Dimitris Janakopulos (©Star Sport)
Dimitris Janakopulos (©Star Sport)

Dimitris Janakopulos suspendovan na osam meseci!

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.24. | 21:02

Vlasnik Panatinaikosa dobio novu zabranu

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos izbačen je iz grčke košarke na osam meseci, odluka je suda u Grčkoj!

Kontroverznom vlasniku atinskog kluba zabranjuje se prisustvo na utakmicama grčkog prvenstva, a moraće da plati globu u iznosu od 35.000 evra zbog “poteza i izjava koje unižavaju ugled sporta i događale su se pre, tokom i posle utakmica“.

Izabrane vesti

Pored Janakopulosa, novčanu kaznu moraće da plati i Panatinaikos i to u iznosu od 50.000 evra, zbog istih razloga. U pitanju su događaji sa pete, odlučujuće utakmice grčkog prvenstva, u kojoj je PAO uspeo da okrene seriju i osvoji titulu.

Janakopulos je bio prisutan na toj utakmici, uprkos tome što mu je već bila uručena suspenzija u trajanju od tri meseca, mada je taj slučaj pod žalbom. On se sudijama obraćao tokom utakmice u više navrata i vikao na njih dok su išli prema svlačionici po završetku utakmice.

Neće nove odluke previše da uzdrmaju Dimitrisa Janakopulosa, jer je PAO sve ciljeve ispunio. Velika ulaganja su se isplatila, pa je Panatinaikos zagospodario Evropom i Grčkom! Tokom dana temperamentni biznismen je zagolicao maštu navijača i najavio dolazak Lorenza Brauna.


tagovi

Dimitris JanakopulosKK PanatinaikosGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara