Komentari na vest

Čudesna Jokićeva partija bez nagrade, moraće Denver na popravni (VIDEO)

D

Djape45

pre oko 1 godinu

Sreća Denveru što su se izborili za prednost domaćeg terena do finala, to i Jokić im je jedina prevaga protiv Finiksa.
r

roni

pre oko 1 godinu

zadrhti ruka kad je najvaznije.kabral kosarke
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Meni ovaj Meloun nije jasan, vodis 3:0 i igras 4tu utakicu sa ukupno 8 igraca, sto si dovodio Dzeksona i Brajanta. Gde su ti Nadji
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Meni nije jasna ta totalna nonšalancija Denvera u utakmici u kojoj treba da završiš seriju. Počneš da igraš odbranu kad ti je ostalo još tri minute do kraja. Posle još Jokara preuzima odgovornost za poraz, a imaš Mareja koji vola ne može da ubode i šutira nekih 30% iz igre. Nema ta ekipa šampionski DNK.
n

na žalost

pre oko 1 godinu

mislim da će neozbiljnostbda se oboje o glavu sa Finiksom...valjda grešim
S

SUNĐER BOB

pre oko 1 godinu

Jokić je ko krava koja da punu koju mleka pa se rikne i nogom po koji udari i prospe mleko..promasio odlucujuća bacanja.. samo ga hvalite jee je nas a on čist prosek..
G

Gostun

pre oko 1 godinu

U pravu si, ali ajde ti igraš već sutra u plej-ofu pa možeš da nam pokažeš kako se igra kad nisi "čist prosek" :)
M

Mrcina

pre oko 1 godinu

Jesi li gledao utakmicu ili si samo napisao komentar,čisto da isprozivaš Jokića?Čovek je sam igrao,organizovao napade,kad ostane 4 sekunde do kraja,daj Jokiću,pa ako promaši preko trojice,on je kriv.Pokidao se čovek,da 41 poen i opet kriv.
p

prazan hod

pre oko 1 godinu

Kad ne znaju sta ce daj jokicu pa sta uradi...jbg ne napada se tako prsten...ali ok bolje i sad da izgube, sa ne polete sa 4:0...
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Šteta promašenog slobodnog bacanja na samom kraju 4 četvrtine,vrv bi Jokic i pobedom okončao ovu turu s Minesotom.No Denver definitivno ima slab roster za ozbiljnu borbu oko titule.Gordon,najpre a i još par igrača jednostavno nisu ni blizu potrebnom kvalitetu!!!Previse kikseva,odbranu igraju očajno i jedino kad “rade”uz Jokica standardno ,Marej i ili Porter onda ide lakše.Čim podbace kao jutros nema pobede.
J

Joakim

pre oko 1 godinu

Previše padova u igri.. Marej večeras došao kao na odmor