Komentari na vest

Džejlin Smit: Ne znam šta je bila svrha onakvog kraja finala; Naneliju sam posebno zahvalan

Toto-ko-tunjo

pre 17 dana

Pitaj "sjajne" navijače. A i svoje drugare, šta im je falilo lane?
S

Svrha je da pokažete da ste zlo

pre 17 dana

Pa svrha je bila da odigramo utakmicu, ali je tvoj najtrener rekao "nećemo da se igramo sa vama, previše ste jaki" ...i začudio se što je sudija imao nešto protiv toga. Ništa, uživajte u 11-om mestu, nisu bitne ni titule, ni što vas deremo u EL i svim drugim takmičenjima, ni što za vas navija šljam koji ima najogavnije izjave o maloletnim devojčicama. Bitno je da su se CIA i MI6 udružili protiv vas. Srećno u pisanju novih bajki.

Baskets

pre 17 dana

Istorija ce suditi pisace o svemu i kako su se uzimale titule ali to za razliku od vasih prica nece biti bajke vec dokumentarci.
U

Umardik

pre 17 dana

Svrha onakvog završetka finala je bila da se kompromituje prvenstvo Srbije ( u kojem Partizan nije učestvovao dve godine) ali i da se bes i frustracije navijača preusmere na druge ljude a ne na one koji su krivi za poniženje kluba. Ako nema rezultata zna se ko treba da leti!
k

kkponly

pre 17 dana

Kako radi Coviceva spin masinerija i nedeljom, valjda su tad najlepsi sendvici pa otuda i 160 komentara na Smitovoj vesti ... Samo rucajte,prijatno.
K

Kkofy2

pre 17 dana

"čekam tebe da ostvarim jedan davni san"! " Mi znamo svoj put". " Strah u njima izmiče kontroli"... Hahaha 🤣 metlaaaaaa!
M

Milojica

pre 17 dana

Ovaj moze da zameni Zorana Savica 🥰🤟💪
O

Ok

pre 17 dana

Upisao se od smeha na spin oni bogovi sigurno igraju El a meni se cini Ek. Kakve budale majko moja pa oni nemaju ni tim. Svi igraci bi da idu. Ne mogu vam oprostiti ubistvo domacih igraca zarad sujete trenera koji je parama gradio status. Navuko vas je na trosenje mnogo para i Pantere, Ledeje koji nisu pojam vec bacanje para. Hocete da odu ali njima kaplje sigurno. Nisu ludi. Ako vsm jedan igrac ima recimo 2mil a onaj drugi 300 iljada eur zakljucite sami epilog. I nemam losu nameru.
V

Vlada988

pre 17 dana

Partizan zvanicno igra Evroligu
P

Pst

pre 17 dana

Upisao sam se od smehs. Spin valjda degen Pantica ili budale Tegetlije ponuda Parizaiu da igra El
O

Odlazi zeljko

pre 17 dana

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener!
G

Grobarcina

pre 17 dana

IZGUBILI SMO 3-PLU KRUNU I DOBILI METLU OD 8-0 🧹🧹🤦
T

Tandaramandara

pre 17 dana

Jedina svrha je bila da se u dogovoru sa navijačima koji su podlegli histeriji zbog neznanja, prekine finale i tako nadje izgovor za najgoru moguću sezonu. Izgubili su sve!
Г

Групни

pre 17 dana

јесте, а ви (играчи звезде, председник КЛС, судије, Сфера тренер, Неша Болди, Човић легенда, Командант) насели, међутим ... ту сте ви, да отворите очи ... коме рођени !? ви верујете у вашу теорију завере, ми у нашу ...
P

Pobogu...

pre 17 dana

@Групни, navedi mi jednu utakmicu kod nas da su sudije tražile pražnjenje tribina i da je utakmica nastavljena sutra? SAMO JEDNU? I reci mi, da li je ono montirani snimak ili su navijači Željku rekli da ne igra ako se tribine isprazne? Matriks, živite u matriksu.
P

Pobogu...

pre 17 dana

@Групни, navedi mi jednu utakmicu kod nas da su sudije tražile pražnjenje tribina i da je utakmica nastavljena sutra? SAMO JEDNU? I reci mi, da li je ono montirani snimak ili su navijači Željku rekli da ne igra ako se tribine isprazne? Matriks, živite u matriksu.
P

Pačtr

pre 17 dana

Pobožni, NISU sudije tražile da se isprazni tribina već Nebojša the Legend! Te spike možeš da prodaješ Vesni.
T

Tandaramandara

pre 17 dana

Vidim da su se odmah javile ovčice koje su pale na priče da su svi protiv njih. Žoc efekat 008! Najsramnija sezona u Žocovoj karijeri
Г

Групни

pre 17 dana

баааа ... аааа кааако баааа(ш) каааадааааа вооодимо !? значи вређамо од почетка па бааааа ...ш када смо у налету прекид !? не, него вама сметало то што смо послушали навијаче, успут, спикер одрадио глупост, и онда сте ви упали када се сазнало да нећемо играти .... ја не знам да ли сам сањао да када је у Крагујевцу активиран ПП апарат а Њањави (хвата га камера) говори " не може се играти" меч настављен у поноћ или сутра .... кратка су вам лоповска памћења, сви лопови имају аутосугестију, неки врхунски пролазе и полиграф ...
T

Tandaramandara

pre 17 dana

Grupni... Hahahahaha 🤣🤣😁😁🤣
t

trip leta

pre 17 dana

tripleta :)
r

rumenige

pre 17 dana

Rumenige ne vadi 🧹 iz dupeta 🤣
b

b200

pre 17 dana

🤣🤣🤣🧹🧹🤣🤣🤣🧹🧹🧹
O

Ok

pre 17 dana

Kako ne znas rode. Postoje propisi saveza ali vi slabo kapirate. Pogotovo vi gasterbajteri. Boli te uvo lakse ce to biti u EK.
Л

Лаик

pre 17 dana

Само постојање клуба какав је Партизан је срамота за Србију. Но, ми ћемо у медијима читати о гробарској паралелној стварности. Они честити, поштени, а сви други не ваљају. Хехе, ко вас не зна скупо би вас платио партизани.
D

Domaćin

pre 17 dana

Nemojte mnogo te intervjue sa igračima, znate da posle toga odlaze nenajavljeno!
D

Domaćin

pre 17 dana

" Pričali su o tome, a onda je probao da ga uhvati za vrat na isti način, posle čega je Džejms instiktivno reagovao i udario ga. Verujem da bi svako u takvoj situaciji reagovao isto. " Svako? Pa, što onda to Lazarević nije uradio na utakmici, majstore?
E

E moj Zelimire

pre 17 dana

Nesto mi zao Zelimira......Zvezda ga ponizila sa 8:0 i jos dozive da sa svojih 65 godina stoji mirno i pazljivo slusa naredjenja izdata od strane vodja navijaca. E moj Zelimire.....i tvoji poceli da te sikaniraju i drze ti predavanja.
P

