Ćus Mateo odgovorio Hezonji: Neke stvari govorimo između sebe

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.24. | 17:38

Trener Real Madrida pričao sa medijima posle još jednog poraza

Ne pamti se kada je Real Madrid lošije započeo košarkašku sezonu. Porazi stižu sa svih strana, a ako izuzmemo meč protiv Partizan Mozzart Beta u Evroligi, sve je bilo daleko ispod očekivanog nivoao. O tome je za Mozzart Sport pričao Mario Hezonja posle pobede nad crno-belima, a sada je izrazio još veći nivo frustracije protiv Bilbaa koji je danas šokirao Madriđane.

Izabrane vesti

"Moraćemo dobro da se oznojimo ako želimo da osvojimo nešto ove sezone. Počeli smo dobro, ali se sve promenilo posle toga i nikako nismo uspeli da uđemo u ritam sa novim igračima", rekao je Hezonja još na poluvremenu

Ovo očigledno nije prijalo treneru Ćusu Mateu koji se iznenadio na kometar Hezonje.

"Ako je tako, ne znam, mi smo uvek, uvek zajedno. Mogu da razumem određeni trenutak frustracije. Ali stvari o kojima moramo da pričamo, govorimo između sebe, mi nismo ljudi koji vole da emituju ako je to kritika bilo koga. Treba da se smirimo i da nastavimo da radimo, to je ono što moramo", rekao je Mateo.

On je čestitao rivalu na pobedi i istakao da je španska liga nepredvidiva.

"Naša liga nije laka, ni na jednom polju. Ovi porazi, poput onih u Korunji i Minhenu, lekcije su koje moramo dobro naučiti. Daleko od kuće nam je teško. Od prvog trenutka smo očekivali da ćemo morati da se pomučimo, da se mnogo znojimo. Možemo mnogo više nego što smo uradili u prvom poluvremenu", rekao je on.



tagovi

Ćus MateoMario HezonjaKK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara