Komentari na vest

Duškova renesansa: Moneke srušio i Olimpijakos, Miler Mekintajer prelomio deset stotinki pre kraja

J

Jalatan

pre 10 meseci

Izgubio 17 razlike poslednjih 15 minuta. Pola trener-pola "sačuvaj me bože šta ti igra ekipa čim se malo odlepi". Neka ga u Baskoniji
x

xhee

pre 10 meseci

Dusko je izgubio od Cibone, izgubio ABA ligu. Mogao je da odvede ekipu i na F4, opet bi bio gubitnik. Izgubio je od kameruna, a to se ne prasta.
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Dosta nercenih poraza je bilo u zvezdi, sve poraze u zavrsnicama navijaci su pripisivali njemu, a pogledajte veceras kako je Itudis dozvolio da ga unisti Madar. Nije ga izveo kada je izsgubio onu loptu na kraju, nego ga je ostavio u igri da ga dokusiri i u zadnjem napadu, pa niko nece reci da je Itudis los trener...
I

Immobile

pre 10 meseci

Itudisu se ovo desi jednom u sastavu bez 4 prvotimca. Ivanoviću se desilo 7 puta prošle sezone. Olimpijakos je ovo po svim parametrima trebao da dobije, ali je Mustafa Fol u poslednjih 3 minuta u 2 napada bacio loptu u aut. Šut za pobedu mu je pogodio Miler Mekintajer koji ne može ništa da pogodi, na klupi je držao Monekea kada mu se sve lomi, kao i Haurda. Preslikane izgubljene završnice kao prošle godine, samo što ovde Olimpijakos nije imao jasnu ideju šta igraju i zato nisu pobedili. Hala polu prazna, sablasna atmosfera jer je fudbalski klub igrao protiv West Hama u Londonu. Svi ovi što pišu i pričaju o nekim rezultatima i preporodu, zaboraviće šta su govorili u Januaru kada vide gde je Baskonija.
с

стари гробар

pre 10 meseci

Проћи ће као и прошле сезоне, подигао Звезду, заређао са победама, а онда суноврат уз неколико небитних победа на крају.
s

shadow75

pre 10 meseci

Dusko ima da RAZ MONTIRA zvezdanu!!!
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

RAZ MONTIRA , RAZ MONTIRA .... oplakah.
A

Asistent

pre 10 meseci

Nesto je izgleda skripalo u odnosu trener-pojedini igraci...bolje sto je otisao....sve najbolje Dusko!!!
8

8

pre 10 meseci

Da je ostao Topić umesto što du doveli Teodosića + Bjelicu , on bi i dalje bio trener.

Goran Tubin

pre 10 meseci

Ovi pobedjuju izgubljene utakmice!
T

TP-1

pre 10 meseci

Ovo bi se na Balkanu reklo da covek ima vise srece nego pameti. Oli nije iskoristio zadnja 3 napada.
i

isto je uradio

pre 10 meseci

i sa zvezdom po dolasku a zatim nas ukanalio, izgubili smo i od cibone
Č

Čiko

pre 10 meseci

Duško izvini. Iskreni Zvezdaŝi ne mogu se pomiriti s tvojim otkazom. Bravo majstore.
A

ABCD...

pre 10 meseci

U Zvezdi ne bi nista uradio ni 100 godina da je ostao trener. Jednostavno sve je islo u pogresnm smeru. Meni je mnogo drago sto on vise nije trener. Steta sto se raskid nije desio mnoo ranije.
X

Xao

pre 10 meseci

Tačno, šteta što nije otišao na kraju sezone. Ima čovek znanje ali nije išlo od februara još, ko se seća
(

(((())))

pre 10 meseci

Baskonia moze biti dosta neugodna u nastavku sezone Sederkeckis i Moneke briljiraju na startu sezone Hauvard dosta slabo igra moze on bolje a imaju i dosta problema sa povredama i mislim da im fali jedan dobar plej.
r

rea

pre 10 meseci

Koje povrede Baskonija ima? Bukvalno nemaju ni jednog jedinog povređenog igrača (jedino mali Estonac, krilo, koji im ne igra više od 7-8 minuta po meču), plus su doveli pleja pre 5 dana.
(

(((())))

pre 10 meseci

Fale Ragavopulos,Menion i Diop a mozda su doveli plejmejkera ali im fali kvalitetan plejmkejker.
c

covic dr nebojsa

pre 10 meseci

Ivanovic je problem 'nate
V

Vasilis

pre 10 meseci

Klasika, energija novog/starog trenera gotovo uvek donese pobede. Dusko je opet Dusko, ima +18 i ispusti prednost, ali je razlika u mentalitetu igraca Baskonije i nasih kojima redom fale kohones ili su nezainteresovani poput Nejpira.
s

spiritus movens

pre 10 meseci

Fantasticna druga cetvrtina koju je Baskonija dobila 30-9. Olimpijakos pokusao da se vrati u drugom poluvremenu sa -18, cak i poveo, ali nekoliko jeftino izgubljenih lopti i cvrsca odbrana Baskonije u poslednjih 4-5 minuta, gde su sekli kontre i nisu dozvoljavali lake poene sprecili preokret.
u

uhhu

pre 10 meseci

O cemu ti pricas?? Na +1 za Oly Fall baca 3 lopte u aut, a stoji 1 metar od kosa. Umjesto da zakuca, on trazi Petersa....Cuj odbrana Baskonije hahaha
V

Već sam rekao

pre 10 meseci

Nije bilo do trenera, već do mooda u igrača