Komentari na vest

Divac: Vreme će pokazati da li sam pogrešio oko Dončića, sad izgleda da jesam

Д

Доколенко

pre 3 minute

Овај је у рангу драгана,отприлике.Бараба!
M

Monteroo

pre 28 minuta

Doncu preskocio zbog Beglija koji je dogodine verovatno u feneru ako mu nije već sve dosadilo uzeo je pare. Verovatno ga vlasnik kingsa onaj hindus proklinje svim mogućim magijama kojim raspolaže, ubio je franšizu za oko 4mlrd dolara,Mark kjuban kaže da će toliko inkasirati za vreme lukinog boravka u dalasu,drugi dres sem 77 u publici ne postoji,poneki 41....ugovor sa Jordanom 250 miliona,BMW 300milki... Skupo ih je koštalo to što se za nekih 3 miliona divac rastalio sa kjubanovim timom.... Ali morao je jer toliko je ostavio u srbiji da je bez problema napusti....
T

Trebunjac

pre 33 minute

U zadnjih 15 punih god.u nazad klub iz laktasa ima samo JEDAN trofejcic i nista vise od toga,cak 13 god za redom EL i titule videli niste,to je rekord nad rekordima od kad se igra kosarka!
T

Trebunjac

pre 33 minute

U zadnjih 15 punih god.u nazad klub iz laktasa ima samo JEDAN trofejcic i nista vise od toga,cak 13 god za redom EL i titule videli niste,to je rekord nad rekordima od kad se igra kosarka!
j

janje70

pre 34 minute

A ovo sa Zvezdom...On je još'85te ili '86te trebao da predje u Zvezdu,bio i na pripremama sa ekipom ali do dogovora nije došlo jer su Zvezdini "stručnjaci" procenili da je još zelen za seniorsku košarku i vratili ga u Kraljevo. A u stvari želeli su da forsiraju Zorana Jovanovića,koji posle par meseci ode da studira u USA tako da smo ostali i bez jednog i drugog.Ostalo je istorija...
G

Grobarcina

pre 35 minuta

Efes bez cak 5 najboljih igraca u timu vratio nasu igokeu na fabricka podesavanja😭
G

Grobarcina

pre 35 minuta

Efes bez cak 5 najboljih igraca u timu vratio nasu igokeu na fabricka podesavanja😭
S

Sedorf10

pre 35 minuta

Lako je za Doncica, nije to najveca greska u zivotu Divca. Najveca greska je to je pristao da Kosovo udje u Olimpijski komitet. Mogao je da podnese ostavku na mesto predsednika i da on ne bude osoba koja je tzv. Kosovo uvela u Olimpijski komitet. Ali ocigledno njemu ta stavka u biografiji nimalo nije smetala. Toliko o njegovom patriotizmu ili inteligenciji. Zavisno ko kako gleda. Mozda on nije ni svestan sta je uradio, ako je malo manje bistar.
j

jer

pre 39 minuta

Bodiroga je igrao badminton 😅 Divac sportska velicina ali izbori najboljih igraca mu dokazano vec nisu jaca strana 😅
E

Eskalator

pre 42 minute

Samo potvrda čuvene "škole ljubavi za šaku semenki".... Kad god pomislim da je onaj naš Ćoki zlo, pojavi se neko iz Mordora da potvrdi zašto samo Ćoki može sa njima i da nam je bolje da ćutimo.
s

sikky

pre oko 1 sat

pa dokle vise.Covek je izjavio da mu je najveca greska u karijeri sto je odigrao onih par utalmica u Zvezdi,i to lose.Drazen nije hteo da razgovara sa njim samo zato sto je Srbin a on ucestvuje u snimanju filma o njemu i prica o prijateljstvu.Ovo sa Doncicem necu ni da komentarisem,dovoljno nebuluza je rekao.Uzivaj u penziji i prestani da glumis nekog pametnog coveka,jednostavno nisi.

