Donovan Mičel (©AFP)
Donovan Mičel (©AFP)

Donovan Mičel potpisao na 150.000.000, kako bi mogao da uzme još 380.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 18:22

Strašan novac u igri za popularnog Pauka

Više nema nikakve dileme oko toga gde će Donovan Mičel, pošto je dogovorio produžetak saradnje sa Klivlend Kavalirsima!

Novinar I-Es-Pi-Ena Adrijan Vojnarovski objavio je da Mičel potpisuje maksimalan ugovor vredan 150.300.000 dolara za tri godine, koji uključuje i opciju izlaska za igrača u takmičarskoj 2027/28.

Izabrane vesti

Time je stavljena tačka na spekulacije da bi popularni Pauk mogao da ode iz Kavsa, a kako on ima već aktivan ugovor posle čega će se aktivirati novi potpis, čeka ga preko 185.000.000 dolara za naredne četiri godine.

Kako je otkriveno, ovim ugovorom Mičelu se otvara prostor da mu naredni potpis bude vredan 380.000.000 dolara! To će moći da učini 2027. godine, za kada i ima obezbeđenu klauzulu za izlazak iz ove saradnje, odnosno kada bude dostigao status desetogodišnjeg profesionalca u NBA.

Podsetimo, Mičel je stigao u Klivlend pre dve godine iz Jute i franšizi je obezbedio dva uzastopna učešća u plej-ofu, uključujući i konferencijsko polufinale ove godine. Ipak, mnogo se spekulisalo o tome da bi sjajni plej mogao da ode iz Kavsa, da je navodno nezadovoljan situacijom u klubu i svlačionici, odnosno da on oseća kako njegovi saigrači nemaju dovoljnu glad za uspehom.

On je sve te spekulacije javno demantovao i ovim potpisom potvrdio nameru da ostane u Klivlendu.


tagovi

Donovan MičelNBA ligaKlivlend KavalirsKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara