Dejan Milojević i Igor Kokoškov (©Star Sport)
Dejan Milojević i Igor Kokoškov (©Star Sport)

Igor Kokoškov: Ne mogu da verujem šta se izdešavalo za 12 sati, juče smo se dopisivali...

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.24. | 22:08

"Dejan je bio veliki čovek i moj dragi prijatelj. Ostavio je neizbrisiv trag u svetu košarke kao igrač i trener", rekao je nekadašnji selektor Srbije za Mozzart Sport

Košarkaški svet zavijen je u crno posle iznenadne smrti Dejana Milojevića. Srbija je ostala bez čoveka neverovatne harizme, izuzetnog košarkaškog uma i nekoga za koga su svi samo imali reči hvale.

Od trenera koji je stvorio igrače poput Nikole Jokića i Vasilija Micića opraštaju se svi, a za Mozzart Sport kratku izjavu iz Atlante dao je nekadašnji selektor Srbije Igor Kokoškov. Nije tajna da su Dejan Milojević i Igor Kokoškov blisko sarađivali u reprezentaciji, da je tadašnji selektor u legendarnom Miloju video pouzdanu desnu ruku i nekoga na koga može da se osloni u svakom smislu...

Izabrane vesti

Dejan Milojević je u stručnom štabu Igora Kokoškova bio jedan od ljudi zaduženih da prate igre potencijalnih kandidata za reprezentativni dres, da sa njima drži kontakt i da zajedno, naravno, spremaju taktiku za košarkaške megdane u kojima su nastupali zajedno.

"I dalje sam u šoku i ne mogu da poverujem šta se dogodilo u proteklih 12 sati. Još juče popodne smo se dopisivali…", rekao je Kokoškov za Mozzart Sport.

Jasno, niko u ovom trenutku nije bio spreman na ovakav šok...

"Nemam mnogo reči kojima bih opisao kako se osećam. Dejan je bio veliki čovek i moj dragi prijatelj. Ostavio je neizbrisiv trag u svetu košarke kao igrač i trener. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da su nam se životi ukrstili i da smo provodili vreme zajedno. Neka mu je večna slava", poručio je Kokoškov.

Košarkaška Srbija izgubila je velikog trenera...


tagovi

Dejan MilojevićIgor Kokoškovkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara