Komentari na vest

INTERVJU - Marko Gudurić: Neki misle da foliramo, naša najveća snaga je zajedništvo

B

Balila

pre oko 2 meseca

Guduriću bio si naš najgori igrač na SP. Sinoć protiv Australije ponavljaš iste greške, srljaš u igri, gubiš lopte, promašuje čiste puteve. Ti bolje igraš u klubu u Turskoj nego u reprezentacija. Pešić ti daje dosta vremena u igri, neznam zbog čega, ali definitivno slabo igraš. Mislim da ćeš opet biti isti kao i prošle godine, samo što sada nerviraš sve nas koji volimo naše reprezentacija.
k

kkk

pre oko 2 meseca

ajde bre ostavite decka na miru,bitno da se samo pljuje. da se svi zivi pljuju, pa makar to bio i Novak. Promasio trojku protiv nemaca? pa sta? ko pa nije masio. Decko je uvek tu za reprezentaciju,tacno je stegnutiji je neko u Feneru ali uvek je tu i da sve od sebe sto je najbitnije
L

Lobotom

pre oko 2 meseca

Pa i ja sam tu druze svaki put samo nek me pozovu... a to sto ne umam loptu da tupkam to nema veze... e ista ti je situacija sa njim...
S

Sigurno

pre oko 2 meseca

Iz reprezentacije treba izbaciti Marinkovica, Pokusevskog
В

Вили Вонка

pre oko 2 meseca

Ни талентованијег играча, ни веће штеточине.
J

JSO

pre oko 2 meseca

Uz veliko postovanje,Marko Guduric ne zasluzuje da bude u prvih 12 igraca.Covek je ocajan. Pokusevski takodje,kao i Jaramaz zbog izuzetno male minutaze i lose sezine.
m

marios

pre oko 2 meseca

tačno njih trojica treba da otpadnu
7

73

pre oko 2 meseca

Sa spiska treba da otpadnu Marinković,Pokuševski i Jaramaz.
T

The Black Crowe

pre oko 2 meseca

Treba da otpadnu GUDURIC, Pokusevski i Jaramaz.
k

kkp barsa.

pre oko 2 meseca

u reprezentaciji minus O , nikad nista samo nas ukopao zadnja dva prvenstva. molim te oprosti se od reprezentacije, voljni momenat 0
D

Deda iz bunara

pre oko 2 meseca

odigrao je vrhunski utakmice na SP protiv Litvanije i Kanade.
L

Luja

pre oko 2 meseca

Spasi nas sve, idi sam.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Košarkaški maneken koji tripuje da je viša klasa nego što jeste, bez pola elemenata u igri. Ne mogu da vjerujem da neko misli da on može da bude na poziciji jedan......
N

Number 5

pre oko 2 meseca

Guduric je neiskvaren momak i uvijek se idazove zs reprezentaciju.Pogodio je on mnoge trojke.Prestanite kritikovati Vicesampiona.
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Košarkaški Sergej Milinković-Savić sa plićim dzepom.😁
s

smorili ste

pre oko 2 meseca

Оkanite se gudurica i gledajte ponekad svoje malo za promenu
P

PP

pre oko 2 meseca

Guduric...odlucujuci faktor u reprezentaciji. I to ne samo prosle godine...tako je bilo i u Kini. On i Bjelica su tada poslali Srbiju kuci.
M

Mikac678

pre oko 2 meseca

Gudurić, Gudurić ... i ništa! Lik sa dva lica jedno kad igra za svoj tim a sasvim drugo kad igra za reprezentaciju.
A

Aaaaa...

pre oko 2 meseca

Italija? Jedina Pešićeva greška he jer je mislio i misli da ovaj može u Bogdanove patike...
B

Becks

pre oko 2 meseca

Opet o zajednistvu? Fudbaleri su takodje svakoga dana trubili o nekakvom zajednistvu I vidimo na sta je sve spalo. Samo vi igrajte, a o zajednistvu ćemo kada se završi takmicenje.
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Nema potrebe porediti košarkaše sa fudbalerima. U košarci smo neko a u fudbalu niko, predmet sprdnje. Maksimalna podrška ovim momcima
М

Маурс

pre oko 2 meseca

Gudurić je nešto najgore što se ikad desilo reprezentativnoj košarci.. znači dečko pet minuta u karijeri nije spojio dobrih u dresu reprezentacije.. za dva minuta čovek deset grešaka napravi..
z

znik

pre oko 2 meseca

Ja samo ne znam sta je tebi pa imas blokadu u reprezentaciji. Toliko losih partija, a izuzetno kvalitetan igrac. Takodje i Micic, nikako da sastavi konkretnu partiju, spram kvaliteta, za drzavni tim.
e

ejj

pre oko 2 meseca

Kaboklo ne ume da se sastavi pa u reprezentaciji igra dobro i?
e

ejjjx2

pre oko 2 meseca

Kakav brate Kaboklo, u Partizanu nije mogao poziciju protiv Tea da izgradi,o blokovima i pick-u da ne pricam.. kao tele. Inace Brazil osvaja medalje,sve im donosi Kaboklo. Pa naravno da igra dobro u reprezentaciji kad je bez pritiska i prvi igrac iste. Slicna situacija sa Ponitkom kad igra za Poljsku.