Komentari na vest

Hanga pred potpisom za Huventud

P

Pa kako sad to?!

pre 3 meseca

Pa zar nije osvojio 3 trofeja??? Pa kako to da se ne zadrzava jedan takav sampionski sastav??? O cemu se tu radi??? Ah da, fenjer plus poraz od -50 poena razlike. Dobro ce biti ako sa tim referencama uspe cak i u Huventud da se ubaci.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Partizani, ne pravite se blesavi. Hanga je više puta izjavio da bi rado ostao u Zvezdi(bilo i na ovom portalu) ali Zvezda nije iskoristila mogućnost da produži ugovor. Dolaskom Kalinića i ostankom Litvanca na trojci nema mesta. Uz to više je bio povređen nego što je igrao. Lično sam bio za ostanak ali Osmopulos izgleda da nije.
П

Плакууууу

pre 3 meseca

Уффф како боли...😢😢
n

nesssa

pre 3 meseca

Klub za udomljavanje igrača koje niko neće
V

Vizitor

pre 3 meseca

Hanga i Kalinić isti profil igrača?! Ovo jednostavno nije tačno i dolazak Kalinića nema nikakve veze sa Hanginim statusom.Hanga je kod nas igrao na pozicijama 1,2 i 3,najčešće silom prilika kao plej ili pomoćnik pleja (da prenese loptu).Kalinić je sa druge strane 3 i 4 igrač koji u zadnjih nekoliko godina sve više igra kao 4.Stilovi igre ova dva igrača se u potpunosti razlikuju pa mi nije jasno kakve veze dolazak Kalinića ima sa odlaskom Hange.Jednostavno Madjar ide jer se nekoliko puta ove godine povredjivao i ostavljao tim na cedilu,čini mi se da ima i neke probleme sa imunitetom (više puta pisano da je bio bolestan,finale KRK odigrao pod temperaturom i bio najgori igrač Zvezde,umalo da im pokloni pobedu).Godine čine svoje i on jednostavno više fizički nije za ovaj nivo košarke.Ako se pritom čisti mesto za Đurišića onda je to najbolja stvar i za Zvezdu i za buducnost srpske kosarke...
F

Fmp Rakitovo

pre 3 meseca

Dom Staraca 🤣🤣
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Ode u Evrokup starac hahah
Д

Драгољуб Ацковић

pre 3 meseca

брат наш делија,чале,скупљач перја...
N

NN7

pre 3 meseca

Pa,ipak logično pored toliko povreda a i njegovih godina,doći će neko mladji i naravno spremniji
Ј

Ја у

pre 3 meseca

Мађарској никада нисам видео оваквог Мађара,можда само у Луна парку....
P

Pedjahh

pre 3 meseca

Neeeeeeeeee!!! Ako ode Hanga gde ce onda Kanga,Kangva,Djiga Miga i ostala srpska ganga????Gdeeeee!?!?
у

у

pre 3 meseca

Шабац на вашар......
R

Rumeni Stanoje

pre 3 meseca

Eto sanse komsijama da se pojacaju,mozda padne neki kup u sledecih 10 godina
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Zvezda već ima 2 veterana Teodosica i Lazica gde Lazić još uvek može da se pripremi i odigra sezonu onako i koliko on može da doprinese;dok Teo mora ozbiljne pripreme da prodje da bi izneo napore koji su u broju utakmica poput NBA već par godina!!!Hanga podbacio u Zvezdi plus usled povrede nije ni odigrao do kraja tako da s 35 godina tu nema nikakve šanse da bude bolji i od koristi!!!Adio i nalaženje boljeg igrača
A

ABCDE

pre 3 meseca

Jos Ilica i Lazarevica da se klub resi. Obojica ne sluze ama bas nicemu.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Da li neko zna sta je sa Brazdeikisom? Da li je povredjen?
O

Ok

pre 3 meseca

Ako je pravljenje mesta Djurisicu ok. Neko u ovoj ekipi treba i da trci. Plasi me i stanje Tomkinsa. Svaka cast igracu ali bi vise voleo fit igraca. Kukali su na Davidovca kroz sezonu a on je opet dobio finale ABA lige. Steta sto cemo se za Topica moliti tokom cele sezone. Steta zbog njegovog razvoja. Ponovo me plasi pozicija pleja. Posto se roster pravi za 15 igraca moja luda glava bi Uskokovica makar kao petnaestog. Sazreo konacno igrao cele utakmice. Paljevine na strance da njih pet vrhunskih.
S

SedjanS

pre 3 meseca

Bojim se da smo se ovim pobedama nad Partizanom samo bezveze zavarali i odlučili da ostavimo dosta igrača od prošle sezone. Sreća ne i Hangu. Činjenica je da smo mi zapravo imali lošu ekipu, brdo loših negledljivih mečeva u Evroligi. Sreća je da smo naletili na Partizan kom je ove sezone očigledno svlačionica pukla i onda je na kraju zaboravljena naša loša selekcija, naprotiv ispalo je da je ekipa odlična a realno nije. Samo se plasim da ne udjemonopet u sezonu mlako i onda da bude kukanja na trenera i ekipu. Mora da se dovede startni centar i startna četvorka bez toga nema šta da tražimo e Evroligi a vrlo verovatno i protiv Partizana, jer ne verujem da ce dozvoliti dve godine za redom da im trule jabuke kvare sezonu.
D

Deda Žija

pre 3 meseca

Precenjen. U velikom broju utakmica i nedisciplimovan. Broj šuteva bez rezona daleko najveći, procenat ubačaja najniži. Srećno mu bilo svakako.
H

Hanga

pre 3 meseca

je igrac koji najvise doprinosi kada je pun roster , kada nema previse minuta oni su pravi. Tada dolazi njegov kvalitet do izrazaja a + iskustvo, toliko jakih bitnih meceva i zavrsnica u karijeri. Veoma bitan igrac za ekipu kada su svi zdravi eventualno po neki mec da zameni nekoga malo vise, tada je on pravi i to njemu najvise odgovara najvise doprinosi cega je svestan i ne pravi problem sto je druga pa cak i 3.opcija ! Zato mislim da je bolje da ostane i poveze dve sezone u ekipi + sto mu se svidja ovde i ako je toliko proveo u Shpaniji i ima opciju opet tamo da zivi! Kalina i Hanga zajedno u timu! ajmo ☆
D

Dubl

pre 3 meseca

Ali roster skoro nikada nije bio pun :/ Hanga se često povređivao, imao je utakmice kada je pokazivao klasu, ali i utakmice kada srlja, pravi početničke greške itd. Previše nam je da pored Tea, imamo još jednog igrača koji ulazi pomalo…
a

a cvekla osvojio metlu

pre 3 meseca

Super...dovescemo boljeg...valjda 🤣 ne racunam tu Kalinu, nego zamenu za Hangu
с

сад је ред

pre 3 meseca

да доведете неког тамнопутог бугарина....
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Jago, Teodosić, Mekintaer, Kenan, Nedović, Lazić, Geidraitis, Kalinić, Tompkins, Mitrović, Plavšić, Bolomboj, verovatno će ostati Lazarević i Ilić i ako mislim da bi trebali da odu na pozajmicu. Ne znam šta se dešava sa Djurišićem da li dolazi u Zvezdu ili ostaje u NBA, to isto važi i za Topića. Možda nam još treba jedna visoka 210+ petica.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Плавшић је тај физички доминантни центар.
I

Ivan...

pre 3 meseca

Previse su se vezali neki za ove igrace, zbog pobeda nad partizanom. On cak nije ni ucestvovao u ovih poslednjih nekoliko. Tim koji je sklopljen prosle sezone se pokazao kao promasaj. Ne treba zaliti ni jednog igraca koji ode iz ovog tima.
F

Familija

pre 3 meseca

Hangu prosto moraš da zavoliš ne vidim problem da imamo i Kalinića i Hangu u timu
D

Dadada123

pre 3 meseca

Ne znam nekako mi tesko pada njegov odlazak.Veliki profesionalac a pre svega covek.Sa kakvim zarom i emocijama je on igrao za nas u ovim godinama ono nije realno.Ona njegova slika protiv Bajerna sve pokazuje.Bez obzira sto je igrao samo sezonu meni ce ostati upamcen kao jedan od gotivnijih igraca koji su igrali kod nas.
0

09999

pre 3 meseca

SUPER. DOVESCEMO BOLJEG. 35 GOD. I SKLON POVREDAMA
7

777

pre 3 meseca

Hvala za sve! Ali ako biram onda je to naravno Nikola.