Komentari na vest

Igokea pretila, ali nije učinila uslugu Partizanu: Budućnost odbranila Moraču i drugo mesto

K

Kup u Nisu

pre 2 meseca

Od srca zelim da Buducnost bude druga na kraju i da onda otrese fuzionisanu igokeu u polufinalu!
F

Fuzija 2007

pre 2 meseca

Odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
L

Luja

pre 2 meseca

Partizani neće ni videti finale ABA lige ove godine. Otrešće ih braća iz Titograda.
P

Ppk78

pre 2 meseca

Ocekican rezultat. Pozdrav iz Sandžaka
х

хвала

pre 2 meseca

Србине...
I

Immobile

pre 2 meseca

Kakva utakmica Dragana Milosavljevića. Kakva zrelost, kakve odluke u napadu... Jeste istina, očekuje se da u tim godinama pruža zrele partije, ali posle toliko povreda i rehabilitacija. Svaka čast. Kretnja bez lopte, igra sa istom, selekcija šuteva, skok... Neverovatno. Garantujem da bi i u ovakvom stanju koje je dosta bolje, jer se godinu dana nije povredio i igra odlično bio bolji od svih domaćih igrača. Možda ne bi bio bolji od Avramovića, ali bi bio konstantniji. Bez njega, Igokea bi danas izgubila 20 razlike i to bi Budućnost totalno kontrolisala utakmicu. Svaka čast.
R

Rige od Fere

pre 2 meseca

Dobar komentar, a pored svega navedenog treba reci da je Gagi odlican momak i uz Vanju Marinkovica jedan od retkih normalnih i korektnih igraca partizana od vujosevica pa do danas
K

Kula

pre 2 meseca

Zaista teško objasniti "genijalan" potez Partizana da se umesto Jogi Farela uzme Dzejlin Smit. Pun pogodak kao sa Jaramazom. Neverovatno dva pleja, ne zna se koji je gori, puna ABA liga boljih plejmejkera.
I

Immobile

pre 2 meseca

Ni Jaramaz ni Smit nisu izvorni plejmejkeri, već kombo bekovi koji se više deklarišu kao pozicija 2.
t

tre

pre 2 meseca

a sto Partizsna…reci slobodno ko uzima igraca…izgovori…

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Zato sto Ferel nije pristao na kratkoročan ugovor samo do kraj sezone a Smit je pristao na leto dolazi elitni plejmejker.
J

Jtd

pre 2 meseca

Da su pravili pleja do sad bi ga vec napravili. Jos ostaje opcija da zeljko misli da je on plej, i dalje :-)