovaj tekst nije napisam nakon one tuce sa Lazarevicem?
P

Patlidzan

pre 28 dana

zasto ovaj tekst nije napisan nakon incidenta sa Lazarevicem a ne kada se pobunio da Ostoja laze i da mu se duguju plate?
G

Gallina

pre 28 dana

Sada mi je jasno otkud onakvi ostrasceni testovi i hvalisanje Zeljka, intervjua igraca gde se pisu floskule, oduvek sam zeleo da predjem u Partizan kod Zeljka, odbio sam NBA timove zbog Zeljka i Partizana itd itd... Kaboklov intervju vece pred finalnu utakmicu a covek pobegao iz zemlje, evo sada kada je Naneli rekao nesto sto se Ostoji ne svidja odmah krenula hajka protiv Nanelija... Ostoja samo narucuje tekstove... zasto ovaj isti tekst nije bio kada je napao Lazarevica?!
g

gonpi

pre 28 dana

Koliko je samo jadno i bedno iznositi prljav ves! To ne prilici ni Partizanu kao velikom kk klubu a ni Naneliju kao vrhunskom i cenjenom igracu...VOLIM PARTIZAN!
W

Wannabe

pre 28 dana

Partizan jije veliki klub.
o

omg

pre 28 dana

ovi iz partizanke se pogubili u svojim lazima, pre par meseci branili Nanelija da je bila samo samoodbrana a sad ipak je kažnjen zbog tuce?
C

CRNO na Belo

pre 28 dana

Ma vazi, vidim da se ekipe koje osvajaju trofeje sve redom ponasaju u skladu sa viteskim kodeksom prvoga reda. Nego su sto bi narod rekao "namazani" provociraju, simuliraju i vrse pritisak u svakoj prilici. Uzmite samo Cokijev AD Klub na primer, Real... Postenjacine u takvim okolnostima ispadaju naivni ko poslednje veverice. Mozda je Naneli prgav ili sta vec, ali svakoj ekipi je potreban takav igrac da trgne ekipu kada je u kanalu. Svakako, bez tuce i prljavstine. Vidim da Kumunalci likuju, jer se plase naseg Nanelija i njegove velicine. Sta je tu je, idemo dalje i bez njega. Ovoliko gorcine nisam imao jos od vremena kada su odlazili Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Mekejleb...Bogdanovic.
O

Osmopulos

pre 28 dana

Strah u nama izmice kontroli. 8:0, tripla kruna 🧹🧹🧹
H

Hmmm

pre 28 dana

Uvek mi je bilo čudno što im je trener onoliko rumen. Da nije od šamaranja...
R

Ring slobodan

pre 28 dana

Kakvi li su im tek ovi novi...Biće zanimljivih boks mečeva u svlačionici.
K

Koji su smorovi

pre 28 dana

ovi iznajmljeni navijaci...imate li ikakve svoje vesti...sto stalno virite u tudje dvoriste.
a

arroyo

pre 28 dana

šizofrenija, do juče branili "brata" a sad kreće pljuvačina po nalogu kad se otkrilo da avangarda laže
&

&

pre 28 dana

Najjaci su ovi Grobari koji sad pljuju po Ostoji a Zeljka i dalje dizu u nebesa. Ljudi, je l moguce da ste toliko slepi kod ociju, pa njih dvojica vas vozaju evo vec 4 godine, a vozace vas jos. Je l moguce da ste takav kult licnosti od Zeljka napravili kao da je Bog licno? Je l ste normalni bre? Ko vam isprao mozak? Osvestite se pre nego sto bude kasno.
k

komplet lepinja

pre 28 dana

Uvek cemo mi da budemo kao neka gospoda i uvek cemo da cutimo kad nas gaze, jedan se drznuo i odma cuska po glavi. A najavljenog iznenadjenja nigde, kao i ocekivano. Covek se drzi za rec, a limar za brusilicu.
o

omg

pre 28 dana

ovi iz partizanke se pogubili u svojim lazima, pre par meseci branili Nanelija da je bila samo samoodbrana a sad ipak je kažnjen zbog tuce?
N

Nismo se mi pogubili

pre 28 dana

Nego vi se veselite nekom nasem zlu,ali dzaba sve INSTITUCIJA JE TO ...
k

kkk

pre 28 dana

covek samo ima muda. recite mi jednog coveka koji larentzakisu ne bi puko samar. lik je rodjen za samar. novinarima kakvi su danas bi i ja porazbijao telefone, a od lazarevica se branio kao sto se videlo na snimku...
@

@kkk

pre 28 dana

Izadji iz paralelne realnosti
A

Auuu

pre 28 dana

Ala lažu ovi tvoji, ocrniše jednog divnog mladića.
@

@@kkk

pre 28 dana

Inače si jako bitan da ti razbijaš glave i telefone.Izađi malo napolje,lepo je vreme.
k

kkk

pre 28 dana

koliko vas placa covke i na koji nacin? jel po minusu koji lupite ili po komentaru koji ostavite?
O