KoRn

pre oko 2 sata

Pogrešio ne samo u sportskom smislu vec i u marketinškom i finansijskom. Luka Doncic je jedan od najpopularnijih sportista na svetu i on bi Sakrementu doneo veliku popularnost.
m

markonesko

pre oko 2 sata

Najbolje da nisi,koje vreme,sta je sa Beglijem???
H

Hayvan

pre oko 2 sata

Ne treba z
j

janje70

pre oko 2 sata

Druga najveća greška nekog GM u istoriji NBA lige,odmah posle Portlanda kad je '84te birao centra Sem Bouvija umesto MJ.Sve što sad priča su samo loši izgovori.
R

Rex7

pre oko 2 sata

cekajte ljudi, pa nije fox problem... On je draftovao beglija umesto doncica i kaze videcemo jel pogresio, kao da postoji sansa da begli bude bolji od luke
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

Rex7-Lepo piše u tekstu,samo isti treba razumeti,Begli nije ni spomenut.„Na toj poziciji imao sam DeArona Foksa, kojeg sam draftovao godinu dana ranije. U tom trenutku smatrao sam da je Foks igrač koji u narednom periodu može da postane igrač franšize. Vreme će pokazati jesam li pogrešio. Kako sada stvari stoje, izgleda da jesam, ali imam veru u malog Foksa da će imati bolju karijeru“, objasnio je Divac.
n

nadrealnoo

pre oko 3 sata

Jedino sto bas cenim kod Divca je realnost oko Nikole Jokica a ona je da je on najbolji evropski igrac ikada!!!Tu se vidi da zna kosarku. Jedini igrac u zadnjih 50 godina koji je osvojio prsten sa smesnom ekipom kakva je Denver i bez pomoci al star igraca saigraca je Nikola Jokic!!! Jedini!!!
P

Poznavalac materije

pre oko 3 sata

Koliko plitkih komentara ovde... Vlade je top lik i jedan od naših najvećih sportista ikada i tu nema rasprave! Početkom dvehiljaditih se pogubio u pričama prevaranata iz politike i biznisa koji su ga najstarije iskoristili. Što se tiče Luke i.tog trejda postupio.je.ispravno. To isto bi u tom.trenutku uradilo.90% NBA menadžera, imao.je Foksa koji se.pokazao kao odlična budućnost u tom trenutku, a centar ili visoka četvorka je u tom draftu bila NEOPHODNA... I *ebi ga desi se što se desi, Luka eksplodira a MB ne pokaže ništa... A ovaj lik iz Kraljeva tipičan Srbin, učiniš mu 10 puta, a jednom ne i najgori si na svetu..
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

Srbi uvek na strani drugoga,nebitno Hrvat,Slovenac,Makedonac itd sve njihovo valja samo Srbin ne valja.Slovenac Dončić još nije uzeo prsten i pitanje je da li će ga uzeti,vreme prolazi a njemu izgleda treba čitava petorka dobrih igrača da bi isti uzeo.Jeste on dobar igrač ali njegovo ponašanje na terenu je mučno gledati,ponaša se kao mala beba kada joj uzmete zvečku,pritom to je upravo pokazao i prema Divcu samo zato što ga ovaj nije draftovao i to dovoljno govori o njemu.Nije Divac pogrešio,takva su pravila,dovodiš ono što ti treba,da ste pitali amerikance koga bi pre izabrali Dončića ili Foksa u to vreme,garantujem da bi izabrali Foksa.To je lutrija,Denver je ubo premiju sasvim slučajno i dobro kaže Divac,mogli je i Finiks i Atlanta da uzmu Luku a on je završio tek u 4 klubu koji ga je birao,a da njima nije trebao jer su oni imali svoje adute,pogledajte na šta liči Finiks i na šta će ličiti sledećih 5 godina,sve su pikove dali i nisu ništa uradili...
D