Pedja108

pre 17 dana

Ovakav ishod je bio najbolji za Partizan, da eto moze da se zali kako im nisu dali da igraju. Cinjenica je da je utakmica prekinuta zbog ubacivanja predmeta na teren, a pre svega gadjanjem igraca Zvezde i njenog rukovodstva, a ne zbog uvreda sa tribina, sto se stalno pokusava provuci, pa kao Zvezda nije kaznjena za vredjanje, a oni jesu. Cinjenica je da su sudije zahtevale da se isprazne tribine, ali zato su navijaci Partizana postavili ultimatum ekipi da nikako ne igra bez navijaca. I onda slede lazi. Zeljko i Ostoja koji se toliko pozivaju na mir, bez incidenata, ne pada im na pamet da to nisu navijaci vec huligani i pristaju na to. I onda Partizan, koji je domacin utakmice napusta arenu, a ostaju Zvezda i sudije. To nikome nije bar malo cudno? Da organizator prvi ode i napusti dvoranu?! I na kraju, Zvezda je pre toga sedam puta uzastopno pobedila Partizan u razlicitim takmicenjima i sada bi trebalo da se plasi da nastavi utakmicu?! Pa sve da su sudije sudile uveliko na stetu Partizana, dobili biste bar jednu od tih sedam utakmica, da vredite. Ali, eto, "najbolji trener" sa daleko skupljim timom to nije uspeo.
Џ

Џабе причаш

pre 17 dana

Секта је то! Многи од мојих другара који навијају за партизан не могу да смисле више жељка..
B

Baby dont hurt me

pre 17 dana

Razularena maso iz predgradja, idite komentarisite vesti svog kluba.....
V

View

pre 17 dana

Sva ta takmičenja igrate sa dva tima i sa svojim sudijama i onima kojima pretite krivičnim.zakonom RS. E tamo gde toga nema, ništa i to preko 10 godina. Ne samo ništa nego neuspeh iz godine u godinu. C&R
Г

Групни

pre 17 dana

мало је нејасно, јел' се ти ово жалиш ил' се хвалиш ??? нека развој (опис прекида) буде како си ти описао (са малом нејасноћом спикера који објављује када је наставак меча ??!) Али да узмемо кажем тај "Цигани лете у небо" сценриј, остаје нејасноћа, зашто нам одговара а водимо убедљиво у добром моменту . . . мало око 8:0 ! Куп, међусобни дерби, 42 бацања на према 27, инцидент, Нанели, лична Ледеја у првом за титулу Првенства .. па није баш све у бројкама, јер ви бројке из Европе не признајете .. . Разлика у 10 у односу на 26, 45 минус разлике .. 22000 гледалаца ... не може селективно и сувопарно, можда може, јер када "Цигани лете у Небо" Перхан мисли да је "Девлу" ухватио за браду ...
R

Realno istina

pre 17 dana

Sve na svome mjestu u komentaru.
A

Aleksanderr

pre 17 dana

Spinovi su cudo. Ne kazu istinu dasu napadnuti igraci i rukovodstvo Kk Crvena Zvezda vec uporno tvrde zbog vredjanja sa tribina. Moralisti 2 puta uzimaju trofej zbog ne izlaska Igraca Zvezde i Hemofarma tad je sve ok sve uredu. Pre 2 god isprazni Javor Pionir zbog vredjanja sudija i napada na igrace Kk Partizan. I opet smo ih dobili. Njima komanduje saka placenika a govore o miru i postenju. Bolje nek objasne ocajne igre i ne uzimanje ni jednog trofeja. Od mogucih 12 za tri god uzeli su 1.I stalno pominju EL pa u medjusobnom skoru 2 god imamo Bolji skor. PRVI DERBI DOBOLA ZVEZDA 2 POENA ONI DRUGI 1.OVE GODINE ZVEZDA DOBILA 16 RAZ IZGUBILA 2.AL STO PUTA IZGOVORENS LAZ POSTAJE ISTINA.
r

realista007

pre 17 dana

Da nemamo oci pa i da poverujemo u tvoje cinjenice! Kad je onaj celavac (koji vozi pijan i bezi od policije) vrlo lepo kucno vaspitanje, pozvao ekipu da napusti parket, tada su krenuli sa ubacivanjem predmeta na parket. Utakmica je vec uveliko bila prekinuta…
S

Saša Le

pre 17 dana

Da će se utakmica nastaviti znali su i sa Arene Sport. Tako da su u studiju ostali reporter (koji samo nije zaplakao od muke) i gost emisije. Tako da je ceo scenario iz Partizanove kuhinje. Oni su ti koji su iscenirali prekid i koji su pobegli. A ovamo izigravaju nevinašca i žrtve.
P

Pst

pre 17 dana

Pogodio si srz. Spasavanje velikog kao zbali ga inace bi on pobedio limburga meseca. Meni nesto drugo zao sto sa ovim momcima nije bio Beli. Povreda, inace zasluzio da se raduje sa svojim klubom. A kako su on, Kalina, Teo, Nedovic otkacili umisljenog kad im je nudio milione. Od prvog trenutka kad se vratio iz Turske uvek sa podcenjivanjem Zvezde. Nicim izazvan kao sedmoplasirani tim dupli budzet u odnosu na stalnog ucesnika El. Bog gleda od naduvanka, ne zna sta ga je snaslo. Moglo to ali davno kad nije bilo Covica.
Г

ГрупнивсЏабапричаш

pre 17 dana

џаба пишеш , то нису навијачи Партизана, то су ботови Команданта !
@

@grupni

pre 17 dana

Kakvi bre komandanti. Ponizen na terenu. Nije smeo da ceka kraj utakmice. Idealno verovatno i dogovoreno s vodjama da se prekine kad vode pa kao nisu dali da se nastavi. Bla, bla, bla. Ovakvo gazenje u sezoni nije bilo nikada ni pevca ni kokoske. Opasan ovaj Srbski pevac. Jani je minimalno koristio strance. Hange i Jaga nije bilo Gedraitis car i povredjeni Bolomboj. Alo bre umisljeni dobili smo vas sa majstorima domacim igracima. Deda drzao nastavu. Falio mu Segi eto ga sa Hangom i Gedraitisom naredne sezone da disciplinuje. Mi sa Mekintajerom, Kalinom i Lojdom zatvaramo pijacu. Idemo da idmaramo. Bobi sa mnom ladio jaja na moru. Jos nije idlucio da se vraca. Onda, pa onda zaboravite na busanje. Covic okuplja Srbe a ovaj jadnik ih ponizava. Urose, Urose batali inat posalji oca da se pomoli i vrati te sebi. Veruj mi postaces igracina i ti i Aleksa u klubu za koji vas dusa veze. Pustite demagoga da se gusi u suzama. Dosta ponizenja. Sport sportistima a ne nekakvim trenerima.
Г

ГрупнивсмајмунЧе

pre 17 dana

полако .. .. понижења на терену ....42 бацања на према 27, јахање Пантера, провокација Лазаревића, грешка Ледеја у нападу ... тачно, понижење да морамо да учествујемо, је незнамо да ли ће Командант (незнаш уз кога треба да станеш ? у тренутку када рат може сваког часа да почне ви заокружујете ростер ... још ти 'ладиш јаја ...Бобију поручи да од игара може само Франкештајнабм да одигра, има висину) спрдња сте бре, у 00 наставак меча , у Грчкој би то било 1h по поноћи ! Срби ? Јаго, Гедраитис, Нејпир, Тоби, Ханга, Боломбој, .... како ви верујете и како се ложите успешни 16 ти , а ми 10 ти неуспешни ... ајде, Хепо, још мало ложаје ...
S

