Komentari na vest

Dončić sasuo ključnu trojku Hardenu u lice, Dalas preuzeo pol-poziciju (VIDEO)

O

Opet odličan

pre 10 dana

Prema ESPN-ovoj statistici, domaći igrači pogodili su samo dva od 17 šuteva kad im je Dončić bio primarni čuvar. Znači brojke koje ovde tumačite nemaju veze istinom.
M

Magic D

pre 10 dana

Dalas, če se dignuti. Pobeduje 4:2 u seriji. Onda pada i Oklahoma. Denver gubi sledeča dva susreta. Sudije neče više toliko svirati za Denver.
V

Veks98

pre 10 dana

Nadam se da je ovo najgora tekma u plej-ofu . Ovo su užasni procenti !! Kad su Klipersi preokrenuli rez u zadnjoj četvrtini,Lu šalje na klupu Rasa i Normana a uvodi Kavaja i ja msm zeta Dzordza.Wesbi onako "mator " razbija u odbrani .Nadam se da Kavaj uzima stvari u svoje ruke ako bude u ritmu .
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Ja ovu seriju vidim minimum u 6 meceva, gotovo sam ubedjen da Klipersi dobijaju jednu u Dalasu, ako je Lenard zdrav, oni nemaju nacin ni igrace da ga sacuvaju, a vrlo je primetno da ova serija zavisi od procenata Klipersa, Dalasu ce hvaliti pomoc sa klupe. Najvece iznenađenje dosadašnjeg play off-a je ocajni Buker, prosto je on uvek bio dobar u play-off-u, a prve dve utakmice nije pogodio nista. Ocekujem da Finiks uzvrati, a ako se malo promeni kriterijum, jer Minesota igra dobru ali odbranu sa dosta kontakta, verujem da ni tu nista nije gotovo. Denver, Boston i OKC nece imati vecih problema, ako Janisa nema, Milvoki lako moze da ispadne.
Z

Zbaj

pre 10 dana

LAC je i dalje favorit, samo je pitanje da li je Leonard igrao rovit, ako jeste nisu ga trebali forsirati, jer on im treba za nastavak play off. Njima je isto ispali od Dalasa ili u sledecem krugu od Oklahome, finale konferencije bi vec bila druga prica, samo ako ova ekipa nije zdrava tesko sta moze da se ocekuje, a evo nisu zdravi nazad 4 play off-a.
5

51

pre 10 dana

Оно што се суди Хардену и Џорџу, нема нигде... Браво за Луку!

Marko Pavlovic

pre 11 dana

Bolje dalas lakše će denver sa njima

Marko Pavlovic

pre 11 dana

Gde nestade finiks
n

noleeeeeeeeeeee

pre 11 dana

32 poena iz 34 suta (racunajuci slobodna) hahahahahahaha pa ovako sasa matic moze imati ovoliko poena.