Drugovi nisu ostavljeni na cedilu, Nikola Kalinić treći put u Crvenoj zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.24. | 11:23

Trogodišnji ugovor za povratnika u crveno-beli tabor

Euforija na Malom Kalemegdanu polako kreće da uzima maha, pošto se zahuktala serija potpisa u Crvenoj zvezdi. Nakon dolazaka Uroša Plavšića i Ajzee Kenana, te produžetka saradnje Miloša Teodosića, Branka Lazića i Rokasa Giedraitisa, povratak u crveno-beli tabor ozvaničio je Nikola Kalinić.

U svom prethodnom mandatu u Crvenoj zvezdi, Nikola Kalinić je ostao upamćen po izjavi kojim je obrazložio odluku zbog koje se vratio u klub.

Izabrane vesti

"Nisam nikada bio pobornik patetike… Vratio sam se, kada sam sve analizirao , klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić, nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu", rekao je u julu 2021. godine Kalinić.

Srpski reprezentativac je do sada sa Crvenom zvezdom osvojio dve triple krune. Prvu u sezoni 2014/15, drugu u sezoni 2021/22. Ovoga puta se očekuje duži ostanak, s obzirom da je parafirao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

U narednim danima bi moglo da se očekuje da osvajač ABA lige ozvaniči dolazak iskusnog plejmejkera Kodija Milera Mekintajera, mada crveno-beli već imaju okosnicu ekipe. Pod ugovorima su i Nemanja Nedović, Jago dos Santos, Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Dalibor Ilić i Stefan Lazarević, pa tu već dolazimo do liste od 13 imena što će reći da je tim skoro pa kompletiran.


tagovi

Nikola Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara