Komentari na vest

Giedraitis: Doći će bolji dani, ne može ovako da bude 34 kola! Skor ne kaže ništa, ima vremena...

P

Prvaci Evrope

pre 9 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Albe Real Madrida hoćemo pobede protiv Albe Real Madrida u Krcatoj Štark Areni delije 🔴⚪🇷🇸
p

podesen

pre 9 meseci

Zvezda je ekipa koja ima tokom meca vise suta za 3 poena nego za dva .Bolje da imas 55% suta za 2,nego 35% suta za tri,ali moras imati bar 30% vise suteva za 2 poena od suta za 3.Pitajte nekad Obradovica za to,ne pominjite Zvezdu i da vidite sta ce vam reci.Da ne pricam za igrace Zvezde sto ispaljuju rakete na kos kad sutiraju za 3 poena.Kod KKP Ledej sutira kad je sam,cim mu pridju ulazi i dobije faul,bacanja ne masi.Panter sutira i preko ruke gde stigne ,bacanje ne masi.Naneli sutira i preko ruke ali kad je sam penal ,bacanja ne masi.Andjusic kad je sam penal,Smajlagic ima sut 50% za 3,ali nema jaja da sutne u EL jer se plasi Obradovica,onda ulazi kuca,bije se na silu. Ovaj Bruno cepa trojke,Dozijer onako, Avramović onako,svi zivi sutiraju cak i Trifa ispaljuje po neku.
R

Raja 032!

pre 9 meseci

Dovedite nova tri igrača i sklonite tri dok nike kasno !
K

KIMI 85

pre 9 meseci

Da sklonis tri igraca, moras da im isplatis ostatak ugovora. Da bi doveo nova tri igraca,moras im dati pare za ugovor. Ti i ostali stvarno mislite da ce Cova to da uradi?
1

11

pre 9 meseci

Mali iz Zeleznika je najveci problem Crvene Zvezde. Daleko od toga da bi Zvezdi bilo sta falilo kada bi on otisao.
o

ojo

pre 9 meseci

Jel istina da je Nejpir zakasnio na autobus pred utakmicu protiv Valensije ?

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Pa šta se čudite prespavao covjek,a možda mu nije ni sat zvonio!
R

REALNOST

pre 9 meseci

Planira li se prelazak u Halu Sportova?
M

Marinjo1

pre 9 meseci

Skandiranje protiv Albe da Covic ode!
H

Haha

pre 9 meseci

Zašto bi otišao iz svog privatnog kluba ajde mi samo to objasni
I

Istino_mer

pre 9 meseci

Voleo BiH da nam vi tako stručni i pametni objasnite negde je KK Zvezda bila i koliko titula i evropskih takmičenja a i gledalaca je imala po utakmici pre nego što je u nju došao Čović. Samo bih molio precizan odgovor zasnovan na činjenicama i istini.

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Pogledaj ga duša moja,uvjek me posjeti na mog pokojnog pra djeda kad bi krenuo u sumu da sjece drva.😪
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

Trener 0 Kapiten 0 Nece biti bolje druze, ono sto si igrao sinoc vise nikad neces igrati.
d

de goll

pre 9 meseci

Kao neko ko voli partizan mogu da kazem da mi nije jasno zasto zvezda igra ovako...Nedovic je dobar ,odlican igrac,nejpir je drzao milano proslu sezonu nesto mu sada ne ide,verovatno psiholoski...Mitrovic odlican igrac,Teodosic pravi plej,ovaj rokas je odlican trojkas...Iako pljuju ,zvezda ima dobar tim..medjutim njih je doslo 10 ..ne poznaju se dovoljno,nije kliknulo,drugo ko zna kakva je atmosfera u svlacionici,ima tu losih likova koji su dobri kosarkasi ali losi ljudi..Teo je jedan od takvih ..Nisu smeli da na onaj nacin daju otkaz reponji,sferopulos je tanak autoritet..Generalno zvezda je u psiholoskom momentu bez samopouzdanja i njima treba neki tim bilding pre nego bilo sta drugo..Takodje fali im suter,to jeste nedovic ali on je kao i ekipa u sivilu..sveza krv fali..a mom Partizanu zelim da pobedi sledece dve..sportski pozdrav
H

HAOSBG

pre 9 meseci

Pa momci što se iščuđavate?! Čovića zabole za košarku i Zvezdu! Njega interesuju samo pare! One koje mogu da se maznu i tako gusla ceo život. On je okrenut KVADRATIMA! Poruši FMP na Čukarici koji je uzeo za džabe još dok je bio kod Slobe a posle prao pare preko fabrike koja ne radi. Trguje igračima i trenerima, glumi košarkaškog fana i druga sranja koja javnost popuši. Svratite do Basketlenda i pogledajte bilborde pokačene na ogradu?! Nekad je imao samo fanriku a sada mu Vučko, kao i svim drugim lopinama, dao i zemlju za DŽ i naravno da odmah...STAMBENO POSLOVNI CENTAR! Bojim se da nakon njega neće ostati ništa ni od FMP ni od ZVEZDE! Srećno komšije!
S

Sur Side

pre 9 meseci

Veruj taj polusvet to nekapira...

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Ja vjerujem ovom našem Gudraitisu
J

Jankopi

pre 9 meseci

Nisam kriv a ni Chimea ne krivim
C

Comi81

pre 9 meseci

Ne ide to ovako...Mi 5 godina nemamo pravog centra...Bolomboj još najbolji pa onda vidimo u kakvom smo kanalu...Sutra nemamo još od Lojda i Berona! Odbrana loša primamo preko 50 poena za poluveme i to tako već traje predugo da smo 15-16. tim na tabeli...Čoviću ili napravi konkuretan tim ili odlazi!
u

uzicanin

pre 9 meseci

Ne gubite nadu momci ,glave gore nista ovo nije tragicno jer svaki realan poznavaoc kosarke znao je da ce ovako biti sa ovim rosterom.Prosle sezone Zvezda je bila mnogo jaca...Campazo,Vildoza,Dobrić,Bentli,Martin....a ove Jago ,Napier,Gedrajtis,Bolomboj ....
j

jsnex

pre 9 meseci

Boga mi 90% nine znalo, jer kad su ovi igraci dolazili svrsavali su na njih i sanjali vlazne snove, bez da se predhodno upute kakve su isti uloge i ucinke imali u predhodnim ekipama.
3

321

pre 9 meseci

Zvezda vec godinama igra Evroligu jako slabo.
D

Dinastija

pre 9 meseci

Biće bolje? Da da, dok se Žika stabiliše Dara treba da uzdiše...
k

kolodin

pre 9 meseci

kvalitet igrača Zvezde i nije toliko loš.Ali još na početku sezone sam rekao da je Zvezda što se tiče atletskih predizpozicija igrača na samom začelju EL,a to je zbog duge sezone veoma bitno.Partizan je što se atleta tiče u samo vrhu i zbog toga i može da preokrene gotovo izgubljene utakmice,ja kada vidim onog Doužera,Kabokla,Pantera,Ledeja ,Smajlagića imam osećaj da mogu odigrati 3 utakmice jednu za drugom
L

Luka994

pre 9 meseci

Potebna je bila doselekcija ali odmah, ne posle Nove godine. Svake sezone se izmenja ceo tim, dovode igrači na kilo.. Partizan zadržava ceo tim i pažljivo vrši doselekciju tokom sezone. Mi sve naopako i onda se nešto čudimo.
п

прекаљени

pre 9 meseci

Литванац....😁😁
b

bl rs bih

pre 9 meseci

Čoviću vrijeme je. Pogubuo si se odavno.
@

@ssss

pre 9 meseci

Bolji dani u kontinuitetu ne mogu da dođu jer Zvezda nema dobar tim.Možda će Zvezda dobijati neke utakmice,ali u kontinuitetu teško.Pa pazite vi tu petorku koja je sinoć počela: Teo,Lazić,Lazarević,Davidovac i Bolomboj.To nije petorka ni za Evrokup.Zvezda je dobijala neke utakmice na Teovu dobru igru,ali je svima jasno da to više nije taj Teo i da ne može da igra u kontinuitetu dobro.Isto važi i za Nedovića.Taj će da ti natrpa koš kada je potpuno nebitno.Kada treba da se reši nestane u vidu magle.Igrači koji su dovedeni da prave razliku poput Jaga i Šabaza igraju poprilično loše,s tim da Jago realno ni nema kvalitet.Jedini igrač na kojeg uvek možeš da se osloniš je Mitrović.Bolomboj takođe solidan,dok je Tobi izgubljen u svemiru.Ovaj Litvanaca je juče odigrao dobro,ali on je samo solidan igrač i ništa više od toga.Dakle Zvezda nema potencijal da napravi nešto ozbiljnije ove godine jer je Čoki bukvalno sklepao ekipu.
G

Gaci

pre 9 meseci

Tako je, Rokase! Bilo je i boljih dana, biće ih i opet. Ovim momcima treba podrška jer su na dobrom putu. Treba verovati u njih. Nadam se da će doći uskoro period pobeda. Ajmo, crveno beli!
O

Ovako

pre 9 meseci

U naredna cetiri meca u EL rivali su Alba kuci, Real kuci, Makabi u gostima(pod malo cudnim okolnostima) i Panatinaikos u grckoj. Iz te tri utakmice mora da se dobije tri, a kako to mislite to je pitanje, jer od ta cetiri tima tri su bolja od nas, polovican ucinak nam nista ne znaci jer je deseti tim u ligi i onaj koji ulazi u plej in na tri pobede vise, i cak da izgubi vise od nas sustice ga blizi konkurenti od nas tako da nam se sa polivicnim ucinkom razlila ne smanjuje. Realno je za ocekivat pobedu nad Albom, sa Makabijem se mozda nesto izvuce zavisi od dana kakav bude, Real i Panatinaikos ni pomocu trikova... Dakle kako god mi smo na teskom manjku, a ne daj Boze tri poraza u te cetiri, sezona je fakticki zavrsena.
B

Biće Zvezda

pre 9 meseci

Nije zavrsena sezona ni da izgubimo 3 od 4 a kamoli 2 od 4. Treba nam još 13 pobeda iz 21 utakmice. Ružan početak ali biće ovo uspešna sezona za Zvezdu u Evroligi
d

druze

pre 9 meseci

dobijaju velike novce koje nisu zasluzili, imaju instrukcije sta treba da kazu zbog javnosti.. gura se narativ da je kriv partizan, da on pobedjuje srecno, da zvezdu kradu i tako, sns narativ, dok se napljackaju a evroligi tj . svetu smeta jaka zvezda tj.srbija..i ovce to gutaju, cobani sve bogatiji..koje tri pobede i cuda..svi ce seconi pokupiti punijih dzepova i otici u druge klubove..gazda je od kluba izgradio kvadrate i obogatio se ...to ti je to..

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Ma šta da se dobiju tri,dobiti sve utakmice časno kao i do sada
B

Budimo iskreni

pre 9 meseci

Sta cemo sa tim sto je prvi tim za plej in na tri pobede razlike, a sto su ispod crte Pao, Efes, Fener, pa i Zalgiris koji ce se takodje uzdizati u formi i igri... Ovakav skor u ovakvim okolnostima nije smeo da se desi.
n

ne samo

pre 9 meseci

da ce se dizati nego svi igraju medjzsobno i nema nereseno..
n

nwnd

pre 9 meseci

Docice pobede to je nesporno, ali pitanje je koliko ce tad biti potrebne, za razliku od prosle sezone glavni konkurenti su vec pobegli na po 3, cetiri pobede razlike, a ni oni nisu na nekom Bog zna kakvom skoru, i logicno je za ocekivati da se i oni po malo uzdizu.
b

bolji dani

pre 9 meseci

Doće bolji dani ali u 33.kolu...Svake sezone u decembru mogu opušteno razmišljati gde će za novogodišnje praznike jer nemaju više rezultatskih obaveza u Euroligi!
d

dskv

pre 9 meseci

Momak,niste vi vodili celu utakmicu pa na kraju nesrecno izgubili. Nego ste momce sve vreme gubili i jurili minus!!!
G

GostPa

pre 9 meseci

@dskv A kako smo onda gubili npr. od Žalgirisa i Partizana, verovatno još od neke ekipe, iako smo vodili celu utakmicu? Košarka se igra 39. min, a onda se u poslednjem minutu odlučuje. Zvezdi fali malo i sreće.
f

fan

pre 9 meseci

Ubedljivo najveci krivac Covic.Setite se prosle godine i kazne zbog Kampaca i Topica a stalno mase papirima i gle jedini klub koji je uhvacen u krivotvorenju podataka.Nije EL zaboravila te brljotine i zbog Covica nemamo status i respekt kod sudija.Skupljen tim veterana a oterali Dobrica najboljeg domaceg igraca...sramota
j

ja sam jaaa

pre 9 meseci

Cuj nemaju respekt kod sudija, a u zavrsnici jedno 5 situacija na stetu Baskonije, ocigledne faulove su precutali, korake, dva puta po pet sekundi nisu svirali izvodjenje lopte

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Čini mi se da Covic nije igrao sinoc🤔
G

Goss

pre 9 meseci

Ko o čemu fmp o sudijama ma da oni su problem njih treba promeniti cirkus sa vama
n

nola1.

pre 9 meseci

sad odigrao dobro pa opet za 7 utakmica. a sine sreca je kad u zadnjoj minuti postignes 2 trojke preko ruke
j

jamb

pre 9 meseci

Mnogo otvorenih trojki masimo, treba nam pravi pouzdan suter...
G

Gost X

pre 9 meseci

Mi mnogo suteva za 3 uzimamo, to je najveci problem. Nama treba unutrasnja igra, u reketu. A ne ovo forsiranje trojki kao da smo Golden State. Ne mogu samo Mitrovic i Bolomboj u reketu da igraju, treba nam jos jedan igrac na poziciji 4-5 da donese poene iz reketa kada stane sut.
R

Rasputin

pre 9 meseci

Ima vremena da se svi lepo pokupite i odete iz kluba zajedno sa onim ko vas je doveo... Ej jel vidi neko da smo mi poluveteranska ekipa, koja se zajebava 20 min pa onda zapinje da juri rezultat i kad ga konacno stigne onda se uplasi pobede i sve tekme izgubi na isti nacin za kos ili dva, pa msm kao da igraju termine u sali a ne EL... Od svih litvanaca za koje vazi prica da imaju dobar sut, a pogotovo za 3 poena, mi dovedemo igraca koji za 3 sutira oko 30%... Evo vcrs je konacno odigrao onako kako se ocekuje od njega, ali to je jedna u 4 ili 5 tekmi... Sledece 2-3 tekme nema nigde da ga bude... Tobi ce vrv u Aba ligi da bude mocan dok ce u EL opet masiti zicere, Teo ce igrati kao i do sada, tj baciti ciglu kad je bitno ali imace 10ak poena i 7-8 asistencija... Davidovac ce ostati mlak, Kuzmic i Ilic bez ucinka, Yago se loziti da ce postati igrac, Nedovic ce se ispucavati i tek kad sve bude izgibljeno pogoditi neku 3ku i uci na ulaz... Jedine dve konstante od pocetka sezone su Mitrovic i Bolomboy... Nazalost Luka je vcrs odigrao lose i mozda smo zato i izgubili na kraju... Suma sumarum - imacemo skor 13-21 na kraju i bicemo 14 ili 15... Jer kako Covke kaze mi se ne lozimo na top 8 ili sad na top 10... A on ce opet deo drzavnih para da pere preko Kuzmica, Ilica, Lazarevica, raznoraznih Tobija, Raduljica, Nejpira, Adamsa, i slicnih... Uzecemo kup ili domacu ligu.. Mozda i Abu ali to samo na domaci teren tj publiku, mada videcemo i za to...
T

