FMP doveo sedmo pojačanje: Bo Bič za precizniji šut

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.22. | 21:28

Amerikanac među Panterima

Doveo je FMP i sedmo pojačanje ovog leta i tako napravio ogroman korak ka formiranju tima za narednu sezonu. Posle Čarlsa Dženkinsa, Ognjena Matovića, Trenta Frejzera, Ranka Simovića, Luke Vudragovića i Andrije Vukovića, klub iz Železnika je angažovao i Boa Biča.

U pitanju je 28-godišnji krilni centar (28, 203cm), sposoban da odgovori i zahtevima niskog krila, a u beogradskom predgrađu veruju da će biti dragoceno pojačanje u nameri da se ostvare što bolji rezultati na četiri koloseka, pošto će se tim Nenada Stefanovića osim u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća, Košarkaškoj ligi Srbije takmičiti u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Bič dolazi u Srbiju posle odlične sezone u Poljskoj. U dresu Slupska prosečno je ubacivao 13,2 poena po meču i beležio skoro sedam skokova po utakmici.

Košarkom je počeo da se bavi na Univerzitetu Severna Florida, kasnije je igrao Letnju NBA ligu za Bruklin Netse, bio je u razvojnom timu Atlante, da bi zatim krenula njegova evropska odiseja. U Nemačkoj je igrapo za Hamburg Tauverse, s kojim se plasirao u Prvu ligu, da bi posle još jedne sezone potpisao za solunski PAOK. Sa Grcima je igrao FIBA Ligu šampiona, što je jedan od ciljeva FMP-a naredne sezone.


tagovi

ABA ligaFMP ŽeleznikKK FMPBo Bič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara