Komentari na vest

Dončiću ne trebaju dva kolena kada ima Irvinga

M

Mogao bi

pre oko 1 mesec

Dalas može do finala zapada, pa čak da postane prvak Nba. Šteta što je Dončič povreden inače bi sve išlo lakše.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

За све оне што кажу како се одбрана у НБА не игра, нека погледају ову утакмицу. Али и нека запазе како се судијски критеријум спустио за досуђивање фаулова, пансудије дозвољавају јаку, мушку кошарку са доста контаката.
l

lskw

pre oko 1 mesec

Navijam za Dalas da osvoji i ukoliko se to desi, jedini pravi MVP finala ce biti Irving. Kakvu magiju u rukama ima ovaj covek. Skidam kapu majstore

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Denver - Oklahoma Boston-Njujork Finale Denver - Njujork
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Ovo je dokaz svim onim Amerima zasto SGA nije trebao da dobije MVP-a, mozes ti da ubacis svaku utakmicu 30 poena dzabe kad ne utices na svoj tim ni u jednom drugom segmentu igre.
U

Uz to

pre oko 1 mesec

je promašio šut za izjednačenje i napravio faul u napadu u zadnjem minutu.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Dončić izgarao u 4/4, fenomenalna odbrana, maksimalna borbenost. Nije lako kad ste povredjeni i imate jednog pitbula koji vas čuva. Ali je opet dao sve od sebe da pobede.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Pun pionir u ponedeljak hahaha
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

U ponedeljak u pioniru muk Partizan napravio brejk 💪😆
Z

Znacka

pre oko 1 mesec

Znaci sta reci osim toga da nemaju irvinga baticu bili bi bas suvi suvcati prosek. Doncic brutalan igrac,naravno ali previse prigovara,kao da je postao italijan.a trener kid antipatik strasni ne zna gde bije kad se kuva. A okc u finisu bez hrabrosti,protok lopte u nedogled,daj druze o cemu se radi. Ali ovaj dalas mi lici na ekipu koja moze da uzme titulu definitivno,sto je malo cudno ali je tako.
S

Saturn

pre oko 1 mesec

Svaka sampionska ekipa ima Betmena i Robina Jokic - Marej Jordan + Pipen James + Wade + Bosh James + Davis James + Irving Curry + Durant Curry + Thomson Itd , mozda sem Novickog niko nije osvojio titulu a da nema 2 vrhunska igraca