Džordan Lojd (©Starsport)
Džordan Lojd (©Starsport)

Džordan Lojd beži iz Izraela posle samo jedne utakmice u Evroligi

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 20:07

Spas u rukama Saše Obradovića?

Verovatno su lepi novci, ali nije sve u parama. Nešto je i u kvalitetu života, a Džordan Lojd svakako nije navikao da živi dok mu projektili lete nad glavom. I zato je rešio da posle samo jedne utakmice u Evroligi napusti Makabi.

Vest donosi francuski BeBasket dodajući da se Lojd – a ko ne bi? – zamislio o daljem boravku u Tel Avivu nakon što je bio u zemlji tokom iranskog napada na Izrael.  Cela porodica će mu zato doputovati na gostovanje sa Monakom, njegovim bivšim klubom, jer ni njima nije bilo svejedno dok su čitali o novoj razmeni vatre na Bliskom istiku.

Izabrane vesti

Baš u Monaku pokušaće i da upravu Makabija ubede da mu dozvole da napusti klub. Makabijevi stranci svakako se nerado vraćaju u Izrael, dobar deo njih će ostati baš kod nas u Beogradu.

Lojd inače u Makabiju ima ugovor na 1.200.000 evra po sezoni, pošto je u Tel Aviv stigao kao zvezda prelaznog roka. Sada je baš Monako, za koji je igrao od 2022. do 2024, prvi favorit za Lojdov potpis, jer može da pokrije tu platu. Kandidat je svakako i Fenerbahče, koji je zbog povrede izgubio Skotija Vilbekina, a baš mu je Makabi ispred nosa uzeo Sejbena Lija, plativši turskoj Manisi obeštećenje od 150.000 evra, a samom igraču sigurno dovoljno veliku platu da zaboravi na bezbednosne rizike.

No, Li to još nije uživo i video, Lojd jeste i hoće da ide posle samo jedne utakmice u Evroligi i 15 poena u pobedi nad Asvelom. Prošle sezone je za Monako prosečno ubacivao 10,4 poena po meču.



tagovi

EvroligaKK Makabi Tel AvivDžordan Lojd

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara