Komentari na vest

FMP doveo sedmo pojačanje: Bo Bič za precizniji šut

S

STANCANE TITULE KAZUJU SVE

pre gotovo 2 godine

Kakva otimacina ,svet OVO nije video ! VUCICU ,MALI ,VESICU ,VULINU ,GASICU Ima li kraja. Ovo nigde u svetu nema.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

VLAST SIPA U DVA TIMA A JEDAN KLUB. PRAVI REZERVE !
o

ok

pre gotovo 2 godine

Ne razumem tekst a gde su Šaranović i družina, Tasić. Potpisujte Nemanju Popovića odmah.
X

X

pre gotovo 2 godine

Welcome to RED STAR BRO
G

GrobarKosmet

pre gotovo 2 godine

Jos Nedovic i spremni za top15 EL
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

Covek naviko na to mesto. Navika je CUDO !
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Otkako je Raša Radovanović napustio F M P sve je propalo.
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

Franjevcima izgleda opet sledi grčevita borba za drugo mesto.
G

GostAhost

pre gotovo 2 godine

,Франко је имао Реал. Мусолини Болоњу, Стаљин, Берија и КГБ су имали Динамо из Москве. Чаушеску је имао фудбалски клуб Стеауа. Али само један фудбалски клуб на свету има своју државу.'' Ово је почетак текста под називом ,,Клуб за све режиме'', који се бави истом темом као и овај рад: државним фаворизовањем Црвене звезде на све могуће начине, те ревизијом историје којом се баве њени функционери и навијачи, те њиховим делима и неделима. Почнимо испочетка... Дакле шта је Црвена звезда? Спортско друштво Црвена звезда основано је 4. марта 1945. , у јеку Другог светског рата у Србији. У данима када су српски младићи пробијали Сремски фронт служећи отаџбини, фудбалска секција Звезде је већ играла своје утакмице, укључујући и утакмицу са репрезентацијом Албаније (Београд, 28. 3. 1945.), а недуго потом и гостовање у Енвер Хоџиној држави, против тима Тиране и то 22. априла 1945. Док су играчи Звезде уживали на гостовању у Тирани, логораши из Јасеновца су тог дана вршили масовни пробој, бежећи од сигурне смрти од стране усташа! У јуну и јулу исте године Звезда је гостовала баш у Загребу, екипама Хајдука и Динама.
K

Komunjarice

pre gotovo 2 godine

Partizanovi igraci su reprezentativci NDH iz Zagreba
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Први дерби за Звезду играју Срби,за твој partizan репрезентативци НДХ-а. Колко си опседнут Звездом,да бар упола толико волиш свој клуб."Ревизија" титуле коју додели Малте не општински суд,стадион узет од војске,боје вам дао Туђман,"бунтовници" одакле вам земунело,ко вам је све био у управама од политичара па пази сад до руководиоца из фудбалских клубова из истог ранга,"бунтовници" нешто вам празна хала у баскету,гурнуо лову у КК и сад је све уреду,нема више кмечања...Док су Делије у финалу ЛШ истицали српску заставу и позивали на српство ви сте причали има нас разних на трибини и набрајали све "нације" из екс ју...да не причамо о добровољцима 91 итд...
G

Gostzhhshdhs

pre gotovo 2 godine

Hahahah, da je Zvezda rezimski klub, ne biste se vibu Partizanu bahanalisali na nasoj grbaci vec 30 godina. Ko je drzavno mezimce, klub koji dobije 50 miliona ili klub koji dobije 10? Ajde sto ste licemeri, nego sto ste pogani i bezobrazni
R

Reflex

pre gotovo 2 godine

Nekada Ognjen Aškrabić i Goran Nikolić, danas Bo Bič iz Poljske lige. Nemoj posle da se pitamo što reprezentacija nema rezultate.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Dok Partizan i Obradovic vredno rade sa Panterom, Ledejom a propadaju Smailagic, Koprivica i Trifunovic. Ali dosao je Zeljko za dobrobit srpske kosarke znate.
A

A trener?

pre gotovo 2 godine

Kada ce njega dovesti?!
F

Fmp 1

pre gotovo 2 godine

Je ovo! Nije dvojka..
P

Pa sta je ovo

pre gotovo 2 godine

Doveli 3 igraca a jos nemaju trenera