Dekia

pre oko 3 sata

Koliko mu vremena još treba?
t

tisikaomadjija

pre oko 3 sata

Inace u to vreme mu je zvezda dala pola miliona maraka po utakmici, onda kad ih ''sloba krao'', svi ih krali, a u poslednjih 20 godina 19 su imali vece budztete. Ali najjace mi je kako pljuju i vredjaju Divca koji nije jednu losu rec nikada rekao za zvezdu, i koji je nasoj kosarci dao koliko svi igraci zvezde zajedno :D Cuj kao sram ga bilo, omasio Doncica, ovi njihovi omasili 126 igraca pa im je sve ok. Inace Jokic je za njih konjusar kad nece da igra za reprezentaciju a Doncic bog je je izabrao Sloveniju :D
N

Neko 13

pre oko 3 sata

Dečko, o'ladi malo. Poješće te zloba. Ne prosipaj laži.
1

1400

pre oko 3 sata

Nista covek nije pogrešio, eto posle silnih godina Dalas nema veci uspeh sa Dončićem, bolesna franšiza u kojoj je jedan Kajri Irving u njegovoj senci. A o njegovom ocu je dovoljno reći što ga nije vaspitao da bude Srbin već Slovenac, imam 0 poštovanja za takve ljude. Foks je bolji igrač za tim jer pre svega nije umišljena zvezda, drugo je što su promašili sa Beglijem na tom draftu.
R

Razum i osećajnost

pre oko 3 sata

Čuj nema uspeha,a u junu igrali finale..
A

Ahahaha cuj ovo

pre oko 3 sata

Luka nije umisljena vec je prava zvijezda....nije uspjeh finale konf i nba finale ..Sakramento o tome moze da sanja sa liderom Foxom .
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

1400-Vidiš da im je uspeh što je igrao finale.Pa nije on doveden da igra finale već da osvoji prsten.Jel mislite da bi neko spominjao Dirka Novickog da nije uzeo prsten u poslednjoj sezoni.Da li ljudi znaju koliko ima igrača sa minimum 15-20 hiljada poena a nisu osvojili prsten.Barkli da ne radi na televiziji niko ga ne bi spominjao a i onako se sprdaju sa njim jer nema prsten.Durent ne bi osvojio nikad da nije prešao u Golden Stejt,itd,pamte se pobednici.
D

Dobro ljudi

pre oko 3 sata

shvatite, on sad mora da se vadi...Fox je dobar igrac ali Luki nije do koljena...Prosto nije vjerovao u njega i to je to .
B

Boogy

pre oko 4 sata

Vreme je već pokazalo!
P

Petrinjo64

pre oko 4 sata

Ne blamiraj se molim te. Retko sujetan i los covek, pričam kao sugrađanin iz Kraljeva.
B

Bnm

pre oko 3 sata

On je iz Prijepolja.
G

GostO

pre oko 4 sata

Kakva bedna prica za dolazak u Zvezdu. Kao eto, dali su mi sve sulude stvari koje sam trazio, nisam mogao da ne prihvatim. Mogao si rodjo, mogao si. Jadno je ovakvo vadjenje. Ne znam iz kog razloga ove Partizanove legende danas daju izjave kakve daju, i rade sta rade, kao da su i nama Zvezdasima koji smo ih postovali, resili da stave do znanja da su moralni patuljci i da ne treba da ih postujemo ni malo.
v

v1ad

pre oko 4 sata

Sta ga briga? Dobio gomilu para, odigrao dve utakmice, vratio se u NBA. To sto je Zvezda ispala glupa to je njen problem.
D

Doktor Kosarke

pre oko 4 sata

Doncic vec video dva finala poslednje 3 godine.. finale zapada i NBA finals.. to nece Sakramento videti za sto godina.. sem toga u sezoni kad su igrali finale zapadne konferencije DOncic je bio uparen sa sada odlicnim bekom NY Knicksa Jalen Brunsonom... znaci da je mogao sa FOxom takodje da igra odlicno u paru isto kao i sad sad Kajri Irvingom.. samo Divac se pita da li ce vreme pokazati...ahaha
С

СРБИН007

pre oko 4 sata

Зато што Пончић није хтео играти за Србију! Није то никаква мистерија! Браво,Дивац! И то кажем као неко ко уопште није његов фан!
s

sve je

pre oko 4 sata

njega podržava puma ništa ne treba dodati
k

kidaaa

pre oko 4 sata

Zar nije lakše priznati grešku nego ići glavom kroz zid
U

U Tem Denveru

pre oko 4 sata

Jel se ovaj sprda? Vreme ce pokazati? Bukvalno si izabrao marvina baglija koji je prvo trejdovan u detroit pa onda u vasington. I takvog igraca poredis sa lukom… Nisi uopste pogresio

Dorcolac

pre oko 4 sata

covek legenda, al brate sto je glup ko volina to je stvarno neverovatno
J

Junker

pre oko 4 sata

hahah skoro nisam procitao posteniji komentar.
I

Immobile

pre oko 4 sata

Imam veru u mladog Foksa da će imati bolju karijeru? Neverovatno kako loš čovek, prosto nemoguće. Dalas je sve uradio da uzme Dončića i uradili su sve da ga uzmu, apsolutno sve. Kokoškov je postao trener 2018. nakon Eurobasketa pred draft. Da li neko misli da se on pitao koga će da draftuje Finiks? Pa oni taj draft spremaju godinu dana detaljno. Njima je trebao centar, plus su na poziciji beka imali Bukera. Ali ključno je bilo što im je trebao centar. Divac je imao priliku da ga uzme i mogao je. Nije morao da trejduje Foxa. I vidi se da Divac nije srećan zbog Dončića, sa velikom sujetom govori o roj situaciji. Jedva je rekao da je pogrešio, a rekao je jer mu se ceo svet smeje. Taj dečko je sa njegovog podnevlja, i zato je još veća satira.
c

cr24

pre oko 4 sata

Kokoškov je bio tada u stručnom štabu Detroita, bio je trener, ali ne glavni. Nije Divac tu ništa pigrešno rekao.
b

bastijqn

pre oko 4 sata

grobari žive u deluziji divac je pravi primer
I

Ivan...

pre oko 4 sata

Kako sad stoje stvari izgleda da jesam? Druze sto si toliko iskomplesiran. Kazi da si pogresio.
b

bikkk

pre oko 4 sata

kolika sujeta čoveče, ne bi priznao da je pogrešio nema šanse
g

gostiona

pre oko 4 sata

kakvo vreme, lik je kandidat za mvp-a, vrvt ce i biti.
l

licemer divac

pre oko 4 sata

hahaha slucajno zavrsio u Zvezdi...koliko jadan izgovor...stani iza svog dela pa makar bilo i pogresno...kakva patetika
m

mKv

pre oko 2 sata

to mu je najveci ugovor u karijeri uzeo pola miliona,ili ti 250.000 po utakmici(posto je dve odigrao)
p

puma pantić

pre oko 4 sata

nisi pogrešio
v

vroom

pre oko 4 sata

Da da, raspistoljice se Marvin Begli i postaće bolji igr6ac od Luke.....kako da neće.....
L

LabuR

pre oko 4 sata

Majstore pogresio si i to debelo, cak covek kad razmisli, mimo igrackog umeca, ti si pogresio u svemu u profesionalnom delu zivota.
S

Sakramento

pre oko 4 sata

Bolje ti je da cutis dunsteru....

The KING sa Sportske

pre oko 4 sata

Koja bahatost i bezobrazluk cuj vreme ce pokazati klasicno krkanski ono sujetno nase, a covek predmet spednje u Americi zbog Doncica…