Komentari na vest

Dva turnira - tri ista rivala: Odbrana u haosu iliti kako se od +117 u Kini došlo do +18 u Beogradu

T

Tomas ue

pre gotovo 3 godine

Jednostavno..nema Lazica..Lucica..Simonovica..Kalinica(igrao povredjen)..nema ratnika..da ih izudaraju..da ih prate u stopu..da nedaju im disati..takvog protiv Italije nismo imali..moramo da imamo 3..4 ratnika..koji grizu..ovo sinoc..kao fudbaleri..manekenstvo i to..
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Meni se cini da se porometila hemija koju je tim izgradio na pripremema, prikljucenjem pred kvalifikacije Micica, Kalinica i Bjelice. Najpre je Dobricu drasticno smanjena minutaza protiv dominikanske republike, pa je posle vracen na staru minutazu. Otpao je Lazic koji je donosio crvstinu u svojim deonicama. I Davidovac i Milosavljevic nisu bili upotrebljeni protiv Italije. To je vec druga reprezentacija na odnosu na onu sa priprema, sto su pokazali i rezultati.
S

SRBIJA BRE

pre gotovo 3 godine

Dovedite Pesica ! Da da, tog matorog sto je valjao do skoro Barseloni a ne valja nama ! Da vidis kad im strucnjak i onaj ko oseca ovu zemlju, narod, podvikne, da l' tad nece da igraju odbranu ! Treba nam neko ko ce da napravi i atmosferu, da ostvari dobar odnos sa igracima a ne strogo poslovno i uvek ista faca ! Pesic bre, a Milojevic da ga za par sezona zameni !
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

No Bogdan no party
#

#Objektivno #Rasulo

pre gotovo 3 godine

Ajde da budemo realni i pogledamo istini u oči. NBA trener želi da se igra čvrsta i granitna odbrana ????? Ma dajjjjjj.... Čak i najjpoznatiji treneri u NBA ligi po odbrani,imaju realno ŠUPLJU i LAGANU odbranu,koju tek malo zategnu u play off tekmama. Kokoškov je NBA kadar. Vodio sa 30 ili gubio sa 20,njima je manje više sve isto. Od izraza lica,od reakcija na utakmici,žustrine u vođenju ekipe, apsolutno nema razlika. Pogledajte sinoć. Čovek kao da je ZANEMEO. Nema reakcije,a gubimo tako bitan meč. Nema povišenog tona na tajm autu. Pola jednog tajm auta,provede u razgovoru sa svojim saradnicima,a onda 20 tak sekundi nacrta akciju,koja u većini slučajeva nije uspela. Meni si ono ne dopada. Žečjko,Duda,Kari bi napravili 2 tehničke,urlali bi na sudije,na svoje igrače i sigurno bi ih TRGLI iz sna, letargije. Jer ono jeste bila letargija. Nezainteresovanost. 32,33 min tim ti ne igra odbranu a ti si NEM NA TO. EJ !!!!! Mora Kokoškovu HVALA I DOVIĐENJA !!! POD HITNO !!!! Pozdrav
K

Kako je Kokoškov

pre gotovo 3 godine

bio dobar trener u Sloveniji?
p

plavac

pre gotovo 3 godine

jer je imao dragona,volim ja i tea i vasu ali pefi kad je otisao otisao je nas dragon...miloja za selektora,izucemo sa njim...
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

Braaaaaavoooo Mozarte!!!
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

Ovaj tekst i pitanje trebaju da budu tacka dnevnog reda na sednici KSS!! Ako uopste tamo ikog i zanima kosarka... Bravo i pravo u centar!! Svaka cast novinaru!!
L

Lesak

pre gotovo 3 godine

Mislim da ce se mnogi sloziti. 1.Igor je trener koji je ceo zivot u NBA(znaci bez odbrane) trci i sutiraj. 2.Dobar trener ali je za Evropsku kosarku. 3.Srbiji treba trener koji je rastao i ucio od Dude, Zeljka, Karija, i ostalih 4.zato je Sale uspeo sa reprezentacijom a iste uspehe nije ponovio sa klubom
I

Ivan Kaplanović

pre gotovo 3 godine

Kad se setim Srbija - Australija, meč polufinala OI 2016, mi smo dozvolili tada da primimo za poluvremenu čini mi se 15ak poena. A sinoć skoro 60...
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

U ovom tekstu poredite turnir od pre dve godine, gde smo i mi i oni bili u drugacijim sastavima, poredite babe i zabe..
š

šahmat

pre gotovo 3 godine

Američki stil košarke tj igra bez odbrane.Kokoškov jeste imao uspeha sa Slovencima,ali ne zaboravite da je u ekipi imao Gorana Dragića i Luku Dončića.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Važno da Jokić ladi jaja u Somboru, a mi neodosmo na OI. Ajde Bogdanović nije mogao zbog plej ofa, ali Jokić je ispao čkapi. A došli su Marjanović i Bjelića. Kako je Dončić mogao. Jokića ne treba više zvati, pa neka glumi zvezdu u Americi.