Objektivno7653

pre 28 dana

Najobjektivniji su navijači Partizana kada kažu da je incident započeo Lazarević time što je pitao Pantera- Zašto si me davio? A ne Panter koji je čoveka davio na terenu i na pitanje zašto si me davio odgovorio krošeom. Grobari su najobjektivniji ljudi na svetu. Žive u paralelnom univerzumu gde je istina ono što im Željko i Tegeltija serviraju, i u kom je Partizan najveći klub na svetu kom se ceo svet divi, u kom igrači igraju iz zadovoljstva, a ne za plate, u kom su igrači prijatelji, a ne saigrači, u kom je trener otac i duhovni vođa, a ne trener, u kom se za ostale klubove navija, a Partizan se voli, u kom igrači odbijaju ponude iz NBA, jer žele da ih trenira Željko... U veće gluposti mogu da poveruju Grobari kad im servira Tegeltija, nego naprednjaci kad im servira Vučićević.
l

legendo

pre 28 dana

Kakvog Pantera ti spominjes?
G

Gost1991

pre 28 dana

Sto niste ovo pisali dok je bio igrac partizana?!?!
T

TraJan83

pre 28 dana

Kakva "simfonija" saopstenje,Betoven da pozavidi🤣🤣🤣
#

#

pre 28 dana

Kakav tranafer blama je ovaj tekst
R

Repac Plandište

pre 28 dana

Sasvim je moguće da se covek prevari, da o nekom imas misljenje kako je dobar i pristojan momak, pravi sportsmen, a onda shvatiš da se radi o nekom ko je susta suprotnost. Da, moguće je ali nije moguće da misljenje o coveku, Nanelija u ovom slučaju menjas iz casa u cas onako kako ti odgovara. Nije Naneli Patrijarh Paja i majka Tereza ali daleko od toga da je crni djavo. I nije njegovo ponašanje to sto je presudilo da ga iz kluba okarakterisu kao nasilnika vec LOVA. Kada sam u komentarima pisao o problemima koje klub ima sa zatvaranjem ugovora odlazeće ekipe, o kasnjenju zarada i dugovima kao glavnom razlogu da mnogobrojne novajlije ne budu predstavljene, potpisane i ozvanicene niste mi verovali. Ok, navijači smo uvek previše subjektivni, znamo da budemo i povodljivi ali braco, drugari ispljuskajte se ladnom vodom i otvorite oci, volite svoj klub ali nedajte da vas prave budalama. Sa ovim su se složili...
S

Saveti iz plandista

pre 28 dana

Sto tebe to muci...sto nas savetujes...kao prijateljski,a pozadina tvog komentata kao i tvog idola....kao mislis okrenuces grobare proti profesors dr. kosarke VELIKOG ZELJKA OBRADOVICA ZOCA...ne pali to momcino kod nas,aj sad budi dobar i ne javljaj se na nase vesti.
I

Immobile

pre 28 dana

Pošto se i Željko javio i sada su krenuli drvlje i kamenje na Nanelija, jer ajde da on bude žrtveno jagnje za jednu nestvarno lošu godinu sa promašenim ulogama i krenuli su da iznose prljav veš vezano samo za tog igrača. Kako odjednom neki portal koji je slavu stekao na društvenoj mreži "Instagram" piše o nekoj tuči u tunelu sa Larencakisom i o nekim pretnjama novinarima, kako to ranije nije pisano... Nego udri po Naneliju. Dakle nisu pisali o tome pre 4 meseca kada se to i događalo i pre 15 meseci, nego danas. Poltronski sekač sada napada frontalno svoje bivše igrače preko instagram stranica. Jako pokvarene stvari, ne znam da li je imao tutora sa ovakve šarade, pošto ih u njegovoj stranci ima dosta. Ali ostaće večno sekač iz sela Prislonica. Navijači Partizana(pravi) znaju koliko se Naneli borio za Partizan i koliki je kvalitet tog igrača, iako je Naneli možda igrao slabije, treba pogledati i postaviti pitanje ko je drugi deo sezone odigrao dobro od Partizanovih igrača, na visokom nivou kao sezonu pre toga. Jednostavno ekipa je motivaciono pala, nije posložena kako treba, uloge su totalno promašene... Ali to je nebitno totalno. Bitno je da je KK Partizan postao jedan pravi rijaliti, nijedan klub nikada ne iznosi prljav veš koji se dešavao u svlačionici ili po tunelima, a ovde nije Naneli prvi krenuo, a i da je krenuo Partizan ne bi trebao da nastavlja shodno svojoj veličini. Kad su toliko pošteni, što ne krenu da pričaju šta se stvarno sve dešavalo između domaćih i stranih igrača, postojao je jedan sukob koji je proizašao na jednom treningu gde je stranac zbog agresivnije odbrane udario domaćeg igrača i nastala je tuča, poslati su bili svi na liniju i stranci su odbili da trče pozivajući se na ELPA. Nek kažu što je Jaramaz odstranjen iz tima, kakav god da je bio. Nije bila povreda u pitanju, već je lično odgovorio Željku na sred treninga, odnosno postavio pitanje kada je Željko kaznio jednog domaćeg igrača zbog propusta, citiram: "Dokle više ta razlika"? "Koja"? " Između domaćih i stranih igrača". Kad se već iznosi prljav veš, treba ga izneti do kraja, a ne sada samo Nanelija jahati, to je vrlo bedno i kukavički. Nakon toga je bio izbačen do kraja godine. Ovde se ne radi o Željku Obradoviću, navijači ga podržavaju i to je u redu. Ovde se radi o međuljudskim odnosima u klubu. Ne smeju navijači Partizana da dozvole da ih politički istruirani sekač šeta i folira. I nemoj neko sada da se javi ovde da mi piše o Crvenoj zvezdi i Čoviću, ko god je čitao moje komentare zna kako sam komentarisao Čovića i situacije u KK Crvena zvezda, ali čak ni tamo Čović nije gazio neke igrače medijski i iznosio prljav veš(a bar on ima preko 5 svojih satelita koji bi potrčali da napišu naručeni tekst koji im on izdiktira). Posle dobiju "privilegiju" da ulaze besplatno na utakmice, a za uzvrat pišu šta im on kaže, ako budu "napredni" i dovoljno poslušni stignu i do uprave kao jedan novinarčić koji je radio na jednoj prorežimskoj televiziji, a sada radi na drugoj specijalizovanoj. Oba kluba imaju resurse nikada veće, a ponašaju se jako, jako loše. Jedino gde je Partizan ispred CZ, to je sportski sektor, koji postoji i koji dugoročno može da napravi razliku. Sportski sektor je pogodio igrače prošle godine, ali jednostavno se nisu uklopili, mnogo je podela unutar tima bilo, loše je i vođen... Sa druge strane CZ nije pogodila ništa, apsolutno. Pogodili su Bolomboja (igrača uloge, koji ne može da napravi prednost sa niskog posta, ali se borio ko lav i tu je pravio prednost), Yaga koji je doveden kao 3. opcija i Giedraitis koji se mučio i imao jednu siromašnu sezonu...
E

E jesi ma.arac

pre 28 dana

Koliko napisa ,a nista ne postize...
@

@imobille

pre 28 dana

...sta je partizan pogodio, kaminskog, ponitku i ostale ali se nisu uklopili a zvezda je promasila sabaza i tobija? kakav ti sportski sektor treba za te igrace? nisu to anonimusi iz druge izrealske lige, nego odavno dokazani igraci. a pre ce biti da se igraci u zvezdi nisu uklopili, a da je partizan doveo pogresan profil igraca. pricas ko ima bolji sportski sektor a zvezda je imala bolje sezone sa 3 puta manjim budzetom nego partizan prosle.
I

Immobile

pre 28 dana

@E jesi... Šteta što ti napisa takvu mudrost da je to neviđeno, ne znamo šta ćemo od tolike magareće pameti.
I

Immobile

pre 28 dana

@imobille Prvo se lepo potpišeš, a onda lepo ne promašiš slova... Ali dobro navikao sam na karikaturne ličnosti. I tačno sam znao da će od celog teksta imati takav tipus kao ti koji će da se zakači za ovako nešto. Kako je Ponitka igrao u Panatinaikosu i Zenitu? Kako je odigrao evropsko za Poljsku kada du igrali polufinale Evrobasketa, izbacili Dončića i Dragića, on napravio tripl dabl? Hoćeš da kažeš da Tobi ima veći renome od Kaminskog? Ko je sportski sektor u CZ? Dozet i Vasiljević... Sve dovodi Nebojša Čović, do sada sve on sa menadžerskim agencijama i posavetuje se ponešto sa stručnim štabom iako treba biti iskren i reći da je Duško Ivanović ove godine doveo sve sem Teodosića. Do tada svaki prelazni rok je Čović radio sa agencijama menadžerskim, šta ponude on proceni i potpisuju. Partizan nema 3 puta veći budžet od Crvene zvezde, ima veći ali ne 3 puta. U Partizanu prelazne rokove rade sportski direktor Zoran Savić koji je na toj poziciji radio u Barseloni i Fortitudu iz Bolonje i Željko Obradović. Kako je Partizan uradio prelazni rok pre ove sezone, sve strance pogodio, sve. Ove je imao problem u svlačionici i trener je izmašio sve uloge, sve. Jako je glupo kada komentarišete šturo, a ne gledate detalje. To je neviđeno vašarište. I ovaj komentar nije bio o sportskim sektorima, to je pomenuto. Već o funkcioneru koji iznosi prljav veš u javnost, a ovamo priča o avangardnosti i veličini. To rade mizerni ljudi, ne veliki. To je tema, al ima vas ovde koji se uvek kačite i ostrašćeni ste do mere za hospitalizaciju.
B

Brus Li89

pre 28 dana

@Immobile Gospodar ovog portala. Svaka čast na komentarima. Ko ume da pročita u tumači, vidi šta hoćeš da napišeš. Svaka čast na komentarima. 👏👏👏
S

Snimak

pre 28 dana

Zar nije covic izbrisao 2 minuta snimka i trazio da se sve zataska ? Kako sada kaznjen Naneli sa 1 platom ? Zbog cega ?
K

Kad si tezak

pre 28 dana

Citas ,a nista ti nije jasno...ne umaraj to par vijuga savetujem te kao druga.
G

Gost_357

pre 28 dana

Tužno šta se radi!
D

Djovani

pre 28 dana

Ovde verujem Ostoji pa neka misli ko sta hoce, Zeljko je na njegovoj strani sto znaci da je i istina na njegovoj strani, na kraju krajeva doveli smo bolje igrace od Nanelija.
O

Objektivno534

pre 28 dana

Ostoja je častan i pošten čovek, sve je stekao svojim poštenim i mukotrpnim radom, od bravara u čačanskom Autoprevozu do stotina miliona evra bogatsva samo poštenjem i radom za 10-15 godina. Takav čovek zaslužuje da mu se veruje!
P

Piroćanac

pre 28 dana

Klasičan zaslepljeni navijač partizana, da ti taj željko kaže skoči sa solitera to je dobro za partizan, skočio bi bez pardona... Mnogo ste oboleli zato tako i prolazite...
G

Gostina

pre 28 dana

Cekaj,sad ovaj tekst mora nakon osude nanelija da nije placen na vreme 2 god? Jel to ostoja naredio? Mislim,sponzori ste pa rekoh da nije slucajno..?
N

Ne razumes ti to

pre 28 dana

Gostina za tebe je to pretesko gradivo...sad mi vi iznajmljeni recite ,ako ste do juce drvlje i kamenje po Naneliju kako to odjedno stadoste u njegovu odbranu...odgovor je jasan mrznja prema INSTITUCIJI.
G

Gostina

pre 28 dana

@ Ne razumes to to Hahahahaha pa ja sam navijac Zvezde i mene zaboli uvo sta se desava kod vas,ali sam napisao da je simptomaticno sto se desi ovakav tekst jer je spoznor partizana bas ovaj mocart i odjednom ovakav tekst posle osude nanelija da nije placen 2 godine. Druze,nisi bas nesto nagradjen sa iq pa se ne mesaj medj' mekinje jer mogu svinje da te pojedu!
a

abc

pre 28 dana

A, je li, kad kreće istorija startova Zeka Ledeja od kojih su neki bili toliko brutalni da su igrači mesecima "lečili rane", otišao je pa može da se piše o tome pogotovo ako se i on oglasi o kašnjenju plata? I, naravno, ko mu je tolerisao te startove i ko ga je huškao na to.
S

Sirko abc

pre 28 dana

Niko nije grdji od tvog kapitena.
G

Guest001

pre 28 dana

Casovi ljubavi,simfonije i navijaci rezultata..
Z

ZOV

pre 28 dana

Za one koji ne znaju ovo je Simfonija br. 21 ( Nanelijeva simfonija).
d

davor 87

pre 28 dana

Ne treba pisati o tome i dobrinositi značanju za čitanje stranica. Čovek je zadužuo Partizan mnogo više nego svi mi...otišao je i sad sve najboljem. Fokus novi tim. Naneli 💪🏻
a

armija

pre 28 dana

Znamo da ste Ostojin portal, ne morate sad da blatite takvog igraca...
P

Podrska Naneliju

pre 28 dana

Postoji izjave svedoka, postoji snimak sa kamera i jasno je da Naneli nije inicijator tuce i da je u pitanju bila samoodbrana ! Sto se tice samara Larenzakisu, jedan od najprljavijih u EL, dokazani provokatori, to moze biti samo plus i razlog za novi ugovor! Kaznjavati svog igraca zato sto se branio a braneci sebe branio je i KKP , je nepotreban i los potez!
1

12345m12345

pre 28 dana

"jasno je da naneli nije inicijator tuce"... lik davio lazarevica na sred utakmice i nikome nista...
Х

Х Х

pre 28 dana

Дакле Партизан је заташкавао инциденте, а пролетос су нас убеђивали да је Звезда понудила њима да се све то заташка? Каква су они секта, ово на свету нема...

bebs

pre 28 dana

vidi vidi sponzor al Pere precednika 😂😂😂
f

fafa

pre 28 dana

Tuko se sa Andjusicem
K

Khal Drogo

pre 28 dana

Постоји разлика између ен-би-еја и европске кошарке у многим стварима. Помајвише када су уговори у питању, у ен-би-еју уговори се знају, у долар, играч ће добити све и долар из уговора, на вријеме, без закашњења, чак и ако га "ослободе обавеза" попут рецимо Пековића и бројних других. Истина, има и у Европи клубова који поштују уговоре, играчима исплаћују на вријеме, али има и шибицарења попу оног Барсе са Миротићем. Клубови се некад простиру вуише него ли су дугачки, склопе уговоре а тек кроз сезону треба да обезбиједе финансије, ту је кашњење исплата или не извршавање обавеза према играчу неминован слијед догађаја. Сваки играч мора добити оно што је уговором предвиђено, ако учини прекршај дефиниши санкције, али оно што му је уговором гарантовано мора добити и на вријеме. И ту је Нанели у праву, апсолутно. Какве год "гријехе" имао, задовољио или није, клуб га није на вријеме исплаћивао, ако не уиспуњаваш оно што ти је примарна обавеза, немаш никаквог права помињати "гријехе" тога према којем не испуњаваш обавезе. Ако то чиниш, бескичмењак си. Тачка.
@

@khal

pre 28 dana

...nema ni on nikakvo pravo ako je na to pristao jer mu je tako odgovaralo, mogao je posle prvog kasnjenja da reaguje. on ce te pare dobiti u svakom slucaju, mozda sa malim zakasnjenjem ali to mu ne daje pravo da se ponasa kao kocijas. hoces redovnu platu, presavijes tabak i odes u klub gde plate ne kasne.
з

зззтиисоч

pre 28 dana

да, да. Жељко да је тренер партизана одстранио би га из тима одмах после инцидента у првој сезони. лицемерно
S

SUNĐER BOB

pre 28 dana

A sto se potikao sa Anđušićicem pa sa Trofunovicem, cutimo? a sponzori?
d

dell

pre 28 dana

Je l to onaj isti Naneli u čiju odbranu je nakon svakog problema stajao trener Partizana, uveravajuči sve kako je Dzejms sjajan čovek ? Neka sada udara po vama, šta je sejano to se žanje.
V

Vavanama

pre 28 dana

Pele vrati mi frizuru
C

Crno bela

pre 28 dana

Simfonija
A

Antirom73

pre 28 dana

Znaci Bata Mirković,Predrag Pazin,Budimir Vujačić,Albert Nadj…nisu nikad trebali da budu igrači FK po nekim kriterijuma KK
E

Evo banke

pre 28 dana

Larencakis da se izvine Nanelijubstobga je ovaj tukao.
m

mandrak

pre 28 dana

ima Kalina da vas pojede za dorucak sa sve sinfoniskim orkestrom....
B

Banja Badanja

pre 28 dana

Izgleda da se Simfonija zavrsava komedijom. Cekajmo hepiend. Problem je sto ima mnogo "prljavog vesa". Zalosno je sto tvorci svega ovoga cute I nastavljaju dalje sa svojom demagogijom. Sve prikrivaju lepo smisljenim pricama. Proslogodisnji roster ne valja. Mi imamo najboljeg trenera na planet. Znate Vi ko je Zelimir? Mi smo insitucija. Mi smo avangarda. Imamo najvise prodatih sezonskih karate. Nasi navijaci su najbolji na svetu. Zao mi navijaca sto su dosli u ovolikom broju a mi I'm se igrom nismo oduzili. Ja I'm kazem jedno oni drugo. Nisam ja kriv itd itd itd I posle Simfonije nastavlja se demagogija.......
K

Krme

pre 28 dana

BRAVO ZA OSTOJU STO JE NAJURIO NANELIJA!
r

roger severijns

pre 28 dana

Zasto ovaj tekst nije izasao posle incidenta sa Lazarevicem nego posle izjave da su mu kasnile plate?

RealNo1

pre 28 dana

Колико срамотан текст. Сад пдједном Нанели право инциденте. И замидли да Жељко некоме прича како да се понаша. 🤣🤣🤣
B

Baxter88

pre 28 dana

Pa savrseno se uklapao u kalup jer je Partizan takve olose imao i u KK i FK, imao si Lesora, Ledeja a u FK Evertona, Zdjelara, Smiljanica, danas Natka, teska gamad od ljudi...
Z

Zzzp

pre 28 dana

Ostoja zove u 1 ujutru da se gasi požar, ako ako…
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

absolutno nepotreban tekst ..moz da pisete sta hocete decko je igracina !! i te sto je nalupao nije bez razloga ko iz onog iz fmp-a sto ga jurio po hodniku
D

Deminaur

pre 28 dana

Novinaru koji je uvezen iz zna se čije kuhinje, larencakis najprljaviji igrač dugi niz godina, o Lazareviću koji slučajno sam jedini izlazi iz svlačionice kada i igrači Partizana.. Suvišno je bilo šta govoriti osim da živimo u zvezdasrbija državi gde je naravno naneli za sve kriv a oni su žrtve u svom sistemu.
Z

Zulu warriors

pre 28 dana

I popio kroše od Lazarevića
E

Evo

pre 28 dana

Cisto ,da i neko od nas Grobara da komentar...Braco Grobari,procitajte komentare od tamnih. citajte i budite srećni.sto NISMO ISTI
D

Drndo

pre 28 dana

Ovi utripovali da su Real Madrid
N

Ne verujem

pre 28 dana

Koliko je ovo sve bolesno! Sa sve vama novinarima koji ovo radite… zasto niko nije pitao ljude iz kluba kad je Lesor nasrnuo na Petruseva ili kad je ovaj nasilnik uhvatio Lazarevica da davi na utakmici (pustite to sta je bilo u tunelu ili u svlacionici, to javnost ne vidi)… nego sada kada ga je klub sutnuo, sad nije dobar i ajde da nam kazete istnu… jer sta je cilj? Nemojte navijaci da nas krivite zato sto ga nismo zadrzali, krivite njega, on je zao, mi smo andjeli… jos majstor kaze “ovde cu da stanem”… i oni idalje hoce djavola na videlo da isteraju… super, cekamo novi tvit sada, pa da vidimo ko je veci grobar…
N

Nusknvp1

pre 28 dana

Bar je udarao, ,a ne iza vrata cekao na znak. Tinuninuninuninutinuninu ... . Stop nasilju
M

MileBre

pre 28 dana

Ovo odbrana Ostoje. Sramita |||
D

Don Vito Corleone'

pre 28 dana

Da li ga još uvek čekate na SIMFONIJI, zna li se šta???? Ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
D

Dovla 123

pre 28 dana

naneli je njihov dirigent.
P

Pangludon

pre 28 dana

Sad si pokazao koliko si isfrustrirani navijac bez kluba...za koga ove god.navijss...znas li?
G

Gooxy

pre 28 dana

Znam samo da lazarevic jos uvjek place negdje u cosku dvorane.jeca i govori predsjednice zasto me nagovori na ovo.
Г

Групни

pre 28 dana

пређи на тип 500 !
S

Sjajno

pre 28 dana

Neka ste vi nas tek sada obavestili za sve te incidente.. Svi pravi navijaci su na Nanelijevoj strani, samo zbog toga sto ste spremni na ovakvu sramnu medijsku hajku. Al ste uvezani kao sitna crevca..
c

cccc

pre 28 dana

ovo procitas i vidis kako radi masinerija.za sve je izgleda kriv samo naneli.ili je covek pitao i za novce
P

Pedjahn

pre 28 dana

Da bi imao simfoniju moras imati klub sa bogatom tradicijom i istorijom.Vi nemate odnedavno ni klub,samim tim ni tradiciju,pa ne mozete ni simgoniju.Hvala i prijatan dan.
s

setko zagrebacka

pre 28 dana

Samo vama olosi poput Nanelija mogu da budu idoli
R

Rodman93

pre 28 dana

Samo vama ološima može ćoki da bude legenda. Tišina tamo!
G

Glock

pre 28 dana

Au sunce ti poljubim,tekst kao da je pisao neki portparol mladih naprednjaka. Na kraju ste trebali da napisete "Ostoja Srbine,Ostoja Srbine"
U

UJKA MITKO

pre 28 dana

Nisi valjda sad i protiv limara ? Vi ste protiv svih samo ne vidim da neko skandira nećemo državnu pomoć. Da je nema ne bi ti ni Nanelija gledao u partizanu. Ali to ste vi, licemeri
c

cccc

pre 28 dana

tekstopisac jutros bio na celivanju gluteusa kod bizmismena
G

Glock

pre 28 dana

@Ujka Mitko Sine,jel tebi lose ili si samo u deficitu sa inteligencijom!? Ko smo to "mi" ? Nanelija niti gledam,niti me zanima,osim kad igra protiv Zvezde. Kakvih pacenika ima ,'leb te
R

