Komentari na vest

Crveni alarm i dani strepnje u Partizanu: NBA timovi mogu da odvedu Karlika Džonsa

@

@Alo Laktaši

pre oko 2 meseca

Vidi pošto vidim da si odlično obavješten kao i mnogi o Laktašima pa čisto samo da vam napišem za one neobavještene. Laktaši imaju banju poznatu za određene vrste bolesti.Tako da toplo preporučujem vama koji imate problema sa psihičkim bolestima možda pomogne.Već više vijekova postoji tako da vjerujem i u narednih 10 godina moći će podmiriti vaše F dijagnoze.Za dugmiće ne brinite dobijete svaki dan po jedan ako se pokaže napredak.Malo sam pesimista za vas, ali čuda su moguća ako vjeruješ u put ka ozdravljenju. Dobro došli u Laktaše !
A

Alo Laktaši

pre oko 2 meseca

Drago mi je što si tako dobro upoznat sa tom institucijom, nadam se da ćeš odtle izaći zdrav. Ne znam šta te je to toliko potreslo u mom komentaru? Ne želiš da vam Željko ostane? Tc, tc, tc...
Z

Zoki959

pre oko 2 meseca

Ma važno da je Mekintajer strašan šuter !!!
V

Vučina

pre oko 2 meseca

@Reda 111 eeee moj druže ja veoma dobro znam šta je značenje reči Idolopoklonstvo problem je što ti nisi razumeo napisano, ali avaj ti si platio da gledaš šta ti želiš pa imaš pravo da se buniš jer si PLATIO. Vidiš velika razlika je između Idolopoklonstva, Platio i Ljubavi i Vere.To vi "realni Grobari" ne razumete, jer kod vas se to kupuje.Ne znam samo zašto vi "realni Grobari" ne napišete barem neku peticiju za odlazak Obradovića, mislim da bi barem toliko mogli za svoje pare jer ste platili.Lako je palamuditi, tebi, meni i ostalim koji ne odlaze sa vesti o Partizanu, ali hajde uradite barem vi nešto.Koliko se sećam ne baš tako davno baš su navijači bili ti koji su menjali mnogo više i veće stvari od Obradovića pa izvolite za svoje pare imate pravo na sve zar ne.Kako je lepo kada čovek pokaže svoje pravo lice barem na ovakvom mestu.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Juče Dobrić, danas Karlik, sutra će neko treći... Malo peckanja uz ☕, ništa više. Lep dan svima koji ovo tako i shvataju. 🍻
V

Vučina

pre oko 2 meseca

@Reda 11 Lepo napisano od jednog Grobara.Postavlja se pitanje ako si ti Grobar i ako si realan bez idolopoklonstva čemu onda komentar od kilometar.Kome ti nešto pokazuješ, objašnjavaš !?Ne kažem tj. ne pišem da nema svako svoje mišljenje, ali od vas "pravih Grobara realnih" nas koji se eto radujemo uspehu, a na neuspeh pljujemo, koji verujemo, ali ako nama odgovara, ako nam ne odgovara imamo "realno" pravo da budemo razočarani jer mi znamo šta treba, kako treba za razliku od vas .Pitaću te nešto evo pošto si ti nazvao Obradovića mesijom, da nam je on idolopoklonstvo, sve i svja i da nas on može ubediti naš šačicu onih nerealnih Grobara, kako objašnjavaš ili čime se može objasniti idolopoklonstvo skoro 6 000 000 ( svakim danom se brojka smanjuje, al' da ne sitničarimo ) prema čoveku koji pored svega između ostaloga već godinama uništava i klub vas pravih Grobara.Nije mi jasno to idolopoklonstvo, ali ono što znam kod nas onih Grobara koji i nismo ti pravi postoji nešto što se zove ljubav i vera prema Klubu koji se zove Partizan.E sada ako ti misliš da je to idolopoklonstvo mislim da imaš problem, a i da si daleko od Grobara realno.
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

E ovo što si napisao je pravo idolopoklonstvo i gajenje kulta ličnosti. Niko NE SME biti veći od kluba, naročito ne zbog svojih zasluga od pre 30 godina, jer složićemo se, da titule sa Paomi Fenerbahčeom nisu Partizanove.
R

Reda 111

pre oko 2 meseca

Odgovoricu ti na pitanje. Ocigledno ne znas sta je idolopokonstvo. Kada verujes jednom coveku ma sta god on uradio. Kada svaki njegov potez, ma koliko los bio pretvaras u u upeh. Kada si spreman i ono sto volis da bacis pod noge zarad tog "idola" Kako objasniti da navijac Partizana 3 godine bez trofeja smatra uspehom, samo zato što je na klupi neko ko je osvajao trofeje sa bivsim klubovima? Kako se naziva kada se dovede najtrofejniji trener, a taj isti trenér ubedi navijace da trofeji nisu bitni, vec 11-to město u evroligi? Kako se naziva kada navijace Partizana ubedis da bez NJEGA nisu niti ce postojati? Kako nazivas kada podrzavas coveka da dovede sta god pozeli, pa da taj isti čovek otera sve te igrace bez ikakve odgovornosti? Druzeeeee ja sam platio da gledam PARTIZAN i da se nadam njegovim uspesima. Mene ne zanima ko je na klupi!!!! Eee VI idolopoklonici navijate za ZELJKA makar ugasio klub!!!! Posle 3 godine NEUSPEHA (VI) idolopoklonici nemate niti jednu kritiku za coveka koji vodi klub GDE???? Gde su domaci igraci? Gde je sistem? Gde su rezultati???? Gde je crvena linija vas idolopoklonika gde ce te reci aman Obradovicu dosta je!!!! Sta cete reci kada ova sezóna bude fijasko??? Ja cu da ti kazem..."Nov je tím Željko zná sta radi, bicemo bolji iduce sezóně" Druzeee Fenerbahce je u fudbalu doveo Murinja, ako ne bude rezultata ON dobija otkaz!!!!!! Njih ne zanima njegov trofej sa Celsijem, Realom, Interom. On je doveden da pravi rezultate sa NJIMA. A mi smo doveli Zeljka da se hvalimo njegovim titulama, a da nám on svojim prisustvom podigne rejting, jer toboze za nas niko ne zna. To je IDOLOPOLKONSTVO !!!!
A

Alo Železnik

pre oko 2 meseca

A zašto ste vi Cigani toliko opsednuti njime? 🤔
A

Alo Laktaši

pre oko 2 meseca

kao veliki Zvezdaš želim vam da vam ostane još 10 narednih godina... a kad se povuče videćemo šta će od vas ostati. Ni dugmići, pretpostavljam.
Г

Гостгост

pre oko 2 meseca

Овде је паљње навијача од клупског новинара.Каква Нба лига он долази у Партизан и каже"Кад сам чуо да ме зове Жоц одмах сам прихватио.Платићу из свог џепа да играм за Жоца"
M

Ma

pre oko 2 meseca

Dani strepnje u predgrađu.
M

Malcolm X

pre oko 2 meseca

Strah u nama OPET izmiče kontroli.
M

Malcolm X

pre oko 2 meseca

"Karlik Džons dao odgovor: "Kada nešto obećam, to i ispunim... Volim da igram za AUTSAJDERE"". Pa da li je on to rekao da je institucija autsajder ili planira da ode u Detroit Pistonse?
n

ne lozite se panteri

pre oko 2 meseca

Nije tacna vest! Misko je objavio da ne moze u nba ove leto
R

Reda 11

pre oko 2 meseca

Kao navijac Partizana, sa objektivnim gledanjem stvari, često sa komentarima pogodim metu, nazalost idolopoklonicama je to tesko da shvate. Pa da pocnem... Bezgranicno Idolopoklonstvo ni u jednoj sferi zivota nije donela dobra, tu nam je primer nazalost politika i stotine hiljada zivota odnesenih u nepovrat. Da se vratim na sport. Navijaci Partizana nazalost vecina vise ne navija za Partizan, i za njegovo dobro vec za Zeljka Obradovica. Klub nemá viziju,nema plan. Jedan čovek je i predsednik, i direktor i trenér, i vodja navijaca. On odlucuje da li ce raditi sa ugovorom ili bez. Njegova izjava na N1 "posle poraza od Burse rekao sam Ostoji da naredna 3 meseca nije duzan da mi da platu" ako ja odem u firmu i kazem da ne zelim platu naredna 3 meseca, dobicu odgovor da to nije po zakonu i dá zbog toga firma moze da odgovara. Naravno pošto je Zeljko sve u Partizanu za njega pravila ne vaze. Doveli smo ga kao najtrofejnijeg trenéra, sa obecanjem da ce praviti domace igrace (sam izjavio) tri godine kasnije nas je ubedio da trofeji nisu bitni, da domaci igraci nisu bitni, vec da zapravooo ON ima mnogo vecu misiju u Partizanu. Njemu se aplaudura u Zagrebu, pisu kolumne evropski novinari, i zapravo on svojim prisustvom "časćava" i promivise klub, za koji niko nije znao pre njega. Oterao je CEO tim ON ostao to u istoriji sporta nije vidjeno. "Ko smo mi da sumnjamo u njegove odluke" Kao navijaca Partizana me boli sto smo dozvolili, a najpre poverovali da je Željko veci od kluba. Time u prilog idu komentari "Bez njega ne bi postojali" Postavljam pitanje pre svega idolopoklonicima... Kako vas je ubedio da su 3 godine bez trofeja uspesne? Pardon 1 trofej je uzeo Kako vas je ubedio da ni jedan domaci igrac ne valja? Kako vas je ubedio da celu filozofiju tima sistem godinama gradjen a to je pravljenje mladih domacih igraca( barem jednog svake godine) prihvatite kao nebitnu? Kako vas je ubedio da bi smo se bez njega ugasili? Kako vas je ubedio da on Mojsije koji ima posebnu misiju za Partizan? Kako vás je ubedio da je normalno da ga rekovalescenti Zvezde delju 8x a mogu po njegovoj izjavi jos 25x pa staaa? Kako vas je ubedio da je 11- to město u evrologi vaznije od trofeja? Kako vas je ubedio da su ove 3 godine njegovog rada uspesne i da zasluzuje nov ugovor? (pustite price o trofejima sa bivsik klubovima pricam o ove 3 godine u Partizanu) Postali ste kao otac, koji dovede drugu zenu (macehu) ta ista zena tuce njegovo dete, a on veruje da je to za dobro deteta, pa je jos i podrzava. U ovom slucaju Partizan je "dete" , vi ste "otac" a Željko je "maceha" koja radi sta god pozeli.
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Za ovaj komentar, naklon do poda. Bravo! Sve je tačno do poslednjeg slovceta!
z

zorge

pre oko 2 meseca

Jos ne znamo ko je otisao sve iz Partizna. Tek nakon toga mozemo kritikovti..
V

View

pre oko 2 meseca

Dobar pamflet.
G

Grr

pre oko 2 meseca

Napišeš jednu rečenicu - Smeta mi, mrzim Željka. I ne moraš da obrazlažeš jer ti niko to ne traži. Legitimno je da se neko nekom ne sviđa iz razoraznih "razloga".
S

Smile

pre oko 2 meseca

Slažem se u potpunosti, samo bih dodao da mu je prva i najveća greška bila dovođenje Ledeja i Pantera. Preplaceni, a u odlucijucim utakmicama malo toga pružili.
V

Veliki Cezar

pre oko 2 meseca

Lako gi mož obradiš.
G

Grobar 62

pre oko 2 meseca

Izlupeta se ti za sve pare.
A

Aaa121

pre oko 2 meseca

Pod hitno na lečenje
G

Grobar sa iskustvom

pre oko 2 meseca

Alo Čovke provaljen si skini se više dzavolčiču!
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Na instagramu grobari pišu kako su najnesrećniji klub na svetu. Ima li nekog od njih ovde da objasni kakve ovo ima veze sa srećom 😂 ?
V

View

pre oko 2 meseca

Zašto je izabrao Partizan? Zato što se iz njega ide NBA. Mora da odigra bar sezonu ako misli da dibije pravi ugovor a ne mrvice i finansijske i igračke koje je već imao u N BA.
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Da je to hteo, otišao bi u Megu. Smešni ste koliko visoko mišljenje imate o sebi.
J

Japi

pre oko 2 meseca

On je bio vec u NBA,sine...
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Zbog toga se ide u Megu.
Д

Драгиша Мишовић

pre oko 2 meseca

Па да ли ико нормалан мисли да ће неки клуб из Нба лиге да доведе овог у задњи час само зато што је у пријатељској утакмици њима дао 15 поена...па људи прате тржиште,чешљају и анализирају играче месецима и сад ће овог анонимуса из Кине да доведу после једне утакмице...ево видећете кад се буде играо званичан меч на ОИ шта ће овај да покаже,кад се буду стисле одбране,кад се то подигне на виши ниво...па и Петрушев им је дао не знам колико 15-ак поена а човек реално у Олимпијакосу давао 6-7 поена...момак је полудивљак који игра у полуаматерској репрезентацији ,мало одскаче од осталих анонимуса ,узима највише шутева и логично да ће бити најефикаснији...што се мене тиче слободно нека остане,онда не морамо да бринемо за триплу круну.
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Daleko je on od anonimusa za njih, ljudi kojima je to posao su sigurno dobro upoznati sa njim. Igrao je 2 sezone u g ligi i u obe je imao 20+ poena.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

To sto njega nazivas anonimusom znaci da samo povrsno pratis kosarku.Bivsi NBA igrač,proslo svetsko prvenstvo razbijao kako je odigrao ali hajde sam tebi to objasniti..
p

poručnik

pre oko 2 meseca

odigraj ti basket na ulicu pa saspi Amerima tripl dabl
Z

ZV

pre oko 2 meseca

A lebe mekani, a živote limunova koro....jeste realni sa ovim? Mislim, znam ja da Hezonjama možeš da prodaš ciglu kad god poželiš, ali ovo bi morao da bude neki posebno neinteligentan Hezonja da bi poverovao. Znači, ili nije ni potpisan pa neće ni doći a ovo služi da se opere Limar, Horsehead i Rumenoglu ili dolazi a ovim hoćete da im date neku radost, i održite tenziju, sto kaže brat Repac, odbija NBA da bi se kupao u svetlosti Najvećeg. Najbolja zabava leta, nemoj da vam padne na pamet da prestanete sa ovakvim tekstovima!
s

shommy

pre oko 2 meseca

Skupljači sekundarnih sirovina su se bas uznemirili. Jedan lik napisao 20 komentara, druze kupi macku, kera, nesto, ti si usamljen poprilično.
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Pa nije lud da za veće pare ide u najjaču ligu na svetu kad će ga ovde trenirati Žoc!
B

B.

pre oko 2 meseca

Šta rade kompleksi i nesretno detinjstvo.Nikada u svom životu nisam komentarisao naslov uplakane komšinice i njenih ucveljenih simpatizera a ovde gledam i ne verujem.Kao da im je to posao pa udri,svi u glas.Da nismo avangarda ne bi se ni bavili nama !
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Tako je to kad si iskompleksiran i imaš nesrećno detinjstvo a sad vveć i mladost, odmah svuda vidiš komplekse i nesreću. Živ zi meni bio!
N

NN7

pre oko 2 meseca

Pa i da ga traži Boston,naravno da ce doci kod Zelimira mister univerzuma,najvećeg stručnjaka u oblasti metlanja
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Japanci nas napuniše trojkama. Verovatno je Ostoja već sinoć kaparisao nešto. Videćemo na TikTok-u kad počnu pripreme. A možda istrče i đuture na JNA, pa izvedu neku tačku, kao na sletu.
M

Mezimica

pre oko 2 meseca

Evo vama zamene za LE BRANKO
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Mogli bi da ga odvedu da nije tu Zoc efekta. Igraci znaju da je rad sa Zelimirom nesto najbolje za njihovu karijeru. Evo Dzons samo sto je trebao da ga trenira Zelimir pa koliko je napredovala njegova igra, mozete da zamislite kakva bi zver od igrača postao posle par treninga . E sad postoje tu bocni udari protiv kojih cak ni Zelimir ne moze nista i tu pre svega mislim na Porfiriju i Papu Franju. Oni ako se umesaju kao sto se to desilo u slučaju Nikole Mirotocivog, pisi propalo, onda ne osam nego osamnaest u nizu i to bez glave ne bi bilo nedostizno. Samo je nebo granica. Sa ovim su se složili...
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Sve neka sekiracija...
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Ispala za Igokeu
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Ljubomora placi 😭😭😭
Y

York

pre oko 2 meseca

Igokei niko ne moze da zabrani da bude osnovana u zg-u
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Igokea je klub iz Republike Srpske, dakle srpski klub. Lako se vama u Bgd i Srbiji k...... oni idu i u Sarajevo i Mostar, Tuzlu i Široki da igraju utakmice, a tamo je tako fina atmosfera, dočekuju sa cvijećem, solju i pogačom. Kada za Partizan kažete da je Igokea to je kompliment dragi moji navijači Čovićevog kluba, kome niko ne može da zabrani kako će da se.
A

Alo alo

pre oko 2 meseca

"A fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" reči su vaše legende N.Č.Pokojna zvezda je u zamrzivacu, zaledjena
V

Visit Anatolia

pre oko 2 meseca

Kao što ni Zvijezdaspor Konzumu niko ne može da zabrani da buder osnovana u Ankari.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Kako mogu da ga odvedu ako je potpisao za Partizan? A da... BAT, zabrana, itd...
N

Nije nego

pre oko 2 meseca

Klauzula koju mnogi igrači u ugovoru imaju, a to je da mogu da izađu iz ugovora u slučaju ponude iz NBA-a.
G

Gost Gro Bar

pre oko 2 meseca

Ponavlja se slučaj Mirotić!
K

Kad nisu nana neće ni ovog

pre oko 2 meseca

Neka vode
M

Metla

pre oko 2 meseca

Došo im ne došo ne gine im još jedna metla
m

metla gost

pre oko 2 meseca

Koliko kk metla pobegulja dobija od trans era?
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Mogli bi da ga odvedu da nije tu Zoc efekta. Igraci znaju da je rad sa Zelimirom nesto najbolje za njihovu karijeru. Evo Dzons samo sto je trebao da ga trenira Zelimir pa koliko je napredovala njegova igra, mozete da zamislite kakva bi zver od igrača postao posle par treninga . E sad postoje tu bocni udari protiv kojih cak ni Zelimir ne moze nista i tu pre svega mislim na Porfiriju i Papu Franju. Oni ako se umesaju kao sto se to desilo u slučaju Nikole Mirotocivog, pisi propalo, onda ne osam nego osamnaest u nizu ne bi bilo nedostizno. Samo je nebo granica. Sa ovim su se složili..
D

Da podsetim...

pre oko 2 meseca

Potpuno isto ovako i KABOKLO I PONITKA u svojim reprezentacijama su DZORDANI licno, daju svaki mec po 30 poena redovno,ali zato a klubu igokeji se nisu videli cele sezone i bili jedni od najgorih igraca! Tako ce isto biti i sa ovim izvikanim Sudancom smem da potpisem,jer ljudi koji veze nemaju o kosarci nikako ne mogu da shvate da igranje u klubu i igranje u reprezentaciji su dve vasione razlicite i nemaji veze jedna sa drugom!
8

8-0

pre oko 2 meseca

Братееее који хвалоспеви о играчу Јужног Судана због партије у ПРИЈАТЕЉСКОЈ утакмици, само зато што долази у Партизан! Још није ни промовисан, а свакодневно после сваке утакмице текстови о њему као да долази Стеф Кари лично! Дај се смирите мало, човек играо у Кини, игра дивљу кошарку! У ЕЛ неће моћи тако, шансе нема! Уосталом нашутирао се јуче, имао је 20 промашаја, промашио и за победу. Али мора да се диже хајп око Партизана, наручени текстови и све је ок, само нека он промашује и убудуће одлучујуће шутеве! Само се бојим да неће бити неких овде који ће и кад буде играо против Србије навијати да буде што бољи. Не сумњам да хоће. Али схватите људи: једно је играти за репрезентацију 30 минута, а друго за клуб из меча у меч. Ево вам примери Понитке и Кабокла! Везе нису имали у Партизану, а главни играчи у репки. А с друге стране Ембид доминира НБА кигом уз Јокића, а у репрезентацији сав неснађен! Једно је репка, а друго клуб!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

15-0
Ž

Žkbv

pre oko 2 meseca

Da nije nesto i do trenera.Pa majku mu Avram,Ponitka,Kaboko igraju svi dobro samo u kkp slabo.
g

gostgoat

pre oko 2 meseca

Шефе, није репка, него репрезентација…
c

cvekla metla karma

pre oko 2 meseca

🍅🌶️🧹
G

Gagi PFC

pre oko 2 meseca

OBRAZ !
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Plaky 😭😭😭
D

Dre

pre oko 2 meseca

Nece ga niko odvest, opustite se avangardo
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Je li ovo Čović naručio tekst? Problem je što je Partizan konačno pronašao pleja, pa eto odmah Amera da ga uzmu jer mogu. Čovjek je bio MWP G lige pa nije zaradio ugovor, a dolazi iz Kine gdje igraju rekreativno u odnosu na ozbiljna takmičenja. Niti će on ikada više postići one cifre kao protiv Amera. Meni je bitno da konačno dolazi organizator igre sa 5 plus asistencija. Ohladite malo od njega , a kako će se pokazati u EL to će se tek vidjeti. Niko nikog ne uzima zbog jedne utakmice, tako da je sve otvoreno , a ja se nadam da će donijeti ono zbog čega je struka i izabrala njega a ne nekog drugog.
a

ahaa

pre oko 2 meseca

Mark Stejn radi za covica
ш

шуми

pre oko 2 meseca

наравно ,ретко смислен коментар,па он да га хоће нба то би била давно завршена прича.Биће просек за евролигу
d

da da da

pre oko 2 meseca

taj plej za pocetak treba da se dokaze na terenu , tp sto se dokazuje u pripremnim utakmicama nista ne znaci i jos igra za sudan ... mozda se ne pronadje u partizanu i sta cemo onda
u

uzivaj

pre oko 2 meseca

ala si ti opsednut Covicem …nadji zivot
Г

Групнивсунижај

pre oko 2 meseca

нико није опседнут као предграђе Желимиром ...
G

Gost555

pre oko 2 meseca

Ko je pravio tu klauzulu da tog lika mogu da odvedu do 25 jula?
J

Jsjdjd

pre oko 2 meseca

Taj lik!
С

Само кажем...

pre oko 2 meseca

Човјек од малих ногу навија за Партизан и одбио би и Бостон, само да може играти за црне... овај црно-беле...
K

Ksjsndncj

pre oko 2 meseca

Kakav Boston, ovo su Seltiksi sa Waterfront!

vlada899

pre oko 2 meseca

Kako da ga odvedu, ajde objasnite?
F

Fef

pre oko 2 meseca

Uhvate za uvo i odvedu
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Kako? Kao što je Čović sa Delijama odveo Mirotića natrag u avion, pevajući "Ako te odveduuuuu, cigani čergariiiii...".
1

11070

pre oko 2 meseca

Znali su ga iz viđenja, dobar dan i doviđenja.
m

misatumbas

pre oko 2 meseca

najodvratiniji smo
B

BOleeeee

pre oko 2 meseca

kakvi smo maleri tacno ce ga uzeti neko iz NBAq
J

Jsjdncjjc

pre oko 2 meseca

Neće, al ste baxusi! To jest!
m

merka

pre oko 2 meseca

gotovo je te otiso a nije ni doso,bice ono otiso si sarmu probo nisi
1

12345678900

pre oko 2 meseca

ovaj u el. ne moze da napravi dabl dabl za 3 zivota
S

Sofronije III

pre oko 2 meseca

Evo, živ nisam!!!
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Predloženi naslovi, po danima: Ponedeljak: "Partizan strepi za Karlika" 😔 Utorak: "Ne daj se mangupima, Karliče!" 💪 Sreda: "Još samo jedan dan..." 🙏 Četvrtak: "Gotovo je! Karlik u Partizanu! Odbio višemilionsku sumu iz najjače lige na svetu zbog Želimirovog poziva" 🥳🥳🥳 Petak: "Iz ovog aviona je trebalo da izađe, zar ne?" 🤔
a

asas33

pre oko 2 meseca

Sve znas, cak i unapred, samo ne znas za koga navijas.
S

Skndncjj

pre oko 2 meseca

Petak: ,,Sve će se ovo lane ili jelen zvati! Šestak: ,, Za sve se navija Šarlot bobkets se voli" Sedmak: ,,Pomfritije me zvao.Na prvom mestu su mi religiozna osećanja.Idem u Bursu!"
7

777

pre oko 2 meseca

Neeeeee
k

konj

pre oko 2 meseca

pa da li moguce
M

Mapko

pre oko 2 meseca

Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 70+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌
b

bije dareglo

pre oko 2 meseca

@marko... Najbolji kom😆👏 Pravo u Centar👌

B9

pre oko 2 meseca

Je li ti žao što voliš svoj preimenovani pokojni klub? Ne mislim žao, nego znaš li imalo o tome koga mrziš zbog frustracije?
N

Naučnik

pre oko 2 meseca

Trebalo je to u excel tabelu da staviš, a ne ovako...
l

lazeta

pre oko 2 meseca

ne budzet nam je 350m i predsednik drzave navija za nas. Covic zaustavlja tekmu jer mu se moze ajmoo delijee
g

gost4

pre oko 2 meseca

a mokraca u kesama, drmanje koseva, gadjanje iz prvih redova, PP aparati, prekidi utakmica, SPC... NISMO ISTI
J