Snimak sve pokazuje

pre 17 dana

Jel si ti gledao snimak? Trifunovic poziva navijace da prestanu sa vredjanjem Vesne recima " nemojte, zaustavice utakmicu" jer je dobio informaciju da ce utakmica biti prekinuta ako nastave sa tim, pa nije on to izmislio. Navijaci posle njegovog obracanja skandiraju jos glasnije i sudija svira prekid utakmice. Nebojsa Ilic mase rukom pozivajuci Zvezdine igrace da izadju sa terena i tek tada pocinje gadjanje sa tribina. Utakmica je prekinuta pre nego sto je pocelo gadjanje, znaci zbog vredjanja gospodje Vesne.
Х

Х Х

pre 17 dana

Овај лик је толико досадан, увек неке небулозне изјаве попут Желимирових. Мени није јасно, како они овако задоје мржњом, неког црнца из Америке, који за Србију није чуо, камо ли за Звезду и Партизан. Од "прашења задњице", преко тога да ће да каже истину у полицији, до ове поноћне кошарке... Језичина као да је Џордан, а играчки квалитети у најбољем случају просечни. Објавите коментар!
@

@xx

pre 17 dana

Pa ne znam sta je pogresno rekao u ovoj izjavi? Nije doziveo ovakav slucaj do sad u karijeri i pazi sad, BAS OVDE mu se to desilo. A ovo sto prica o Naneliju i Lazarevicu, nadam se da ne mislis stvarno da ga je Naneli udario jer je Lazarevic prisao i rekao : "Hej gosn Naneli, sto si me uhvatio za vrat na utakmici?".... Cisto sumnjam da je Smit slagao nesto, a sasvim je normalno odgovorio idem da dam izjavu u policiju jer je i pozvan tamo da da izjavu, na pitanje novinara. Ne znam odakle si izvukao da on mrzi nekoga ovde. Nego si ti onaj lik, cisto i ti da ispljujes nekoga, da ne ostanes duzan, jer su svi protiv vas navodno ahahaha
Г

Групни

pre 17 dana

човек није слепац, да не види очигледне ствари, за разлику од неких ... уз дужно поштовање ..
@

@@xx

pre 17 dana

Slazem se da je ok igrac, bar za sada, ali kljucna rec je 'otiso u policiju jer bio pozvan za izjavu' sto jes tako, poenta je da sa druge strane Petrusev sam bio da prijavi :)
@

@@хх

pre 17 dana

То ви гробари мислите да је цео свет против вас, ви сте дијагноза, а не навијачка припадност. Нанели је проблематичан тип, види се и по фаци, ко је какав. На крају крајева из чиста мира је давио Лазаревића на утакмици, замахивао на оног навијача, него се ви много правите блесави. Запитајте се мало како сте имали прошле године сцену са Реалом, ове са Цедевитом, са Звездом... Како то да је ваша управа у свађи са Човићем, са Мишком, са менаџером Ферела нпр. Како то да вас "не обавести делегат", да вам мејл "оде" у спам? Да си макар просечне интелигенције, све би ти било јасно, овако мислиш да сте ви некакве жртве...
@

@@x

pre 17 dana

Evo,ja custo sumnjam da bi Lazarevic za koga je cak i vas guru-trener rekao da je miran i vaspitan covek,provocirao Nanelija.Cak i da jeste,zar to daje pravo Naneliju da fizicki nasrne na njega?Naravno,sve je ovo hipoteticki,jer Smit nista od ovoga i nije izjavio.Nema pojma on ni ko je Lazarevic,ni ti ga interusuju i Zvezda i Partizan.Samo pare.Svi ovi "intervjui" imaju istog autora,koji vec godinama manipulise navijacima Partizana poput tebe,i koji je i "davao intervju" u ime Kabokla,koji je u tom momentu vec uveliko bio u avionu i bezao iz Partizana..
4

4p405p

pre 17 dana

Pre neki dan izjavio da je Lazarevic uhvatio nanelija za vrat, a sad kaze da je krenuo da ga uhvati....velika razlika
@

@@@хх

pre 17 dana

Петрушеш је добио позив исто тако, јер је клуб пријавио понашање Лесора. Гробари се неком ругају око тога, а вама навијачи цинкаре и муријаши ;)
@

@xxxx

pre 17 dana

Ne daje mu pravo nit njemu niti ikome da fizicki nasrce na nekog. Ali, ako je tacno da Lazarevic krece njega da uhvati za vrat, sta mislis sta ide sledece? Heeej, obezbedjenjee molim vas dodjite sklonite ga od mene dok on to pokusava... Ok...
G

Gost233

pre 17 dana

Šta je bila svrha? Pa to svi znaju, da zvezda upiše još jednu titulu na silu. To što to niko normalan i niko sa strane, pa ni ti ne može da shvati, to je druga stvar.
П

Па како то

pre 17 dana

Да се Звезди упише титула на силу уз помоћ ваших навијача? Какав сте ви циркус
П

Па...

pre 17 dana

... уопште није било на силу. Звезда је изашла на терен, судије такође, записничари исто. Шта су требали да ураде?
a

aman za aman

pre 17 dana

Jos dugo ce se ovakva nevidjena sportska sramota izrazena matematicki u "8-0" pokrivati na sve moguce nacine. Tako i ovaj crnoputi Hrvat Smit (sto dovoljno govori samo za sebe) ne zna ni gde je ni zasto je tu...ali zato zna sve o Zvezdinim sudijama,mahinacijama i nezasluzenih osam dobijenih utakmica (valjda?)...O njegovoj ulozi i doprinosu,buducnosti, trebalo bi da govori onaj koji ga se setio tek kada je sve vec bilo izgubljeno ali onda epitet "najbolji trener" stvarno zvuci groteskno?!
T

Titula 1946

pre 17 dana

Titula 1946, krađa pehara Simonović, PP aparat, drmanje koševa, pljuvanje u Železniku. Na vašu sramotu. Kao i ova KLS.
П

Па...

pre 17 dana

... титула у фудбалу 1999, титуле у кошарци 2006. и 2010, незаслужено учешће у ЕЛ и ЕК, незаслужено учешће у квалификацијама за Лигу шампиона у фудбалу, три пута незаслужено у ватерполу у Лиги шампиона, Шајберове титуле...
T

Titula 1946

pre 17 dana

Jedno je (ne) zasluženo, može se polemisati. Drugo su bruke i sramote.
9

988

pre 17 dana

Ovakav scenario je jedini koji bi Žocu i Ostoji dao alibi za katastrofalnu sezonu! To je jedina istina!
p

pietrys

pre 17 dana

zoc pobegao nije mu prvi put....
O

Objašnjenje

pre 17 dana

Svrha je bila da ne možete više na silu kao nekada. Nema više krađe.
Г

Групни

pre 17 dana

нема више ... ани мање .... али зато у финалу изби, шта се већ римује ...
Z

Za Ginisa

pre 17 dana

IZGUBLJENA TRIPLA KRUNA I 8 PUTA U DERBIJU...🧹🧹🧹🤫
u

underdog

pre 17 dana

jasno je da su navijaci trazili da se ne igra i ovi poslusali i sad kuku lele..ove sezone navijaci jsda su gledali košMarku zahvaljujuci nama he he
R

Repac Plandište

pre 17 dana

Partizan je ove sezone imao skuplji i pojedinačno kud i kamo kvalitetniji tim od Zvezde. Navijači Zvezde ni u najludjim a navijači Partizana ni u najcrnjim snovima nisu ovako nesto mogli da pretpostave. Igraci Zvezde su se posteno borili i izborili za trofeje. O njihovom ponašanju na terenu i prema protivnicima ne treba trošiti reci. Ni jednim gestom nisu dali povod Hezonjama za onako brutalno gadjanje svim i svačim. Apsolutno nisu imali ikakvu nameru da se mec prekine. I sada posle osam u nizu, posle, metlanja, gazenja, vracanja u detinjstvo niko ne priča o tome. Kome odgovara da se ne prica o sramnoj sezoni skupocenog tima? Ubismo vas ko sgranju, pregazismo vas ko FAP zabu , ocitasmo vam molitvu iz muzičko i vratismo na fabrička. Pricali ili ne pricali o tome to je tako. Sa ovim su se složili...
k

krelac plandiste

pre 17 dana

Samo klinci koji ne znaju dalje od nosa. Pre dve godine ste igrace gadjali stolicama i pljuvali i nista. Majstori ste za prekide. Sta je sa uvredama Zocu? Samo u ovom mulju znate,napolju ste za trpanje i podsmeh
G

Grr

pre 17 dana

Sve si lepo napisao samo još da ste to ostvarili na teren? Plus sva itakmičenja igrate sa dva tima. A tamo gde igrate "sami" držite fenjer.
R

Repac Plandište

pre 17 dana

Kada su navijači Zvezde divljali, a to je divljanje bilo ni prineti ovom, hala je ispraznjena a utakmica nastavljena bez publike. I opet smo vam dali po dupetu ili zadnjici sto bi Smit kulturno rekao. Sa ovim su se složili...
Г

Групни

pre 17 dana

жалосно је толико нереалности , па и убеђивања других да верују то што си ти написао ... звезда је формирала родтер од 18 играча док се није ослободила два центарска балвана, најскупљег Нејпира, појачана са 8 нових играча, на поклон Топића ... Партизан је што се тиче Евро такмичења Паттизан је био бољи, у директном скору у Европи изједначен, по пласмну бољи ! да су неки у Партизану подбацили, јесу ... али је звезда такмичење завршила у јануару, а Партизан у априлу ! гледати домаће првенство је смешно, Куп,,па је вероватно занимљиво само вама, јер ту играчи звезде могу да се боре (читај бију) до миле воље ... и мени да допусте да се тако борим, и ја бих био релаксиран ... видим само да Лазеревић није имо разумевање за борбу Нанелија, па је овај морао да га поучи борби и пред почетак Арене ... према томе сврха звезде је да се пали против Партизана никада у Европи ... док не дође прелазни период, онда освајате Европу по седми пут ...
П

Па...

pre 17 dana

...и Партизан у Европи служи за подсмех. Три пута последњи у ЕЛ, последњи у ЕК.
Г

Групни вс Па... ok

pre 17 dana

aко би могло таксативно ... када последњи у ЕЛ, и ако би могао колико пута Партизан у ТОП 8, колико у Ф4 па се смејемо заједно ... ако је теби до смеха ...
И

Истина

pre 17 dana

Звезда и Партизан су такмичење у Европи завршили истог дана. Можда сте ви у мислима били у игри до последњег кола, али свако ко познаје кошарку је још после изгубљеног Суперкупа знао да немате никакве шансе. Рецимо, Анђус је пре почетка сезоне рекао да Партизан неће играти плеј оф ЕЛ и да неће освојити ништа. И да ли је погрешио?
P

Princip G.

pre 17 dana

Ili si mlad ili senilan?!Bacanje urina na teren,kradja pehara,gadjanje Vujoševića loptom...
Г

ГрупнивсМајаИстина

pre 17 dana

пусти ти Анђуса, онда је обавештен не би био усликан са штицованим парама и знао би да не нагази кору од банане ! кажи само да ли Човић рекао ове године Ф4 !? рекао је и Остоја, али је био ближи ... према томе изједначавање вас и нас у Европи је само у томе што оба клуба морају да испрде милку за учествовање, с'тим што ви имате дрвени пехар као спрдњу за шта сте се " борили" без минут снимка ...
П

Па...

pre 17 dana

... Звезда има три позлаћена пехара, за дрвени не знам у чијем је власништву. Партизан је био последњи чак три пута у ЕЛ, последњи и у ЕК. Као што рекох, познаваоци кошарке су знали да Партизан није у игри за плеј ин, а камоли за плеј оф. Поштујем ваш оптимизам, али је реалност нешто друго.
Г

Групни вс Па...ук

pre 17 dana

Партизан је успешнији учесник Евролиге ! Партизан је успешнији клуб старе Југе, Партизан је чувенији кошаркашки бренд Европе ! метле, дрвени пехари, ћупови, су за сиротињу ...
П

Па...

pre 17 dana

...у СФРЈ је Партизан имао 4 титуле за 45 година. Звезда је имала 14. Нека свако закључи ко је био већи клуб.
G

Gost111

pre 17 dana

Mislim da je vreme da admini više ne objavljuju nekošarkaške stvari jer se seje mržnja. Mialim da komentare botova iz jednog i iz drugog tabora.. Budite prvi, budite primer svima i više će vas ceniti svi☝️
N

NN3

pre 17 dana

Ovaj još čeka da ispraši zadnjice
F

Fmp je uvek

pre 17 dana

Gledao kako da osvoji nesto ispod stola. Nista na terenu. Zato i jesu poslednji u EL..
N

Neka postenjacine.

pre 17 dana

Smaras.
G

Grobarcina

pre 17 dana

@fmp... A sta tek mi da kazemo,izgubismo Triplu Krunu od Covica i Zvezde + 8-0 u svim derbijima,kud ces gore od toga?
П

Па...

pre 17 dana

...зна се ко је био последњи у ЕЛ три пута.
a

arroyo

pre 17 dana

možda ako sto puta ponoviš da ste osvojili top11 prestaće da boli
p

pavle090

pre 17 dana

Znaju tvoji u klubu. Namerno iscenirano sve iz razliga sto su znali da nemaju sanse da uzmu titiulu pa je bolje izgubiti OPET titulu od Zvezde na ovakav nacin i 999-ti put kriviti sve oko sebe. To se videlo kada su zamoljeni da da ne rade to,oni jos pojacavaju kao sto se i videlo da su namerno ubacivali tvrde predmete sa namerom da povrede nekiga kako bi se prekinuli. e onda su izmislili da im je Djura ili Paja javio da se sutra igra i pobegli iz hale. Jasnije?
Z

Znači

pre 17 dana

Mnogo dobar igrač, zahvalan u oba pravca radi veliki posao. Ne sebičan je i pozitivan. Smiren i neprimetno rdi na terenu mnogo. Da li treba da ostane? TREBA
П

Па...

pre 17 dana

...сврха финала је да се одлучи шампион. Када неко неће да игра, или не сме, онда је онај други шампион. Некоме се то свиђа, некоме не, али је тако. Звезда је победила у ЕЛ, АБА, КРК и КЛС. Остали или отишли, резултат је био исти.
Г

Групни

pre 17 dana

сврха финала је дисциплиновање Партизана ! није успело прошле године, није ове, мислим да ће понашање навијача, играча и руководства Партизана бити све горе, што је по мени боље ...
П

Па...

pre 17 dana

... изгледа да смо вас такође дисциплиновали и у ЕЛ, АБА и КРК. Одлучите сами какви су вам даљи кораци. Ви знате шта је најбоље за вас. Нама је овако одлично.
Г

Групни вс Па,па,па

pre 17 dana

даље радикалније, на Евро мечевима скандирање (шта странци знају шта скандирамо), прекиди меча, изласци са тереена на дербијима, жалбе Кошаркашким организацијама у Европи, тужакања а ла Зоран Савић, свашта нешто ...
G

Gost9

pre 17 dana

Ono kad ubedjujes sebe,da je bolje biti 11-ti,nego uzeti tripletu,hahahaahaha.🧹🧹🧹
V

View

pre 17 dana

Tripleta u kojoj igraš sa 2 tima?? Regularno? Plus "nebetbzdnist" sudija. C&R
a

arroyo

pre 17 dana

bio im je obećan fajn for pa im je to oteto i sad moraju da se teše
H

Hahahahahahahahhahahahahaha

pre 17 dana

Bio u areni, pa otisao kuci i cekao da ga zovnu hahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahaa a morate naci nekog domaceg da laze...
k

kako te u kkp naprave 0 od covjeka

pre 17 dana

sve ste vidjeli na kamerama, osim. ono sto moram da slazem. Ovaj novi Lovernj, jos iz vremena kada je od 1500 ljudi u dvorani cuo Covica kako vice "sad ga udari Gudura", a napomena da tada nije znao rijec Srpskog jezika.
2

22.5.16?

pre 17 dana

Istine radi, igralo se u Zelezniku pred praznim tribinama protiv FMP-a... Koji Guduric? Kojih 1500 ljudi? to su vase lazi koje postaju istina vremenom. Kao i mnogo toga, 'fabriko ultrasa'.
M

Mikula

pre 17 dana

Partizan je sve izrežirao da bi napravio atmosferu kako se njima nešto uzima što ima pripada, kako Zvezda krade i ostale gluposti, a sve u cilju da bi se skrenula priča sa bruke koju su doživeli, sa najvećim budžetom i najtrofejnijim trenerom. Žoc je jedan od tih koji je sve to potpaljivao i podržavao. U fazonu najbolji sam i mogu da izgubim samo ako me kradu sudije, a pritom je on taj koji non stop maltretira sudije i na gomilu utakmica je Partizan imao domaćinsko sudjenje. To što rade ovi iz Partizana su priče za budale. 8-0 je rekord koji će teško da se sruši u skorijoj budućnosti.
D

Dalibor CZ

pre 17 dana

Vasi navijači prekinuli mec vi niste htjeli da ga nastavite, vjerovatno je takav plan bio i prije meča, sve jasno 20:0 za Zvezdu sve drugo je alibi prica da se pokusa opravdati ono sto se ne moze opravdati najveći budžet u istoriji srpske košarke i nula osvojenih trofeja uz metlu i 8:0.
M

Mauro Tasoti

pre 17 dana

Za informaciju Smita,svrha onakvog kraja finala je ta da Zvezda po svaku cenu osvoji trofej pa makar po direktivi odozgo u svlačionici čekali do pet sati ujutro.Posle odlaska igrača Partizana po komandi su izašli na zagrevanje,delegat i sudije su morali da hitno zaborave šta su prvobitno odlučili i odlučili naknadno da se utakmica igra te noći.Možda su morali i da odu kod svog mentora na jedan tretman samokritike i posipanja pepelom.Ako u ovoj državi postoji ijedan čovek,bez obzira za koga navija koji misli da je bilo bolje onako lukavo završiti utakmicu a ne sutra uveče kad se strasti smire u praznoj hali i na terenu reši ko je bolji onda nema potrebe bilo šta dalje diskutovali.
@

@mauro

pre 17 dana

...ako tebi pije vodu prica da je partizan domacin, zvezdini igraci, sudije, delegat i svi ostali su tu a partizan raspustio igrace. i jos su svesni cinjenice da su prosli put u istoj situaciji oni odbili da se odlozi za 24 sata. i da se ne pojavi na terenu niko od predstavnika kluba - ostoja, savic, zeljko da vidi o cemu se radi. cak i taj smit, kada vidi zvezdine igrace, nestaje, pakuje se i odlazi kuci. cinjenica je da partizan nije zeleo da nastavi utakmicu, u razloge necu da ulazim jer mogu samo da nagadjam, mozda su zeleli da nastave posle 24 sata, ali na to mora da pristane i zvezda, a s'obzirom da partizan prosli put nije izasao zvezdi u susret, ne znam kako moze da ocekuje to. a drugo, da se stvarno desilo tako kako ti pricas, to je nevidjeni amaterizam ljudi iz partizana i posle toga bi neke ostavke morali biti na stolu. ali eto, vi verujete u svaku pricu koju vam prodaju, oni sebe oprali od ocajne sezone i jos imaju podrsku posle toga, svima lepo i svi zadovoljni.
П

Па...

pre 17 dana

... што нисте остали да играте? Што сте побегли?
G

GostO

pre 17 dana

Ja razunem da neko ne zna pravila, ali da ne zna, tvrdi neke gluposti, i dobije lajkove, to ne razumem. Ovako majstore. PRAVILA KOSARKE, dakle ne KLSa, nego kosarke, kazu da se utakmica ukoliko bude prekida nastavlja kad se za to steknu uslovi. Ako publika gadja sa svih strana aktere utakmice, onda se prazni hala, a utakmica se nastavlja. To se i desilo, hala se ispraznila, utakmica se nastavila, SVE PO PRAVILIMA KOSARKE. Dakle, UPOZNATI STE sa time, jer se to desilo u finlu ABA lige pre godinu-dve, ali je tad praznjena Zvezdina hala, pa vam to nije smetalo. Ako to ne znate vi navijaci, onda to mora da zna najbolji trener univerzuma. Jer TI TVRDIS DA ZELJKO NE ZNA PRAVILA, pisuci komentare kao sto ih pises. Dakle, nema tu nikakvog lukavstva, niko vas nije ni prevario ni nasamario, sve je URADJENO PO PRAVILIMA!!! To sto je Partizan, po ko zna koji put, pokusao da PREKRAJA PRAVILA onako kako njemu odgovara, i na kraju izvukao deblji kraj, to je VAS INTERNI PROBLEM. Sto pre shvatite DA NISTE IZNAD SVIH, i da PRAVILA VAZE ZA SVE, PA I VAS, to ce vam biti bolje. Jer jedini ko je hteo nesto da uradi lukavstvom su ljudi iz Partizana, koji su htelu da stvore pritisak, gadjaju i VREDJAJU igrace Zvezde i njihove ZENE I DECU, a onda da pomere utakmicu za sutradan, i da opet, tada pred "mirnom" publikom, zavrse utakmicu, STO NIJE PO PRAVILIMA. Zato je spiker rekao to sto je rekao, i zato su izjave svih iz Partizana kao i saopstenje Partizana kontradiktorno, jer je PUNO LAZI izreceno od svih iz Partizana. Na kraju se kroz izjave svih iz Partizana, pa i zvanicne izjave kluba, videlo da NIKO U PARTIZANU NE ZNA PRAVILA, i da je COVIC BIO U PRAVU kad je to pricao poslednjih nedelja. A vi nastavite da ponavljate vase spinove i lazi, ali procitani ste!
M

Mauro Tasoti

pre 17 dana

Svi ovi sledbenici Nebojše Čovića koji znaju pravila i sve ostalo treba da znaju da je utakmica prekinuta zbog verbalnog delikta,dakle zbog pesme koja se nije dopalla njihovom vođi,da je na terenu bilo sve čisto i da je utakmica mogla da se nastavi bukvalno odmah.Posle 10-15 minuta natezanja,prekida zbog pesme i podsticanja navijača na još glasnije pevanje stalnim obraćanjem spikera i igrača Partizana preko zvučnika palo je nekoliko flašica i čaša.Dakle utakmixa je prekinuta zbog pevanja pesama koje se nekome nisu svidele,mogla je da se nastavi istog trenutka,igrači Zvezde su čekali 93 minuta da bi nastavili a mogli su da nastave odmah ali im se pesma nije svidela,njima i njihovom rukovodstvu.A igralo im se kad su videli da su protivnici otišli kući.
П

Па...

pre 17 dana

... утакмица је прекинута због убацивања тврдих предмета на терен, а зашто сте их убацивали, то је потпуно неважно. Нико нема права да угрожава било чију безбедност. Ако вам се не свиђа лига, немојте да је играте. Никоме нећете недостајати.
S

SmitBratina

pre 17 dana

Uklopio se lepo.
B

Boners

pre 17 dana

Bio u areni kao i ostali igraci koji nisu hteli da se vrate na parket. Posle otisao kuci i cekao da ga neko pozove da se vrati u Arenu, bas ima smisla.
D

DarkoSrbija

pre 17 dana

Kako svi govore kako su oni diskrimisani azanimljivo da niko ne spominje bacanje svakakvih predmeta na teren..sramota
d

d.g.

pre 17 dana

Nisi video gađanje sviim i svačim. Pa nisam izznenađen. Prekid svesno uz podršku Žoca izazvali grobari da bi dokazali kako su oni jadni i potlačeni od svih.
G

Gundjalo

pre 17 dana

Rekli mu sta da izjavi, klasicno muljanje na koje smo navikli kada je Partizan u pitanju. I posmatrajte samo kako oni u svemu traze izgovor ili razlog za nesto. Znaci javno u prenosu videsmo da su njhovi navijaci od njih trazili da ne igraju ako se isprazni hala na sta su pristali,na sta im je Zeljko aplaudirao. Sudije nisu htele da nastave mec bez praznjenja hale. Kada se hala ispraznila,mec je trebao da se nastavi i Partizan ga ne bi nastavio i da su bili tu jer su se tako dogovorili sa navijacima. To sada vadjenje da su navodno vec otisli kucama itd.je smesno i prica je za retardirane. Da su planirali da nastave oni bi ostali u areni.Pa nije Zeljko trener pocetnik pa nije znao da sudije moraju cekati praznjenje tribina. Zatim drugo,Tegeltija i teorija zavere. Kaze ne prekida se kada se vredja predsednik drzave a prekida se kada se vredja Covic. Vrlo dobro on koristi te teorije zavere za maloumne ispranih mozgova. Pravilo je kada je vredjanje u pitanju da se opomenes par puta. Prvo se vredjao predsednik oni su opomenuli,pa igraci Zvezde i njihove porodice opet su opomenuti,pa se preslo na Covica i tada je mec prekinut i trazeno je da se isprazni hala. E sada sto je u tom trenutku bilo vredjanje Covica ne znaci da se zbog njega prekinulo. Da je u tiom trenutku vredjan predsednik onda bi rekao,eto predsednik odredjuje sve,zbog njega se mec prekida bla bla bla. Sta god da se dogodi,smisle teoriju zavere. I trece, na snimku se jasno vidi Nebojsa Ilic na sredini terena zove igrace da dodju na klupu i tek kada je sve i svasta poceli da leti na parket zahtevali su da odu u svlacionicu. E sada,to sto vi volite da izvrcete istinu i da smarate,to je vas problem. Ima i cetvrto, predsednik je ili u dogovoru sa vama pa vam govori kada da ga vredjate i pravite probleme kada god je potrebno da se skrene paznja kao recimo sa izbora u ovom slucaju ili ce vam oduzeti sponzore,prestati da vam daje novac itd. I slag na tortu je cirkuzantsko razmisljanje u fjudbalu,kao uprava nam je SNS tu su da nas uruse,sa zadatkom a u kosarci vam je ista ta uprava i trener SNS ali su tu da budu opozicija drzavi. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti
k

kyks

pre 17 dana

get a life
R

Realno samo

pre 17 dana

Kralju, ajde malo upali mozak, ne lupaj po tastaturi tek tako. Zar mislis da postoji i promil šanse da spiker uzme i kaze igra se sutra, a pored njega su 3 sudije, delegat i onaj grujin ??? Cekalo se da Partizan ode kuci da bi vi izasli i kraj svake price. Pomiri se sa cinjenicom da je utakmica prekonuta zbog V.Č. Znsmo svi da je sramota ali je istina.
P

Potpukovnik

pre 17 dana

Najbolji i najoprecizniji komentar
G

Gundjalo

pre 17 dana

Zeljko i igraci su se dogovorili sa navijacima da ne igraju bez publike.Tako da je i tacno to sto pricas a nije, ne bi ste odigrali utakmicu.A Zeljku je dobrodoslo jer kod vas ima orpavdanje za 60 miliona u tri sezone koje je sprcao a da osim jedne aba lige nista uradio nije. Ima 18 poraza od Zvezde, osam uzastopno sa tolikim budzetom i evroligaskim i nba igracima. Glumite zrtvu a ustvari vrsite teror. Umisljate da Zvezda nesto radi upravo jer se vi time bavite. To vam je kao kada recimo decko vara devojku pa se tripuje da i ona njega vara cim je vidi da negde ide bez njega skockana ili drzi telefon,pise nekome...
P

PD

pre 17 dana

Auu brate jel te ne mrzi
R

Rebel

pre 17 dana

Postovano gundjalo, Cilj tvog lupetanja je neki vid opravdavanja cinjenice da ste vi najvece zlo koje se pojavilo u sportu. I uvek kad ja pomislim da sam od vas sve video, vi dokazete da mozete biti jos perfidniji i poganiji. Cak su se fmp igraci i sudije presvukle i spremile da odu kuci, kad je stigao poziv koji menja sve. Cilj Partizana nisu ovi smesni i beznacajni trofeji, vec javno prikazivanje koliko ste spremni (spreman) da idete u svojoj bolesti, bahatosti, perfidnosti da bi opravdali stotine miliona narodnih para spucanih u propali drzavni projekat. A koliko ste uspesni, jedino je merilo tabela EuroLige. Tu nema vasih (njegovih) ucena, pretnji, podmetanja, lazi, marifetluka, namestanja. Tu je vec cista kosarka, a tu ste zadnji
@

@realno samo

pre 17 dana

Spiker je na utakmici nebitan lik. On je rekao ono sto du mu ovi iz Partizana rekli da kaze. To nije bilo nista zvanicno, nego stavljanje pritiska na sudije da se utakmica odigra kad i kako Partizan zeli. Srecom, sudije su ispostovale pravila, sa kojima su ljudi iz Partizana i te kako upoznati, i to je to. To sto su poslusali navijace da ne igraju bez publike im se obilo o glavu. Sami su krivi sto su jos jednom zeleli da prekrajaju pravila kad im i kako im odgovara i da manipulisu svima. Proslo im je prosli put, nisu izbaceni u trecu ligu, pa su mislili da i sad mogu bez posledica. Zeznuli su se.
A

AntiRom

pre 17 dana

A jel li? Zapisnicki sto i spiker mogu da dobijaju naloge samo od sudija, bar je tako u kosarci. U ovom mulju koji oko sebe pravi specijalno odeljenje udbe, zna se ko komanduje. Zato se dodeljuju tajm-auti kad i koliko fmp treba i utakmice se prekidaju kad i koliko fmp hoce
O

Oni koriste.....

pre 17 dana

istu matricu svuda,u fazonu videćete vi sl.sezone....mada kome je sada do košarke svakako vi je igrate sl.sezone....
K

Koš i lična

pre 17 dana

Važno je da se svi prave budale posle svega. Zar je moguće da iz tobože najvećeg kluba niko ne zna pravila? Što se navijača tiče kažnjeni su a posebno se treba zahvaliti onima koji su gađali Zvezdine igrače . Naravno najveće zasluge idu junačini koji je pogodio Zvezdinog ministra odbrane u glavu.
G

Gost22

pre 17 dana

Cuj njega sta je svrha? Majstore,receno vam je od strane navijaca da ne izlazite na teren bez njih. Niste,i dobili ste sta ste naumili. Sta se koj moj svi pravite blesavi. Svi znamo sta se dogodilo i po svim pravilima arena je morala biti ispraznjena jer je avangarda nasrnula ostrim predmetima na igrace Zvezde. Da se zna jednom za svagda koja jedina institucija u ovoj zemlji KK Zvezda. Pravi navijavi koji ne j decu,tudje zene,nemocne starce sa tribine. Zvezda prezentuje prave vrednosti u EL a vi cete zauvek biti samo mali Partizan.
М

МАЋИ

pre 17 dana

Коме је сада до кошарке
@

@ssss

pre 17 dana

Ne vidi se na snimku kada Lazarević hvata za vrat Nanelija.Pa naravno da se ne vidi kada isti koju vladaju ovom državom vladaju i košarkom.Kada je nestalo dva minuta snimka sa naplatne rampe zašto ne bi nestalo desetak sekundi snimka gde Lazarević hvata Nanelija za vrat?!Sve je to ista bagra!
U

Uuuuuuuhhh

pre 17 dana

Dobro je što si ti sve to video,znači ponovo je neko drugi kriv za sve,dokle više tražiti alibi za neuspeh i bacanje ogromnih para.
@

@ssss

pre 17 dana

Uuuuuuuhhh druže nemoj da si ograničen!Ne radi se ovde o klupskim interesima već o stanju u državi i u sportu.
A

Alo alo

pre 17 dana

Vest o Partizanu, a pišu botovi iz predgradja🤣
T

Tooooo aloooo......

pre 17 dana

reci botovima crno belim,šta će na svakoj vesti o Zvezdi..
A

ABCDE

pre 17 dana

Navijacima Zvezde vise dosta vasih lazi. Ljudi su frustrirani vasim lozenjem i izvrtanjem istine,pa od novembra kako ste sve osvojili vec tada i da ste u finalu sa Barselonom u Kaunasu,i kako cete ih samleti. Ostaja sve kaze a samo ono sto je istina ne kaze. Drukate,Lazete,potpaljujete masu,avangardu pa j decu sa tribine. Majka sa detetom...Pa dosta je bre vise. Dosta i previse. Od septembra u EK pa tamo glumite francuske sobarice,naivne.
R

Raša P

pre 17 dana

To je tradicija jer ti je trener naučio da beži
D

Dzi

pre 17 dana

Kljucno nam je tvoje misljenje Premda na isto naravno ima pravo svako. Mogli su lepo da ne igraju...kao i prethodnih godina... Ovako samo dosli da vredjaju...
q

qqzqq

pre 17 dana

kaze stvarno nismo osvojili nista hahahhaha,ne bre brate nestvarno,vi ste osvajaci univerzuma.
H

Hulio

pre 17 dana

Dobar si decko ali u instant klubu koji je sa 7 mesta aba lige i 32 mesta evrokupa u EL..sve dolazi na naplatu
J

Je l se secas

pre 17 dana

Ili ako si bio rodjen tada, jedan klub je ispao iz Aba lige pa je igrao EC? Koji je to klub?
P

Pristojan Gost

pre 17 dana

Od svih Srba, najgori su Hrvati!
G

Gost Rider

pre 17 dana

Ajde bre tisina vise,propala vam sezona,Covic vas unistio i nabaciovjos veci kompleks nego sto ste imali,kako vas nije sramota kao zene ste neke,gotova je prica,ide nova sezona,sto se mene tice da vam krene kao prosla kad ste se zajebali da igrate Superkup pa ste se izmalerisali
0

09999

pre 17 dana

Svrha. 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹. Prosto.
m

mislis

pre 17 dana

desetogodisnje + metlanje u evroligi .zato cete evrokup ove sezone...povedite i fmp1 tamo da krenete grupu sa 2:0
B

Baby dont hurt me

pre 17 dana

15-0, Dule Vujosevic, kompleksi ostaju zauvek. Poyy
@

@baby I've hurt you

pre 17 dana

Ima interesantan clanak na jednom drugom portalu, o 10 godina bez pobede Partizana, preko 20 odigranih utakmica. To je zapravo rekord.

