Komentari na vest

Grom iz vedra neba, Virtus izgubio glavnog sponzora

S

Skid81

pre 4 meseca

Sta se nervirate. Kako ide, Evroliga ce se svesti na 16 timova iz 4 zemlje, za ostale koga briga. Mito i korupcija je usla u sve pore organizacije, ljude zabole za kosarku, nemaju pojma da rade svoj posao, gde ima mnogo struja, i jedino pitanje kako da nameste sistem da igraju bogati. Znaci ovakav sistem moze da podrze samo bogati stabilni klubovi koji ne moraju da brinu za licencu. Svi kojima se drma tlo pod nogama, kako da prave strategiju poslovanja za narednih 5 godina, ako ne znaju vec sledece sezone gde ce igrati? Koja jos firma pravi planove od godine do godine, i to sa takvim ulaganjima? Evroliga je prsla nacisto. Niti znaju da od jednog takvog sporta naprave finansijski uspesan sistem, jos manje znaju da naprave sistem za sprecavanje odliva mladih talenata , a umesto toga samo upumpavaju prosecne amere koji ovde vedre i oblace. Kosarka kao sport je u rasulu vec decenijama, domaca prvenstva su prakticno svedena na 2-3 tima sa takmicarskim nabojem, ostali su tu da popune broj u ligi. Jedino Spanija ima ligu koja zadovoljava kriterijum takmicarske lige, sve ostale su blagi uzas. A toliko klubova postoji po drzavama, prva i druga liga, pa to kada se pomnozi sa 12 igraca po timu, dobije se broj u kom 95% igraca skoro pa da igra rekreativno. I najsmesnije od svega, transfer politika je U Z A S N A !!! Znaci igrac moze da menja sredinu kao kad bira restoran, tim koji zapocne sezonu moze drasticno da se promeni vec posle 10 utakmica. Sve je to NAKARADNO do tog nivoa da mi je gadljivo uopste i procitati rec Evroliga. Ali zaista, gadim se te reci jer ona nije sinonim ni za jednu jedinu svetlu stvar u jednom tako davnom sportu.
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

Евролигу укинути и вратити такмичење под окриље ФИБА.
p

pera90

pre 4 meseca

Vi stvaro verujete da drzava daje vecitima a nista ne uzima?
P

Pixy

pre 4 meseca

Treba uraditi jednu ozbiljnu reviziju poslovanja KK Partizan, pa sve poslati Evroligi i u FIBA.
D

Dileje

pre 4 meseca

alooo druze sta pricas, pa celo sportsko drustvo bi vam zatvorili posle kratkog cesljanja koliko muljate. Nemoguci ste majke mi, taj mozak treba pokazivati kao eksponat.
b

bakicar

pre 4 meseca

Biće im bolje na italijanskom buđetu.
F

Fast as you can

pre 4 meseca

Delije vređale Želimira, brzo pišite Evroligi, brzo, odmah, pišite, drukajte !!!
K

KLASIČAN.VERSAĆI

pre 4 meseca

Vraćaj Dobrića odmah
p

podesen

pre 4 meseca

Sam ce on kuci.
b

blablabla3

pre 4 meseca

Ruzni kojote, pogledaj svoje dvoriste, koliko je sd crvena zvezda oprosteno duga u prethodnih 12 godina, pa reci koliko onda dobije partizan za to vreme...
s

sad vidim

pre 4 meseca

svi su oni Zoran Savic!Nije on jedina drukara,svi su kolektivno zadojeni...
D

Da, da

pre 4 meseca

Poklopio vas onaj Slovenac istinom, da treba da se pokrijete usima.
V

Vivedo

pre 4 meseca

Treba pisati EL da izbace limenke iz svih takmicenja. Kako je moguce da objavis kako si prodao 12000 sezonskih, a onda igras u hali od 8000? To se mora ostro sankcionisati, izbacivanjem iz svih evropskih takmicenja na 10 godina npr.
b

bljuc

pre 4 meseca

koliko ste vi bolesno opsesivni
i

ime gosta

pre 4 meseca

Treba im pisati da im sledeće godine sviraju svaku utakmicu 38 faula protivnicima kako ne bi opet bili 16-ti
Б

Блок

pre 4 meseca

Који фаул није био? Проклизавање Јага и ...? Да се судило фер ...финале би било Звезда Будућност .
z

za BLOK

pre 4 meseca

Da se sudilo posteno, majstorice ne bi ni bilo druze
M

Mister M

pre 4 meseca

Zasto ne pises, nesreco? Samo nas prati, uvek su se mali ugledali na velike. Kakve veze Evroliga ima sa time da li mi imamo 500 sezonskih ili 10 hiljada?
A

Ako smo mi limenke

pre 4 meseca

Zbog cega te toliko žuljamo?
P

Partizai

pre 4 meseca

Vec ste pisali za Kampaca, mozete ponovo
p

placite

pre 4 meseca

tise
D

Dr Laza

pre 4 meseca

Umesto tog Vivedo bolje bi ti pristajalo govedo
N

Nanas

pre 4 meseca

Sta mislis o ideji da se kompletnom sportskom drustvu zabrani da postoji ??? Mozda bi te to izlecilo od svih kompleksa i frustracija koje imas...
Б

Блок

pre 4 meseca

Не,него би могуће финале било Звезда Будућност.
M

MikeST

pre 4 meseca

@blok https://sportske.net/vest/kosarka/cetiri-situacije-sa-derbija-koje-partizanu-nisu-ni-sumnjive-520807
M

Maca na Diskreciji

pre 4 meseca

Ljudi moji to je kapitalizam Samo kod nas država daje bogatima a uzima sirotinji
d

d.g.

pre 4 meseca

Večiti imaju stabilnog sponzora...budžet svih građana.
t

tzz

pre 4 meseca

Eh nema svako kravu muzaru (državu) pa da im bude sponzor.
G

Guily

pre 4 meseca

Nema brige za Virtus. Igrace EL sigurno. Jasno je svima da od ovih 5 nabrojanih timova samo privatni klub predsednika drzave stacioniran u Zelezniku nece igrati EL bez obzira na ishod finala ABA. Za Pantere se sprema visegodisnje igranje Eurocup-a
Л

Лаик

pre 4 meseca

Ако ми не будемо играли ЕЛ ви ћете бити угашени. Стога пазите шта прижељкује те. Спортски поздрав.
P

PK

pre 4 meseca

Prizeljkujete je jedna rec, krezubi.
g

gostq

pre 4 meseca

Лаик, taman potvrdjujes da ste privatni klub covica i vucica ili u prevodu drzavni projekat haha
r

ruzni kojot

pre 4 meseca

Ono kad 2021 godine, zavrsis kao sedmi tim ABA lige, a posle godinu dana igraš Evroligu sa 5 -im najskupljim budzetom Evrolige, i ponudama za košarkaše kojima malo ko u Evropi može da parira i pričaš o Neltu, Nordeusu, Žoc efektu, nazivaš Zvezdu Vucicevim klubom i zanosiš se da ti nije Vučić od 2021 do 2024 sipao oko 50 miliona evra nego to projektujes na Zvezdu. Odgovorio bih ti replikom iz filma Lepa sela lepo gore, kao Nikola Kojo Bati Živojinoviću, ali neću, neće mi moderator koji je inače vaš navijač objaviti komentar.
K

KLASIČAN.VERSAĆI

pre 4 meseca

Zvezda treba da igra FIBA Ligu Šampiona, ova liga je sramota za košarku, ne igraju šampioni država, nema kvalifikacija, nema šansi za sve. Besramna liga.
K

Klasičan.Versaći

pre 4 meseca

Zvezda je igrala Eurocup sezone kada je Budućnost osvojila Aba ligu. Opusti se. Ja sam za FIBA Ligu Šampiona, ali ako hoće Zvezda u Evroligu igraćemo i to iako nas besramno kradu svi, počevši od Kaunasa i njihovog forsiranja da se diže zastava Ukrajine što igrači Crvene zvezde nisu hteli da urade. Zvezda je sa Dangubićem koristila preko 20 minuta kada je Radonjić vodio ekipu protiv CSKA. Žao mi je zbog Topića, ali dobar je i Krstić mogao bi on da proba u rotaciji kao na Kupu.
z

zasu

pre 4 meseca

Ruzni Kojote, Partizan nikad nije imao u Evroligi budzet u prvih 10 ekipa. Uvek je bio ispod. I uvek ste i vi imali veci budzet, posto malo malo pa vam KSS uplacuje nepovratne donacije.
S

Saturn

pre 4 meseca

Vrati se kuci Dobricu !
X

Xyz

pre 4 meseca

Nemoj molim te