JOŠ VAŽNIJE

pre oko 2 meseca

Crvena zvezda u novom formatu Evrolige: 2016/17 Top8 ❌, 2017/18 Top8 ❌, 2018/19 Top8 ❌, 2019/20 Top8 ❌, 2020/21 Top8 ❌, 2021/22 Top8 ❌, 2022/23 Top8 ❌, 2023/24 Top8 ❌. p.s. Mislim da je nepotrebno trošiti energiju na međusobna prepucavanja.
G

G

pre oko 2 meseca

Ne brinite nista, sta god je moglo da krene po zlu krenulo je, tako da nema brige Grobari, ovog necemo gledati sledece sezone 😂
G

Gost 357

pre oko 2 meseca

Bez brige. To sto ste vi slepci videli u njemu na neobaveznoj pripremnoj utakmici (uz sut iz igre 30%), je jedno, dok je za NBA strucnjake, koji to gledaju potpuno drugim ocima, to klasican indijanac iz kineske lige. Kakav crni NBA?!?
M

Milan Mica

pre oko 2 meseca

Ode sudanac u Jutu,ESPN objavljuje...Na kraju niko ne zeli da radi sa likom u sedmoj deceniji=Z.O. propalih zivaca!!!
g

gost999

pre oko 2 meseca

najprokletiji klub na kugli zemaljskoj ..
K

Kskdkfjc

pre oko 2 meseca

Grobari, ako sve propadne General sredjuje da ga pozove KK ,,Drakula" iz Transilvanije! Ne daj se besnim NBA psima, moj Karliče!
g

glavati jugosloven

pre oko 2 meseca

ležim sklupčan u fetus položaj i gledam dođite na stadion, jedino tamo nisu trofeji bitni i dok gledam pumu koji kevće osećam lagadnost
K

Kxmxnxjx

pre oko 2 meseca

Puma više reži, režucka al od toga ima 110.000 ojra na klikove! Nije ni bitno šta se kenja, na žalost faneva skinuće se nag kad gledanost padne!
k

kidara

pre oko 2 meseca

Eto izgovora, biće nismo se snašli oteli nam Džonsa ko onomad za Exuma Lesora i Mirotića što su cvileli
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Čemu sad frka? Zar pojačanja neće biti predstavljena video klipićima kad krenu pripreme, upravo da bi se izbegle špekulacije oko imena? 😏
K

Kyjxnccjjc

pre oko 2 meseca

Nisu to video klipići.To su master pieces debitanta režije Bogdana Diklića, kojo je prvu režiju oprobo u osmoj deceniji, kad je režiro dečju predstavu unučeta u OŠ ,,Drinka Pavlović"
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ako je Mirko Topalović u pitanju, dugujem izvinjenje, i kažem "blago njima". Bez zezanja. Veliko poštovanje za Diklića. I nebitno u kojoj deceniji je prvi put nešto uradio. Ljudi tog kova bi od g'na izvajali Afroditu.
h

huskvarna

pre oko 2 meseca

Al gasirate hezonja, pa odlepiće totalno. Taman proslavise tripl dabl južnosudanca koji od pre nego što je došo
m

milojkop

pre oko 2 meseca

zna cveklimir da izabere igrača nije senilan više da ustanete kad izgovarate njegovo ime jel vi znate bolje od cvekle a
h

hjk

pre oko 2 meseca

opet nas sabotiraju
v

vetarr

pre oko 2 meseca

Otišo si Džonse ostala je tuga uvek će te voleti hezonje sa juga
o

opet

pre oko 2 meseca

napredni ostoja kaže nećemo objavljivati pojačanja a onda svom sinu pbgnews dozvoli da objavi sve blistavi um
k

kkpbarsa.

pre oko 2 meseca

kao da je Stef Kari licno, jb vas on vise
K

Krme

pre oko 2 meseca

Može da ga odvede samo tim koji mu ponudi garantovani ugovor. Tzv. two way ugovor ne može,zbog nekog pravila, mislim jer ne već bio tri godine u ligi. A i generalno igrali ne vole te two way ugovore. Ako će neko da mu ponudi garantovan ugovor na osnovu jedne utakmice, neka piči,i sve najbolje.
7

7

pre oko 2 meseca

pa ostoja kaže da nije potpisao
S

Soichiro

pre oko 2 meseca

Pitanje je samo kakvu ulogu ce mu ponuditi nba timovi... Sa njegovom visinom i ne bas briljantnim sutem mozda kao neka opcija u garbidz tajmu... Jer ovo je tek Jedna utakmica..