Repac Plandište

pre 28 dana

Samo da pitam. Da li to o ponašanju na i van terena o kome prica Zelimir vazi i za njega samog? Ili mozda kada u autu u krilu drzi mladu devojku i dzapa je za grudi, tada ne predstavlja Partizan. Vidi, nemate razloga da se ljutite na mene sto rusim Potemkinova sela i otvaram oci stadu. Svi mi volimo svoj klub i subjektivni smo ali hajde da bas ne budemo stoka sitnog zuba i verujemo u lazi koje pas s maslom pojeo ne bi. Sa ovim su se složili...
ц

црно на бело

pre 28 dana

Како ти спаваш од 2011. са Небојшиним "истинама"?😉
R

Rodman93

pre 28 dana

Navijač kluba iz predgrađa glavnog grada protiv čijeg je vlasnika porodica pokojnog premijera podnijela krivičnu prijavu.
S

Sasa999

pre 28 dana

Koliko vas je Ostoja platio? To nije razlog da se ugovor ne postuje,to nije razlog da se igrac ne postuje!!! Ako je upitanju on,OK,ali nije sam! Mnogi igraci su u takvoj situaciji!!!! Zeljko cuti stiti Ostoju,bas kao i uprava! Svi oni pi.aju u jednu tikvu,a ne postuju igrace,samo trpaju lovu u dzepove,mazu nam oci a tezultata nigde! Zato vi novinari,prestanite da budete na njihovoj strani! kakvi incidenti? igraci i ugovori se moraju postovati! Ne mozes postovati samo ugovor trenera,alooo
P

PopA

pre 28 dana

Kako misliš rezultata nigde? Zaboga, bili ste 11. u Evroligi, pa to niko nikad nije bio. A budžet 6. u Evropi, i to je valjda rezultat.
M

Mozzart dnovinar

pre 28 dana

Prodajem se za burek
M

MALI JSD SEKTASI

pre 28 dana

Dok je pokazivao srednji prst navijacima zvezde bio vam je dobar to niko nije objavio , Rumenko je pricao " Ko to siri mrznju" a sad ipak izlazi na povrsinu "avangardno ponasanje" pripadnika sekte
F

Franjo vam osnivac

pre 28 dana

"Partizan je Avangarda" AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAA
D

Domaćin

pre 28 dana

Zašto sad menjate ploču? Zar nije zlatan Naneli? Stigla naredba? Na sva zvona ste pisali, na svakoj vesti da je Lazarević počeo tuču, da se Naneli branio, odakle sad ovo?
T

Tnt

pre 28 dana

Pa nije lazarevic poceo ..on je iza ugla cekao,pa danima kukao... I realno da li mislis da iko od Grobara ista zamera Naneliju
G

Gooxy

pre 28 dana

Pa i jeste se branio.tom lazarevicu je naredjeno da uradi to sto je uradio,kao u sahu das piuna za kraljicu.to kakvi ste vi kakvim se sve prljavim trikovima sluzite to je strasno ali to ide uz vas klub,navijace...
D

Domaćin

pre 28 dana

I Larencakis poceo? I novinari posle Reala poceli? I Andjusic poceo? I Avramovic poceo? I uvek nekako na nesrecnog i prepostenog i nadasve mirnog Nanelija. Tuga, brate, sta mu rade...
Z

Ze

pre 28 dana

Kako vas nije sramota! Kakav ste vi to klub.
M

Mali jsd

pre 28 dana

Igokea je avangarda 🤡🤡🤡 Ali ipak nije i sve je laz kod vas
M

Mali jsd

pre 28 dana

Igokea je avangarda 🤡🤡🤡 Ali ipak nije i sve je laz kod vas
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Nikad necu da zaboravim punu torbicu para nakon botovanja epskih razmera pre dve godine.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Zaboravice i ovo mentalno zaostali navijaci Partizana, ovi koji nisu mentalno zaostali shvatiće kakvo je smeće KK Partizan Ofy basket sa sve Ostojom i Zemljom, ali plaćaju jako ove mentalno zaostale botove koji sede po kaficu.
С

Слоба

pre 28 dana

А кад је скочио на Лазаревића тад је било "самоодбрана ово оно" а сад кад треба да се оцрни (што је само по себи иронија) креће набрајање како је редом шамарао и претио свима око себе. Значи сад више не пије воду да га је Лазаревић први напао... Погубили се а сезона није ни почела, права симфонија! После ове сезоне следи катанац јер Обрадоглу више нема изговора кад је променио све играче да докаже да "није до њега". Пукли сте.
R

Rodman93

pre 28 dana

Nema veze, počećemo da navijamo za neki drugi klub, kad vama to nije problem, nije ni nama.
s

senseimaster

pre 28 dana

Evo ovako,TRENER PARTIZANA željko obradović ubio pešaka u Čačku i nije odgovarao za delo,TRENER PARTIZANA željko obradović u autu na prednjem sedištu drpa tinejdžerku koja može unuka da mu bude ...i taj čovek nekome priča kako da se ponaša,kako da reprezentuje klub,taj priča o poštenju i moralu...eeee jadna si Srbijo

Bojank91

pre 28 dana

Kako ga bacaju pod autobus
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Bacaj sezonske kartice nepostojeće u cevovod kafića.
T

Teska bolestina

pre 28 dana

Sve vreme se krilo za samar i pretnje novinarima ahahahah toliko o novinarstvu objektivnom. Drzavna sponzorusa Igokea kontrolise kada moze da se objavi a sta ne.
O

Odvratno

pre 28 dana

znaci sada se tek saznaje da je pretio novinanarima pa zar nije dobar decko kao sto je rekao Ostoja, koga vi lazete ? Zasto niko nije to objavio i zasto se krilo? Igokea je najveca sekta koja postoji
D

Domaćin

pre 28 dana

I sponzor zajedno sa njima, koji sve to prikriva, a sada saznaje!
v

vidi ih

pre 28 dana

Kako smo saznali, Naneli je prošle sezone na poluvremenu utakmice sa Olimpijakosom u Beogradu, u tunelu udario šamar Janulisu Larencakisu, dok je nakon završetka čuvene pete utakmice četvrtfinala plej-ofa protiv Reala u Madridu pretio pojedinim novinarima da će da im "porazbija telefone". Znaci ovo se krilo u starom sektaskom stilu? Pretio i novinarima i to se krilo ???? JSD drzi sve medije svoje pod kontrolom nema sta
V

Vidi ih

pre 28 dana

Partizan SNS Rio tinto odma udara po svom nekadasnjem pripadniku sekte nista mu se ne oprasta
V

Vidi ga

pre 28 dana

Partizan SNS Rio tinto odma udara po svom nekadasnjem pripadniku sekte nista mu se ne oprasta
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Košarkaški klub Partizan u punom sjaju. Avangarda doslovno...

Neksaa

pre 28 dana

Hahahahaha kako na diktiranje Ostoje novine pljuju igraca au uzas gde mi zivimo. Sve tako providno i dzabe sve opet. Aj istoriju Ostojinih lopovluka?
G

Guh

pre 28 dana

A u zagrebu muk
l

loll

pre 28 dana

ali pazi zagoraca sto napadaju ostoju a ne Oca svoga oca 😂😂😂
S

SilverSurfer

pre 28 dana

Pretpostavljam da je Obradovićevo pokazivanje srednjeg prsta nakon promašene trojke za pobedu igrača Cedevite ponašanje kakvo dolikuje Partizanovom grbu. Sad i Nanelija proglasiše nasilnikom. Samo se sve zataškavalo. Jedino što nije je incident sa Lazarevićem. Ozbiljne kabadahije čiji ispadi ostaju zataškani dobro upregnutom medijskom mašinerijom koja radi non stop. Što se vidi i sada kada treba da se ocrni bivši igrač. Simfonijska avangarda.
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

Zagrebačka simfonija dominira u ljubavi 😂😂😂😂
h

hahaahah

pre 28 dana

Cekajte zar ga Lazarevic nije napao? kako zar nije dobar dečko 😂😂
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

Casovi ljubavi koje poznajemo aahhahaha
U

U Tem Denveru

pre 28 dana

Kakav li se tekst sprema za kabokla, a tek za aleksu…
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

zagrebacka simfonija 😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

zagrebacka simfonija 😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

zagrebacka simfonija 😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 28 dana

zagrebacka simfonija 😂😂😂
I

Ivan82

pre 28 dana

Malo,malo pa casovi ljubavi. Avangarda je to jbg...
m

merllin_pfc

pre 28 dana

Naneliju stvarno sve najbolje I ostace kao neko ko je postrojavao I lupao komsije kako na parketu tako I na zagrijavanju , hodnicima it'd itd. KK Partizan je pobijednik Euroleague, najgledaniji I najposijeceni klub u Euroleague. Jos mnogo evropskih trofeja , F4 itd itd. Klub od tradicije I postovanja od najvecih klubova Euroleague. Nositi grb Partizana je bila privilegija I postovanje I za vece igrace od Nanelija. Kako rece najbolji I najuspejesniji trener Ja vise nisam Zeljko Obradovic ja sam trener Partizana Zeljko Obradovic. Idemo pu tu trogodisnju licence a vi ostali vidite sta ce te 🩶🖤
k

kakav si

pre 28 dana

🤡

Dorcolac

pre 28 dana

Merlin hahaha klasican Hrvat navija za tim poreklom iz svoje domovine
h

hahahhahahha

pre 28 dana

Ali pazi kada bradata napredna sisica ne sme da se potpise u tekstu hahaha..Zabranila centrala hahahah
W

Wingman

pre 28 dana

Kakva blamaza medijskog sponzora kkp, dugo ni jedan sportski portal nije ovoliko pljunuo na svoj ugled stavljajuci ga u sluzbu ljudi koji ni svoju decu nisu stekli na cestit nacin.
K

Klasika

pre 28 dana

Nebitno da li je u pitanju kkcz ili kkp ovo je klasika kad te igrač ocrni pa krene hajka preko sponzora, raznih njuzova(Ostojin mali) ili insajdera tipa bagzilone. Podrška za brata nanelija!
N

NemojSadNijeBitno

pre 28 dana

Bitno je.
v

velikii

pre 28 dana

Како није био цвећка? Па зар Остоја не рече да је сјајан момак? И то је поновио најмање два пута! Нанели вам је бол, Нанели вам је срамоту, па ајд да га мало урнишемо сада. А док је био у Партизану приказиван је баш као цвећка.
p

punkrti

pre 28 dana

pa dobro, to za larencakisa mu svaka cast
п

паћино

pre 28 dana

Вала оног Ларенцакиса ваља ударити
P

PravdaJeSporaAliDostizna

pre 28 dana

To, to. Napišite sta je jos uradio heroj mentalno zaostalih.
г

гостгоат

pre 28 dana

Сад ће овај лик да буде негативац (што и јесте наравно) али шта је са осталима? Лесор и Ледеј?? Какво је то понашање било? Од физичких сукоба, намерних покушаја да се повреде противнички играчи, они су цвеће? Имамо ту и Мадара и Пантера који су разним гестикулацијама частили Звездину публику. Нема везе, то само гробари падају у транс од таквог понашања својих играча. Кад вам оде овај што у сваком интервјуу плаче, кука, правда на све могуће и немогуће начине своје неуспехе, само вам треба поставити питање “шта сад?”. Нисте свесни колико систем било какав у клубу немате и да овако нећете моћи још дуго, можда и јесте, само нећете то себи да признате.За крај, научите од Звездиних репрезентативаца шта је култура у понашању, да не цитирам овог нашег бившег, и изјаву од пре неки дан.
P

Peta Treger

pre 28 dana

Vama je covic predsednik. Tu se odavno zavrsava svaka prica i polemika sa vama. Ako imas vise od 40god razumeces o cemu pricam!
I

Ivan3333

pre 28 dana

Ovo nisu incidenti nego kult i zaostavstina. Bravo Naneli volim te ko brata.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Lesor je jos uvek dobar decak, nema veze sto je nabo pesnicom srpskog reprezentativca.
K

Krme

pre 28 dana

Rio Tinto navijači, eno neke vesti kako su turski konjanici držali igračima FK Barse, ovaj, Zvezde, govor neki, i to na engleskom, da mogu i stranci (Kamerunci?) da razumeju, trk tamo da branite Ultrakop! Hahahahahahah, opet kažem, da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
K

KalcopolistoGorostaseVamoseKrme

pre 28 dana

Jel si se krstio?
Š

ŠtaSiSadOkacioNaTviter

pre 28 dana

?
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Smeješ se na silu, nekrsteni.
l

lion zion

pre 28 dana

ovaj pacov naneli ako otvori pandoru moze da unakazi drzavni projekat.tuzna simfonija
D

Drake

pre 28 dana

Zato što se Naneliju sve i dopuštalo, i došlo je do svih tih incidenata. A to govori mnogo o samom klubu.
N

Nanelinal

pre 28 dana

bravo bravo botovski mediji sad napraviste od njega ludaka sve po nalogu, bas ste zanimljivi, pravda za nanelija majstore vole te grobari🖤🤍
Б

Бијело Поље

pre 28 dana

Црни стрелац, Нанели! Поздрав за јавно гласило КК Партизана и г. Остоју.
Б

Бијело Поље

pre 28 dana

Црни стрелац, Нанели! Поздрав за јавно гласило КК Партизана и г. Остоју.
K

Kazablanka

pre 28 dana

Sponzorski tekst. Koliko ste providni to je nerealno. Mogli biste bar malo da sakrijete.
K

Krme

pre 28 dana

Za sad, trinaest komentara, od toga samo jedan nije iz Stjepana Šupanca, hahahahaha! Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Sirotinjo, kad ces da odes uzivo na utakmicu?
Ј

Јовиша

pre 28 dana

Остоја издиктирао текст??
G

Gost997

pre 28 dana

I sad naracno krece medijska hajka na igraca, kriv je on kriv je Kaboklo, kriv je Madar, kriv je Misko, samo su preposteni Ostoja i Zelimir cvecke i uvek u pravu
&

&

pre 28 dana

Je l ste vi Mozzart sport ili PR sluzba Partizana?
D

DebelaGmazurina

pre 28 dana

PR služba sa sve onim debelim gmazom sto im organizuje simfonije
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 28 dana

Hahahahahahahhahahahahahahhaha Čekaj sad je incidentan?
N

Nislija91

pre 28 dana

Pa gde su ovi tekstovi bili do sada? Nego kada udari na Ostoju i iznese cinjenice odmah krece napad na Nanelija da se ocrni...
L

Lolo

pre 28 dana

Haha pa tesko ce oni od licence ako im igraci prete novinarima, tuku druge igrace, trener preti sudijama…Sad ce sami sebe da ukopaju.
N

News

pre 28 dana

To samo pokazuje koliko su novinari objektivni I nezavisni kad njima igarc preti a oni nista ne smeju da kazu o tome. Verovatno to nije prvi put.
K

Kakva beda

pre 28 dana

Niko nije znao za Larenzakisa do sada. Posto je ovo udar na coveka zvanig Ostoja institucija e sad da iznesemo prljav ves.
j

jbt

pre 28 dana

E sad ce biti kriv i za drugi svetski rat.Kako je samo smeo da kaze da dve godine nije placan na vreme.
G

GostO

pre 28 dana

Krenula kampanja pljuvanja Nanelija, oproban partijski recept

Joco Inter

pre 28 dana

Kako vas nije sramota da pišete ovako?! Sponzori...
H

Hermano7

pre 28 dana

Muskarcina, Car, Brat, Kralj. Hvala ti James!
K

Komentator

pre 28 dana

Naravno da je Naneli užasan lik (kao i Ledej, Lesor i Panter), ali nije lagao za Ostoju realno
l

licemerno

pre 28 dana

do sad vam bio dobar, kleli se a sad, au au au
a

asa

pre 28 dana

Sto to nisu rekli dan posle tuce sa Lazarevicem?
M

Mladen84

pre 28 dana

Redakcijo, ovo vam zaista nije trebalo!!! Sta god da se desilo, nije vase da pravdate klub i Ostoju, jednostavno niste trebalo da objavljujete ono sto je napisao Naneli i to je to! Razumem da ste im glavni sponzor, ali ovo je totalno bezveze!
P

PopA

pre 28 dana

Nije njihovo da brane klub, a onda kažeš da nije trebalo da objave šta je Naneli rekao??? Momče, ti si se u jednoj rečenici posvađao sam sa sobom

Delija

pre 28 dana

Sa tobom više boli smo vam NANELI 🧹😂