Komentari na vest

Incident u Istanbulu: Navijači Fenera uleteli na teren i nasrnuli na igrače Monaka (VIDEO)

D

Djape45||

pre 14 dana

Ponašanje navijača katastrofalno, ali meni nisu jasni ovi amerikanci. Koliko su hrabri, toliko su i glupi, zaleću se i provociraju 15 hiljada ljudi i misle da neće biti nekog revolta.
V

View

pre 14 dana

videcete vecu kaznu je Teo dobio za ono sa sudijom nego sto ce ovi dobiti...
г

гост 1312

pre 14 dana

Рече Остоја да ће држава ове сезоне сипати још више новаца, таман да доведу Џејмса, та одрвратна њушка је рођена за њих!
J

Jgg

pre 14 dana

Daj bože da dodje,kod vas sigurno neće jer takav igrač ne igra po predgradjima.
@

@jgg

pre 14 dana

..puno pozdrava ti salje fakundo kampaco, gospodin medju elitnim plejmejkerima.
M

Misli

pre 14 dana

li neko da ce biti kaznjeni? simbolicno, verovatno. Ne zelim da pomislim kakve bi sankcije bile da se slicno nesto desilo u Beogradu, nebitno cijoj utakmici.
Č

Čiča Draža11

pre 14 dana

Nit je koja okotila Vuka,nit turkinja rodila Hajduka.
P

Picmalac

pre 14 dana

Hahahaaaa Hahahaaaa Čiča Dražo gde je moje dete...
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Šteta, taman su hteli u Evropsku uniju 😀
г

гост 1312

pre 14 dana

Рече Остоја да ће држава ове сезоне сипати још више новаца, таман да доведу Џејмса, та одрвратна њушка је рођена за њих!
M

Modern boy

pre 14 dana

Tekst je degutantan jer delimično opravdava ponašanje publike. Kakvo god da je ponašanje igrača, ovakvo ponašanje publike se ne sme opravdati jer to nisu vrednosti kakve treba promovisati. Očigledno turci čak i u odnosu na našu publiku nemaju manire za igranje velikih takmičenja i poraze u istima.
j

jbg

pre 14 dana

Beš su delije ovi iz prvih redova.
о

опортуниста

pre 14 dana

прави тренутак да Евролига жестоко казни КК Црвена Звезда!
Y

Yupu

pre 14 dana

Pa nisu vam ovi vaše delije I grobari od kojih niko hrabriji na recima nema, I koji GROMOGLASNIM zvuzducima uzvrate na provokacije protivnickih igraca, nego su turci koji ne daju na sebe I svoje. E sad što vam je zbog toga krivo, sto nemate mu*a ko oni to je nešto drugo ;)
I

Istinu.Zborim

pre 14 dana

Kada Ledlej bude provocirao ponovo, treba masa da ga is.tira. Sportski pozdrav

Gost17

pre 14 dana

Prljavi turci će uvek biti prljavi turci...
E

Elekserou

pre 14 dana

A ti kao znaš kakvi su turci i da li su prljavi, kao da si dva života proživeo pa si preiskusan i nagledao se svačega. A ne klinac od 17 -18god
s

sir

pre 14 dana

Iako navijam za Monako i Sasu, ipak bi igraci morali da paze kako se raduju i postuju publiku, ko se ne bi iznervirao.. al ajde ipak je sve ostalo u okvirima normalnog srecom, i to je dio sporta
M

Marko Nis

pre 14 dana

Druze celu utakmicu navijaci divljaju uz aut liniju, urnisu igrace Monaca. Pokazuju srednjake u lice, onaj jedan pokazuje igracu Monaka prstom ispod vrata znas na sta mislim, takvim ljudima nije mesto uz aut liniju. Ako si bogat imas para za prvi red ne znaci da imas pravo da urnises protivnicke igrace ceo mec a da niko ne reaguje, momci na kraju pobedili i radovali se pred 10 divljaka pored aut linije. Sta su trazili to su i dobili. Fenerovi navijaci su dno, iste scene na fudbalu, slicne scene na ZENSKOJ ODBOJCI, ko prati znace gde kapiten malo malo ide do publike da ih moli da se smire i da ne vredjaju nikog, alo ZENSKA ODBOJKA.
D

DidierDrogba11

pre 14 dana

Ovi Turci su baš debili.
M

Molim

pre 14 dana

A mi smo poznati kao mirni i kulturni navijaci pa imamo pravo druge da nazivamo debilima zbog incidenata…
B

BokiUSA

pre 14 dana

Neko moze kako hoce I nikom nista. A mi se poubijasmo za A ili B licence a prema Turcima ko kolibri. Nije prvi put da Turci nasrcu na igrace. Nedavno je bilo I na fudbalu. Bezobrazluk I varvarstvo.
s

spiritus movens

pre 14 dana

Mnogi igraci Monaka su u geto tripu a obrazovanja i opsta kultura na razini 0. I to je globalni trend sa ovim crncima. Takvo ponasanje iritira navijace, od kojih vecina mukotrpno radi za neki minimalaca dok ovi ubiru milionske ugovore. Publika je svetinja. Od nje se zivi, bez publike ne bi bilo kosarke.
B

BokiUSA

pre 14 dana

Druze kakav stav imaju ponasanje I koliko novca zaradjuju ne opravdava ove primitivce da ulecu na teren. Od prilike neko kupi kartu za 5 eura neko mu se ne dopadne na terenu uleti I izbije mu zub....
V

Voždovac

pre 14 dana

Na razini? Kakvo god da je ponašanje na terenu, tu je liga da to sankcioniše, a ne navijači. Zato ne rise, nego se vrati u lijepu vašu da naučiš šta je pristojno ponašanje. Bok.
s

spiritus movens

pre 14 dana

Sve je to srpski stokavski, razlika je samo u dijalektu. Pre bi ti trebao da uzmes casove istorije ali to je drugi par rukava. Boki, kako bi u Americi prosao igrac koji se zalece na publiku? Setimo se Detroita i Rona Artesta, Stivena Dzeksona, i Dzermejna Onila.
S

Seoul

pre 14 dana

Obrazovanje nije garancija normalnog ponašanja, ako je obrazovan ne znači da je i kulturan.
k

kertridz

pre 14 dana

ubedljivo najgori vinisijus iz reala, kakav retard provokator
P

Pjer Karden

pre 14 dana

Po ko zna koji put se pokazalo da Turci nemaju šta da traže u Evropi i da ih treba držati duboko iza Bosfora,pretnje klanjem,utrčavanje na teren i to u košarci sportu koji nikada nije imao huligane i ovakve incidente.Ovo im nije prvi put a neće im biti ni zadnji pošto neće biti adekvatno kažnjeni.
P

PopajFJ

pre 14 dana

Pa niste ni vi mnogo drugaciji ne pada kruska daleko od jabuke ...Mnoge iste ili slicne stvari ste radili
Г

Геџа - Србијанац

pre 14 dana

@popajFJ Кoji smo то ми, а који ви? Видимо да пишеш нашим језиком и читаш портале из Србије, па ме занима колико далеко иде то што те мучи? Иначе, крушка пада далеко од јабуке, разликују се те воћке. Још ако навијаш за ЈСД, не мора ни да одговараш, јасно је све. Де ће крушка да падне, него испод крушке? Врв испод јабуке..
T

Tarantula

pre 14 dana

E kad ti "otvori" oči jedan od onih što su jedini u istoriji čovečanstva imali logore za decu,što su Hitler cvećem dočekali,onda znaš gde ide svet.