alex.majstor@yahoo.com

pre oko 2 meseca

Grobar
z

zorge

pre oko 2 meseca

Po tumacenju amerikanaca ispada da Ugovori Evropljana moraju da prodju američku proveru sto je NONSENS...
D

Deluks

pre oko 2 meseca

Dečko je dva put ako se ne varam već bio u nba i doživeo debakl. Valjda mu je ostalo bar malo pameti južno sudanske 😁
@

@Deluks

pre oko 2 meseca

Cuj ako se ne varam :) Druze, ja se 100% ne varam da ti do skoro nikad nisi cuo za ovog igraca, kao skoro svi nas :) Sada otvorio da vidim bas taj 'debakal' i nema veze, jednostavno je ,kao mn drugi igraci, otpusen prije sezone, daleko je to od debakal. Ja se iskreno nadam da ce da ode ovaj u partizan kao i svi sti se spominju, zanima me samo jos koja par igraca ce da dovedu i jos vise me zanima sta ce da bude sledece godine, brodolom im ne bezi :)
H

He he

pre oko 2 meseca

He he
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Koja glupost! E Ostoja, Ostoja...
V

Volter

pre oko 2 meseca

Neka ga vode, morace da plate obestecenje...Ugovor je potpisan.
J

Janxnxix

pre oko 2 meseca

Hahaha KK ,Obeštećenje"
m

mika hezonja

pre oko 2 meseca

Eto ti sad...opet frka....mora da je neko iz vlasti zvao Trampa i cara Etiopije Hajla Salasija jer je on dobar sa svastikom predsednika Sudana......i tako to.......zavera aaaaaa ha haaaaa
o

oos

pre oko 2 meseca

tramp se slikao sa dresom kkcz
m

mika hezonja

pre oko 2 meseca

Eto ti sad...opet frka....mora da je neko iz vlasti zvao Trampa i cara Etiopije Hajla Salasija jer je on dobar sa svastikom predsednika Sudana......i tako to.......zavera aaaaaa ha haaaaa
K

Krme

pre oko 2 meseca

Znamo ko iz vlasti može da zove Trampa, i čiji je on najveći navijač, hehe
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Sad izbacite vest da ce prt da uzme 5 miliona ako on ode u NBA. Stvarno preterujte.
C

Crobar

pre oko 2 meseca

Smrc smrc ne da se nama Hrvatima provo Hezonja, Klajburn sad ovo 😭😭
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Sad ako i ovaj ne dodje, ima da bude Mirotic 2.0 verzija, kako su pometlani jer su ekipu gradili na ovom liku😂😂😂
N

NemanjaGlob1

pre oko 2 meseca

A znači zato avangardni Ostoja neće da objavljuje pojačanja...
i

iju

pre oko 2 meseca

Odbice milione iz nba i igrace za sarmice
m

muzika

pre oko 2 meseca

za moje usi
V

VuXoNN

pre oko 2 meseca

a jesmo maleri 😂😂😂
S

Sky888

pre oko 2 meseca

Ahahahahahhahahaah,ovi strepe ceo zivot
Х

Ха

pre oko 2 meseca

Напишите да је шутирао 7/21 из игре
G

Guh

pre oko 2 meseca

Hahahahahah muk u zagrebu
N

Nisam te prepoznao Krcune

pre oko 2 meseca

Eno u Tirani svi pevaju
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Znači istina je za BAT! Kako sad igrač partizana može da ode iz partizana a da nije ni minut odigrao?Još derviši se hvalili i navijali za njega protiv amera, lebe mekani!
7

777

pre oko 2 meseca

Kako bre to sad ? Zar nije dosao i napravio tripldabl protiv drimtima ???
P

Pelisijer

pre oko 2 meseca

Ali “hajp” postaje omiljena disciplina u Srba nakon “kalkulacija”. Igrac koji je ostvario tripl dabl u prijateljskoj utakmici se predstavlja kao da je Majk Dzejms. Solidan igrac, koji ce imati nekad dobre, nekad ocajne procente, a najcesce prosecne. Mnogo bolja stvar je za Partizan npr Vanja, domaci igrac koji oseca klub i ima kvalitet, to niste imali 3 godine. Centarsku liniju ste potpisali odlicnu, Lundberg je odlican igrac, a ovaj “Japanski Sudanac” kako kaze Ckalja, je macka u dzaku.