GRKI GRK

pre 17 dana

NE ZNAM ŠTA JE SVRHA OVAKVIH INTERVJUA? Dotični je član košarkaškog kluba koji je ove godine osvojio NULA trofeja. Zašto ne objavite intervjue sa igračima sličnih klubova u rangu sa klubom doticnog kosarkasa kao sto su Studentski, Mega,Igokea,Split? Ako već ne pišete o osvajačima TRIPLETE 2024 nema potrebe ni za ovima.

bebs

pre 17 dana

moraju brate, gen sponz
B

Brain on

pre 17 dana

Ukljucis mozak i skontas da je osvajac triplete losiji od Albe i Asvela.tj od kad se igra novi format EL ima najgori odnos pobeda i poraza. Jasnije?
@

@brain on

pre 17 dana

Ukljucis mozak i vidis da ste od ekipe koja je gora od Albe i Asvela izgubili 8 zaredom i doziveli 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
@

@brain on

pre 17 dana

A da, i zasto pricas samo o ovom formatu? Ajde da pricam i o prethodnom, kad ste vise puta bili poslednji i pretposlednji nego sto ste prosli u top 16
@

@@brain on

pre 17 dana

Kako mozes biti poslednji u EL kad se format igrao u dve grupe? Hahahah decurlijo niste tad bili rodjeni.
P

Pobogu...

pre 17 dana

@GRK GRK, a čemu Studentski centar u toj grupi? SC je osvojio ABA superkup.
N

NN7

pre 17 dana

Stvarno niste osvojili ništa a na to se navikni krele,nećeš ni osvojiti.Sledece sezone još gori ima da budete crna sekto
G

Gostina

pre 17 dana

Znaci da si lagao u policiji kada si rekao da je Stefan pokusao cak i tebe da udari,verovatno onog momenta dok je bio na naneliju i ti ga skidao s njega da ne oriba patos s njim. A za civilku u areni,pa kako to da si ti jedini ostao a svi se brze bolje razbezali kucama? Ko vam je rekao da idete? Navijaci? Spiker? Pa sto onda niste dosli sutradan da igrate sa spikerom i navijacima koji su vam rekli da sa Zvezdom NE SMETE DA IGRATE? Mnogo ste mi vi francuske sobarice!
к

каква

pre 17 dana

си Ти дебилчина!!!
P

Prdule

pre 17 dana

Kako ništa, osvojili ste drvenu medalju u KRK, metlu u ABA ligi i teglu kiselih krastavaca u KLS, malo li je
M

Mauro Tasoti

pre 17 dana

Jedini igrač u Partizanu koji je tokom sezone izgledao sve bolje i bolje.Na početku je izgledao kao potpuni promašaj a do kraja postao najstandardniji i najstabilniji igrač Partizana.Tih,nenametljiv, korektan i sa dosta ljudskih kvalitata.Kod onog incidenta Nanelija i Lazareviča nije krenuo agresivno,nije krenuo u obračun ili da udari na kvarno nego počeo da razdvaja i smiruje situaciju.Po meni nema kvalitet da bude vođa tima ali da bude jedan od igrača od kojih može mnogo da se očekuje to je sigurno.Bilo bi dobro da ostane.
m

mali jsd

pre 17 dana

metla
P

Prti

pre 17 dana

Jos jedna pijavica na grbaci ovog napacenog naroda... Izvalio sta pali rekli mu drugi crnci i sad svi iatu pricu pricaju vec godinama...
a

asas33

pre 17 dana

Ajde kompleksasi, 3,2,1... sad. Zeljko, ovo, ono, limar, metla, Igokea,, cnate vi vec sta vam je zadatak.
G

Gost1234

pre 17 dana

8:0 druze!!! Jel treba da cutimo da bi se vi osecali bolje???????????? Pocisceni pometlani gde god smo vas sreli!!!!!!! Pregazeni i ako imate najskuplji tim u istoriji srpske kosarke!!! Obradovic jedini trener u istoriji koji je izgubio osam derbija za redom. Jel treba jos objasnjavanja???????????
b

bljuc

pre 17 dana

klasican hrvat
0

09999

pre 17 dana

Kako NE kapiras🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹. TO JE svrha. I DOGODINE OPET.
R

Repac Plandište

pre 17 dana

Tako ,tako, kod Hezonja ti je najvaznije vatanje za srce, umetnički dojam i EPP. Dobro je to sto si lagao za Nanelija kako se branio , dobra ti je i spika o navijačima, najvecem treneru, fenomenalnom klubu. E sad ono sto nedostaje je da se ubaci prica kako te traze drugi klubovi, najbolje u pricu ubaciti Zvezdu. Otprilike to ti je recept za jak i debelo preplacen ugovor. Tako su Ostoju navukli Kevin kapiten, Zek koji je pustio pricu kako ga trazi Zvezda i Zelimir sa pričom da Dubai ne pita koliko kosta. E sad posle fijaska od sezone i kada je Ostoja shvatio da ga i pored toga što je opljačkan jos i navijači targetiraju kao najveceg krivca ne znam da li ce opet da prođe. Ipak vredi pokušati . Sa ovim su se složili..
N

NoName1

pre 17 dana

Svi otišli, samo si ti ostao??? Joooj, ko vas ne zna zlatom bi vas plaćao. Kako vas bre nije sramota?
G

GostO

pre 17 dana

Ne deluje kao los lik, ali deluje kao potkupljiv lik. Da ne zaboravimo da je dosao u Partizan tako sto je prvo promenio agenta, sto znaci da je ponuda bila dovoljno dobra da to uradi. Generalno je ok intervju. Deo i poslednjoj utakmici samo govori da on apsolutno ne poznaje pravila kosarke za pocetak, a sem toga, govori da niko iz Partizana igracima nista nije rekao o nastavku. Ili jeste, ali da je ovo narativ koji guraju. Sve u svemu, sto rekose u Cernobilju, not good, not terrible. Samo da ne ispadne i ovaj intervju kao onaj Kaboklov...
U

Ujka Zitko

pre 17 dana

Kranove ti dala drzava na mitingu ti da navijas! Tender dobijas,put asfaltiras,da menjas stranke jedino to znas!!!!😂😂😂😂 PARTIZANE NAPADAJ!!!!🖤🖤🖤🖤

gemathegreat

pre 17 dana

Pa jel napao ujna Zitka.

FC President

pre 17 dana

Najjači deo .. "Kada sam otišao kući čekao sam da me neko zove da se vratim i igram utakmicu ..." ha ha ha - kad sine, u 3.00h? Sow majke mi!
T

Tvoje drzavljanstvo,nasa sreca

pre 17 dana

I zato si propao.... 008 Tek sada neces nista osvojiti....
b

bgcz

pre 17 dana

doktor košarke ponitku nije koristio cele sezone, a tebe 5 meseci od 6 držao van protokola
g

gost1978

pre 17 dana

e moj sine, niko ne shvata koja je svrha toga sto rade godinama
D

Davor fmp

pre 17 dana

Ne mogu da izdrzim bol koliko ste me prosle sezone cepali po 30 razlike a imali smo skup tim i Kampaca plus svih ovih godina imali smo jak budzet

gemathegreat

pre 17 dana

Kako se kod tebe lepo vidi patnja i šizoidna cepanja. Samo nek potraje.
S

Sekcija Lajkovac

pre 17 dana

Koliko su samo oni zadojeni mržnjom prema našoj Zvezdi!
P

Pedi

pre 17 dana

Ni mi ne znamo koja je svrha tvog dolaska u ovo blato od srpske košarke?