Komentari na vest

Definitivno nema ABA Superkupa ove jeseni

M

MVPČAČAK

pre oko 2 meseca

Vreme je da naši klubovi istupe iz ABA. Borac, Mega, Partizan, Spartak, Czv, Fmp, Igokea, Sloboda, Radnički kg, Sloga, Niš, Zdravlje, Voša i JOKER, treba da čine KLS zatvorenog tipa. Profi KLS.
l

lion zion

pre oko 2 meseca

zaocekivati da buducnost posle kradje u polufinalu abe od strane cijenjenih im prijatelja iz partizaia nece da igra kup abe s njima a dr nebojsa je odavno odjavio da ne ucestvuje u tom buckurisu
N

NN7

pre oko 2 meseca

Steta,propade jedina prilika cvekle za trofej

biancorosso

pre oko 2 meseca

Zašto? Pa to je jedini trofej koji eventualno može da osvoji "najbolji trener univerzuma i okoline". Dajte klubovi potrudite se malo da se igra, ili da se naknadno dodeli "instituciji".
A

Ajde realno

pre oko 2 meseca

Evroligu nisi uračunao a? Koliko znam Željko Obradović je bio šampion Evrope sa Partizanom 1992. godine, i gle slučaja sastav je bio najmlađi na takmičenju i svi su bili Srbi u timu. On ne mora više ništa, on je Partizan već popeo na najviši mogući stepenik za večnost (prvak Evrope). On ne mora više nikome ništa da dokazuje, dokazao je. Da li će on sad ovako mator da gubi, da pobeđuje, to je potpuno nebitno, hvala mu na 1992. godini. A hvala mu i što se dobro pošibao sa Realom iz Madrida pretprošle sezone, to su bile dobre utakmice, kad je neki naš klub tako blizu F4 kao što je Partizan bio te sezone? Koliko se to često događa? PA ne događa se često.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Tebe definitivno treba dodijeliti instituciji, ali onoj specijalizovanoj za pomoć takvim slučajevima .
P

Paa

pre oko 2 meseca

Ne baš. Ne može ni to jer ako igraju studenti onda nema šanse.
M

Ma

pre oko 2 meseca

Dobro to, nego sto morate da, placate 1 milion iako ste osvojili Aba ligu, al vas to Evroliga mrzi ili sta😂😂😂
A

Ajde realno

pre oko 2 meseca

Pa i domaća liga KLS je još gluplja. Počne da se takmiči 16 klubova, odigraju 30 utakmica (neki i više) i ništa. Šampion postane ekipa koja se priključi od polufinala i odigra neke 4 utakmice i to je to, pri tome ne odigravši ni jednu utakmicu protiv nekoga od ovih 16 klubova koji su je igrali 7 meseci, od septembra do aprila??! Pa da li postoji debilnije takmičenje od KLS-a? Ko god da je šampion Crvena zvezda ili Partizan isto bih napisao. Za šta igraju Vojvodina, Vršac, Dinamik, Zdravlje, Zlatibor, Metalac, Mladost, Novi Pazar, OKK Beograd, Sloboda, Sloga, Spartak, Radnički, Tamiš, Čačak i Džoker? Za banane?
G

GostO

pre oko 2 meseca

Ajde realno, kad mozes da ubacij jos 30+ utakmica Zvezdi i Partizanu u raspored? Pa da odigraju i tu ligu, jer su EL i ABA malo. A onda mi objasni, koja je svrha tih utakmica koje ce i Zvezda i Partizan da dobijaju sa 30+ razlike? I koja je svrha da oni rizikuju povrede igraca na tim utakmicama? Mnogo volim vas Grobare, svaki izgovor cete da nadjete da osporite ligu koju ne mozete da kontrolisete i osvojite sa Bolthauzerom kao glavnim igracem.
A

Ajde realno

pre oko 2 meseca

@GostO Svako ko je normalan vidi da je sprdačina da budeš šampion sa 4 odigrane utakmice , naspram nekoga ko je odigrao 32 ili 34 utakmice. Je l ne mogu Crvena zvezad i Partizan da postignu da igraju EL i ABA ligu, kup i KLS? Ok, onda neka ne igraju KLS. Zašto bi to bilo tako strašno da neka Vojvodina ili Borac zasluženo budu prvaci Srbije? A Crvena zvezda i Partizan neka se bore za ABA ligu i kup. Ako se to nekome ne sviđa, onda neka Crvena zvezda i Partizan napuste ABA ligu i bore se za šampionsku titulu u KLS-u, onako kako treba. Uvek može da se nađe neki način i neko rešenje a ne da se od KLS-a pravi Diznilend i vašar u Šapcu.
K

Kg KKR

pre oko 2 meseca

Svaka ti na mestu..za sta se igra ?
#

#kkp

pre oko 2 meseca

Ovo je loša vest za grobare. Ovaj turnir im je bio najbolja šansa da osvoje trofej ove sezone, pošto Zvezda neće učestvovati na njemu.
2

24.232

pre oko 2 meseca

A do danas je kao i moglo da se zakaze to, bez obzira da li evo pred pocetak avgusta klubovi vec imaju isplanirane pripreme? Ne, evo svi su cekali Aba ligu, da isplaniraju pripreme, avionske karte svojih igraca i pripremne turnire.
G

GostO

pre oko 2 meseca

Nije li razlog mozda to sto Partizan ima 3 igraca i zabranu zbog BATa?
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Videli da ZOC ne moze ni to da osvoji pa mu skratili muku.
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Kakva vašarska liga, statut se menja na aerodromu iz minuta u minut. Ovo nema nigde na svetu. Otkazuje se taj nesrećni Superkup koji je od starta shvaćen kao lakrdija i tirada, jedne godine ne igraju jedni, druge drugi u tako u krug. Iako je bio komičan od starta, sada se otkazuje zato što nema prostora da se odigra usled ulaska arapske provalije Dubaija u ligu. Dakle nije rat, neka pandemija, raspad lige nego ulazak Dubaija i nema Superkupa... Sve što treba znati o ovoj ligi koliko je tužna i smešna.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

I Spartak je ušao zbog Dubaija.
t

titovci

pre oko 2 meseca

Dace Bog da se i liga ugasi!!! Za dobrobit srpske kosarke.
7

777

pre oko 2 meseca

sta ce sad Partizan da osvoji ? A da ...
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Za tebe imas egzotik ⚪⚪⚪