Tite

pre 9 meseci

Teodosic je najbolji igrač zvezde i jedini koji ima mozak bez dileme,a sve što si rekao se slažem. Ali poents je jedini mozak u timu je Teodosic ostali su više solo igraci ili stari
H

Hrkljushrkljus

pre 9 meseci

Upravo tako. Zapravo jedini pravi igrac kojeg imamo jeste Mitrovic. Individualni i timski kvalitet, retko oscilira, a biva i duplo bolji ako ima podrsku nekog saigraca. Ja sam zapravo njega gotivio i ranije, ali sada je bas zreo igrac. Žalosno je sto svake godine igramo divlju kosarku.
G

Gospodinnnnnnnn

pre 9 meseci

Ako imas u ekipi bar 1/3 igraca koji ce imati bar 5 izgubljenih lopti po mecu. Imas sanse da dobijes mec samo slucajno. Mislim da bi svako od vas trebao da bude svestan da nemano kvalitet
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Prva godina faksa. Studentski protesti. Jednim delom protestujemo zbog budžeta, više da ne bi išli na predavanja. Upoznajem ja tu neku curu, onako, u got fazonu, studira filozofiju. Krene spika, ona sluša alternativne nemačke got bendove za koje nisam u životu čuo. Moj Blind Guardian, Iron Maiden, Rammstein su joj seljana. Vidim ja koliko je sati, ali lepa sačuvaj Bože, kliše crna kosa, plave oči, zgodna do bola. Povučem ja tešku artiljeriju, Edgar Alan Po, Gavran naravno, uvodna strofa, toliko sam znao. Ona se oraspoloži, hoćeš da sednemo u park, hoću. Krete pivo, krete priča, hoćeš kod mene cimerka mi kod sestre na svadbi, druga kod dečka spava. Hoću. Dolazimo mi kod mene, cimer se vratio, nikome nije rekao, a ni ja njoj da on postoji, slaže veš sa sušilice, uključuje sledeću mašinu, stavlja nama kafu. Ja mu očima pokazujem da se gubi, shvata, ali kasno. Ova cura se kupi, odlazi uz standardno čujemo se ovih dana (čitaj nikad) i to je bilo to. Tako i ja danas, iako je prošlo dosta godina, pričam o njoj kao Giedraitis. Bio sam siguran da ulazi. Ali ni on, ni ja, ni Zvezda od toga nemamo ništa. Reči su jedno, dela drugo.
G

Grobarijus

pre 9 meseci

Ko da citam Marka Vidojkovica xD
p

pfc

pre 9 meseci

Hahahahha, vrh :)
B

Bazinga

pre 9 meseci

Dosadili su vise s porazima, mogli bi da pobede neku za promenu
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Dobijaju kuci, kao partizan.
s

ssssssss

pre 9 meseci

hoce kad pocnes da pogadjas bacanja, kad Tobi pogodi zicer, kad Davidovac pogodi trojku kad je sam, kad Nedovic ne masi polaganje kad je sam i kad pogodi trojku kad 3 metra oko njega nema nikoga. Kad Luka Mitrovic ne masi zicer, kad Teodosic ne bude hteo da bude heroj preko ruke u poslednjem napadu, kad Jago prestane da dribla sam sebe i dize trojkle preko pola metra viseg od sebe i kad Sabaz ode iz kluba. Tad ce biti bolje
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Pored svega ovoga sto si nabrojao, zvezda je dosla u situaciju da ima sut za pobedu. Ako losa zvezda gubi na jednu loptu, kada bude igrala malo bolje moze da zaredja sa pobedama. Treba verovati.
@

@Ivan

pre 9 meseci

To je ok ali brate ove dve ekipe nisu pokazale na terenu da su bolje. Mi smo realno na svim utakmicama na strani bili egal. Problem tima je sto krene katastrofalno. Ko to sem nas primi 50 kosa za poluvreme. Svi su pravili razliku a mi je stizali. Okreni igricu. Zapni prvih 10 minuta napravi razliku pa onda pustaj Tobije i Nejpire da igraju rekreativno za statistiku. Koliko vidim Dusko takve velicine nema u Baskoniji. Kerembecis se da dodjes do egala a onda uvedes coveka koji ne igra odbranu i odmah se ispucava. Stranci su nas kanalili i ranije ali smo imali Davidovca i Dobrica koji su zapinjali i pogadjali kada treba. Nisam gledao poslednji sut jer sam znao da ce ici na Gedraitisa. Kada pogodis ono sto je on pogodio nemas teorije da to ponovis. Ali sta ces nema Hange u ovom timu jedino on to moze kada treba. Utakmice dobija hladna glava ne inercija. Izgubili smo zbog zicera.
R

Realni Arth

pre 9 meseci

Zao mi je sto nismo dobili, bravo za zalaganje, borbenost i zalaganje, neka nam se vrate ove izgubljene tekme kad se bude lomilo! Idemo dalje, drugo poluvreme smo igrali bas ok, onaj jadni Tobi pri 72:72 salje loptu ka Mitrovici i to dole umesto gore, posto je bio na odbrani sa Mekintajerom i gubimo loptu, ili vrati je Nedi aman bre covece, pa nisi na pocetku karijere da napravis takve nepromisljene greske! Sutiramo 3 puta otvorene trojke, Gedraitis, Davidovac, Tobi i ponovo lopta kod nas, i jedva pogodise Teo! Prvi put ove godine sam nekako punijeg srca iako smo izgubili! Naravno da fali Nejpir, ne dao Bog da se Nedovic nesto ozbiljnije povredio! Sta cemo, molim Boga da se uzdignemo i podrska do bezkrajnosti, Zvezda se voli, nadam se da ce nam se vratiti, za ova par poraza na jednu loptu! Napred Zvezdo, 2024 bice nasa, jer ove '23 nije nam nesto htelo!
D

DrvoMama

pre 9 meseci

Vraca se Asvel Makabi,Bajern, Efes i Fener od prosle godine sineee Zapamti
6

666999

pre 9 meseci

ЗА 2-3 ГОДИНЕ НИКОЛА ТОПИЋ ЋЕ ИГРАТИ У ГОЛДЕН СТЕЈТУ, А ЈАГО ДОСАНТОС У ЛУДВИГЗБУРГУ. MAJK TOБИ У ХЕЛИОС ДОМЖАЛЕ
m

mKv

pre 9 meseci

igraće kao i Smailagić...epizodista
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

@666999 igrace kao Petrusev, Micic, Pokusevski i Jovic

milosmaric971@gmail.com

pre 9 meseci

Tako je srbine ko još u Evroligi igra zbog skora,ma dajte molim vas🤣🤣🤣🤣

Искрено речено

pre 9 meseci

проћи ће избори
h

hrabro 84

pre 9 meseci

tako je kvalitet da se naplati mora
B

Barbados

pre 9 meseci

Covicu odlazi!
n

najveci krivac i treba ga oterati u fmp

pre 9 meseci

Covica oterati pod hitno
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Prosle sezone Partizan imao 4-9 a Zvezda 7-6, na kraju Partizan u plej ofu a mi ispod crte. Daj boze da ovaj put bude obratno.
N

Ne ide to tako

pre 9 meseci

Pa nije ovo lutrija
p

pedja986

pre 9 meseci

vi def ne kontate neke stvari, Part je imao hemiju, Part ima Zeljka, ina navijace, ima PaNtera, vi nemate nista, glavi igrac covek od 37 god koji je tu, jer ima zelju da igra za Zvezdu.
М

Милош Вш

pre 9 meseci

Морамо да верујемо!

geostartraca@gmail.com

pre 9 meseci

Samo teško,mnogo teško.
P

PFC

pre 9 meseci

Samo sto vi nemate najveceg evropskog trenera na klupi.
s

spiritus movens

pre 9 meseci

Sve ce doci na svoje. Zvezda ima pozitivnu kos razliku sa skorom 4-9, a Efes 7-6 negativnu. To govori da smo pregrst utakmica izgubili u foto finisu. Jednom se to mora vratiti, a sezona je duga.