Kokoškov i Đorđević (Shutterstock)
Kokoškov i Đorđević (Shutterstock)

Direktor Fenera: Brzo smo se rešili haosa s Kokoškovim i počeli da radimo s Đorđevićem

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 12:04

"Razlaz sa bivšim trenerom je bio neočekivan, međutim, mi smo tim koji uvek ima plan B i preduzima poteze što je brže moguće"

Generalni direktor Fenerbahčea Čenk Renda izneo je očekivanja istanbulskog giganta koji je tokom leta imao prilične promene ne samo u igračkom kadru već i u stručnom štabu. Dres Fenera su obuukli Pjeria Henri i Akile Polonara koji su stigli iz Baskonije, Devin Buker (Himki), Rejmar Morgan (Karšijaka), Merijal Šejok (Bursa) i Metedžan Birsen (Karšijaka).

Izabrane vesti

"Nadamo se da će sezona biti zdrava i bez povreda i da ćemo igrati dobru košarku. Imamo novog trenera, želimo da zajedno prezentujem košarku koja dolikuje Fenerbahčeu. Težimo osvajanju sva tri trofeja (Evroliga, Prvenstvo Turskekl Kup Turske)", rekao je Renda.

Govorio je i o mogućim transferima u predsezoni.

"Za sada smo završili sve trasnfere koje smo želeli. Ako Đorđević posle priprema želi da još neko bude angažovan, razgovaraćemo sa rukovodstvom i preduzeti potrebne korake. Trenutno nismo u pregovirima ni sa jednim igračem."

Priznao je da je odlazak Kokoškova bio neočekivan, ali da je klub ipak bio spreman da reaguje.

"Razlaz sa Kokoškovim bio je neočekivani. Međutim, mi smo tim koji uvek ima plan B i mislim da preduzimamo poteze što je brže moguće. Odmah smo se rešili ovog haosa i počeli da radimo sa novim trenerom bez posledica."

Pominjana je mogućnost da po odlasku Kokoškova ekipu preuzeo njegiv i dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića - Erden Džan. Pošto je objavljeno da je za novog trenera imenovan Alekandar Đorđević, proširila se glsina da bi turski stručnjak mogao put NBA, a iz SAD je stigla vest sesti na klupu asistenta Jute.

"Do nas nije stigla ponuda iz NBA lige, pa sam i sam ispratio razvoj događaja iz štampe", dodao je Renda.


tagovi

Igor KokoškovAleksandar ĐorđevićKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara