Komentari na vest

Doktor Partizana za Mozzart Sport: Egzumu pukla tetiva, mogla je da mu strada kičma!

p

proglašen

pre oko 1 godinu

Ne vredi montirati. I pričati kičma bi stradala. Egzum zna da padne to se videlo i u prostorima u trku pod protivničkim košem. A ovo sad opravdanje medicinsko je bespotrebno jer će isti taj Egzum biti kažnjen kao i Panter i Lesor.
m

micad

pre oko 1 godinu

Pukla tetiva,al ce igrati na f4 smesni ste...
m

mesina

pre oko 1 godinu

Vidim po komentarima da je mnogima najveća sreća u životu što je neki sportista povređen.Bas imaju ispunjene živote.
t

trzaj

pre oko 1 godinu

Nije sreća već je to laž vaših kao i uvek. Ko vas ne zna skupo bi platio vaše folove.
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Egzum je imao velike sreće Bogu hvala. Sačuvalo ga čvrsto telo i atletska građa. Ja sam trenirao džudo i onako bih bacio čoveka na tvrdu podlogu samo kada bih išao na to da ga ubijem i osakatim. Tu pucaju kosti ko ništa. Vrat, kičma. Zaledio sam se kad sam video. Egzum je skočio pod naletom andrenalina i onda sam odahnuo kad sam video da može da stoji. Ja kao zvezdaš onu životinju ne bih zatvorio, nego streljao.
E

Eskobar

pre oko 1 godinu

kakav igrac panter bravo kakav mozak njemu se zahvaliti za sve ovo sto je izazvao
G

Gost ali bukvalno

pre oko 1 godinu

Da je Zvezda bila u ovoj istoj situaciji grobari bi tražili da se ista izbaci iz EL i tvrdili da Real ništa nije kriv. To je istina i to svi znamo. E sad, uzimajući u obzir da do sad nisam čuo da je Real imao slične situacije a znamo da je Partizan često u istim mislim da bi najpoštenije bilo diskvalifikovati i Real i Partizan. Pa nek se biju do mile volje.
V

Vidi se

pre oko 1 godinu

da bi ti rado diskvalifikovao samo Partizan, a Real onako usput ali na tvoju zalost nece ti biti ispunjena zelja.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Komentarise kako bi grobari trazili suspenziju Zvezde, a on, posto je predobri zvezdas, nikada nr bi trazio suspenziju Partizana! A onda, do kraja komentara, vidis kako u stvari stoje stvari i ko bi zaista trazio suspenziju drugog srpskog kluba. Necu da generalizujem sve grobare ili zvezdase, ali ti si sramotan.
m

mrkivuk

pre oko 1 godinu

Najbolji,najmirniji od svih kamerunaca nije zasluzio ovako nesto. Ovo je dokaz ko kreira i obmanjuje ljude kako je neko drugi kriv za mrznju u nasem sportu a ne oni.Tukli su se od hemofarma vise puta,zvezde pa sad i reala. I onda je neko drugi kriv,provocira obmanjuje i tome slicno. Oni dobiju u Evroligi,Andjusic vodi navijanje pominje Zvezdu. Pobiju se u Madrid krive Vesnu. Pa dokle vise?

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Najjače je kad ciganija navija za Real......
h

hulio

pre oko 1 godinu

Prvo ja ne znsm ni ko igra za partizan,vidim da kanerunci samo igraju..i malo par min smajli...lepo je navijati za kamerun,to je ta hemija ...kada gledas ovaj top 8 ..tek onda se vidi koliko je zvezda migla,u ostalom od 8 timova 6 je bolja
N

Nema Exuma

pre oko 1 godinu

Aba liga je nasa! Cestitke svima koji slave!! Pauza barem mesec dana
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Većeg očajnička ovaj portal ne pamti. Slaviti povredu nekog i to onako sa leđa, ma bravo. Uživaj u svome očaju i obavezno da staviš u sobu poster onog medvjeda.
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Evo kao okoreli zvezdaš ti kažem:SRAM TE BILO!Želiš zlo poštenom momku i vrhunskom sportisti.
W

Weq

pre oko 1 godinu

Bilo je dovoljno 50 minuta protiv partizana da navijači jednog Real Madrida počnu horski da viču "mafia evroliga" hahaha. Ma jok to Čović samo kuka onako.

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

MRŠ.
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Ali neki navijači iz Železnika večeras po mrežama tačno su za lečenje, zastiđe
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Nesto ne primetismo da je Lesor hteo da zastiti Exuma od Jabuselea, a da, odabrao je Musu😂😂😂 Da li ce i sad biti isti komentari kao kad je udario Petruseva sa spustenim rukama? Pa nece, ‘nate

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Ali ti nemaš običaj.
G

Glu

pre oko 1 godinu

Kako će vas taj Exum, zbog ovog radovanja povredi, napuniti u finalu komšije.
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Apsolutno se niko ne raduje povredi bilo kog igraca, nego se malo prisetite kako i sta ste komentarisali divljacki napad na Petruseva
G

Glu

pre oko 1 godinu

Ima vas tu par. Ne kažem da se svi radujete.
2

2 na 2

pre oko 1 godinu

@Glu Ima vas malo više što ste se busali u prsa evropska, kurtulna. Podsmevanje S. Obradoviću, podsmejavanje srpskim igračim, jednonogi bogalj Nedović, krivousti Kalinić, slikanje sa posprdnim posterima srpskih igrača, saplitanje Kamapaca je mogla da bude 10puta teža povreda od ovog vašeg jedinog časnog igrača, zaletanje na Vildozu uz plač mase što ga nije patosirao, udaranje Petruševa... Sam Bog zna kakve još bolesti nismo još videli i čuli. Imaš li ti uopšte obraza da se pojaviš da napišeš bilo šta na temu košarke, kurtule? A daće Bog pa ćeš videti šta je punjenje. Proći će i ovo vaše zlo, u par meseci ste podsetili ko ste i šta ste sve vreme.
Н

Немања123

pre oko 1 godinu

„Могла је да му страда кичма” је као да је рекао „Могао је главу да му откине”, значи, класично гробарско подизање драме. Је л’ му страдала кичма? Није, али рек’о доктор Мома да је могла, ‘нате.
N

Nekako

pre oko 1 godinu

Podizanje drame je kad u policiju odes zbog sljage. Egzum ni zbog ovog nece ici u policiju. ps Na coveka koga vidis kao pretnju ides rvackim zahvatom, pic***e koje se ne bojis ide se sljagom.
J

Jodas

pre oko 1 godinu

Bolest i zavist caruje u limenci pastete
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Samo se ološ raduje tuđoj nesreći.
7

788889

pre oko 1 godinu

sve se vraca sa kamatom gospodo, Lesor vs Petrusev
g

gost0

pre oko 1 godinu

a izvini, sta se to vraca?
e

ehjj

pre oko 1 godinu

Svaka cast Za Jabuselea, kada je Lesor radio ono što je radio, navijaci jsd su podržali Lesora govorili su neka je udario bugarina evo sada svaki pravi navijac zvezde treba da podrži Jabuselea. Lazni će se uvlaciti mrziteljima zvezde.
C

Cer

pre oko 1 godinu

jasno je da si neka sisica cim podrzavas sto je s ledja uhvatio coveka i bacio ga na parket. tako i ti smes samo s ledja, jer si sisica. ako i toliko smes.
G

G@j@80

pre oko 1 godinu

Kao navijač ZVEZDE... Sve što želim je da Jabusele u životu pati na bilo koji način, ako bih naveo detalje svojih želja, komentar mi sigurno ne bi bio objavljen. Upropastite ih na bilo koji način. Osvajanje ovog trofeja vam na želim
A

Anonimussd

pre oko 1 godinu

Svaka cast Grobari. Brz oporavak Egzumu i vidimo se u finalu Aba i Srpske Lige naravno sa zeljom da moja Zvezda dobije. Svako dobro.
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

E ti si navijač i normalan čovek!
B

Bog vidi sve

pre oko 1 godinu

Ovo vam je za ono divljacko udaranje Petruseva pesnicom od strane divljaka lesora!
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Hvala "Srbine"! Od takvih kao što si ti ništa se bolje nije moglo ni očekivati ali od takvih nam podrška nije ni potrebna. Nama je dovoljno da takvi crkavaju od zavisti...
r

realnoo

pre oko 1 godinu

Pa Jabusele nije bacio Srbina hahahah
G

GosTn

pre oko 1 godinu

Ako je samo tetiva, igra brat sledeću. Bandazira se prst, pod blokadama zbog bola i ki nov. Samo je upitno kakve će suspenzije i za koga...
N

Neznalica

pre oko 1 godinu

Ma igrace bolje nego kad je tetiva cela, sta ce mu to..
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Može da igra sledeću,ali zbog toga da rizikuje ostatak sezone.Treba sačekati,videti kakve će kazne biti.
G

Grobarija

pre oko 1 godinu

Brz oporavak egzumu, i nadam se da će Bentil dobiti kaznu za ovo divljačko bacanje, i da će kažnjen biti i Lazić za namerbu nad Panterom i Petrušev koji je izsimulirao onaj pad kad ga je Lesor sklanjao iz gužve! Čović je zlo srpske košarke
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Kako i koliko će biti kažnjeni Realovi igrači nije bitno..ali mi sigurno ostajemo bez Pantera i Egzuma....Tu je problem
P

PsyhhoDelija

pre oko 1 godinu

Treba li da se slavi nasilnik Jabusele kao sto se slavio Lesor ? pitam za druga...Znači da se ponašamo kao Real ako krenu opet kao zadnji derbi? Ok da znamo.Opet ih je KARMA stigla kao zadnjih 10 godina.Zao mi je Exuma,miram momak..I u areni je mahao rukama na kraju,nije mu se svidelo ponašanje Lesora..Za ove batine sad neka zahvali Panteru. Čestitam na zasluženoj pobedi i prolazu
P

PsyhhoDelija

pre oko 1 godinu

Samo istinu zelim i nista drugo... Realnost i istinu..A sad ko gleda iz svog ugla navijackog neka nastavi sine...
J

Jabuseleee

pre oko 1 godinu

Bravo majstore!
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Sve sto drugom zelis tebi nek se vrati
4

478

pre oko 1 godinu

Moj heroj
P

PsyhhoDelija

pre oko 1 godinu

Panter,Lesor i Jabusele da se kazne, završavaju seriju...Pa nije vam Jabusele Petrušev,ovako treba sa vama..Lesor se zaleće na publiku u Pioniru, sapliće Kampaca u Kupu.. Zaleće se na Vildozu...Udara podmuklo Petruševa koji drži spustene ruke..I nikakve kazne posle gledanja snimka,flopink i šaketanje..On nastavlja da igra derbi lagano.E ovako treba izgleda sa vama,ne da se ide u policiju nego uzvratiti Batine kameruncima i prekinuti meč...Jel ovako treba? Lesor izbegava ove jače pa došao do Muse i sa ledja ga obara...Panter se pesniči sa Musom koji ne uzvraća...Stradao je najmirniji Exum,ali sami ste krivi...Vi ste izazvali ovo minut ipo do kraja i bacili ljagu na pobedu.Samo da tapkate loptu kod 20 razlike..Ljulj je napravio jak faul,takvi faulovi se desavaju i u toku meca,svirana mu je tehnicka kao sto se vidi sudija na snimku..Ocekujemo saopštenje sa Malog Kalemegdana sta da ocekujete ako divljaci,gospoda i avangarda isto uradi od nervoze...Od nervoze zbog 10 godina posta..Pitanje je treba li da se slavi nasilnik Jabusele kao što ste slavili Lesora? Jel karma opet uradila svoje? Čestitam na zasluženoj pobedi i prolazu..
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Gde si se ti pronasao u ovu utakmicu ti navijacu kluba od prekjuce?
g

gost213

pre oko 1 godinu

Aj ne seri prvo je panter udaren ceo mec su ga tukli. Posto im je partizan objasnio kako se igra kosarka!
P

PsyhhoDelija

pre oko 1 godinu

Hermano sine pronašla me istina..Samo istina i činjenica me zanima...Gost@ rekao sam da ste ih razbili i zasluženo pobedili,a i to oko Ljulja i izazivanja sam objasnio...Samo sto vam ovo nije Srbija nego Spanija, ponašanje vase mi se svidja
g

gost123

pre oko 1 godinu

zarasce njemu ta tetiva za par dana.
K

Kalčopolista®.

pre oko 1 godinu

Moj omiljeni igrac je Jabusele!
5

5.000.000,00 €

pre oko 1 godinu

Биће
G

Gostgostic

pre oko 1 godinu

Iskreno brz oporavak,ali Vi kao portal stalno dizete tenziju.Niti je prelom niti tetiva,povreda gornjeg dela domalog prsta i to je to.Brzo se vraca.Pouzdan izvor.
m

mileva led

pre oko 1 godinu

Panter i Lesor PROSTAČINE
0

077

pre oko 1 godinu

Igrace on ,zivi bili pa videli,ako je prst samo extra, je ,pred makabi je bilo egxum 6 meseci van parketa a on igrao odmah,samo jako do Kaunasa ,3-0 metla,do poluvremena gotovo ,ovaj tim ne gubi u plej offu ni jednu 🇨🇲🤍🖤

Mile Stručnjak

pre oko 1 godinu

Prvo želim mu brz oporavak. Drugo, mogu da razumem da su u pitanju krupni i jaki ljudi te je lako da povrede jedni druge. Svakako je utisak da su generalno sportisti postali previše mekani i zaštićeni. Razumem, evoluirali smo, više je para u igri, bez nasilja, itd. Ali uporedimo npr NBA ligu iz 90-ih sa tom istom ligom danas ili ako se može porediti uopšte sa evropskom... Ovi današnji sportisti bi 90% sezone proveli u bolnici. Da se razumemo protivnik sam nasilja, najoštrije kazniti sve učesnike i brz oporavak još jednom želim...
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Druze skini to "Stručnjak" molim te
P

Preža

pre oko 1 godinu

Težak sam Ciganin, ali mi je toliko milo što su razbucali ovaj odvratni Real. Svaka čast grobari.
e

ejjj

pre oko 1 godinu

Uvlacite se mrzliteljima zvezde, Svaka cast vama laznim navijacima zvezde
e

ejjj

pre oko 1 godinu

koja bre zvezda to je ugaseno.
M

Mladen92

pre oko 1 godinu

Brz oporavak pa da vodimo bitke u finalu aba u punim sastavima posteno,a zelim vam da sameljete stoku u Beogradu
1

118d

pre oko 1 godinu

Sve ispod jednogodisnje suspenzije za ovog indijanca Jabuselea je BRUKA I SRAMOTA ZA EVROLIGU. toliko
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Koliko po tebi treba da bude kaznjen Panter koji je i zapoceo ovaj haos u utakmici gde vodi 15 razlike minut do kraja????????
R

Rw0

pre oko 1 godinu

Zapoceo je Ljulj kralju kakav Panter.. lik mu je zavukao pesnicu u stomak.. kako je trebao da odreaguje? Da se skloni i okrene sta ne razumem? Objasni mi molim te
o

odgovor za #Gost123

pre oko 1 godinu

a sta je to panter uradio? drzao pesnicu u vazduhu... a ljulj 2 puta gura istog coveka i panter kriv.. nemojte mnogo da bistrite pamet jer pametni niste... svi vi bi posle takvog udarca razmisljali razumnu i otisli verovatno na tribine da se smejete..

Panter

pre oko 1 godinu

Nikoga nije udario da bi započeo.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Covek ga je faulirao, sviran je faul!!!!! Ovaj se okrenuo i zaleteo da se obracuna fizicki. Zapoceo tucu i podstakao sav ovaj haos, u kome se povredio njegov saigrac koji je veceras bio najbolji na terenu. Eto ja se potrudih da ti objasnim. Ali znam da vajde od toga nema. Vi grobari cete nas ubediti da verujemo vama, a ne sopstvenim ocima! Za sve ostalo pitaj uciteljicu......
G

Ghosttown

pre oko 1 godinu

Jabusele treba da bude suspendovan na duzi period a koliko treba da bude supsendovan Lesor za ono bacanje Muse? Ako je ovim potezom Jabusele mogao teze da povredi Egzuma a fala Bogu nije, sta da se kaze za potez Lesora prema nejakom Musi???
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Pojeo ih Partizan !! Smradovi Španci !! Ljige !! Biće slavlja , počisteće Partizan redom
O

Osvajamo sve

pre oko 1 godinu

samo je mutant odvratniji od Reala
M

Mili43

pre oko 1 godinu

Brz oporavak majstoru danteu i da bude spreman za polufinale
s

suva statistika

pre oko 1 godinu

DOŽIVOTNA ZABRANA ZA JABUSELEA! Sve ispog toga je neverovatna sramota, ne samo za košarku i sport, nego za ljudski rod .. 30 godina gledam košarku, video sam razne TUČE, ali ovo što je mongoloid uradio .. bukvalno za zatvor
n

nenad krstic..

pre oko 1 godinu

nije bilo lose ni kada sam ja buruzisa stolicom po vugla..
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Druze moj zaboravio si onu stolicu Nenada Krstica preko ledja Burusisu, pre 12 ili 13 godina...😂Mada i ovo je bilo zestoko, bas ulicarski...Cestitke na odlicnoj igri i strasnim pobedama i ulasku u top 4. Ovaj komentar sam odmah ostavio, vidim da je vec izasao komentar od "Nenada Krstic"...svaka cast , setili smo se obijica...Ovaj isti sam odmah poslao ali nisu objavili...👋
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Druze moj zaboravio si onu stolicu Nenada Krstica preko ledja Burusisu, pre 12 ili 13 godina...😂Mada i ovo je bilo zestoko, bas ulicarski...Cestitke na odlicnoj igri i strasnim pobedama i ulasku u top 4. Ovaj komentar sam odmah ostavio, vidim da je vec izasao komentar od "Nenada Krstic"...svaka cast , setili smo se obijica...Ovaj isti sam odmah poslao ali nisu objavili...👋
P

PaGost

pre oko 1 godinu

A Petrušev je evo već duže vremena povređen zbog toga? Jel da? Te dve situacije su neuporedive. Petrušev je dobio ćušku (i dalje nesportski) zbog provokacija koje je sam izazvao. A Exum ima potencijalno tešku telesnu povredu, gotovu sezonu a ni kriv ni dužan u ovoj situaciji.
P

PsyhhoDelija

pre oko 1 godinu

Mogao je da bude povredjen sine..Necemo meriti nasilnike i povrede...Tema je nesto drugo...Mogao je umesto Jabuselea medveda da bude Tavares..Mogao je Petruševu da bude slomljen nos zbog "ćuške" ili se spotakne i padne..Mozda da je uzvratio pesnicom preraste u nesto vise.... Fora je sto te cuske nismo mi vama uzvratili,a trebalo je izgleda
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Pokidao tetivu, a trci sprint po terenu nakon sto se podigao sa zemlje. Nesto mi tu ne pije vodu.
C

Coach

pre oko 1 godinu

Adrenalin

Dragan Arsenovic

pre oko 1 godinu

Tetivu prsta...
D

Donnie Brasco

pre oko 1 godinu

Na žalost bez dva meseca nema oporavka, što znači ne igra do kraja sezone. Jako nezgodno mesto, teško za hodanje i trčanje.
.

.....

pre oko 1 godinu

I eto čuda za dva dana, Egzum na terenu.
1

1234567899

pre oko 1 godinu

ahahahah! Bukvalno
B

Badzapro0

pre oko 1 godinu

Tako vam i treba, uvek ste vi ucesnici u nekom sranj*
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Raduješ se tuđoj povredi...tipično za gnjide.....
i

iiii

pre oko 1 godinu

Sta sad ! Ja bih odbio da igr više ako ne suspenduju Real! Povredi ti najboljeg igrača namjerno. Sve je ovo planski urađeno!!
'

'sro se u ćega

pre oko 1 godinu

Gde je Lesor da skoči na Jabuselea???? Prpa bato. Našao da udara žgoljavog Petruševa, i to kada zna da mu 20 hiljada ljudi stoji iza ledja u Areni. Jabusele bi ga pojeo za doručak.
a

ala

pre oko 1 godinu

Bio je daleko, ali se zaleteo ne boj se ti za Lesora. Sa vama zna kako treba, nikakvi zahvati samo sljage kao devojcicama. P.S. Egzum ni zbog ovog nece ici u policiju
n

nekilik120

pre oko 1 godinu

Ovo od strane Jabuselea je za zatvor, ako evroliga da izvinete ima muda trebala bi od njega da napravi primer i da mu se daju drakonske kazne:finansijske igracke sve moguce. Ovo ne sme da se dogadja na parketu Evrolige! Cestitke partizanu na razmontiranju reala i da bude 3:0 ako Bog da.
b

boc

pre oko 1 godinu

Dr Momo,a Lesor sto udari Petruseva to je ništa...zar borbe

Prime

pre oko 1 godinu

Odgurnuo ga druze. Ovaj je mogo kicmu Eksumu da slomi. Sta ti uporedjujes daleko bilo.
4

446

pre oko 1 godinu

Kakao tebrenije sramota,vas sve cigane?milutinova crnac ubija milutinov,umalo paralizovano dete tada,vidlzoa igrcaa cibone udara ,nema akzne..lesor jeste bio kriv i napao je petruseva ali darac jedan rukom ovlaz po faici,NISTA!Besramnija i beksarakterniaj stvorenja do vas nema,niej ni cudo ko je na vlasti u Srbiji,

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

El ga povredio???? Nebitni ste aj pali....
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Lesor je tu uradio isto sto i Panter veceras!!! Zapoceo tucu bez ikakve potrebe!!!! I sad kad vam ljudi uzvratili vi kukate?????????? Trazite kavgu gde god i sa kim god da igrate, a kad dobijete po tamburi placete. Grobarska posla pih............. Objavite komentar
R

Rebel

pre oko 1 godinu

Razlika je sto je cinkaros ZAPOCEO provokacije jos tokom utakmice (patosirao Lesora) i na kraju dobio sto je trazio. I poznat je po tome, jer je iste stvari radio jos u Megi. Sinoc iz Partizana NIKO nije izazivao igrace reala, osim sto smo ih ponizili igrom u njihovoj kuci.

The Intersect

pre oko 1 godinu

uzasne su ovo stvari za gledati, nismo ovako smeli da nasednemk na provokaciju, malo je reci da smo glupi ispali!!! Nadam se da ce se momak oporaviti potpuno.
2

2343

pre oko 1 godinu

Sezona je gotova nazalost za njega

The Intersect

pre oko 1 godinu

@2343 ma ne govorim za sezonu nego da se uopte vrati u isti ritam nakon ovoga.

The Intersect

pre oko 1 godinu

ma ne govorim za sezonu nego da se uopte vrati u isti ritam nakon ovoga.
o

ova ritam je

pre oko 1 godinu

za njega gotova... salim se brz oporavak
Г

Госту

pre oko 1 godinu

Брз опоравак! Поздрав од Звездаша.
h

hhh

pre oko 1 godinu

Ima i normalnih ljudi, sve je okej rivalstvo, ali ovi ostali sto se smeju tudjoj povredi, koja je to dijagnoza druze moj......
a

ahahaha

pre oko 1 godinu

A šta je Lesor mogao da uradi Musi, to nikom ništa? Da nije opet Petruseva kriv?
R

Realno87

pre oko 1 godinu

Pa goveda recimo to ne vide…. Toliko ostrašćeni da je to nvrvt. Suspenzija jabusele, musa, panter, lesor, Exum za ovo vcrs. Ljuj je napravio oštar faul, sudija svirao nikakva krivica od njegove strane. Posle faula se odvojio iskusno i u stranu panter krenuo šakom na njega, ostali je istorija… provokacija je sastavni deo sporta, nasilje na provokaciju i oštar faul nije dozvoljeno i treba da bude kaznjeni. Posebno potez Pantera, Jabuselea, Muse i Lesora
R

Realno123

pre oko 1 godinu

Pantera i Jabusele posebno treba kazniti pogotovo jabuselea za ovo nad exumom njega bar 1 godinu. Pantera takodje na neki period jer je udarao musu koji ga cak nije ni napadao Treba spreciti divljake. Nije mi jasan Panter jak faul nad njim i onda sve pocinje pa druze imas 20 razlike i skoro siguran prolaz i onda napravis ovo sranje i u tom svemu ostanes bez najboljeg ograca exuma pa to je za oduzimanje cijele plate
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Šta si ti gledao kada kažeš da Musa nije napadao Pantera?!!!Kidisao je na njega.Što naravno ne opravdava Pantera.
P

Preleteacevic

pre oko 1 godinu

Jel ovo realno?? Ovo treba policija da se pozabavi ovim slucajem.
К

Ко о чему…

pre oko 1 godinu

А било је смешно кад је лесор ударио Петрушева? Није за полицију било?
N

Nikakav kralj

pre oko 1 godinu

FKP treba da tuzi Real i onu budalu.
в

всс

pre oko 1 godinu

Тужилаштво није надлежно. Сећаш се тога у вези Петрушева или ви гробари само селективно памтите?
R

Ralenze

pre oko 1 godinu

Samo da pitam, Lesor da li je divljak bio i malopre, a i pre mesec dana? Tada ste likovali bestidnici jedni!!! E sada ja kao normslan covek ne likujem, zao mi je Exumove povrede, zelim da vas nakantamo u finalu ABA u punom sastavu, ali vas kapiten, umesto da iskulira provokaciju, naseo je kao mlad majmun, a i Exum se zaleteo u ledja, a kasnije dobio sta je dobio... Exum da se oporavi i bude 200% spreman za Zvezdu, zelimo pobedu i da ste u punom sastavu!
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Exumu brz oporavak!!! Ali zasto da im zelimo da igraju u punom sastavu protiv nas?????????? Trener i sportski direktor njihovog kluba su potrosili mesec dana lobirajuci da se Kampacu zabrani da igra, i da se Zvezda kazni!!!!!!!!!!!! Posledicno zahvaljujuci toj kazni nije dosao u klub Polonara, pozicija koja nam i fali celu sezonu. Tako da ne ipak, ne bih im ja dao fer tretman........
G

Gost888

pre oko 1 godinu

Ufc 288 Madrid
B

Blaa

pre oko 1 godinu

Haos,haos Samo da bude dobro
0

01929394949494949

pre oko 1 godinu

Чекамо вас, значи чекамо вас!!!
n

neki tamo lik

pre oko 1 godinu

Pustite Belivuka na privremeni rad nad Jabuseleom
B

Bravo bre

pre oko 1 godinu

Pozdrav od navijaca Zvezde
r

rrrrrr

pre oko 1 godinu

Radujes se tudjoj povredi?
P

Pi I pu bre

pre oko 1 godinu

Ja sam Zvezdas i sramota me sve Srbe koji su protiv nasih… Nama treba opet neki Murat da svatimo neke stvari.
H

Hvala ti na iskrenosti

pre oko 1 godinu

Zelmoi i tebi isto sto ti zelis nama. 10x vise....
K

Kovac Mare

pre oko 1 godinu

I mi vas pozdravljamo, vidim da placete. Moze maramica? 😂😂😂😂
P

Petar88

pre oko 1 godinu

I ja navijam za Zvezdu ali nikad se ne bih radovao povredi protivnika. Pravi čovek nikad ne bi želeo zlo drugom.