Komentari na vest

Duško Ivanović: Imali smo strpljenja i vere

S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Krece masina polako da diže radnu temperaturu !
M

Modriča

pre preko 1 godinu

Nismo mi imali ni strpljenja ni vjere, već smo imali TRENERA! Vjerovao je i onaj prije u ovaj tim i strpljivo radio, ali nije znao!
G

Gost¹²⁰

pre preko 1 godinu

Teska utakmica, ima jos mnogo da se radi ali ono sto me kao navijaca raduje je to sto se vidi napredak u zalaganju, energiji i sto je najbitnije svaki igrac skace sa klupe, bodri. Pogledajte samo reakciju Vildoze sa klupe, kakva strast. Ako to zadrzimo i uz jos malo treninga mislim da mozemo da se nosimo sa svima. Sada svi u Pionir da podrzimo nase momke za trecu u nizu. Sportski pozdrav.
T

Treba nam Centar

pre preko 1 godinu

ZVEZDI TREBA VISOKI TESKI CENTAR(POPUT RISTICA) ILI BOLJI OD NJEGA,NE MOZE SE GANJATI TITULA I IGRATI EL SA 40.GOD KUZMICEM I RADULJICOM!
G

Gost milos

pre preko 1 godinu

Dusko majstor, stara kajla, na iskustvo
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ova slika i pasija Luke Vildoze. Obozavam ga.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Pazi ga ovaj mrtav ladan kaže izgubili iako smo bolje plasirani od njih. Baš svašta!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Trenercina !
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

SD KK CRVENA ZVEZDA šampion Evrope 79' finalista i osvojeno drugo mesto 81 ' polufinale 90' i osvojeno treće mesto. Pobednik Evro takmičenja kupa kupova 74' Prvaci države 55 puta. Osvajač kupa države 25 puta. Pobednici Aba lige 6 puta. Kada se uporede SD KK CRVENA ZVEZDA I jsd kk partizan što se tiče domaćih titula prvaka države ZVEZDA ih ima skoro pa duplo više 55 a partizan 28. partizan nije postojao do 75'
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije uboli ste sa Duskom mozete da udjete u seriju pobeda u Evroligi nece mom Partizanu biti nimalo lako protiv vas.Izgleda da vam stize i Kris Singlton previse brzo i rano su navijaci Partizana podcenili Zvezdu a to nije dobro.Sportski pozdrav.